Pa ja koliko znam nije pojeden, trebali bi u zadnjoj epizodi prikazati šta je sa njim.cyprus wrote:Meni je Judžin baš gotivan...
Nego pade mi na um... Gdje je onaj crnac sa naočalama i dužom kosom? Nije valjda pojeden, a da ja to nisam vidio...
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- Logovan
#5526 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- Progressive House
#5527 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
rekoh da je glenn živ 
-
kakavdanakneiskustvu
#5528 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Logovan wrote:Kada je stao na vatrogasno vozilo, uzeo crijevo i vodom pobio 10-tak zombija.kakavdanakneiskustvu wrote: kad to,nesto se toga ne sjecam
Vrijeme kada su on, Glenn, Abraham, Maggie, Sasha, pop i ona ženska sa kačketom napustili crkvu.
ma znam za to ali ne sjecam se da je u borbi iz bliza ubio nekog zombija
- adda_sa
#5529 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
jeste, kada su bili svi u nabavci, u onoj halli, kada je ona mala bila onesvjestena, i ostavili njega da je cuva..on je prebacio preko ramena i pistolj u ruke i krenuo da se probija ka vani, i autu. upucao je par walkera dok je izasaokakavdanakneiskustvu wrote:Logovan wrote:Kada je stao na vatrogasno vozilo, uzeo crijevo i vodom pobio 10-tak zombija.kakavdanakneiskustvu wrote: kad to,nesto se toga ne sjecam
Vrijeme kada su on, Glenn, Abraham, Maggie, Sasha, pop i ona ženska sa kačketom napustili crkvu.
ma znam za to ali ne sjecam se da je u borbi iz bliza ubio nekog zombija
-
kakavdanakneiskustvu
#5530 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ajd moguce je,ne sjecam se toga
-
gonzalez
#5531 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da nije Fudbalerka, ne bi bilo Glenna. Sjećaš se kada je doletio sa onim kombijem i spasio ga iz onih pokretnih vrata, scena kada umire Noah.kakavdanakneiskustvu wrote:ajd moguce je,ne sjecam se toga
https://www.youtube.com/watch?v=WPTfHBcHTJI
- janje_
#5532 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ima ona scena kad on i mison nose onog crnca sto je sjebo nogu.. i kad se ogleda u onom potocicu.. ako je mison poslije toga bez borbe osvanula ziva i zdrava u aleksandriji, ne vidim razloga da i on nije prispio.. i onaj ranjeni s nogom..cyprus wrote:Meni je Judžin baš gotivan...
Nego pade mi na um... Gdje je onaj crnac sa naočalama i dužom kosom? Nije valjda pojeden, a da ja to nisam vidio...
- cyprus
#5533 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
I ja se sjećam toga... ali nakon toga ga nigdje... Pa rekoh da nisam šta propustio...janje_ wrote:ima ona scena kad on i mison nose onog crnca sto je sjebo nogu.. i kad se ogleda u onom potocicu.. ako je mison poslije toga bez borbe osvanula ziva i zdrava u aleksandriji, ne vidim razloga da i on nije prispio.. i onaj ranjeni s nogom..cyprus wrote:Meni je Judžin baš gotivan...
-
kakavdanakneiskustvu
#5534 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
gonzalez wrote:Da nije Fudbalerka, ne bi bilo Glenna. Sjećaš se kada je doletio sa onim kombijem i spasio ga iz onih pokretnih vrata, scena kada umire Noah.kakavdanakneiskustvu wrote:ajd moguce je,ne sjecam se toga
ma sjecam se toga,ali ne bas neke scene u kojoj se on kao bori sa zombijima
- adda_sa
#5535 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
pa i nema scene da on sa nozem leti im u susret, al je bilo par situacija da ih je indirektno pobiokakavdanakneiskustvu wrote:gonzalez wrote:Da nije Fudbalerka, ne bi bilo Glenna. Sjećaš se kada je doletio sa onim kombijem i spasio ga iz onih pokretnih vrata, scena kada umire Noah.kakavdanakneiskustvu wrote:ajd moguce je,ne sjecam se toga
ma sjecam se toga,ali ne bas neke scene u kojoj se on kao bori sa zombijima
- dječak sa šibicama
#5536 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Cekaj, okruze ih zombiji u kuci i Serif se brze bolje sjeti da se namazu crijevima setaca i tako prodju kroz njih.
