Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mirza007 wrote:Mire opet veceras najbolji na terenu a niko ni rijeci (i to sa onakvim Vranjesom na DM). Fakat bi bili na nivou Andore da nam nije njega.
Odigrao je bolje nego inače, ali da je najbolji bio, vala nije.
Neka prica ko sta hoce, Pjanke je mlad, iskusan i ima jos toga da da repki. Halo ba liku je tek 25 godina, jebote pa ja se onog gola protiv Reala vise ni ne sjecam, ko da je bio prije 15 godina. Fakticki on tek ulazi u najbolje godine, iako je odlicne partije pruzao tako mlad. Pa nije Roma luda jbt.
Kad cujeme neke likove da bi ga selili na klupu, dodje mi da se ranim.
Mirza007 wrote:Mire opet veceras najbolji na terenu a niko ni rijeci (i to sa onakvim Vranjesom na DM). Fakat bi bili na nivou Andore da nam nije njega.
Odigrao je bolje nego inače, ali da je najbolji bio, vala nije.
Haj sve ali najbolji na terenu ?
OK, to je moje misljenje. Mislim da za to ima i argumenata.
Ko je bio najbolji po tebi?
Haj sve ali najbolji na terenu ?
OK, to je moje misljenje. Mislim da za to ima i argumenata.
Ko je bio najbolji po tebi?
Medunjanin zabio dva gola,kako pored toga mozes reci da je prilicno anomnini Pjanic bio najbolji na terenu ? Koji su to argumenti ?
- Ucestvovao u akcijama kod sva tri gola (da je samo onu dijagonalu na Zukanovica odigrao bilo bi dovoljno)
- Bio pokretacka snaga tima (sve nase akcije su kretale od njega a trebale su po formaciji ili od Vranjesa ili od Mede; uz to je formalno pokrivao I poziciju fantaziste)
- Najveci broj tacnih pasova
- Solidan u odbrani
Medi svaka cast, spasio nas je ali on je sa Pjanicem mijenjao pozicije pa osim dva gola mozes li jos nesto navesti sto mu ide u prilog (vezano za pozicije na kojima je igrao u toku utakmice)?
Mirza007 wrote:- Ucestvovao u akcijama kod sva tri gola (da je samo onu dijagonalu na Zukanovica odigrao bilo bi dovoljno)
- Bio pokretacka snaga tima (sve nase akcije su kretale od njega a trebale su po formaciji ili od Vranjesa ili od Mede; uz to je formalno pokrivao I poziciju fantaziste)
- Solidan u odbrani
Medi svaka cast, spasio nas je ali on je sa Pjanicem mijenjao pozicije pa osim dva gola mozes li jos nesto navesti sto mu ide u prilog (vezano za pozicije na kojima je igrao u toku utakmice)?
Ono dodavanje (100 m) Zukanovicu mogu samo veliki igraci uraditi ...
Mirza007 wrote:- Ucestvovao u akcijama kod sva tri gola (da je samo onu dijagonalu na Zukanovica odigrao bilo bi dovoljno)
- Solidan u odbrani
Ono dodavanje (100 m) Zukanovicu mogu samo veliki igraci uraditi ...
Zna li neko koji mu je prosjek datih golova iz slobodnih udarac ove sezone , siguran sam da je oko 80% najmanje, pa koji god je izveo ove sezone za romu haman je sve pogodio .
Pjanic je ucestovao u akcijama za barem 3 od 5 golova koje smo postigli protiv Velsa i Kipra. Namjesto zicer Visci protiv Velsa, nije on kriv sto Visca ne zna. Onaj zicer koji je covjek za vazne promasaje Ibisevic profulao protiv Kipra, nemam pojma iskreno, ali predpostavljam da je i to Pjanic namjestio, kao da bi neko drugi mogao. Ali on je uvijek dezurni krivac, Pjanic je problem u igri nase reprezentacije, rekose isti oni koji su skandirali "Tinoo Sussiccc".
jeza u ledja wrote:ne trudi se dovoljno kad puca slobodnjak za repku
Kakvih bolida kod nas ima to je nevjerovatno.
Ja se nekad pitam kako ovi igraci imaju uopste imaju volje dolaziti i igrati za reprezentaciju. Najpametniji je Hasan, odjebi govna i zaboravi da postoje. "Oprastam se iz zdravstvenih razloga".