hvala lijepoHemera wrote:kokuz_sa wrote:ima li ko raspored voznje za hrasnicu i dole za Famos..
pokusavam naci na netu al gras i njegove stranice nisu u funkciji
iams ovdje isti su nisu se mijenajli
http://www.gras.co.ba/rv/bus/RV%20bus%2027.htm
Gdje u Sa......
- kokuz_sa
#5526 Re: Gdje u Sa......
-
irconbih
#5527 Re: Gdje u Sa......
... kupiti filc na metar ili tako vece kolicine?

-
Lilyen
#5528 Re: Gdje u Sa......
U Profitexu..imaš u Skenderiji, u Robotu na Malti, i onoj ulici kod Cheers-a (ne mogu da se sjetim kako se zove)irconbih wrote:... kupiti filc na metar ili tako vece kolicine?
- Nisrin
#5529 Re: Gdje u Sa......
Lilyen wrote:U Profitexu..imaš u Skenderiji, u Robotu na Malti, i onoj ulici kod Cheers-a (ne mogu da se sjetim kako se zove)irconbih wrote:... kupiti filc na metar ili tako vece kolicine?
Vidi u Sanny Genny na Bascarsiji kod Badem butika ili u Papagajci...Profitex zaobilazite SIROKIM LUKOM: 1- cijene su preeeevisoke i nerealne 2- jako, ali jako neljubazne ZENTURACE koje tu rade!
- Sajo---:
-
Lilyen
#5531 Re: Gdje u Sa......
Vidi u Sanny Genny na Bascarsiji kod Badem butika ili u Papagajci...Profitex zaobilazite SIROKIM LUKOM: 1- cijene su preeeevisoke i nerealne 2- jako, ali jako neljubazne ZENTURACE koje tu rade![/quote]
Ne slažem se s tobom. Pošto je većina uskih pogleda na život, moram se ograditi da nit imam nešto od navedenih radnji, nit mi radi neko tamo. Navedeno iz ličnog iskustva.
Doživljaj je subjektivan, pa s toga ja mogu reći da gospođe iz Sanny Genny nemaju blage veze o materijalima koje prodaju.
Profitex istina ima cijene koje su veće od ostalih, ali zato i kvalitetniji materijal.
Ne slažem se s tobom. Pošto je većina uskih pogleda na život, moram se ograditi da nit imam nešto od navedenih radnji, nit mi radi neko tamo. Navedeno iz ličnog iskustva.
Doživljaj je subjektivan, pa s toga ja mogu reći da gospođe iz Sanny Genny nemaju blage veze o materijalima koje prodaju.
Profitex istina ima cijene koje su veće od ostalih, ali zato i kvalitetniji materijal.
- anonimnaosoba
#5532 Re: Gdje u Sa......
bučice imaš u King of Ring u BBI-u, mislim da su od 20 KM pa nadalje, ovisno o težini, al' nisam siguran kol'ko tačno koštaju...Sajo---: wrote:Gdje mogu kupiti sportsku opremu kao što su bučice ili mali tegovi (barem tri para težina 3 kg, 5 kg i 7-8 kg)?
Također, treba mi vratilo koje mogu staviti na vrata. Nešto ovako: http://www.njuskalo.hr/image-big/fitnes ... 164058.jpg
Naravno, što je moguće jeftinije!
-
emina83
#5533 Re: Gdje u Sa......
pozdrav!
zna li neko da li ima negdje u sarajevu po apotekama kupit Hrom pikolinat?
rekli mi da bude u twinlabu,al ga tamo trenutno nema.
zna li neko da li ima negdje u sarajevu po apotekama kupit Hrom pikolinat?
rekli mi da bude u twinlabu,al ga tamo trenutno nema.
-
emina83
#5534 Re: Gdje u Sa......
osim ovog hrom pikolinata koji izgleda ovako u twinlabu http://www.vitacost.com/twinlab-chromium-picolinate
trebali bi nam i magnetni nosaci za skije? nedavno su bili u OBI-ju ,ali ni tamo ih vise nema
trebali bi nam i magnetni nosaci za skije? nedavno su bili u OBI-ju ,ali ni tamo ih vise nema
-
bebeSa
#5535 Re: Gdje u Sa......
...pronaci udruzenje "Franak?
- Irm@
#5536 Re: Gdje u Sa......
nigdje ih online
moj ti je prijedlog da nazoves Federalno Ministarstvo finansija oni moraju imati njihov kontakt
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/mi ... ansije.php
moj ti je prijedlog da nazoves Federalno Ministarstvo finansija oni moraju imati njihov kontakt
http://www.fbihvlada.gov.ba/bosanski/mi ... ansije.php
- O'zone
- Globalni moderator
#5537 Re: Gdje u Sa......