Sad pitanje, danima dumaju kako otjerati zombije od ograde, pa jebote zar nisu i tada mogli namazati se crijevima setaca, proci kroz masu i onda ih izvana mamiti da idu od ograde
Sad pitanje, danima dumaju kako otjerati zombije od ograde, pa jebote zar nisu i tada mogli namazati se crijevima setaca, proci kroz masu i onda ih izvana mamiti da idu od ograde
-
kakavdanakneiskustvu
#5537 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
dječak sa šibicama wrote:Cekaj, okruze ih zombiji u kuci i Serif se brze bolje sjeti da se namazu crijevima setaca i tako prodju kroz njih.
a mogli su,tad su ipak valjda imali neku sigurnost,zid,a i sad su mogli ostati na spratu kuce neko vrijeme vjerovatno
- DMXallen
#5538 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Baš tako, i plus su se nadali povratku ostatka ekipe pa nisu sigurno htjeli riskirati prolazak kroz rulju. Međutim sada su primorani, ne bi dugo izdržale privremene barikade u kući a još k tome nemaju šta čekati da će ko ih spasiti, sad je borba za opstanak, treba izaći iz rulje a onda smišljati šta dalje. Jer sigurno ne žele napustiti Alexandriju kao što su to radili sa zatvorom.kakavdanakneiskustvu wrote:dječak sa šibicama wrote:Cekaj, okruze ih zombiji u kuci i Serif se brze bolje sjeti da se namazu crijevima setaca i tako prodju kroz njih.
a mogli su,tad su ipak valjda imali neku sigurnost,zid,a i sad su mogli ostati na spratu kuce neko vrijeme vjerovatno
- Daryl Dixon
#5539 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Stari zavodnik

-
batara
#5540 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sta ovo nema nove epizode, ili je kraj za ovu godinu 
-
Yapi Yapo
#5541 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Z Nation je Dawn of the Dead za ovo sranje.
Volio sam TWD, al smori više ovo.
Volio sam TWD, al smori više ovo.
- jasko_ba
#5542 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Z Nation je amaterski uradjen, nista cudno s obzirom da ga radi SyFy kanal, al brate, uzivam od prve epizode. 
-
r_faruk
#5543 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
kakav je ovaj fear of the walking dead. da ne citam cijelu temu, moze li mi neko ukratko ispricati sta se desava, vrijedi li pogledati. moze i na pm ako se bojite spoJlera
-
Yapi Yapo
#5544 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
smor, kratko i jasno.
- jasko_ba
#5545 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
to je sranje na kvadrat.r_faruk wrote:kakav je ovaj fear of the walking dead. da ne citam cijelu temu, moze li mi neko ukratko ispricati sta se desava, vrijedi li pogledati. moze i na pm ako se bojite spoJlera
- ExNihilo
#5546 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sranje jest, ali ništa veće od WD. 
- DMXallen
#5547 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Sranja koja niko ne odustaje gledati iz sezone u sezonu 
-
kakavdanakneiskustvu
#5548 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
DMXallen wrote:Sranja koja niko ne odustaje gledati iz sezone u sezonu
upravo tako,pocevsi od mene
- adda_sa
#5549 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
tacnokakavdanakneiskustvu wrote:DMXallen wrote:Sranja koja niko ne odustaje gledati iz sezone u sezonu
upravo tako,pocevsi od mene
zivim za trenutak kad ce pojesti eugena i popa
- Jack Be Nimble
#5550 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ako se pogleda sve od jednom nije toliko sranje. Pogotovo kada naucis formulu TWD onda znas kada dolazi 20 minuta preseravanja pa ja samo ubrzam.
Pisac je pogodio sa ovom formulom kojoj nikada nema kraja a stalno se nadas da ce se nesto VELIKO desiti.
Z Nation sam izdrzao mozda prvih 15 minuta. Ne znam sta me vise nerviralo scenarijo ili gluma. Ali bilo je dobre akcije u prvih 15 minuta.
Pisac je pogodio sa ovom formulom kojoj nikada nema kraja a stalno se nadas da ce se nesto VELIKO desiti.
Z Nation sam izdrzao mozda prvih 15 minuta. Ne znam sta me vise nerviralo scenarijo ili gluma. Ali bilo je dobre akcije u prvih 15 minuta.