Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fidoremilienko wrote:Ma buskets je vrh! Inače je doktorirao glumu u kataloniji!
Naspram Wayne Rooneya, beba. Zna se odakle je Shakespeare, iz Katalonije svakako nije.
Eno 'oće da mu daju titulu Sir, kao Sir Laurence Olivieru i Sir Anthony Hopkinsu, za izniman doprinos britanskoj glumi. Sir Wayne Rooney.
To fall or not to fall that is not question! Uloga života.
Nikako mi nije jasno kako je covjek igrao onako dobro u zadnje vrijeme. Jos ono izbacivanje glavom na zemlji protiv Seville, ne razumijem kako neko ko ima tumor moze onako fizicki spreman biti. Covjek mi je jos vise porastao u ocima u svakom slucaju.
A tumour in Barça’s French international defender Eric Abidal’s liver has been detected and the player will be operated on this Friday.
--------------------
opet kontam ako ce odma pod noz,mozda nije skroz crno,misl dje nece bit,al opet,nije ono najcrnje...jwbga
A tumour in Barça’s French international defender Eric Abidal’s liver has been detected and the player will be operated on this Friday. Following the detection of the tumour Eric Abidal will be operated on at the Hospital Clínic de Barcelona this Friday by Doctor Josep Fuster Obregon.
In accordance with the specific wishes of the player himself, the Club would like to demand the maximum respect for his privacy at this moment.
sumirprimus wrote:ccc,nije smijesno i niije glava nego jetra?wtf??
Izvinjavam se. nisam dobro procitao .
Al opet, ostajem pri svome... Ko ima para, izvuce se... A za Barselonu ne brinem, hvala Bogu
Opet kako ko. Sa tumorom je uvijek lutrija. Ja se nadam da je ovaj benigni i pretpostavljam da je rano otkriven posto sportasi imaju redovne ljekarske preglede.
Evo citam na realovom blogu o abidalovoj bolesti. Naime, povezuju ju je sa dopingom. Kad mislis da su dotakli dno, ovi iz madridske stampe, onda te iznenade sa jos vecom gadoscu. Evo link pa prosudite sami.
Speedster wrote:
Ovo je ironicno bilo ...bar ja mislim tako . Pa svi "znamo" Morinja . Volio bih da prodje Lyon sutra, pa da vidim sta ce reci ....
Da. SMourinho ima dobar smisao za humor. Sjecam se jednom da je izjavio da se Wenger vise brine o pticijoj gripi nego da li ce ManU postati sampion
Ta mu je bila dobra. Ovo s Japanom, mislim da je malo neukusno.
Unaprijed se izvinjavam na off.u, ali ja zaista ne vidim gdje se Mourinho shprdao sa Japanom, pa bih molio da mi objasni to neko od ovih koji zagovaraju tu tezu.
Ja se izvinjavam. Mislio sam da se "ironicno" sprdao na racun Japana, ali sad sam procitao orginalnu izjavu i vidim da nije. Opet, izvinjavam se, do mene je.
Mislim da Mourinhove ljudske kvalitete apsolutno pogrešno sudite. Mourinho kao trener možda u nekim situacijama jeste arogantan, ali mislim da je Mourinho kao čovjek puno veći nego što svi mi ovdje mislimo. Mi Mourinha sudimo prema izjavama u medijima i ponašanju u devedeset minuta svake utakmice. Đubre od čovjeka međutim ne bi uspjelo motivisati igrače da ginu za njeg. Tiranin, kakav god da uspjeh napravi, mrzak je svojim podređenim, a za Mourinha su svi igrači spremni ubiti. Pola igrača Intera je htjelo za njim u Madrid, a to jedan Rafa Benitez npr nikad ne bi mogao postići.