Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#5526 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by It_is_a_Leclerc »

šrilančananin wrote:Meni se cini da bi Bosnjaci da imaju snagu bili najveci fasisti, al' ih Dodik razjebava. Prodao im Lagumdziju, te su tako postali mlaki i seru bez mjere, svi im odjednom fasisti, islamofobi, a oni imaju u svojim redovima ljude koji ih prodaju.
Ovo su gluposti. Bošnjaci nikad nisu bili fašisti. Zato su i preživjeli tri genocida, i zato danas žive u rezervatu orkuženi sa dvije neprijateljske države.
It_is_a_Leclerc

#5527 Re: Desavanja u Hrvatskoj

kakavdanakneiskustvu wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
JohnnyS wrote:Ima li itko tko po strogim klix kriterijima nije islamofob, što deklarirani, što salonski? :facepalm:
Ima.

ko?
Kajin, Pusić, Mesić, Milanović donekle, Puhovski, Jovanović, Opačić... Ima još, ne da mi se smišljati.
It_is_a_Leclerc

#5528 Re: Desavanja u Hrvatskoj

JohnnyS wrote:
sherbett wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
Gdje sam rekao da je ustaša?! On je islamofob, salonski, u ulaštenim cipelama i partiturama u rukama. Takvi su najgori.
daj navedi neki primjer kojim ovo argumentiraš.

Ivo Josipović valjda dnevno provede dvije sekunde (ako i toliko) razmišljajući o muslimanima, što hrvatskim, što bosanskohercegovačkim, što malezijskim, ali i to je dovoljno da ga se proglasi islamofobom :D
Nije tačno. Ivo Josipović je svojim izjavama pokazao da ga zabrinjava procent muslimana vjernika u BiH. To je meni dovoljno da nekog proglasim islamofobom.
kakavdanakneiskustvu

#5529 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kakavdanakneiskustvu »

kakavdanakneiskustvu wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
JohnnyS wrote:Ima li itko tko po strogim klix kriterijima nije islamofob, što deklarirani, što salonski? :facepalm:
Ima.

ko?
Kajin, Pusić, Mesić, Milanović donekle, Puhovski, Jovanović, Opačić... Ima još, ne da mi se smišljati.[/quote]

opačićka,puhovski i jovanović nisu hrvati ako već nabrajaš hrvate neislamofobe,čak ih je 4 izgleda,mašala
It_is_a_Leclerc

#5530 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Ima ih itekako. Veći dio hrvatskog sabora nisu islamofobi. (Evo sad mi padaju na um - Bernardić, Kosor...). Ipak, mi govorimo o prvom čovjeku jedne države koji primjeti da "njima nije ugodno s toliko muslimana na granici".
JohnnyS

#5531 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by JohnnyS »

It_is_a_Leclerc wrote:
Nije tačno. Ivo Josipović je svojim izjavama pokazao da ga zabrinjava procent muslimana vjernika u BiH. To je meni dovoljno da nekog proglasim islamofobom.

Ako prosuđuješ čovjeka na temelju jedne izjave, onda komotno možeš Stipu Mesića proglasiti većim fašistom nego što je Joe. Vidim Mesinha si stavio na listu neislamofoba, ok, slažem se - to što je fašist, ne znači da je i islamofob...
ubojica77

#5532 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ubojica77 »

Havatar wrote: Takva je praksa i u Srbiji i u RS pa ne vidim da neko pravi problem
RS nije samostalna drzava i funkcionira u sastavu BiH,a Srbija je drzava sa kojom ne zelis da sad vucem paralele,jer bi to znacilo da ako usporedujemo Srbiju i BiH mozemo onda i Kosovo i RS po toj logici,a kolko sam shvatio ti nisi za otcjepljenje RS kao sto se Kosovo otcijepilo od Srbije.

Pitanje je bilo dal bi ti razmisljao isto da Srba ima preko 50% i da postoji mogucnost da vladaju BiH,a ti nemas pravo na svog pretstavnika u vlasti?
Havatar

#5533 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

ubojica77 wrote:
Havatar wrote: Takva je praksa i u Srbiji i u RS pa ne vidim da neko pravi problem
RS nije samostalna drzava i funkcionira u sastavu BiH,a Srbija je drzava sa kojom ne zelis da sad vucem paralele,jer bi to znacilo da ako usporedujemo Srbiju i BiH mozemo onda i Kosovo i RS po toj logici,a kolko sam shvatio ti nisi za otcjepljenje RS kao sto se Kosovo otcijepilo od Srbije.

Pitanje je bilo dal bi ti razmisljao isto da Srba ima preko 50% i da postoji mogucnost da vladaju BiH,a ti nemas pravo na svog pretstavnika u vlasti?
Ja sam ti kazao gdje se namecu drugima predstavnici pa niko ne pravi problem
ubojica77

#5534 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ubojica77 »

Havatar wrote:
ubojica77 wrote:

Ja sam ti kazao gdje se namecu drugima predstavnici pa niko ne pravi problem
Al mi nisi opet odgovorio na pitanje.
Bodkin

#5535 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Ako se sjecas bosnologa. On def nije bio islamofol :D

Sent from my Lumia using Tapatalk
Havatar

#5536 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

Torcida skandirala "Za dom, spremni" i "Ajmo, ajmo ustaše"

Za vrijeme nedjeljne utakmice između Hajduka i Osijeka na Poljudu Torcida je sramotnim skandiranjem izrazila podršku hrvatskom reprezentativcu Josipu Šimuniću, javljaju hrvatski mediji.

