Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- insaneinthebrain
#5526 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
&index=12&list=WL
-
omar little
#5527 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ne poredim ja nista. ja kazem da mi je glupo napravljen razvoj te price.Tito_i_Partija wrote:Poredis Sand Snakes, koje su od rodjenja u dvorcu tu na svom terenu, sa Bronnom i Jaimiem koji nisu nikad vidjeli Sunspear.omar little wrote: zanimljivo je da se oberinove kcerke nazivaju svakakvim imenima zbog glupog plana upada u palacu, dok je, valjda, isti takav plan dzejmija i brona sasvim okej.
- shmizlica
#5528 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kad su ga iskasapili...i odstupili od knjiga dobrano
-
dezurni_ucenik
#5529 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
George Martine, napusi se kur**ne.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#5530 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
20 minuta epizode ni na sta ode
-
sizifinho
#5531 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
AndreyBlanc wrote:nebitno brate uvijek pratim te ocjene i to kad je uoči premijere uvijek se oko devetke vrti pa raste ili pada, 10 je ludilo...
jel na HBO-u u 2 ili u 3 po našem vremenu ( Mislim na US HBO) ?

ko što rekoše ljudi- past će
-
nema me tamo
#5532 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Još jedna dosadna epizoda sa samo zanimljivih zadnjih 10 minuta.
Remzi je najbolji glumac u seriji.
Remzi je najbolji glumac u seriji.
- VenomousV
#5533 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sansa je u ovoj seriji definitivno najvise najebala 
- karanana
#5534 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
evo odgledo. ispodprosjecna epizoda. kratka retrospektiva:
trecina otisla na onu malu u gusulhani - dosada.
ono u dobrovniku mi izgleda nekako pretjerano i na silu sve sto se scenarija tice. ali eto, nadam se da ce baba znati uzvratiti udarac.
dobra scena i dijalog vezan za patuljkovu chunu.
shemsa....pa ne znam sto vam je zao. zasto sex izmedju muza i zene nazivate silovanjem? glupaca upada u probleme iz sezone u sezonu. mjesto da bjezi negdje ona prihvata plan da ode kod onih budala. i sta? ocekuje da nece biti jebana? uostalom, red joj je i bio. da i poslije treceg braka ostane djevica? i dont think so sa onim divljakom. samo konkretno remzija
.
trecina otisla na onu malu u gusulhani - dosada.
ono u dobrovniku mi izgleda nekako pretjerano i na silu sve sto se scenarija tice. ali eto, nadam se da ce baba znati uzvratiti udarac.
dobra scena i dijalog vezan za patuljkovu chunu.
shemsa....pa ne znam sto vam je zao. zasto sex izmedju muza i zene nazivate silovanjem? glupaca upada u probleme iz sezone u sezonu. mjesto da bjezi negdje ona prihvata plan da ode kod onih budala. i sta? ocekuje da nece biti jebana? uostalom, red joj je i bio. da i poslije treceg braka ostane djevica? i dont think so sa onim divljakom. samo konkretno remzija
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5535 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
e nek je sprĆio red je više bio...mala glumi princezu a pola familije joj pobijeno i još bi da se igra s derikožama... debeli prdonja izgleda namjenjuje da se saga ne završi trijunfom ikog koga bi voljeli gledat na željeznom tronu...napisah ja ranije da izgleda debelinđa će razrušit tron ovo sve šmeka na neki razvratan kraj...
- Rockefeller
#5536 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma ništa posebno jebote. Jebe nas debeli.
-
asker
#5537 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pu hebem ti GoT!
Razdjevicise mi Sansu.................neznam zasto ali mislio sam da ce se ona nekim cudom sacuvat i na kraju se udat za nekog dostojnog Starkova, kao nagrada za svu nepravdu koju im napravise. Ovako mi ohladi sve, mogu je sad hebat i ubit u sedmoj episodi sto se mene tice.
Sto glupaca ne upali one svijece na tornju kad su joj obecali pomoc? North remembers al u kurcu. I gdje ona muskobanjasta Briana da je spasi? Gleda s prozora kuca do kuce i pusti da je psihopata opali.
Za Tiona se vidi da je ostao bez muskosti.............fuj!
Djubre Bejlish volio Kat a sjeba joj cijelu porodicu....................bolsesno, bolesno, bolesno!
Kad se sve sagleda Stanis je majka Tereza za ove bolesnike. Ko zna kakvu dovu nek uputi za Stanisov trijumf.
Pu jebem ti seriju da ti jebem!
Razdjevicise mi Sansu.................neznam zasto ali mislio sam da ce se ona nekim cudom sacuvat i na kraju se udat za nekog dostojnog Starkova, kao nagrada za svu nepravdu koju im napravise. Ovako mi ohladi sve, mogu je sad hebat i ubit u sedmoj episodi sto se mene tice.
Sto glupaca ne upali one svijece na tornju kad su joj obecali pomoc? North remembers al u kurcu. I gdje ona muskobanjasta Briana da je spasi? Gleda s prozora kuca do kuce i pusti da je psihopata opali.
Djubre Bejlish volio Kat a sjeba joj cijelu porodicu....................bolsesno, bolesno, bolesno!
