Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
-
[Emma]
#5526 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Sinoć kupila jedan artikal s ebaya bez problema, nakon toga pokušam drugi i dobijem poruku
Unfortunately, we can't process your payment. Here are your options:
Check out with another PayPal method, like the one we're showing now.
Select a different payment option.
Ponovo sam unosila podatke s kartice, pokušala s drugim artiklima i ništa. Zna li neko rješenje?
Ponovo sam unosila podatke s kartice, pokušala s drugim artiklima i ništa. Zna li neko rješenje?
-
zokislav
#5527 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
I meni se juče desilo na jednom sajtu mi nije radilo paypal plaćanje pa sam morao direktno karticom...
-
[Emma]
#5528 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
A nešto ne bih na ebayu direktno
Još uvijek neće nijedan artikal
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#5529 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Provjeri da se nije sabralo 10 transakcija pa neda više. Kartice imaju tu kao neku zaštitu max 10 transakcija na dan. ali se to zna nekad ne restartovati po nekoliko dana pa se sabere 10 transakcija i onda neda. Nazovi banku i reci im nek ti očiste tu listu da možeš ponovo kupovati. Ako nije do toga ne znam do čega je.[Emma] wrote:Sinoć kupila jedan artikal s ebaya bez problema, nakon toga pokušam drugi i dobijem poruku
- victom
#5530 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
nazovi banku sutra. to je najbrže i najsigurnije rješenje.[Emma] wrote:A nešto ne bih na ebayu direktno![]()
Last edited by victom on 01/03/2021 05:52, edited 2 times in total.
- BadSanta
#5531 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Znači gotovo, verificirana kartica, postavljeno da konverziju vrši banka.
Još me samo zanima, pošto će novac stizati u eurima, jel trebam podesiti neke primarne valute
u kojima novac primam ili tako nešto? hvala
Edit: skontala
Još me samo zanima, pošto će novac stizati u eurima, jel trebam podesiti neke primarne valute
u kojima novac primam ili tako nešto? hvala
Edit: skontala
-
AkumAone
#5532 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Postavi da konverziju vrsi Paypal i nece biti problema sa placanjem; samo problem sa njihovom ratom za konverziju. XDBadSanta wrote:postavljeno da konverziju vrši banka.
- BadSanta
#5533 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
AkumAone wrote:Postavi da konverziju vrsi Paypal i nece biti problema sa placanjem; samo problem sa njihovom ratom za konverziju. XDBadSanta wrote:postavljeno da konverziju vrši banka.
Hej nemam pojma šta ti ovo znači, ali ne mogu da vjerujem....ne mog mi ljudi poslati platu.
Znači ima li netko ideju u čemu je problem? Je li se na pp treba nešto postaviti tako da se novac
može primiti? idem u banku svakako, ali daj pliz me savjetujte bez nekih šala i gluposti jer bukvalno ludim.
Jučer sam unijela onak 4znamekasti kod i verificirala karticu. Je li prebrzo da mi ljudi već danas šalju novac?
- BadSanta
#5534 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Secure Transaction
Your Account May Only Be Used to Send Money
As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders.
Your account cannot receive payments. To receive payments, set up your account.
Kada odem na set up your account odvede me na onu naslovnu stranicu PayPala i nemam nikakve vodilje šta da dalje uradim.
Sorry, znam da sam dosadna
Your Account May Only Be Used to Send Money
As a PayPal Send Only account holder, you are not permitted to receive funds from other PayPal account holders.
Your account cannot receive payments. To receive payments, set up your account.
Kada odem na set up your account odvede me na onu naslovnu stranicu PayPala i nemam nikakve vodilje šta da dalje uradim.
Sorry, znam da sam dosadna
-
Mehemed
#5535 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Kontaktiraj paypal emailom i vidi mogu li ti onu tu šta.
- BadSanta
#5536 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Kontaktirala jučer oko 3 poslijepodne i još nema odgovora. Valjda bude.
Sjećate se kako je izgledao onaj stari paypal prije neke 2 godine?
Ja sam 100% uvjerena da sam tada morala isto podesiti opciju
da mogu primiti novac. I listajući ovu temu unazad vidim da su još
neki imali isti problem, ali ne nalazim na rješenje, jer novi izgled paypala
me nigdje ne odvede kada kliknem na set up.
http://oi63.klix.com/dew8kw.jpg
Pitanje za ljude koji su u posljednih godinu i pol pravili pp, ali za PRIMANJE novca.
Imate li u sjećanju da ste trebali podešavati neku opciju posebno da bi to bilo omogućeno.
Očigledno za BiH nešto ne štima, ali niko nema odgovora
https://www.paypal-community.com/t5/Sen ... uage=en-gb
Usput, sorry još jednom što smaram...ali meni rođendan dođe i prođe, a ja ostadoh bez para
Pitanje za ljude koji su u posljednih godinu i pol pravili pp, ali za PRIMANJE novca.
Imate li u sjećanju da ste trebali podešavati neku opciju posebno da bi to bilo omogućeno.