Uskoro se pridružio cijeli stadion pa dok je sjever vikao "Za dom", istočna tribina uzvraćala je sa "spremni", piše Index.hr.

Navijanje je popraćeno aplauzom, nakon čega bi uslijedio refren "Ajmo, ajmo ustaše i "u boj, u boj". Hajduk bi tako mogla očekivati nova rigorozna kazna.

Dodajmo kako se Josip Šimunić ogradio nakon skandiranja 'za dom spremni' nakon utakmice Hrvatska - Island, istaknuvši kako to 'nije radio zbog veličanja totalitarnog režima već zbog ljubavi'
http://www.klix.ba/sport/nogomet/torcid ... /131124085
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5537 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

šta je ovo niđe nikog
jel svi slavite dan republike? :D
Pasiflora

#5538 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Pasiflora »

@leclerc, iz tvojih izjava provijava nacionalizam - koji vrlo neuspjesno pokusavas prikriti.
webby-x

#5539 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by webby-x »

Ne razumijem gdje je problem kod Bošnjaka sa ZDS?
Pa general major Armije BiH je to stalno govorio.
Ministri Platforme, isto tako.

:roll:
Havatar

#5540 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Havatar »

Pasiflora wrote:@leclerc, iz tvojih izjava provijava nacionalizam - koji vrlo neuspjesno pokusavas prikriti.
On zivi u gradu koji je blizu granice sa Hrvatskom tako da je na svojoj kozi osjetio i osjeca politiku Hrvatske i sve sto je rekao je istina.
webby-x

#5541 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by webby-x »

Havatar wrote:On zivi u gradu koji je blizu granice sa Hrvatskom tako da je na svojoj kozi osjetio i osjeca politiku Hrvatske i sve sto je rekao je istina.
Mogao je osjetiti samo kako ga HV oslobađa iz okruženja.
Kako reče general Armije BiH, generalu HV-a "Dugo smo vas čekali!".

:-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5542 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Truba »

donekle mogu shvatiti
mržnju prema hrvatima i hrvatskoj
samo za stolac istočni mostar i dijelove srednje bosne... ali opet vidio sam na faxu da najviše mržnje imaju oni što su proveli rat u njemačkoj
motorola01

#5543 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by motorola01 »

Da li neko zna sta se ceka u vezi presude Prlicu i ostalima? Najavise da ce presuda biti izrecena pocetkom Juna (cini mi se) i evo prodje vise od pola godina, a ni muka u Haagu?!
radostan dan

#5544 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

svi spremni, :izet: ti sunce... :mrgreen:

kakavdanakneiskustvu

#5545 Re: Desavanja u Hrvatskoj

webby-x wrote:Ne razumijem gdje je problem kod Bošnjaka sa ZDS?
Pa general major Armije BiH je to stalno govorio.
Ministri Platforme, isto tako.

:roll:

svaki normalan čovjek treba imati problem sa ZDS
kakavdanakneiskustvu

#5546 Re: Desavanja u Hrvatskoj

radostan dan wrote:svi spremni, :izet: ti sunce... :mrgreen:

žalosno
Paranoid

#5547 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Paranoid »

mozzarela wrote:
"kakavdanakneiskustvu"

žalosno
jasta je....ljepse bi zvucalo Allahu Ekber :-?
Allahu ekber (الله أكبر) (Alah je Najveći! - fraza koja je dosta u uporabi prilikom molitve - namaza)

Ne miješaj to sa pozivom na krvoproliće, zločin i ubojstva.
radostan dan

#5548 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by radostan dan »

mozzarela wrote:
jasta je....ljepse bi zvucalo Allahu Ekber :-?
kako hoćeš, ali nije ti to isto...
It_is_a_Leclerc

#5549 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Pasiflora wrote:@leclerc, iz tvojih izjava provijava nacionalizam - koji vrlo neuspjesno pokusavas prikriti.
Patriota sam, volim svoju zemlju, a ne volim one koji joj čine zlo.
It_is_a_Leclerc

#5550 Re: Desavanja u Hrvatskoj

webby-x wrote:
Havatar wrote:On zivi u gradu koji je blizu granice sa Hrvatskom tako da je na svojoj kozi osjetio i osjeca politiku Hrvatske i sve sto je rekao je istina.
Mogao je osjetiti samo kako ga HV oslobađa iz okruženja.
Kako reče general Armije BiH, generalu HV-a "Dugo smo vas čekali!".

:-)
Još jedna u nizu velikohrvatskih ublehaških frazica koja nema veze s istinom.

Kakve veze ja imam sa dešavanjima u Hrvatskoj i zašto se o meni raspravlja ovdje ?!
Post Reply