BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
BarbaDue

#55126 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

Ja silver bio silver ostao :mrgreen:
made_in_sarajevo

#55127 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

Aferim za RTRS plus :thumbup:

Jos da ovakve stvari obavjestite putem facebooka, onih glupih reklama sto iskacu na tv-u :mrgreen:
Dzontra_Volta

#55128 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

Kad će Honor 9 stići u BH Telecom?
zrakomlat

#55129 Re: BHTelecom All About

Post by zrakomlat »

Dzontra_Volta wrote:Kad će Honor 9 stići u BH Telecom?
Ovaj? Pa već ga imaju u ponudi.

https://www.bhtelecom.ba/mobini-telefon ... 652fe.html

Ili ga nemaju na stanju pa pitaš.
Last edited by zrakomlat on 24/01/2018 20:10, edited 1 time in total.
Dzontra_Volta

#55130 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

zrakomlat wrote:
Ovaj?

E taj.
Ka'će? :mrgreen:
zrakomlat

#55131 Re: BHTelecom All About

Post by zrakomlat »

Dzontra_Volta wrote:
zrakomlat wrote:
Ovaj?

E taj.
Editovah al ti već odg. E to ne znam :D
Dzontra_Volta

#55132 Re: BHTelecom All About

Post by Dzontra_Volta »

zrakomlat wrote:
Dzontra_Volta wrote:
E taj.
Editovah al ti već odg. E to ne znam :D
Ma nema. Ili možda ima, ali me niko ne zove, iako sam rezervisao. Reče lik da Huawei telefoni stižu puno brže od nekih drugih brendova. Ali od tad prođe 13 bajrama...
N.N.

#55133 Re: BHTelecom All About

Post by N.N. »

U Zenici u dvije poslovnice nema vise od 90 % telefona sa ponude na stranici. Ne kontam tu njihovu politiku, ali nikako da ga jebes. :-)
Tesla Edison

#55134 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

N.N. wrote:U Zenici u dvije poslovnice nema vise od 90 % telefona sa ponude na stranici. Ne kontam tu njihovu politiku, ali nikako da ga jebes. :-)
Nema to puno veze sa Telecomom. Koliko kog da se nabavi, plane sve za 24 sata. Isto vruće kifle.

Nema se vremena ni ispraviti na stranici (pogotovo kada se uzme u obzir koločina telefona, raznolikost modela i broj Telekom centara u BiH) . Znam prije kad kupujem telefon, zovnem TC da vidim ima li na stanju, kaže lik ima 5 komada i dok dođem do Malte nema više niti jedan. Isto kao besplatno da ih dijele.

Mada BHT ima ubjedljivo najpovoljnije uslove kupovine na rate. Znam da je kod mtela bilo pravilo (ne znam jel još uvijek tako) da se unaprijed plati 4 pretplate, prva rata, PDV i 30% vrijednosti telefona odmah na licu mjesta te se potpiše novi ugovor na 24 mjeseca i tek onda se ostatak telefona može otplatiti na 12 rata. Kod BHT-a samo lična karta i nosiš telefon koji god želiš (ako ga ima na stanju trenutno).
kakaljin

#55135 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

TESLA_EDISON wrote:
N.N. wrote:U Zenici u dvije poslovnice nema vise od 90 % telefona sa ponude na stranici. Ne kontam tu njihovu politiku, ali nikako da ga jebes. :-)
Nema to puno veze sa Telecomom. Koliko kog da se nabavi, plane sve za 24 sata. Isto vruće kifle.

Nema se vremena ni ispraviti na stranici (pogotovo kada se uzme u obzir koločina telefona, raznolikost modela i broj Telekom centara u BiH) . Znam prije kad kupujem telefon, zovnem TC da vidim ima li na stanju, kaže lik ima 5 komada i dok dođem do Malte nema više niti jedan. Isto kao besplatno da ih dijele.

Mada BHT ima ubjedljivo najpovoljnije uslove kupovine na rate. Znam da je kod mtela bilo pravilo (ne znam jel još uvijek tako) da se unaprijed plati 4 pretplate, prva rata, PDV i 30% vrijednosti telefona odmah na licu mjesta te se potpiše novi ugovor na 24 mjeseca i tek onda se ostatak telefona može otplatiti na 12 rata. Kod BHT-a samo lična karta i nosiš telefon koji god želiš (ako ga ima na stanju trenutno).
Nije problem sto na stranici stoji sva ponuda telefona koju imaju u opticaju, jedino treba izbacivati koje vise nece nabavljati. Samo bi trebali da pored telefona napisu da se nazove poslovnica da se provjeri stanje i da se napravi rezervacija prije dolaska.
Tesla Edison

#55136 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

kakaljin wrote:
TESLA_EDISON wrote:

Nije problem sto na stranici stoji sva ponuda telefona koju imaju u opticaju, jedino treba izbacivati koje vise nece nabavljati. Samo bi trebali da pored telefona napisu da se nazove poslovnica da se provjeri stanje i da se napravi rezervacija prije dolaska.
E tu se slažem.