Kad se sve sagleda Stanis je majka Tereza za ove bolesnike. Ko zna kakvu dovu nek uputi za Stanisov trijumf.
-
nema me tamo
#5538 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ma stari bradonja debil, nafurala ga raja na što krvavije i bolesnije scene..
I na kraju sjebo sve.
I na kraju sjebo sve.
-
dezurni_ucenik
#5539 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
asker wrote:Pu hebem ti GoT!
-
johnlock071
#5540 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Sersi je dokazano plitka, naravno da joj se mora ovo odbiti od glavu, pa tamo kod onih fanatika je Lansel Lannister koji zna haman svu njenu historiju sodomije i razvrata. Ubjeđen sam da će ona najgore proći što se tiče ovih vjerskih militanata.omar little wrote:nisam citala knjige, ali vise je no ocito da scenaristi/producenti veze nemaju bez asistencije i price pisca. ovo sto oni sada sklepavaju je prilicno mlitavo, klisejsko i bas odudara od cvrstoce i kvalitete veza prijasnjih sezona.
jadna sansa, koliko to dijete nema srece u zivotu, to je nesto strasno. taman kada sam pomislila da ce se izboriti nekako sa okolnostima i sudbinom, da je ojacala i stala na svoje noge, dozivi silovanje. mucno bas. i to samo ne bi li lik, za kojeg me apsolutno boli kurac svih pet sezona, stavise islo mi na zivce svako odvajanje vremena na njega i njegovu pricu, dozivio jebeni brejktru. bljak. vise je no ocito da ce on kumovati krahu ramsey.
zanimljivo je da se oberinove kcerke nazivaju svakakvim imenima zbog glupog plana upada u palacu, dok je, valjda, isti takav plan dzejmija i brona sasvim okej. cunning, tail, weasel.glupo mi je napravljeno sve to, cijeli taj razvoj. koja je to palaca u koju se moze usetati ko hoce i kako hoce i to jos nakon sto nam scenom nabiju na nos kako se osiguranje pojacava
opet slabost u pisanju.
cersei. hm. bila sam ubijedjena da ce joj se ovo obiti o glavu, ali sad vise ne znam. prije ce margaery najebati. nije mi jasno sto su staru lisicu tyrell vracali u king's landing ako ce je cersei pregaziti bez posljedica. povlacenje vojske i sirovina, te naplata duga, to sam ocekivala od stare.
a, cijela cersei & peter prica mi je vise mulja uzburkala nego donijela klarifikacije neke. s njim nikad covjek ne zna. jedno radi, drugo misli, trece prica, cetvrto savjetuje. pa ti pohvataj sad tu konce.
I složio bih se za ovih prvih 6 epizoda da su ih fakat mogli bolje iskoristiti, al sigurno će do kraja biti nekih extra stvari, nekako su se stvari dovele do zakuhavanja.
-
johnlock071
#5541 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa štema je njen zakoniti muž kakva svjetla kakvi bakrači... I šta će Briana i par nekih north remembers staraca u winterfellu protiv stacionirane vojske Boltona..asker wrote: Sto glupaca ne upali one svijece na tornju kad su joj obecali pomoc? North remembers al u kurcu. I gdje ona muskobanjasta Briana da je spasi? Gleda s prozora kuca do kuce i pusti da je psihopata opali.
Nemoj se sekirat, očito je da kad dohaka Boltonima to će im biti brutalan kraj
A za Sansu, pa šta je ne ubije to će je ojačat..
-
johnlock071
#5542 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I da, bezveze prozivate debelog GRRMa zbog Sanse, kažu ovi što čitaju te ćitabe njegove da Sansa uopšte nije u Winterfellu ovako, ova promjena, i još mnogo drugih, čisto su djelo one dvojice što su glavni za ovaj TV show.
-
johnlock071
-
asker
#5544 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Druze, stema je zakoniti muz, a ona je inace jadnica imala nekog izbora oko toga.johnlock071 wrote:Pa štema je njen zakoniti muž kakva svjetla kakvi bakrači... I šta će Briana i par nekih north remembers staraca u winterfellu protiv stacionirane vojske Boltona..asker wrote: Sto glupaca ne upali one svijece na tornju kad su joj obecali pomoc? North remembers al u kurcu. I gdje ona muskobanjasta Briana da je spasi? Gleda s prozora kuca do kuce i pusti da je psihopata opali.
Nemoj se sekirat, očito je da kad dohaka Boltonima to će im biti brutalan kraj
A za Sansu, pa šta je ne ubije to će je ojačat..
Dovedena ko kurban na klanje. Knjige me ne intersuju, nisam ih citao, al u seriji su namjerno cuvali Sansin lik kroz sve epizode, i sad ovakav kraj. Pregledah neke reakcije po internetu sa engleskog govornog podrucja, svi isto govore sto se ove scene sa Sansom tice.
Ne radi se samo o soku, nego se gubi sama vrijednost...................gdje je granica, cemu sve to?
