Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
elSaik
#5526 Re: Sa-x liga, komentari
Imaš grešku u tabeli. Basten je igrao neriješeno.
- shalla
#5527 Re: Sa-x liga, komentari
E u kurac, valja sve ponovo
Ma ustvari ne mora, bio bi na istom mjestu, Van Basten može li ovako pa ti dodam taj bod u zadnjem kolu?
Ma ustvari ne mora, bio bi na istom mjestu, Van Basten može li ovako pa ti dodam taj bod u zadnjem kolu?
- cyprus
#5528 Re: Sa-x liga, komentari
Dakle, red je da se čestita novom prvaku na osvojenoj tituli. abondanzieri svaka ti čast, mislim da si je zaslužio, ti više nego iko, posebno ako se uzme u obzir svih 5 sezona

- van Basten
#5529 Re: Sa-x liga, komentari
prije svega, čestitzke @abondazieriu na tituli... u sezoni gdje smo svi bili manje više u pet deka, odskočio je i zasluženo pobijedio.
@shaqqa - može, samo nemoj zaboraviti dodati bod. I vratiti mi gol razliku na 24:21 usput. Znači, zadnje kolo igram za historiju lige, jer bih pobjedom osvojio 4 boda
@shaqqa - može, samo nemoj zaboraviti dodati bod. I vratiti mi gol razliku na 24:21 usput. Znači, zadnje kolo igram za historiju lige, jer bih pobjedom osvojio 4 boda
-
elSaik
#5530 Re: Sa-x liga, komentari
Počelo je, počelo...
Prije ključne utakmice sa cyprusom, ispred stadiona je okačen veliki transparent na kojem piše: Ruka ruci nismo Grci. Vidjet ćemo kako će reagovati iz gostujućeg kluba.
(FENA)

Prije ključne utakmice sa cyprusom, ispred stadiona je okačen veliki transparent na kojem piše: Ruka ruci nismo Grci. Vidjet ćemo kako će reagovati iz gostujućeg kluba.
(FENA)
- Magarece_godine
#5531 Re: Sa-x liga, komentari
Trece mjesto u drugoj ligi vodi u neko razigravanje ?
-
elSaik
#5532 Re: Sa-x liga, komentari
Da, dvomeč sa 10. iz prve lige.Magarece_godine wrote:Trece mjesto u drugoj ligi vodi u neko razigravanje ?
- striker
#5533 Re: Sa-x liga, komentari
Pet takmičara je u borbi za tu poziciju. Moguće su promjene i na prvoj poziciji. Biće uzbudljivo zadnje kolo cvajte.elSaik wrote:Da, dvomeč sa 10. iz prve lige.Magarece_godine wrote:Trece mjesto u drugoj ligi vodi u neko razigravanje ?
Sretno svima!!
-
riko-ga
#5534 Re: Sa-x liga, komentari
Ja sam bio na tom trecem mjestu zadnji 5-6 kola.I nakraju padnem.To je znak da nisam dobro tempiro formu.Sledece godine idemo jace pripreme vece plate igracima i dio srestava izdvojiti za sudije.Valjda je to dovoljno za ulazak u prvu ligu.striker wrote:Pet takmičara je u borbi za tu poziciju. Moguće su promjene i na prvoj poziciji. Biće uzbudljivo zadnje kolo cvajte.elSaik wrote:Da, dvomeč sa 10. iz prve lige.Magarece_godine wrote:Trece mjesto u drugoj ligi vodi u neko razigravanje ?![]()
Sretno svima!!![]()
- mrtva kokoš
#5535 Re: Sa-x liga, komentari
najvece shanse sam imao da udjem u prvu ligu, s obzirom da sam predhodno kolo igrao sa neaktivnim igracem...
ali kako to biva to je meni nepovoljna okolnost
ja ne znam mozda da sam jednu ili dvije pobjede ukupno ostvario protiv neaktivnih igraca te zbog toga i ne zasluzujem ulazak u prvu ligu...
ali kako to biva to je meni nepovoljna okolnost
ja ne znam mozda da sam jednu ili dvije pobjede ukupno ostvario protiv neaktivnih igraca te zbog toga i ne zasluzujem ulazak u prvu ligu...