Imal još gdje u Sa prodavnica sa polovnim namještajem u mom slučaju kancelarijskim (trebalo bi mi par stolica, polica, eventualno tel/fax uređaj ili neki all in one sa slušalicom...)
Ili ako neko ima da mu skupljaju prašinu a rado bi da ih se odrekne samo recite
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#5538 Re: Gdje u Sa......
kupiti teglica u raznim bojama?
- kokuz_sa
#5539 Re: Gdje u Sa......
prvo daj sredstvoza ciscene..sad tegle za zimnicutako_to wrote:kupiti teglica u raznim bojama?
imas u VFna koreji nekih tegli..imas i u bingu na alipasinu i u obi-ju bilo
- bordo gandalf
#5540 Re: Gdje u Sa......
kokuz_sa wrote:prvo daj sredstvoza ciscene..sad tegle za zimnicutako_to wrote:kupiti teglica u raznim bojama?![]()
![]()
imas u VFna koreji nekih tegli..imas i u bingu na alipasinu i u obi-ju bilo
-
odsutraopetultra
#5541 Re: Gdje u Sa......
Imal gdje kupiti Shock žvaka ,ako znate šta mislim 
-
BIONA
#5542 Re: Gdje u Sa......
Uh sto ja mrzim tu zvaku
pitaj po trafikama, bilo je...
-
kojeime
#5543 Re: Gdje u Sa......
Gdje mogu kupiti sportsku opremu kao što su bučice ili mali tegovi (barem tri para težina 3 kg, 5 kg i 7-8 kg)?
Također, treba mi vratilo koje mogu staviti na vrata. Nešto ovako: http://www.njuskalo.hr/image-big/fitnes ... 164058.jpg
Osim u BBI, pogledaj Mercatore (Intersportove) a i u Interexu na Pofalicima, na spratu, ima jedna sportska radnja bas namjenski sa tom opremom. Popnes se uz stepenice, nastavis pravo, i posljednja radnja desno u nizu.
Osim u BBI, pogledaj Mercatore (Intersportove) a i u Interexu na Pofalicima, na spratu, ima jedna sportska radnja bas namjenski sa tom opremom. Popnes se uz stepenice, nastavis pravo, i posljednja radnja desno u nizu.
- Karabaja
#5544 Re: Gdje u Sa......
penny plusSajo---: wrote:Gdje mogu kupiti sportsku opremu kao što su bučice ili mali tegovi (barem tri para težina 3 kg, 5 kg i 7-8 kg)?
- O'zone
- Globalni moderator
#5545 Re: Gdje u Sa......
O'zone wrote:Imal još gdje u Sa prodavnica sa polovnim namještajem u mom slučaju kancelarijskim (trebalo bi mi par stolica, polica, eventualno tel/fax uređaj ili neki all in one sa slušalicom...)
- kokuz_sa
#5546 Re: Gdje u Sa......
pojesti kvalitetan hot-dog
ne bih one kad mi uzduz rasijecu kiflu i stave unutra sve
..ja bi ako ima gdje da se pojede u radnji koja posjeduje masinu za hot dog
ne bih one kad mi uzduz rasijecu kiflu i stave unutra sve
- Filter
#5547 Re: Gdje u Sa......
naci crnu ili crvenu deku od filca... moze i neka kombinacija te dvije boje...i koliko novcica?
hvala
hvala
- Nisrin
#5548 Re: Gdje u Sa......
kokuz_sa wrote:pojesti kvalitetan hot-dog
![]()
ne bih one kad mi uzduz rasijecu kiflu i stave unutra sve..ja bi ako ima gdje da se pojede u radnji koja posjeduje masinu za hot dog
Naumpade mi HARRY na Ilidzi, doduse to je "kobasica hot dog" ali je fantazija i jos uvijek je 1.5 KM
-
_ado_
#5549 Re: Gdje u Sa......
Prosle godine, nekad u februaru, Konzum bio pun crvenih dekica od filsa, sa bijelim tackicama. Potrazi u ovim vecim Konzum prodvnicama, mozda im je koja ostala.Filter wrote:naci crnu ili crvenu deku od filca... moze i neka kombinacija te dvije boje...i koliko novcica?![]()
hvala
- bordo gandalf
#5550 Re: Gdje u Sa......
Takozvana rostiljskaNisrin wrote:kokuz_sa wrote:pojesti kvalitetan hot-dog
![]()
ne bih one kad mi uzduz rasijecu kiflu i stave unutra sve..ja bi ako ima gdje da se pojede u radnji koja posjeduje masinu za hot dog
Naumpade mi HARRY na Ilidzi, doduse to je "kobasica hot dog" ali je fantazija i jos uvijek je 1.5 KM