p206 wrote:Još da se Suarez probudi kojim golom, Pique šteka ali može se istrpiti
iznenadili su me večeras, zalaganje ko da je finale LP
Pique je dobar, ali pozadi. Čim ga vidim kod gol šanse da glumi napadača, hoće mi nešto biti.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
p206 wrote:Još da se Suarez probudi kojim golom, Pique šteka ali može se istrpiti
iznenadili su me večeras, zalaganje ko da je finale LP
Sajo prika moj, evo ga mali kameni na WhoScored u CL ekipi sedmice. Neki dan Napoliju i gol uvalio.Saian wrote:Ne pratim Engleze ove sezone, tako da priznajem da sam podlegao inerciji, a i sad vidjeh ko je sastavljao listu tek. Sto se na latinskom kaze Mea Klupa, pa kad opet proigram, nek me trener ubaci

cestitkeCrvena Tifoza wrote:Messi 600. utakmica za Barçu
Kao da je prošle sedmice zamijenio Deca i upisao svoj prvi nastup.studeni76 wrote:Jbt sjecam se kao sad kad je pocinjao. All vrijeme leti....
Bio je ponovljeni snimak i fino se vidjelo da ofsajd nije bio. Ne znam zasto se potencira prica o ofsajdu kad ga nije bilo.zippoo87 wrote:cestitkeCrvena Tifoza wrote:Messi 600. utakmica za Barçu
evo gledam utakmicu i tanka utakmica
barsa igra tek toliko koliko joj treba,sevilja ocajna
jest da dadose gol iz ofsajda ali eto
ejs ovo sjecas se koga je mijenjo na terenuLogovan wrote:Kao da je prošle sedmice zamijenio Deca i upisao svoj prvi nastup.studeni76 wrote:Jbt sjecam se kao sad kad je pocinjao. All vrijeme leti....
Pojacanje sezone u najavi.Crvena Tifoza wrote:Trpa Paulinho
Towelie wrote:Pojacanje sezone u najavi.Crvena Tifoza wrote:Trpa Paulinho