Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
respo

#5526 Re: Real Madrid C.F.

Post by respo »

hz__semir wrote:
veljaca wrote:
rashtiman wrote:Zaboravio prof. veljaca na Porto i Inter :D Nemojte samo price da je lahko biti trener u Realu Barci i sl...nije
Joj sto me napadoste ..... Eto necu vam vise napadati Murinja ....

Poenta je moja bila - da u uspjehu trenera ( kao i uzivotu ) veliku ulogu igra i sa kime radis ....
Da ne omalovazavam Bracu ( iz Vrbanjuse ) ali i njemu daj Mesija, Ronalda, Dzeku i jos odlicnih igraca - i on ce osvojiti Ligu Prvaka sigurno .....
E sada druga je stvar sto to niko nece dati Braci - ali to nije poenta moga posta ...

Btw - hvala na ovome prof. Veljaca ............
Pa što onda Guardila nije osvojio Ligu prvaka 2010. godine, ako je najvažnije to da u ekipi imaš Messija, Xavija i Iniestu?
valjda zato sto su im ponistena 2 cista gola i u barceloni i u milanu
steven8

#5527 Re: Real Madrid C.F.

Post by steven8 »

A ko je ovo? :D :D
Image
Baudelaire

#5528 Re: Real Madrid C.F.

Post by Baudelaire »

respo wrote:Zaboravio prof. veljaca na Porto i Inter :D Nemojte samo price da je lahko biti trener u Realu Barci i sl...nije
Joj sto me napadoste ..... Eto necu vam vise napadati Murinja ....

Poenta je moja bila - da u uspjehu trenera ( kao i uzivotu ) veliku ulogu igra i sa kime radis ....
Da ne omalovazavam Bracu ( iz Vrbanjuse ) ali i njemu daj Mesija, Ronalda, Dzeku i jos odlicnih igraca - i on ce osvojiti Ligu Prvaka sigurno .....
E sada druga je stvar sto to niko nece dati Braci - ali to nije poenta moga posta ...

Btw - hvala na ovome prof. Veljaca ............[/quote]

Pa što onda Guardila nije osvojio Ligu prvaka 2010. godine, ako je najvažnije to da u ekipi imaš Messija, Xavija i Iniestu?[/quote]
valjda zato sto su im ponistena 2 cista gola i u barceloni i u milanu[/quote]

Ja mislim da je ipak do teškog udarca koji je dobio Busquets od Motte.
Better Man

#5529 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

respo wrote: valjda zato sto su im ponistena 2 cista gola i u barceloni i u milanu
Ako cemo tako onda treba reci i da su 2009. godine osvojili LP zahvaljujuci sudijama koji su pokrali Chelsea po nalogu Misela Platinia i ostale mafije iz Uefe i Fife!
respo

#5530 Re: Real Madrid C.F.

Post by respo »

Better Man wrote:
respo wrote: valjda zato sto su im ponistena 2 cista gola i u barceloni i u milanu
Ako cemo tako onda treba reci i da su 2009. godine osvojili LP zahvaljujuci sudijama koji su pokrali Chelsea po nalogu Misela Platinia i ostale mafije iz Uefe i Fife!
ako se vec hvatas 2009-e pogledaj i prvu utakmicu sa istim protivnikom

ne kontam sto se hvatate vise platinija i barcelone
ako bi ikoga pogurao to bi valjda bio juventus jer je tamo igrao a koliko znam nemam nikakvih dodirnih tacaka sa barcelonom
da je igrao pa ajde al ovako isto haman kao kad bi svabo gurao sarajevo u premijer ligi
respo

#5531 Re: Real Madrid C.F.

Post by respo »

i bas odabrao barcelonu pored reala chelsea man utd i sada novokomponovanih city psg malaga anji nastavi niz
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 31/05/2015 06:31, edited 3 times in total.
ganjeta

#5533 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

Tuš :thumbup:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 31/05/2015 06:31, edited 3 times in total.
ganjeta

#5535 Re: Real Madrid C.F.

Post by ganjeta »

Vrela je, skorz na crvenom :razz:
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 31/05/2015 06:31, edited 2 times in total.
LSD

#5537 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

FreeSol2 wrote:Odavno gori sudija nije sudio :x
:lol: :lol: :lol: iskljuci igraca Atletika, dodijeli im crveni karton, svira penal za Real i opet im ne valja sudija :lol: :
Tomahawk11
Globalni moderator

#5538 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

A i ovi iz Atletica shvatili doslovno ovo sto je rekao njihov trener, zato je sudija ovako los, ceka ih ko zapeta puska, najavili ljudi da ce da se tuku :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#5539 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

LSD wrote:
FreeSol2 wrote:Odavno gori sudija nije sudio :x
:lol: :lol: :lol: iskljuci igraca Atletika, dodijeli im crveni karton, svira penal za Real i opet im ne valja sudija :lol: :
Jesi li sve to vidio ili je flashscore.com?!
LSD

#5540 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Ja ne znam šta više treba sudija da uradi za Real, pa da bude dobar....jedino da zabije gol za vas, pa možda bi onda bilo OK....pa kako vas nije stid pricati o sudiji nakon svega :shock:
Madrid

