Prođemali_milojica wrote:S3HZ-Q12E-2623
Eto ga onda
Haman sam prvi ujagmio
Hvala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Prođemali_milojica wrote:S3HZ-Q12E-2623
Eto ga onda
UjagmihRevolver wrote:SZYU-Z1HN-T53V
Da probas loto igratiedinjeko wrote:Kupio sinčiću 4 paketića, dobio četiri idedntična kompleta![]()
![]()
215, 382, 434, 452 i 493 pa eto ako neko hoće da zamijeni ......
mali_milojica wrote:Da probas loto igratiedinjeko wrote:Kupio sinčiću 4 paketića, dobio četiri idedntična kompleta![]()
![]()
215, 382, 434, 452 i 493 pa eto ako neko hoće da zamijeni ......![]()
Ne mogu da vjerujem. Trebalo bi da su to paketići iz iste kutije, a u kutijama se u pravilu duple ponavlajaju u malom procentu. Očito su iz Paninija skontali da raja kupi čitavu kutiju od 50 paketića, pa počeli ponavljat kompletan sadržaj paketića. Ako stvarno koriste ove trikove, da bi produžili agoniju popunjavanja albuma, onda je to stvarno bezorazluk.edinjeko wrote:Kupio sinčiću 4 paketića, dobio četiri idedntična kompleta![]()
![]()
Meni se ovo desilo prije godinu-dvije sa Toppsovom Ligom prvaka. Kupim paketiće, ono apsolutno iste sličice u njima. Nije valjda da se i Panini počeo služiti istim metodama?edinjeko wrote:Kupio sinčiću 4 paketića, dobio četiri idedntična kompleta![]()
![]()
Takođergonzalez wrote:Ovim putem zahvaljujem Diablu na ekspresnog i efikasnoj zamjeni, čime je sezona lova na slibe otvorena!!
Samo polako bruda, gledaj na ovo kao igru, opušteno, SP je svake četiri godine.pekmez_ wrote:kupujem boxeve za 50-70 km, gdje da trazim, ovo na trafikama je cista pljacka?
ovi sto ocekuju da ce sa kontigentom od 700 slicica ispunit album, sumnjam, panini sigurno skriva neku caku, vrlo moguce da su neke slicice manje stampane i sl (ko proslo europsko)
I to one sličice koje dolaze sa albumom: Hector Herrera,Piotr Zielinski, Keylor Navas, Tom Rogić i Leroy Sane. Izgleda to je ona "najbrojnija" serijadoktor78 wrote:Meni se ovo desilo prije godinu-dvije sa Toppsovom Ligom prvaka. Kupim paketiće, ono apsolutno iste sličice u njima. Nije valjda da se i Panini počeo služiti istim metodama?edinjeko wrote:Kupio sinčiću 4 paketića, dobio četiri idedntična kompleta![]()
![]()
ma opusten sam , daleko od toga, al me nanerviralo sto je bas taj gust ubijen, iako i dalje ima ljudi koji bi skupljaligonzalez wrote:Samo polako bruda, gledaj na ovo kao igru, opušteno, SP je svake četiri godine.pekmez_ wrote:kupujem boxeve za 50-70 km, gdje da trazim, ovo na trafikama je cista pljacka?
ovi sto ocekuju da ce sa kontigentom od 700 slicica ispunit album, sumnjam, panini sigurno skriva neku caku, vrlo moguce da su neke slicice manje stampane i sl (ko proslo europsko)
Ako ulazite u sakupljanje sa računicom, odmah odustanite.
Kolač u BBI 5,50km, kutija cigara 4,50km, kino+kokice+parking 20km. Ali je gušt. Gušt košta. I ovo je.
Vjerujem da će boxovi opet biti u prodaji kod Hece, ali još je rano. 2014 je bilo 42km za kutiju od 50 kesica. Očekujem 50km za 50 kesica. Sretno.
Krenule te timskemali_milojica wrote:Evo još dva koda
SWCL-Y1YU-Y6CG
SFKW-L1VW-16VS
Hvala.turbofolk wrote:Krenule te timskemali_milojica wrote:Evo još dva koda
SWCL-Y1YU-Y6CG
SFKW-L1VW-16VSSretno sa sakupljanjem, da obraduješ malce koje spominješ par postova ranije. Mogu mislit sreće
Zanimljivo je da je kod vas zadnjih 10 godina ista cijena,dok su ovdje slicice poskupile 70%.pekmez_ wrote:ma opusten sam , daleko od toga, al me nanerviralo sto je bas taj gust ubijen, iako i dalje ima ljudi koji bi skupljaligonzalez wrote:Samo polako bruda, gledaj na ovo kao igru, opušteno, SP je svake četiri godine.pekmez_ wrote:kupujem boxeve za 50-70 km, gdje da trazim, ovo na trafikama je cista pljacka?
Ako ulazite u sakupljanje sa računicom, odmah odustanite.
Kolač u BBI 5,50km, kutija cigara 4,50km, kino+kokice+parking 20km. Ali je gušt. Gušt košta. I ovo je.
Vjerujem da će boxovi opet biti u prodaji kod Hece, ali još je rano. 2014 je bilo 42km za kutiju od 50 kesica. Očekujem 50km za 50 kesica. Sretno.
kad je bio gust, punio se album s dzeparcem kojeg sam dobio za osnovnu skolu. danas je slicica skuplja vise od 2 ipo puta, priblizno jednako toliko je manje kvalitetna, a gust ubija i sam panini sa svojim edicijama za razna trzista, cijenama prije i poslije prvenstva, setovima koji se na kraju prvenstva nadu na sluzbenim stranicama za jeftinije pare nego da skupljam ovako regularno i to bez da imam i jednu duplu. inace sam iz hr al imam neku spagu u BiH pa reko da vidim mozda se kod susjeda isplati uzet. kod nas je 5 kn paketic, to je cca 1.25-1.30 KM, tako da mi se kupovina kod vas po redovnim cijenama zasad ne isplati... cekat cu jos neko vrijeme, nadam se nekom padu cijena, bar za boxove, na kolicinu
Kupim na drugom kiosku i u jednoj kesici odmah dobijem 3 duplikatamali_milojica wrote:Hvala.turbofolk wrote:Krenule te timskemali_milojica wrote:Evo još dva koda
SWCL-Y1YU-Y6CG
SFKW-L1VW-16VSSretno sa sakupljanjem, da obraduješ malce koje spominješ par postova ranije. Mogu mislit sreće
Do sada kupio 15ak pakovanja i nijedna dupla. Idemo lagano.
Kokecyprus wrote: Semir Cerić
same here. dođem, čitam, rado bih skupljao ali me cijena tjera od sebe. danas sam kupio jedan paketić čisto da se uvjerim da sam upravushalla wrote:Jebo vas topic![]()
Vučete me ali se ne dam a pritom mi pomaže fkt očajni kvalitet sličica