Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#5526 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

OPET ON ZABIJA UNITEDU !! :lol: :lol: :lol:

Koja razlika njegove igre danas i one protiv Villareala jbte :mrgreen:

u 20 minuta je uradio dvostruko nego ono neku vecer

ali pazi, 20 minuta imas...protiv Uniteda...zabijes 2, namjestis 1, promasis 2, i OPET budes u poziciji da ti namjeste jos 2-3...sta reci

Mislim da ga je ipak strah motivisao nego ista, kada je vidio da Baloteli i Aguero zabijaju, morao je nesto uraditi

Nemam sta pricati, ko je gledao vidio je...prvi gol, pravi golgeterski..onako je i Nisterloy za United zabijao, na pravom mjestu u pravom trenutku, pa makar i koljenom

drugi je odlican, mada je istu onakvu sansu promasio minutu ranije, i nju je trebao zabiti za njegov kvalitet

u par navrata je bio u savrsenim pozicijama, nisu mu dodali, najbolji primjer Yaya Tourea i Silve

sve u svemu, pored Balotelija, igrac utakmice...ali brate treba one obicne sanse zabijati, pogotovo kada se bori protiv Aguera i Balotelija za mjesto u prvih 11, jos su ova 2 Mancinijevi miljenici

Hvala ti Edine, osjecam se kao da se ponovo desila utakmica portiv Spursa, i jos sto mrzim United :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
arzuhal

#5527 Re: Edin Džeko...

Post by arzuhal »

Jack Be Nimble wrote:
arzuhal wrote:Kako mi Edo uljepša dan, a glava me zabolila brate :lol:
Izvini, ali ja mislim da je pravilno "ko mi EdA uljepsa dan...." :bih: :-)
Zbog Eda Džeka (Edd Jack) mi se popravi dan :-D

Morel vako? :lol:
Ko to smat

#5528 Re: Edin Džeko...

Post by Ko to smat »

Ja mislim da ovi sto uvjek traze mane Dzeki nemogu podnjet njegov uspjeh samo zato sto dolazi iz Zelje a to su naravno pitari.Pa sta uradi Runi jebo sliku svoju igro 90 minuta a nije gola dao.Ovaj samo 2 gola i nabacio go za 20 minuta a mozete mislit fulio 100% sansu.
Mali_Vuk

#5529 Re: Edin Džeko...

Post by Mali_Vuk »

arzuhal wrote:
Jack Be Nimble wrote:
arzuhal wrote:Kako mi Edo uljepša dan, a glava me zabolila brate :lol:
Izvini, ali ja mislim da je pravilno "ko mi EdA uljepsa dan...." :bih: :-)
Zbog Eda Džeka (Edd Jack) mi se popravi dan :-D

Morel vako? :lol:
Kako ide ona pjesmica? "Trči Džeka izdaleka oblio ga znoj, i uzviknu stoj!" :D
ljevoruki

#5530 Re: Edin Džeko...

Post by ljevoruki »

I od mene hvala Edine. :bih:
nuki_cika

#5531 Re: Edin Džeko...

Post by nuki_cika »

zilla_ wrote:Dali bi oni ove golove da ih sudija ne oskrnavi al malo sutra... Lahko je imat prilike pored onako šuplje odbrane...

Vama ako je ok fulat one zicere, i kod ovog zadnjeg gola, imat onakvu šansu i da se lopta odbije od golmana pa uđe u go, meni to nije nimalo dobro... On je napadač od 30 i kusur mil, jedan od najboljih u svijetu tako da one šanse se rješavaju rutinski... ha ya

Opet kažem, na papiru sve izgleda sjajno, 2 gola, 2 asistencije al neće uvijek imat sreću kao večeras da u ovako kratkom vremenu ima ovoliko prilika... Nedo bog treba im gol za pobjedu a on prebaci preko gola ono s peterca...
Pa ja sad pričate kad su vas demolirali,a kad je arsenal imao onako oskrvnjavljen sastav(a ne samo odbranu)onda nisi tako pričao.Joj što ne volim ovakve komentare,ufffff :-) :x
Pa bolan boln priznaj da su vas izdemolirali ko niko do sada na old trafordu
todd_smith

#5532 Re: Edin Džeko...