- abondanzieri
#5536 Re: Sa-x liga, komentari
Hvala svima na čestitkama,zaista je lijep osjećaj biti prvak,pa makar i u jednoj ovakvoj igri u kojoj jedino možeš dobiti duhovno zadovoljstvo,što je meni i više nego dovoljno,jer svakako nešto više nisam ni očekivao 
Posebno mi je drago što je titula došla u do sada po meni ubjedljivo najregularnijoj sezoni,na čemu zahvaljujem svim igračima 1.SA-X lige,zaista je sve bilo ono što kažu "ljudski"
Takođe bih poželio dobrodošlicu "starosjediocu" Jaguaru(dobrodošao nazad
)i prema svemu do sada viđenom velikom taktičaru(i skakaču
) strikeru uz čvrsto ubjeđenje da će pomenuti dvojac poboljšati kvalitet i onako(napokon)fer plejom i kvalitetom oplemenjene 1.SA-X lige 
Posebno mi je drago što je titula došla u do sada po meni ubjedljivo najregularnijoj sezoni,na čemu zahvaljujem svim igračima 1.SA-X lige,zaista je sve bilo ono što kažu "ljudski"
Takođe bih poželio dobrodošlicu "starosjediocu" Jaguaru(dobrodošao nazad
-
elSaik
#5537 Re: Sa-x liga, komentari
Munibeeeeeeeeee, sretan ti rođendan, Munibeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

- cyprus
#5538 Re: Sa-x liga, komentari
Nisam ja Munib, ja sam IljoelSaik wrote:Munibeeeeeeeeee, sretan ti rođendan, Munibeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!![]()
![]()
![]()
PS Ali nećeš zato bit pušten u zadnjem kolu
- striker
#5539 Re: Sa-x liga, komentari
To se stvarno zove loša sreća. Protiv neaktivnih odigraš slabo, a aktivni kad dođu trpaju i preko svojih mogućnosti. Primio si najviše golova u drugoj ligi(22), bolje nisi ni mogao...Splinter wrote:najvece shanse sam imao da udjem u prvu ligu, s obzirom da sam predhodno kolo igrao sa neaktivnim igracem...
ali kako to biva to je meni nepovoljna okolnost![]()
![]()
@ abondanzieri cestitke za titulu. Jaguar i ja ćemo sigurno dati sve od sebe da poboljšamo kvalitet 1 lige.
@ riko-ga, ja bih volio da se baš ti plasiraš u prvu ligu kao trećeplasirani, ma šta Jaguar mislio o tome.
@Jaguar, naravno da nije svejedno, ali ko god da bude prvi od nas dvojice mislim da će biti zasluženo.
-
elSaik
#5540 Re: Sa-x liga, komentari
cypruse - budi drug, ne prepisuj, svega ti... osipam se od toga... 
- Zwanziger
#5541 Re: Sa-x liga, komentari
Nije valjda da ti smeta? Upravo si ti bio najzesci protivnik ukidanja tog pravila. Prosle sezone sam se s tobom raspravljao na dvije stranice da se uvede pravilo da se ne smije poduplati niti jedan par. Dobro se sjecam da si bio protiv toga. Tri para je puno, evo ja predlazem da se od sljedece sezone izmjeni to pravilo i da bude samo 1 par dozvoljen "prepisati". Iako sam misljenja da rijetko ko svjesno prepise par, ali ipak nije prijatno vidjeti da protivnik odigra tri ista rezultata.elSaik wrote:cypruse - budi drug, ne prepisuj, svega ti... osipam se od toga...
Cestitke prvaku, najvise je pokazao i titula je zasluzena.
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#5542 Re: Sa-x liga, komentari
Ili saceka lik nedjelju, meni ostanu 3 para i kulturno ti 2 prepishe. Pa jebote kao da se u milione igraZwanziger wrote:Nije valjda da ti smeta? Upravo si ti bio najzesci protivnik ukidanja tog pravila. Prosle sezone sam se s tobom raspravljao na dvije stranice da se uvede pravilo da se ne smije poduplati niti jedan par. Dobro se sjecam da si bio protiv toga. Tri para je puno, evo ja predlazem da se od sljedece sezone izmjeni to pravilo i da bude samo 1 par dozvoljen "prepisati". Iako sam misljenja da rijetko ko svjesno prepise par, ali ipak nije prijatno vidjeti da protivnik odigra tri ista rezultata.elSaik wrote:cypruse - budi drug, ne prepisuj, svega ti... osipam se od toga...
