AS Roma
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#5526 Re: AS Roma
I sta ima od toga da ima jednog kapitena? Nista. Odlika malog kluba, nema titula pa hajmo se furati na kapitena koji na kraju karijere pravi rusvaj i misli da je veci od kluba.
- Romanista 101%
#5527 Re: AS Roma
On je zasluzio jos jedan zadnji ugovor na godinu dana pa makar samo sjedio na klupi. To je najmanje sto mogu za njega uciniti.
- Thorgerson
#5528 Re: AS Roma
Pa ne znam u cemu je problem? Ionako sjedi na klupi vecinu vremena, tek se poceo bunit kad je spaleti dosao, a to su sigurno neke stare zavade od prije.Point. wrote:I sta ima od toga da ima jednog kapitena? Nista. Odlika malog kluba, nema titula pa hajmo se furati na kapitena koji na kraju karijere pravi rusvaj i misli da je veci od kluba.
Uostalom obavlja posao kapitena, spaleti ko da je bogati osvojio pet liga prvaka pa dosao u romu da napravi i s njima nesto, a ustvari polukarina od trenera. Nek se i on spusti malo.
Kad se samo sjetim kako Juve nabi nogom Delpiera, e to je supacki bilo. Roma je sasvim korektna prema Totiju, a to je ovaj i zasluzio. A bio je i Delpiero, ali eto oni nisu mogli cekat.
- Point.
#5529 Re: AS Roma
Pa problem i jest sto Totti misli da treba igrati svaku utakmicu, zato je i izbila frka. Zar nije?Romanista 101% wrote:On je zasluzio jos jedan zadnji ugovor na godinu dana pa makar samo sjedio na klupi. To je najmanje sto mogu za njega uciniti.
-
Fudo387
#5530 Re: AS Roma
Pa mozda je i tebi vrijeme da ga koristis kao napadaca, a ne da ti u isto vrijeme igra na sredini, krilu, odbrani, napadu i da nakon 60 minutajethro wrote:SPALLETTI: Vrijeme je da Džeko pokaže da je Džeko!
Očekuje nas teška utakmica. Torino je sjajna ekipa, a Ventura je nogometni majstor. Nadam se da su moji igrači nešto naučili iz prethodne dvije utakmice. Ne smije nam se više događati da prokockamo vodstvo od 2:0, kao u nedjelju - rekao je trener Rome Luciano Spalletti na konferenciji za novinare uoči susreta s Torinom.
Potom se osvrnuo na Miralema Pjanića i Edina Džeku.
- Što se Pjanića tiče, vratio se treninzima ali njegov nastup još uvijek nije izvjestan. O tome ću odlučiti neposredno prije početka utakmice. Džeko mora pokazati da je Džeko. Nema više mnogo vremena i sada je pravi trenutak za to. Znamo kakav je napadač i koje su njegove kvalitete - dodao je Spalletti, prenosi Goal.com.
ne moze da dise a kamo li igra.
- bdzs
#5531 Re: AS Roma
Treba samo da ne koristi lijevu nogu u završnici i bit će sve u dureFudo387 wrote:Pa mozda je i tebi vrijeme da ga koristis kao napadaca, a ne da ti u isto vrijeme igra na sredini, krilu, odbrani, napadu i da nakon 60 minutajethro wrote:SPALLETTI: Vrijeme je da Džeko pokaže da je Džeko!
Očekuje nas teška utakmica. Torino je sjajna ekipa, a Ventura je nogometni majstor. Nadam se da su moji igrači nešto naučili iz prethodne dvije utakmice. Ne smije nam se više događati da prokockamo vodstvo od 2:0, kao u nedjelju - rekao je trener Rome Luciano Spalletti na konferenciji za novinare uoči susreta s Torinom.
Potom se osvrnuo na Miralema Pjanića i Edina Džeku.
- Što se Pjanića tiče, vratio se treninzima ali njegov nastup još uvijek nije izvjestan. O tome ću odlučiti neposredno prije početka utakmice. Džeko mora pokazati da je Džeko. Nema više mnogo vremena i sada je pravi trenutak za to. Znamo kakav je napadač i koje su njegove kvalitete - dodao je Spalletti, prenosi Goal.com.
ne moze da dise a kamo li igra.
- Romanista 101%
#5532 Re: AS Roma
Point. wrote:Pa problem i jest sto Totti misli da treba igrati svaku utakmicu, zato je i izbila frka. Zar nije?Romanista 101% wrote:On je zasluzio jos jedan zadnji ugovor na godinu dana pa makar samo sjedio na klupi. To je najmanje sto mogu za njega uciniti.
problem je sto Totti ovo nikad nije izjavio, on zeli ugovor zadnju sezonu i oprostaj a to koliko ce igrati to samo Spalletti odlucuje zar je tako tesko shvatiti neke stvari
- FAP mashina
#5533 Re: AS Roma
koju od dvije?bdzs wrote: Treba samo da ne koristi lijevu nogu
- SkyLimit
#5534 Re: AS Roma
Od Tottia se zadnjih pet godina ocekuje da se oprosti od fudbala, nesto kod njeg ucestalo to "jos godinu dana".Romanista 101% wrote:On je zasluzio jos jedan zadnji ugovor na godinu dana pa makar samo sjedio na klupi. To je najmanje sto mogu za njega uciniti.
- Romanista 101%
#5535 Re: AS Roma
SkyLimit wrote:Od Tottia se zadnjih pet godina ocekuje da se oprosti od fudbala, nesto kod njeg ucestalo to "jos godinu dana".Romanista 101% wrote:On je zasluzio jos jedan zadnji ugovor na godinu dana pa makar samo sjedio na klupi. To je najmanje sto mogu za njega uciniti.
nacekaces se
- Point.
#5536 Re: AS Roma
Cuj to nije izjavio a citava se frka digla, cak mislim da je to na tv izjavio. Sto mu je bitna iduca sezona moze komotno prestati i ove.Romanista 101% wrote:Point. wrote:Pa problem i jest sto Totti misli da treba igrati svaku utakmicu, zato je i izbila frka. Zar nije?Romanista 101% wrote:On je zasluzio jos jedan zadnji ugovor na godinu dana pa makar samo sjedio na klupi. To je najmanje sto mogu za njega uciniti.
problem je sto Totti ovo nikad nije izjavio, on zeli ugovor zadnju sezonu i oprostaj a to koliko ce igrati to samo Spalletti odlucuje zar je tako tesko shvatiti neke stvari
- Mali_Vuk
#5537 Re: AS Roma
Znači ako Pjanić ne bude dovoljno oporavljen večeras bi utakmica mogla početi bez ijednog Bosanca u prvih 11.
- Mali_Vuk
#5538 Re: AS Roma
http://www.giallorossi.net/live-roma-to ... 20-aprile/
(LIVE!) ROMA-TORINO, formazioni ufficiali: out Pjanic e Digne, giocano Maicon e Palmieri. Tridente leggero, Dzeko in panca
Pretpostavljate šta znači panca na talijanskom
(LIVE!) ROMA-TORINO, formazioni ufficiali: out Pjanic e Digne, giocano Maicon e Palmieri. Tridente leggero, Dzeko in panca
- FAP mashina
#5539 Re: AS Roma
klupaMali_Vuk wrote:http://www.giallorossi.net/live-roma-to ... 20-aprile/
- Mali_Vuk
#5540 Re: AS Roma
Tako je. Ali nije ovo još zvanično. Pričekajmo još malo.
Edit: Evo ga, zvanično, klupa sve trojica
Edit: Evo ga, zvanično, klupa sve trojica
- jethro
#5541 Re: AS Roma
25. Wojciech Szczesny (G)
13. Maicon
33. Emerson Palmieri
44. Kostas Manolas
22. Riccardo Marchizza
02. Antonio Rudiger
24. Alessandro Florenzi
04. Radja Nainggolan
11. Mohamed Salah
08. Diego Perotti
20. Seydou Keita
13. Maicon
33. Emerson Palmieri
44. Kostas Manolas
22. Riccardo Marchizza
02. Antonio Rudiger
24. Alessandro Florenzi
04. Radja Nainggolan
11. Mohamed Salah
08. Diego Perotti
20. Seydou Keita
-
tr_ba
#5542 Re: AS Roma
a bio sam se nameracio da gledam,pripremio sve sto treba,i onda mi se onaj celavac posra u cejf.
nista mi nije drazi od mancinija,ni sekunde...
MRS!!!
nista mi nije drazi od mancinija,ni sekunde...
MRS!!!
- commendatore
#5543 Re: AS Roma
tragikomicno je u kompletnoj ovoj situaciji Rome to da su suplji ko sir - pa ti ne moRes nadavat golova da ides na atomski pogon - al svalis to na najranjiivje u ekipi a to su oni koji su "gusteri"..... meni je smijesno bilo to sve jos od one prijateljske tekme sa Seviljom - nadavas 6 golova i onda primis lakonski 4.... jes Dzeks kloc ponekad - al da je kriv za stanje - ni najmanje..... manje golova je primio jedan Milan na 6. mjestu..... dakle odbrana skoro da i ne postoji obzirom da skoro isto primljenih golova u ligi imaju i srednjeplasirane ekipe Serije A.... skoro ko Atalanta primljenih - a najvise datih golova u Serie A....
Dakle da sam Edin Dzeko samo bih stavio na papir zbroj ekipno datih golova koji je trenutno najveci i na papir stavio broj primljenih i zdravo.... smijesna ekipa tj odbrana - sve mogu a postigli qurcinu....
Dakle da sam Edin Dzeko samo bih stavio na papir zbroj ekipno datih golova koji je trenutno najveci i na papir stavio broj primljenih i zdravo.... smijesna ekipa tj odbrana - sve mogu a postigli qurcinu....
Last edited by commendatore on 20/04/2016 21:16, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#5545 Re: AS Roma
commendatore wrote:tragikomicno je u kompletnoj ovoj situaciji Rome to da su suplji ko sir - pa ti ne moRes nadavat golova da ides na atomski pogon - al svalis to na najranjiivje u ekipi a to su oni koji su "gusteri"..... meni je smijesno bilo to sve jos od one prijateljske tekme sa Seviljom - nadavas 6 golova i onda primis lakonski 4.... jes Dzeks kloc ponekad - al da je kriv za stanje - ni najmanje..... manje golova je primio jedan Milan na 6. mjestu..... dakle odbrana skoro da i ne postoji obzirom da skoro isto primljenih golova u ligi imaju i srednjeplasirane ekipe Serije A.... skoro ko Atalanta primljenih - a najvise datih golova u Serie A....
- commendatore
#5546 Re: AS Roma
ahauajahahaha kakva sreca - stativu pogodi Torino 
EDIT - gleda li ko ovu smijuriju 5 igraca Rome u odbrani stoji u mjestu i ceka sta ce se desit

EDIT opet hahAHHAHHAHAHAHA - penal za Torino
jebi me ako ovo nije namjesteno
presmijesna ekipa i odbrana i tekma.....

bjezi ba - gasim ovaj cirkuz
EDIT - gleda li ko ovu smijuriju 5 igraca Rome u odbrani stoji u mjestu i ceka sta ce se desit
EDIT opet hahAHHAHHAHAHAHA - penal za Torino
bjezi ba - gasim ovaj cirkuz
Last edited by commendatore on 20/04/2016 21:24, edited 1 time in total.
- jethro
#5547 Re: AS Roma
Nema ovde hajra dok ne ubaci Edina! 
-
zetareticula
#5548 Re: AS Roma
Ova Roma je stvarno smjesna ekipa 
- Mali_Vuk
#5549 Re: AS Roma
Bogami im Inter opasno puše za vratom. A ni Fiorentina nije tako daleko.