Zamisli da onaj sto mijenja lica u sljedecoj epizodi siluje Arju...............mogli bi reci pa dobro, to je GoT, nema pravila itd.................al zaista bil to imalo smisla? Boli me k...c ko je odgovoran, pisac ili reditelji, mislim da se gube pomalo.
Briana je sama ponudila pomoc i rekla to za svjetla. Mislis li da bi u jednoj ovakvoj seriji bilo "previse za ocekivat" da ona nekako dodje do Sanse? Pa kad smo vec kod toga zar nije daleko vise retardirana scena s one 3 siparice da u pola bijela dana otmu Marselu?
Bezveze ova 6 epizoda i samo se nadam da nece uhelacit ovako dobru seriju.
-
johnlock071
#5545 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pošteno. Ali vidi, u predhodnim epizodama se jasno vidjela da je Littlefinger uspio nagovoriti Sansu da je ovo najbolje za nju, i sama je bila svjesna da se udaje. Definitivno nije znala koliki je sadist Remzi, ali je poprilično imala predstavu o Boltonima generalno. I sigurno je znala da će biti štemana.. Možda ne ovako brutalno, ali eto.asker wrote: Druze, stema je zakoniti muz, a ona je inace jadnica imala nekog izbora oko toga.
Dovedena ko kurban na klanje. Knjige me ne intersuju, nisam ih citao, al u seriji su namjerno cuvali Sansin lik kroz sve epizode, i sad ovakav kraj. Pregledah neke reakcije po internetu sa engleskog govornog podrucja, svi isto govore sto se ove scene sa Sansom tice.
Ne radi se samo o soku, nego se gubi sama vrijednost...................gdje je granica, cemu sve to?
Zamisli da onaj sto mijenja lica u sljedecoj epizodi siluje Arju...............mogli bi reci pa dobro, to je GoT, nema pravila itd.................al zaista bil to imalo smisla? Boli me k...c ko je odgovoran, pisac ili reditelji, mislim da se gube pomalo.
Briana je sama ponudila pomoc i rekla to za svjetla. Mislis li da bi u jednoj ovakvoj seriji bilo "previse za ocekivat" da ona nekako dodje do Sanse? Pa kad smo vec kod toga zar nije daleko vise retardirana scena s one 3 siparice da u pola bijela dana otmu Marselu?
Bezveze ova 6 epizoda i samo se nadam da nece uhelacit ovako dobru seriju.
S druge strane, usporedba ti ne stoji, iako GoT voli iznenaditi, tj šokirati publiku, neke stvari smo naučili u vezi serije, i jedino pravo iznenađenje i šok bi bio da je Remzi bio nježan i blag prema Sansi... Svi smo znali kakav je to lik, poremećen 100 na sat, ja iskreno ništa drugo nisam ni očekivao, a nisam čitao knjige i ovim što jesu ne dopuštam spojlere prije nego se to desi na TVu.
Ovo je sve koliko-toliko bio dio plana, Sansa se više od svega isfurala ja mislim što je Remzi ostavio Theona da gleda čin.. Nemam ni trenutak sumnje da će stvari doći na svoje, koliko je to moguće u GoTu, a pogotovo što se tiče Boltona.. Mislim da će njih baš ono brutalno poniziti..
- Tito_i_Partija
#5546 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Svaka ti je na mjestu.johnlock071 wrote: Pošteno. Ali vidi, u predhodnim epizodama se jasno vidjela da je Littlefinger uspio nagovoriti Sansu da je ovo najbolje za nju, i sama je bila svjesna da se udaje. Definitivno nije znala koliki je sadist Remzi, ali je poprilično imala predstavu o Boltonima generalno. I sigurno je znala da će biti štemana.. Možda ne ovako brutalno, ali eto.
S druge strane, usporedba ti ne stoji, iako GoT voli iznenaditi, tj šokirati publiku, neke stvari smo naučili u vezi serije, i jedino pravo iznenađenje i šok bi bio da je Remzi bio nježan i blag prema Sansi... Svi smo znali kakav je to lik, poremećen 100 na sat, ja iskreno ništa drugo nisam ni očekivao, a nisam čitao knjige i ovim što jesu ne dopuštam spojlere prije nego se to desi na TVu.
Ovo je sve koliko-toliko bio dio plana, Sansa se više od svega isfurala ja mislim što je Remzi ostavio Theona da gleda čin.. Nemam ni trenutak sumnje da će stvari doći na svoje, koliko je to moguće u GoTu, a pogotovo što se tiče Boltona.. Mislim da će njih baš ono brutalno poniziti..
- SanskiBiser
-
baxul
#5548 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ta scena sa tim trebama i jednorukim lannisterom je toliko podcijenila publiku. ko da sam gledo power rangers.duboka_misao wrote:kod martina cim ide vjencanje, znaj da je neko sranje sljedece
baelish je tito.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
- karanana
#5550 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
fakat adebisi. nisam skonto bio.
ova kraljicina baba nije losa.
nadam se da je mudra kao sto se cini, mada ne znam koje sada opcije ima.
dze je stanis vise? garant u 8. bitka.
ova kraljicina baba nije losa.
nadam se da je mudra kao sto se cini, mada ne znam koje sada opcije ima.
dze je stanis vise? garant u 8. bitka.