-
elSaik
#5543 Re: Sa-x liga, komentari
Ah, da, sjećam se. Jedno je odigrati slučajno iste rezultate, a nešto drugo "prepisati". Ja sam u posljednje vrijeme žestoko protiv toga, tako da kad vidim (jer u 95% utakmica ja prvi postavim prognoze) da je protivnik odigrao iste rezultate, editujem svoj post.Zwanziger wrote:Nije valjda da ti smeta? Upravo si ti bio najzesci protivnik ukidanja tog pravila. Prosle sezone sam se s tobom raspravljao na dvije stranice da se uvede pravilo da se ne smije poduplati niti jedan par. Dobro se sjecam da si bio protiv toga. Tri para je puno, evo ja predlazem da se od sljedece sezone izmjeni to pravilo i da bude samo 1 par dozvoljen "prepisati". Iako sam misljenja da rijetko ko svjesno prepise par, ali ipak nije prijatno vidjeti da protivnik odigra tri ista rezultata.elSaik wrote:cypruse - budi drug, ne prepisuj, svega ti... osipam se od toga...
- campa_xxx
#5544 Re: Sa-x liga, komentari
hahhahahhahahahahAdmir_1984 wrote:Ili saceka lik nedjelju, meni ostanu 3 para i kulturno ti 2 prepishe. Pa jebote kao da se u milione igraZwanziger wrote:Nije valjda da ti smeta? Upravo si ti bio najzesci protivnik ukidanja tog pravila. Prosle sezone sam se s tobom raspravljao na dvije stranice da se uvede pravilo da se ne smije poduplati niti jedan par. Dobro se sjecam da si bio protiv toga. Tri para je puno, evo ja predlazem da se od sljedece sezone izmjeni to pravilo i da bude samo 1 par dozvoljen "prepisati". Iako sam misljenja da rijetko ko svjesno prepise par, ali ipak nije prijatno vidjeti da protivnik odigra tri ista rezultata.elSaik wrote:cypruse - budi drug, ne prepisuj, svega ti... osipam se od toga...
Cestitke prvaku, najvise je pokazao i titula je zasluzena.![]()
- Admir_1984
#5545 Re: Sa-x liga, komentari
Sekunde me nije pogodilo jer me uistinu nije briga hocu li biti prvi ili zadnji, valjda je cilj ove igre zabaviti sehahhahahhahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a vidim tebe je to pogodilo bas kao da se u milion igra....
![]()
![]()
Sve u svemu, bilo je regularno i cak sam ti jos (iako nisam morao) dozvolio da pogodis bar 1 par, posto to nisi znao da iskoristis, ni manje ni vise slijedi ti ispadanje iz lige....
Sasvim me zaboli neka stvar hocu li ispasti ili necu.
- campa_xxx
#5546 Re: Sa-x liga, komentari
Sve u svemu pravila su ista i tebi i meni i svima koji igraju ligu, tako da trazenje alibija zbog poraza ili zbog ispadanja iz lige ne stoji...
P.S. Sto se tice mjenjanja ovog pravila...JA SAM PROTIV !!!
Nista ne dirajte, svima nam vaze ista pravila pa ko voli nek' izvoli.... Do sad je sve funkcionisalo kako treba
P.S. Sto se tice mjenjanja ovog pravila...JA SAM PROTIV !!!
- Admir_1984
#5547 Re: Sa-x liga, komentari
Ne trazim alibi, samo konstatujem da se ovo preozbiljno shvatacampa_xxx wrote:Sve u svemu pravila su ista i tebi i meni i svima koji igraju ligu, tako da trazenje alibija zbog poraza ili zbog ispadanja iz lige ne stoji...
P.S. Sto se tice mjenjanja ovog pravila...JA SAM PROTIV !!!Nista ne dirajte, svima nam vaze ista pravila pa ko voli nek' izvoli.... Do sad je sve funkcionisalo kako treba
- cyprus
#5548 Re: Sa-x liga, komentari
Pravilo 3 para za prepisat je po meni optimalno i ja ga ne bih mjenjo (što ne znači automatski da ga nećemo promjenit).
A i ne mislim da je išta loše ovo što campa zna uradit...
A i ne mislim da je išta loše ovo što campa zna uradit...
-
elSaik
#5549 Re: Sa-x liga, komentari
Pa nije loše dok tebi ne uradi. 
-
elSaik
#5550 Re: Sa-x liga, komentari
Ovo je zabavište (kako bi jedan moj bivši uvaženi profesor rekao) kako se nekada ozbiljno shvatalo. Krvi je bilo na temi. Dobra stara vremena.Admir_1984 wrote:Ne trazim alibi, samo konstatujem da se ovo preozbiljno shvatacampa_xxx wrote:Sve u svemu pravila su ista i tebi i meni i svima koji igraju ligu, tako da trazenje alibija zbog poraza ili zbog ispadanja iz lige ne stoji...
P.S. Sto se tice mjenjanja ovog pravila...JA SAM PROTIV !!!Nista ne dirajte, svima nam vaze ista pravila pa ko voli nek' izvoli.... Do sad je sve funkcionisalo kako treba