BHTelecom All About
Moderator: Benq
- BarbaDue
#55126 Re: BHTelecom All About
Ja silver bio silver ostao 
-
made_in_sarajevo
#55127 Re: BHTelecom All About
Aferim za RTRS plus
Jos da ovakve stvari obavjestite putem facebooka, onih glupih reklama sto iskacu na tv-u
Jos da ovakve stvari obavjestite putem facebooka, onih glupih reklama sto iskacu na tv-u
-
Dzontra_Volta
#55128 Re: BHTelecom All About
Kad će Honor 9 stići u BH Telecom?
-
zrakomlat
#55129 Re: BHTelecom All About
Ovaj? Pa već ga imaju u ponudi.Dzontra_Volta wrote:Kad će Honor 9 stići u BH Telecom?
https://www.bhtelecom.ba/mobini-telefon ... 652fe.html
Ili ga nemaju na stanju pa pitaš.
Last edited by zrakomlat on 24/01/2018 20:10, edited 1 time in total.
-
Dzontra_Volta
#55130 Re: BHTelecom All About
E taj.zrakomlat wrote:Ovaj?Dzontra_Volta wrote:Kad će Honor 9 stići u BH Telecom?
Ka'će?
-
zrakomlat
#55131 Re: BHTelecom All About
Editovah al ti već odg. E to ne znamDzontra_Volta wrote:E taj.zrakomlat wrote:Ovaj?Dzontra_Volta wrote:Kad će Honor 9 stići u BH Telecom?
Ka'će?
-
Dzontra_Volta
#55132 Re: BHTelecom All About
Ma nema. Ili možda ima, ali me niko ne zove, iako sam rezervisao. Reče lik da Huawei telefoni stižu puno brže od nekih drugih brendova. Ali od tad prođe 13 bajrama...zrakomlat wrote:Editovah al ti već odg. E to ne znamDzontra_Volta wrote:E taj.
Ka'će?
- N.N.
#55133 Re: BHTelecom All About
U Zenici u dvije poslovnice nema vise od 90 % telefona sa ponude na stranici. Ne kontam tu njihovu politiku, ali nikako da ga jebes. 
- Tesla Edison
#55134 Re: BHTelecom All About
Nema to puno veze sa Telecomom. Koliko kog da se nabavi, plane sve za 24 sata. Isto vruće kifle.N.N. wrote:U Zenici u dvije poslovnice nema vise od 90 % telefona sa ponude na stranici. Ne kontam tu njihovu politiku, ali nikako da ga jebes.
Nema se vremena ni ispraviti na stranici (pogotovo kada se uzme u obzir koločina telefona, raznolikost modela i broj Telekom centara u BiH) . Znam prije kad kupujem telefon, zovnem TC da vidim ima li na stanju, kaže lik ima 5 komada i dok dođem do Malte nema više niti jedan. Isto kao besplatno da ih dijele.
Mada BHT ima ubjedljivo najpovoljnije uslove kupovine na rate. Znam da je kod mtela bilo pravilo (ne znam jel još uvijek tako) da se unaprijed plati 4 pretplate, prva rata, PDV i 30% vrijednosti telefona odmah na licu mjesta te se potpiše novi ugovor na 24 mjeseca i tek onda se ostatak telefona može otplatiti na 12 rata. Kod BHT-a samo lična karta i nosiš telefon koji god želiš (ako ga ima na stanju trenutno).
-
kakaljin
#55135 Re: BHTelecom All About
Nije problem sto na stranici stoji sva ponuda telefona koju imaju u opticaju, jedino treba izbacivati koje vise nece nabavljati. Samo bi trebali da pored telefona napisu da se nazove poslovnica da se provjeri stanje i da se napravi rezervacija prije dolaska.TESLA_EDISON wrote:Nema to puno veze sa Telecomom. Koliko kog da se nabavi, plane sve za 24 sata. Isto vruće kifle.N.N. wrote:U Zenici u dvije poslovnice nema vise od 90 % telefona sa ponude na stranici. Ne kontam tu njihovu politiku, ali nikako da ga jebes.
Nema se vremena ni ispraviti na stranici (pogotovo kada se uzme u obzir koločina telefona, raznolikost modela i broj Telekom centara u BiH) . Znam prije kad kupujem telefon, zovnem TC da vidim ima li na stanju, kaže lik ima 5 komada i dok dođem do Malte nema više niti jedan. Isto kao besplatno da ih dijele.
Mada BHT ima ubjedljivo najpovoljnije uslove kupovine na rate. Znam da je kod mtela bilo pravilo (ne znam jel još uvijek tako) da se unaprijed plati 4 pretplate, prva rata, PDV i 30% vrijednosti telefona odmah na licu mjesta te se potpiše novi ugovor na 24 mjeseca i tek onda se ostatak telefona može otplatiti na 12 rata. Kod BHT-a samo lična karta i nosiš telefon koji god želiš (ako ga ima na stanju trenutno).