#5541 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

LSD wrote:Ja ne znam šta više treba sudija da uradi za Real, pa da bude dobar....jedino da zabije gol za vas, pa možda bi onda bilo OK....pa kako vas nije stid pricati o sudiji nakon svega :shock:
Sta tebi nije jasno, ono protiv Milana je bio penal, a ovo ocigledno skidanje igraca koji je sam pred golom nije crveni i penal ?
Ovi iz Atletica toliko udaraju da sudija vise ni ne svira one situacije koje bi se svirale u normalnoj utakmici, ubise ljudi :shock:
Marcello opet pokazuje da je "ofanzivno" najbolji bek na svijetu, kad ne moze niko drugi on probija :dance:
LSD

#5542 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

Madrid wrote:
LSD wrote:Ja ne znam šta više treba sudija da uradi za Real, pa da bude dobar....jedino da zabije gol za vas, pa možda bi onda bilo OK....pa kako vas nije stid pricati o sudiji nakon svega :shock:
Sta tebi nije jasno, ono protiv Milana je bio penal, a ovo ocigledno skidanje igraca koji je sam pred golom nije crveni i penal ?
Ovi iz Atletica toliko udaraju da sudija vise ni ne svira one situacije koje bi se svirale u normalnoj utakmici, ubise ljudi :shock:
Marcello opet pokazuje da je "ofanzivno" najbolji bek na svijetu, kad ne moze niko drugi on probija :dance:
Ja tebe pitam šta bi to trebao više sudija uraditi da bi bio dobar?? iskljuciti još 2-3 igraca Atletika :? pa sacekajmo, možda ce to i uraditi u drugom poluvremenu....šta ti zapravo zamjeraš sudija veceras :? to je pitanje.
Jel svirao penal?? jeli iskljucio igraca Atletika?? pa šta više hoces :shock:
Last edited by LSD on 26/11/2011 20:53, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#5543 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Nisi mi nikako jasan. Ponavljam, po tvom komentaru se vidi da ne gledas utakmicu. Crveni zasluzen, penal zasluzen, niko zato nista nije rekao. Draze bi mi bilo da nije dao crveni golmanu Atletica zbog same utakmice, ovako je vec sranje, ni ne gleda mi se.
Sudija lose vodi utakmicu, bar ja tako vidim, sav je nekakav u grcu.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#5544 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Marcelo zvijer :thumbup:

LSD aj pogledaj malo tekmu pa onda reci nesto u vezi suđenja http://www.livescorehunter.ro/streams/ss/01.html
LSD

#5545 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

rashtiman wrote:Marcelo zvijer :thumbup:

LSD aj pogledaj malo tekmu pa onda reci nesto u vezi suđenja http://www.livescorehunter.ro/streams/ss/01.html
Pa gledaš li ti tekmu?? jel znas da je sudija svirao penal za Real i iskljucio igraca Atletika??
bordo gandalf

#5546 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

Jel opravdano???
LSD

#5547 Re: Real Madrid C.F.

Post by LSD »

rashtiman wrote:Jel opravdano???
Odlicno...Pa u cemu je problem onda?? što komentarišeš sudiju kao lošeg :shock: jel to zamjeraš sudiji što je opravdano svirao penal i iskljucio igraca??
Ukratko receno, zašto zamjerate sudijama :? šta je pogriješio?? jel to trebao još 2-3 iskljuciti i svirnuti još koji penal??
Last edited by LSD on 26/11/2011 20:59, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#5548 Re: Real Madrid C.F.

Post by Lakat Jebić »

LSD wrote:
rashtiman wrote:Marcelo zvijer :thumbup:

Pa gledaš li ti tekmu?? jel znas da je sudija svirao penal za Real i iskljucio igraca Atletika??
joj lsd, ako je svirao penal i dao crveni ne znaci da dobro vodi utakmicu. bilo je jos x startova pravo zestokih, i faulova koje cak nije ni svirao. atletico pravo ostro igra, a sudija ne sankcionise. sankcionisao jednu situaciju, a ostale nije.
bordo gandalf

#5549 Re: Real Madrid C.F.

Post by bordo gandalf »

LSD wrote:
rashtiman wrote:Jel opravdano???
Odlicno...Pa u cemu je problem onda?? što komentarišeš sudiju kao lošeg :shock: jel to zamjeraš sudiji što je opravdano svirao penal i iskljucio igraca??
Ukratko receno, zašto zamjerate sudijama :? šta je pogriješio?? jel to trebao još 2-3 iskljuciti i svirnuti još koji penal??
Pa lose vodi utakmicu...izuzmi taj penal i pogledaj kako sudi
Madrid

#5550 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

LSD wrote:
Madrid wrote:
Ja tebe pitam šta bi to trebao više sudija uraditi da bi bio dobar?? iskljuciti još 2-3 igraca Atletika :? pa sacekajmo, možda ce to i uraditi u drugom poluvremenu....šta ti zapravo zamjeraš sudija veceras :? to je pitanje.
Jel svirao penal?? jeli iskljucio igraca Atletika?? pa šta više hoces :shock:
Kolko udaraju komotno su mogli ostati bez jos minimum jednog igraca (Turan recimo, on je najblizi bio)...
Ako Alonso za onu glupost dobije zuti (jos ce zli jezici reci da je namjeran, ma jasta, uletio mu sa obe noge :D ) onda su i pojedinci iz Atletica zasluzili jos malo kartoncica...
Sudija po meni nije katastrofalan, ali nema iste kriterije u suđenju faulova definitivno...
Post Reply