Post by todd_smith »

Ko to smat wrote:Ja mislim da ovi sto uvjek traze mane Dzeki nemogu podnjet njegov uspjeh samo zato sto dolazi iz Zelje a to su naravno pitari.Pa sta uradi Runi jebo sliku svoju igro 90 minuta a nije gola dao.Ovaj samo 2 gola i nabacio go za 20 minuta a mozete mislit fulio 100% sansu.
Osobe kao ti su inace pune kompleksa...Pitar sam i uvijek mi je drago kada ga vidim na terenu..kakve veze ima da li je od Zelje ili ne? da igra za vas protiv mog kluba onda bih mogao da razumijem tvoj glupi komentar... meni je prvo drago zbog njega, pa onda sto je Bosanac, pa onda sto je iz mog rodnog grada i kraja...to sto on navija ili sto je igrao za Zelju mi uopste ne pada na um kada se spomene ime Edin Dzeko...ne navijam ni za Milan, mozda je to nekakav razlog sto svi navijaci Intera ne bi trebali da podnose Edinov uspjeh??
Rauber

#5533 Re: Edin Džeko...

Post by Rauber »

Ko to smat wrote:Ja mislim da ovi sto uvjek traze mane Dzeki nemogu podnjet njegov uspjeh samo zato ... no pitari.Pa sta uradi Runi jebo sliku svoju igro 90 minuta a nije gola dao.Ovaj samo 2 gola i nabacio go za 20 minuta a mozete mislit fulio 100% sansu.
Kakva glupost :-) , znam bar dvojicu Manijaka koji i dan danas osporavaju Dzekine kvalitete, i nakon svake njegove "lose" partije govore kako ce se vratiti u neki prosjecni Njemacki klub ili ce na posudbu u klub tipa Coventry.
just principe

#5534 Re: Edin Džeko...

Post by just principe »

Ko to smat wrote:Ja mislim da ovi sto uvjek traze mane Dzeki nemogu podnjet njegov uspjeh samo zato sto dolazi iz Zelje a to su naravno pitari.Pa sta uradi Runi jebo sliku svoju igro 90 minuta a nije gola dao.Ovaj samo 2 gola i nabacio go za 20 minuta a mozete mislit fulio 100% sansu.

jarane, ne mogu ti opisati koliko mi je samo krivo Dzeko ugra u City-ju a zatim i zabija golove...
Evo bash sam danas nakon njegovih golova glavu razbijao, hocu da se pojedem koliko mi je krivo
LSD

#5535 Re: Edin Džeko...

Post by LSD »

Nidje veze prica :shock: ....Džeko odavno nije više u Želji i ne znam cemu forsiranje te price sad...Edin je naš najboji igrac, pravi sportski ambasador države kojeg cijene svi navijaci bez obzira za koga navijali...to je što je on željovac i što je potekao iz Želje je sasvim druga prica... covjek odtada promjenio tri kluba i sad trpa jedan Man.United :!: da je ostao ovdje ,sad bi ganjao loptu po Gabeli i Lukavici.
Gandalf

#5536 Re: Edin Džeko...

Post by Gandalf »

Zaista, prigovarati Džeki zato što nije bivši igrač voljenog BH kluba je van svake pameti - ja sam Čelikovac i sada bih trebao mrzit Džeku :-) :-) :-) majko draga, kakvih sve ljudi nema - na Džeku sam pogotovo danas poslije demoliranja Jedinstva beskrajno ponosan, i naravno, on je meni najdraži igrač naše reprezentacije ikada, bez obzira na Bolića, Hibića, Šabića ili današnjeg Zahirovića - Džeko je igračina i trebamo biti sretni što imamo takvu igračinu :thumbup: Oni koji ga osporavaju su obični zlobnici - jebena zavist nekima razjebava psihu :oops:
quasar

#5537 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

Ko to smat wrote:Ja mislim da ovi sto uvjek traze mane Dzeki nemogu podnjet njegov uspjeh samo zato sto dolazi iz Zelje a to su naravno pitari.
Ajd ne ...#$&*#.
moa

#5538 Re: Edin Džeko...

Post by moa »

Ima srece ovaj Dzeko..Jedva, vidjet cemo protiv Portugala kako ce igart..
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5539 Re: Edin Džeko...

Post by JoseMujica »

svaka priča se pretvori u navijačku šuplju :(

Džeko je bez konkurencije trenutno najbolji bh. napadač. A sad da li može bolje? Mislim da može jer fulanje onakvih šansi (iako su neprevaziđeni majstori za te stvari Olić i Ibišević) pravi razliku između odlaska na EP i igranja baraža.
bingov buraz

#5540 Re: Edin Džeko...

Post by bingov buraz »

zilla_ wrote:Dali bi oni ove golove da ih sudija ne oskrnavi al malo sutra... Lahko je imat prilike pored onako šuplje odbrane...

Vama ako je ok fulat one zicere, i kod ovog zadnjeg gola, imat onakvu šansu i da se lopta odbije od golmana pa uđe u go, meni to nije nimalo dobro... On je napadač od 30 i kusur mil, jedan od najboljih u svijetu tako da one šanse se rješavaju rutinski... ha ya

Opet kažem, na papiru sve izgleda sjajno, 2 gola, 2 asistencije al neće uvijek imat sreću kao večeras da u ovako kratkom vremenu ima ovoliko prilika... Nedo bog treba im gol za pobjedu a on prebaci preko gola ono s peterca...
Iz tebe govore neke stvari koje veze nemaju sa fudbalom.
madFlava

#5541 Re: Edin Džeko...

Post by madFlava »

ciji si ti tako pametan? :D :shock:
Better Man

#5542 Re: Edin Džeko...

Post by Better Man »

JoseMujica wrote:svaka priča se pretvori u navijačku šuplju :(

Džeko je bez konkurencije trenutno najbolji bh. napadač. A sad da li može bolje? Mislim da može jer fulanje onakvih šansi (iako su neprevaziđeni majstori za te stvari Olić i Ibišević) pravi razliku između odlaska na EP i igranja baraža.
Da, Dzeko trenutno nema konkurencije i mislim da je nas najbolji napadac od kad je BiH samostalna! E sad trebao bi svoju velicinu pokazti protiv Portugala i da zabije ako mu se ukaze prilika.
madFlava

#5543 Re: Edin Džeko...

Post by madFlava »

Better Man wrote:
JoseMujica wrote:svaka priča se pretvori u navijačku šuplju :(

Da, Dzeko trenutno nema konkurencije i mislim da je nas najbolji napadac od kad je BiH samostalna! E sad trebao bi svoju velicinu pokazti protiv Portugala i da zabije ako mu se ukaze prilika.

Da te pitam,sta je uradio protiv Francuske?
k3ngur

#5544 Re: Edin Džeko...

Post by k3ngur »

10 godina kasnije...

Ferguson daje intervju: "Dzeko mi je i danas nocna mora"... :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#5545 Re: Edin Džeko...

Post by JoseMujica »

Kažem ti da je naš najbolji napadač i u repki nema konkurencije, osim ako se Ibišević vrne u onu formu prije povrede. A evo pregledaj prvo poluvrijeme protiv Francuske pa vidi šta se sve fulalo...ne mislim samo na Džeku, ali eto on je tema

Ali u Man. Citiju Manchini će (košto bi i svaki trener) prebrojati i ono što fuliš...tu nema zahebavanja...pogotovu što barem još jedna zvijer sjedi na klupi i čeka priliku
Kinaski

#5546 Re: Edin Džeko...

Post by Kinaski »

Koliko je golova ukupno dzeko zabio jedinstvu ?
k3ngur

#5547 Re: Edin Džeko...

Post by k3ngur »

Jel ko vidio kad je Dzeko ostavio iza sebe Evru, kako je bio brz ko gonzales... :shock: :D
just principe

#5548 Re: Edin Džeko...

Post by just principe »

Last edited by just principe on 23/10/2011 18:20, edited 1 time in total.
Baudelaire

#5549 Re: Edin Džeko...

Post by Baudelaire »

187 wrote:Koliko je golova ukupno dzeko zabio jedinstvu ?
Pet u pet :D

U grupnoj fazi Lige prvaka sa Wolfsburgom, dao u obje utakmice po jedan. Prošle sezone u utakmici protiv Uniteda asistirao tako što je pogodio Silvu i lopta otišla u gol. U Charity Shieldu dao gol, i danas dao dva gola i asistenciju. Rezime, pet utakmica, pet golova, i dvije asistencije. Nije loše, nije loše :dance:
quasar

#5550 Re: Edin Džeko...

Post by quasar »

JoseMujica wrote:Kažem ti da je naš najbolji napadač i u repki nema konkurencije, osim ako se Ibišević vrne u onu formu prije povrede. A evo pregledaj prvo poluvrijeme protiv Francuske pa vidi šta se sve fulalo...ne mislim samo na Džeku, ali eto on je tema

Ali u Man. Citiju Manchini će (košto bi i svaki trener) prebrojati i ono što fuliš...tu nema zahebavanja...pogotovu što barem još jedna zvijer sjedi na klupi i čeka priliku
Jest ali mi smo u zelji dabudemo sto objektivniji postali neobjektivni i prema Edinu. Svaku mu manu vidimo i 100x je uvecamo.
Zadnji gol je majstorstvo, asistencija Silvi je majstorska. I to ce trener brojati.

Mario je junak utakmice, dva gola i crveni. Nema sta, zavrsio je posao, ovo ostalo je bilo samo za navijace. necemo ulazizi u to sto je MU falio igrac i sto je bilo sve suplje. Nema to veze i ekipa kao Utd ne smije sebi dozvoliti ni 1:3 a kamloi 1:6 sve da ih je 9 na terenu bilo. Ovo je City odradio zasluzeno. Vrlo dobra taktika i pametna igra.
Post Reply