Usput, sorry još jednom što smaram...ali meni rođendan dođe i prođe, a ja ostadoh bez para
- phillie
#5537 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Sta je Paypal Premier Account? Nisam se odavno logirao i sad mi ponudilo da aktiviram tu opciju.....
-
Mehemed
#5538 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
http://lmgtfy.com/?q=Sta+je+Paypal+Premier+Accountphillie wrote:Sta je Paypal Premier Account? Nisam se odavno logirao i sad mi ponudilo da aktiviram tu opciju.....
- phillie
#5539 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ovaj google, jel to provjerena stranica?

-
free_too
#5540 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
BadSanta wrote:Kontaktirala jučer oko 3 poslijepodne i još nema odgovora. Valjda bude.
Bila je ta opcija negdje ali stalno mjenjanju taj dizajn pa mislim da linkovi koji su radili vise i ne rade. Uglavnom , moras ih nazvati, bolje nego putem maila. Ja sam ih uvijek oko 9 ujutrru zvao, fino s nekim iz irske pricam i fino mi rijesila taj problem s primanjem novca koji sam imao. Koja je banka na kraju krajeva, mozda je do njih nesto, ja sam na RF, znam da 100% s njihovom visom radi.
- BadSanta
#5541 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ajde javim ti se u pp da ne smaram više ovdje, jer mi je stvarno hitno. Usput intesa je bankafree_too wrote:BadSanta wrote:Kontaktirala jučer oko 3 poslijepodne i još nema odgovora. Valjda bude.
Bila je ta opcija negdje ali stalno mjenjanju taj dizajn pa mislim da linkovi koji su radili vise i ne rade. Uglavnom , moras ih nazvati, bolje nego putem maila. Ja sam ih uvijek oko 9 ujutrru zvao, fino s nekim iz irske pricam i fino mi rijesila taj problem s primanjem novca koji sam imao. Koja je banka na kraju krajeva, mozda je do njih nesto, ja sam na RF, znam da 100% s njihovom visom radi.
- BadSanta
#5542 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Obećah pa odmah prekrših. Ovo je stvarno zadnje, ali savjetovali mi da pitam
ima li iko ovdje Intesinu Visa Elektron koja je dobivena preko studentskog tekućeg računa, a da
im sve ide ok preko paypala.
U banci su me uvjerili 10 puta da mogu i primati i slati novac; ali oni su često neupućeni.
Tnx
ima li iko ovdje Intesinu Visa Elektron koja je dobivena preko studentskog tekućeg računa, a da
im sve ide ok preko paypala.
U banci su me uvjerili 10 puta da mogu i primati i slati novac; ali oni su često neupućeni.
Tnx
- BadSanta
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#5544 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Nazovi call centar, i traži Vedrana Grabara. Ako nije dežurni danas, onda nazovi sutra u toku dana.
On se vrlo dobro razumije u PayPal, i mislim da će ti on najviše pomoći oko istog.
On se vrlo dobro razumije u PayPal, i mislim da će ti on najviše pomoći oko istog.
- BadSanta
#5545 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Hvala, zanemari šta sam ti poslala u pp. Zovem i tražim Vedrana.liaar wrote:Nazovi call centar, i traži Vedrana Grabara. Ako nije dežurni danas, onda nazovi sutra u toku dana.
- SanskiBiser
#5546 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Mislim da je ovo njegov direktan broj, posto mu dolazi kao email sig. , meni je davno pomogao oko pp.BadSanta wrote:Hvala, zanemari šta sam ti poslala u pp. Zovem i tražim Vedrana.liaar wrote:Nazovi call centar, i traži Vedrana Grabara. Ako nije dežurni danas, onda nazovi sutra u toku dana.
Vedran Grabar
Intesa Sanpaolo Banka BiH
Analitičar III
Direkcija za upravljanje zadovoljstvom klijenata
Obala Kulina bana 9a
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
phone.: +387 33 497 565
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#5547 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
To je to, Vedran je jedna ljudina od čovjeka i sigurno joj može pomoći oko pp.SanskiBiser wrote:Mislim da je ovo njegov direktan broj, posto mu dolazi kao email sig. , meni je davno pomogao oko pp.BadSanta wrote:Hvala, zanemari šta sam ti poslala u pp. Zovem i tražim Vedrana.liaar wrote:Nazovi call centar, i traži Vedrana Grabara. Ako nije dežurni danas, onda nazovi sutra u toku dana.
Vedran Grabar
Intesa Sanpaolo Banka BiH
Analitičar III
Direkcija za upravljanje zadovoljstvom klijenata
Obala Kulina bana 9a
71 000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina
phone.: +387 33 497 565
- Radar71
#5548 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
U koji banci je uzeti visa karticu za primanje novca preko paypala?
-
castrodex
#5550 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Pozdrav ljudi, moze li neko napisati u kratkim crtama sta mi treba brat u Bih uradit,tj da otvori racun u banci..ja sam u Njemckoj imam pp pa bi htio preko njega da posaljem novac u Bih..Hvala puno na pomoci