- Tesla Edison
#55136 Re: BHTelecom All About
E tu se slažem.kakaljin wrote:Nije problem sto na stranici stoji sva ponuda telefona koju imaju u opticaju, jedino treba izbacivati koje vise nece nabavljati. Samo bi trebali da pored telefona napisu da se nazove poslovnica da se provjeri stanje i da se napravi rezervacija prije dolaska.TESLA_EDISON wrote:Nema to puno veze sa Telecomom. Koliko kog da se nabavi, plane sve za 24 sata. Isto vruće kifle.N.N. wrote:U Zenici u dvije poslovnice nema vise od 90 % telefona sa ponude na stranici. Ne kontam tu njihovu politiku, ali nikako da ga jebes.
P.S. A koje to neće nabavljati?
-
kakaljin
#55137 Re: BHTelecom All About
Trenutne niti jednog nece izbaciti, ali da kada se donese odluka da je neki telefon vise nece nabavljati stave naprimjer akcija do isteka zaliha i kada sve rasprodaju izbace ga iz ponude, da budu azurni po tom pitanju.TESLA_EDISON wrote:E tu se slažem.kakaljin wrote:Nije problem sto na stranici stoji sva ponuda telefona koju imaju u opticaju, jedino treba izbacivati koje vise nece nabavljati. Samo bi trebali da pored telefona napisu da se nazove poslovnica da se provjeri stanje i da se napravi rezervacija prije dolaska.TESLA_EDISON wrote: Nema to puno veze sa Telecomom. Koliko kog da se nabavi, plane sve za 24 sata. Isto vruće kifle.
P.S. A koje to neće nabavljati?
- Tesla Edison
#55138 Re: BHTelecom All About
Eto bi trebalo. Predložiću to 
-
kakaljin
#55139 Re: BHTelecom All About
Cak bi bila dobra opcija posto se stalno prica nestalo telefona, pa cekas se nova posiljka. Da se stavi primjer evo dolazi sada Samsung A8 i kazu molimo korisnike da ako zele ovaj telefon da ga naruce preko aplikacije ili pozivom na telefon i fino kada bude telecom narucivao telefon naruci taj broj i doda odredjeni broj da imaju u rezervi da ih mogu prodati jer svi znamo da ima gotovana i nece da rezervisu na vrijeme telefon. Pogotovo za ove atraktivne za kojima je uvijek pomama.TESLA_EDISON wrote:Eto bi trebalo. Predložiću to
- Cossack
#55140 Re: BHTelecom All About
Odličan prijedlog. Neka pored novih koje su tek naručili stave uskoro da raja zna koje telefone može da očekuje.kakaljin wrote:Cak bi bila dobra opcija posto se stalno prica nestalo telefona, pa cekas se nova posiljka. Da se stavi primjer evo dolazi sada Samsung A8 i kazu molimo korisnike da ako zele ovaj telefon da ga naruce preko aplikacije ili pozivom na telefon i fino kada bude telecom narucivao telefon naruci taj broj i doda odredjeni broj da imaju u rezervi da ih mogu prodati jer svi znamo da ima gotovana i nece da rezervisu na vrijeme telefon. Pogotovo za ove atraktivne za kojima je uvijek pomama.TESLA_EDISON wrote:Eto bi trebalo. Predložiću to
- joske
#55141 Re: BHTelecom All About
kad smo kod mobitela, hoce li ikad bit nove Nokije u ponudi red bi bio ili se ceka nokia 9

- Tesla Edison
#55142 Re: BHTelecom All About
A kad Nokia se*e. Prvo windows a sada forsiraju kinesko tržište. Kao da namjerno žele totalno da propadnujoske wrote:kad smo kod mobitela, hoce li ikad bit nove Nokije u ponudi red bi bio ili se ceka nokia 9![]()
- Rugafet
#55143 Re: BHTelecom All About
Svaka cast! Genijalni prijedlozi za mobitele.
-
sarajevo-x.com
#55144 Re: BHTelecom All About
Važi li garancija na mobitel u BHT bez računa ?
- zateznistub
#55145 Re: BHTelecom All About
Netreba ti racun, samo garancija.sarajevo-x.com wrote:Važi li garancija na mobitel u BHT bez računa ?
- Quaresma
#55146 Re: BHTelecom All About
Ima li ikog iz telekoma da je zaduzen za telefone, ima li kakvih insajderskih hoce li biti Nokia telefona uskoro u ponudi?
vidim nisam jedini koji pita, pocetkom februara mi istice ugovor, a nokia 8 bi mi baš legla
vidim nisam jedini koji pita, pocetkom februara mi istice ugovor, a nokia 8 bi mi baš legla
- ala7
#55147 Re: BHTelecom All About

Ev stiže i VDSL u moju kuću napokon. Hvala dobrim ljudima, na pomoći, u BHtelecomu, da vas je više takvih ne bi bilo priče o prodaji.
- dembele
#55148 Re: BHTelecom All About
Koliko šoldi to košta, prika?ala7 wrote:
Ev stiže i VDSL u moju kuću napokon. Hvala dobrim ljudima, na pomoći, u BHtelecomu, da vas je više takvih ne bi bilo priče o prodaji.
- ala7
#55150 Re: BHTelecom All About
MojaTV Full + 10,00KM za dodatni paket u kojem je uračunato HD kanali, pink paket i internet..dembele wrote:Koliko šoldi to košta, prika?ala7 wrote: