Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
L00d wrote:JEdino se nadam da je Ferguson napokon skontao da treba kupiti dvojicu u vezni red... Iako to je stara tema, vjerovatno i on to zna, ali Zidovi nedaju para
Iako je u prvenstvu i ove godine napravio odličan posao (mada ima tu i drugih stvari, kao npr. da engleske ekipe nemaju testisa igrati protiv Uniteda kao što su Bilbaovci imali ko lubenice, već skinu gaće čim u voz prema Manchesteru krenu), prvi znaci Fergusonove starosti se već mogu vidjeti ove sezone.
Neke od taktika i početnih postava, pogotovo u Evropi, su ove sezone bile očajne i haman amaterske.
Pa ja ipak jos vjerujem da zna svoj posao ... Ali jednostavno, treba kupiti par igraca . Do unazad godinu - dvije, to je bio jedan igrac, sad ih je vec vise potrebno ...
Nani je vrhunski talenat i strašan igrač ali problem s njim je što jednu utakmicu odigra odlično, a onda nestane slijedećih 5 i kao da ga nema na terenu. Pa spoji 2-3 dobre, pa opet nekoliko nikakvih.
kako D takmicenje kada ga sve i jedan igrac iz ekipe zeli osvojiti jer do sada taj trofej nije zavrsio u rukama Uniteda ?
jesam navijac Uniteda ali nemoj srat bezveze i da se pokusavamo izvuci na nevazno takmicenje.
Da je tako nevazno, kao sto neko spomenu gore, Ferguson bi izveo B sastav...
neo7 wrote:
Mislim da ni on nije nacisto bio kako pristupiti ovom takmicenju.To se vidi po startnom sastavu protiv Atletica.
Doduse jos mu povrede otezavaju.
Mozda je mislio da ce to biti dovoljno protiv Atletica al ih ljudi nadigrase u svakom pogledu.
Sad valja dobro zapeti u revansu i opet je pitanje da li ce proci s obzirom na domacu formu Atletica i stil igre koji nikako ne lezi Unitedu.
Bit ce veoma tesko al nije nemoguce.
neo7 wrote:
Mislim da ni on nije nacisto bio kako pristupiti ovom takmicenju.To se vidi po startnom sastavu protiv Atletica.
Doduse jos mu povrede otezavaju.
Mozda je mislio da ce to biti dovoljno protiv Atletica al ih ljudi nadigrase u svakom pogledu.
Sad valja dobro zapeti u revansu i opet je pitanje da li ce proci s obzirom na domacu formu Atletica i stil igre koji nikako ne lezi Unitedu.
Bit ce veoma tesko al nije nemoguce.
Nije nemoguce nista u fudbalu, ali po meni su im sanse kao i Realu u polufinalu LP kad su isli na Nou Camp stizat 0-2, jer Atletic je ionako jedna od zafrkanijih ekipa kod kuce, a pogotovo jer ce u tu utakmicu uci kao u finale LP, a pitanje je kolko ce United biti motivisan i hocel moci ispratiti onu trku...
Kakav dan. Prva naznaka raspleta sezone. Jednostavno je United prejak za sviju u maratonu. Kad tad ce neko pluca iskasljati, a United samo lagano dzogira. Do cilja.
Drago mi je da se ovo danas ovako zavrsilo, ali naredno kolo je jos bitnije. Nakon izuzetno teskog gostovanja u Bilbau se ide u goste Wolvesima. Iskreno, ovo je utakmica koje me je najvise strah od svih do kraja sezone. United ce biti iscrpljen revansom u EL, a Wolvesi ce biti nalozeni kao i uvijek. Ako se ovo prezivi, smijem sa 100% sigurnoscu reci da titula ostaje na OT.