P.S. A koje to neće nabavljati?
kakaljin

#55137 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

TESLA_EDISON wrote:
kakaljin wrote:
TESLA_EDISON wrote: Nema to puno veze sa Telecomom. Koliko kog da se nabavi, plane sve za 24 sata. Isto vruće kifle.

E tu se slažem.

P.S. A koje to neće nabavljati?
Trenutne niti jednog nece izbaciti, ali da kada se donese odluka da je neki telefon vise nece nabavljati stave naprimjer akcija do isteka zaliha i kada sve rasprodaju izbace ga iz ponude, da budu azurni po tom pitanju.
Tesla Edison

#55138 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

Eto bi trebalo. Predložiću to ;)
kakaljin

#55139 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

TESLA_EDISON wrote:Eto bi trebalo. Predložiću to ;)
Cak bi bila dobra opcija posto se stalno prica nestalo telefona, pa cekas se nova posiljka. Da se stavi primjer evo dolazi sada Samsung A8 i kazu molimo korisnike da ako zele ovaj telefon da ga naruce preko aplikacije ili pozivom na telefon i fino kada bude telecom narucivao telefon naruci taj broj i doda odredjeni broj da imaju u rezervi da ih mogu prodati jer svi znamo da ima gotovana i nece da rezervisu na vrijeme telefon. Pogotovo za ove atraktivne za kojima je uvijek pomama.
Cossack

#55140 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

kakaljin wrote:
TESLA_EDISON wrote:Eto bi trebalo. Predložiću to ;)
Cak bi bila dobra opcija posto se stalno prica nestalo telefona, pa cekas se nova posiljka. Da se stavi primjer evo dolazi sada Samsung A8 i kazu molimo korisnike da ako zele ovaj telefon da ga naruce preko aplikacije ili pozivom na telefon i fino kada bude telecom narucivao telefon naruci taj broj i doda odredjeni broj da imaju u rezervi da ih mogu prodati jer svi znamo da ima gotovana i nece da rezervisu na vrijeme telefon. Pogotovo za ove atraktivne za kojima je uvijek pomama.
Odličan prijedlog. Neka pored novih koje su tek naručili stave uskoro da raja zna koje telefone može da očekuje.
joske

#55141 Re: BHTelecom All About

Post by joske »

kad smo kod mobitela, hoce li ikad bit nove Nokije u ponudi red bi bio ili se ceka nokia 9 :-D :D
Tesla Edison

#55142 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

joske wrote:kad smo kod mobitela, hoce li ikad bit nove Nokije u ponudi red bi bio ili se ceka nokia 9 :-D :D
A kad Nokia se*e. Prvo windows a sada forsiraju kinesko tržište. Kao da namjerno žele totalno da propadnu
Rugafet

#55143 Re: BHTelecom All About

Post by Rugafet »

Svaka cast! Genijalni prijedlozi za mobitele.
sarajevo-x.com

#55144 Re: BHTelecom All About

Post by sarajevo-x.com »

Važi li garancija na mobitel u BHT bez računa ?
zateznistub

#55145 Re: BHTelecom All About

Post by zateznistub »

sarajevo-x.com wrote:Važi li garancija na mobitel u BHT bez računa ?
Netreba ti racun, samo garancija.
Quaresma

#55146 Re: BHTelecom All About

Post by Quaresma »

Ima li ikog iz telekoma da je zaduzen za telefone, ima li kakvih insajderskih hoce li biti Nokia telefona uskoro u ponudi?

vidim nisam jedini koji pita, pocetkom februara mi istice ugovor, a nokia 8 bi mi baš legla
ala7

#55147 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

Image

Ev stiže i VDSL u moju kuću napokon. Hvala dobrim ljudima, na pomoći, u BHtelecomu, da vas je više takvih ne bi bilo priče o prodaji.
dembele

#55148 Re: BHTelecom All About

Post by dembele »

ala7 wrote:Image

Ev stiže i VDSL u moju kuću napokon. Hvala dobrim ljudima, na pomoći, u BHtelecomu, da vas je više takvih ne bi bilo priče o prodaji.
Koliko šoldi to košta, prika? :D
ing-ecc

#55149 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

10 KM :D
ala7

#55150 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

dembele wrote:
ala7 wrote:Image

Koliko šoldi to košta, prika? :D
MojaTV Full + 10,00KM za dodatni paket u kojem je uračunato HD kanali, pink paket i internet..
Locked