BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
Tesla Edison

#55026 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

SONY_91 wrote:
TESLA_EDISON wrote:
SONY_91 wrote:Planiram uzeti telefon koji ima BH Telecom garanciju. Sada, zanima me da li BH Telecom može zaključati uređaj ukoliko osoba od koje sam kupio uređaj ne plaća na vrijeme račune?
Ne samo to. Postavili su timer i ako ne platiš dva računa zaključa se a ako ne platiš tri onda eksplodira. Ti telefoni imaju još i olovne kuglice u sebi pa eksplozija još efektnija.
Svaki telefon se valjda poveže sa određenim računom i IMEI-em tako da je u praksi moguće. Mene zanima da li se to radi. Lijep pozdrav za tebe ali i nemaš neki smisao za humor.
Ma kakvo zaključavanje. Isključe ti broj i to je to. Telefon nema ništa sa tim. Nigdje u svijetu nema ta praksa a mislim da bi ti čak bilo i protuzakonito. Możda jedino u Kini pošto su tamo komunisti i kod njih nema nikakvih zakona već rade kako im vrhovni vođa kaže.
SONY_91

#55027 Re: BHTelecom All About

Post by SONY_91 »

TESLA_EDISON wrote:Ma kakvo zaključavanje. Isključe ti broj i to je to. Telefon nema ništa sa tim. Nigdje u svijetu nema ta praksa a mislim da bi ti čak bilo i protuzakonito. Możda jedino u Kini pošto su tamo komunisti i kod njih nema nikakvih zakona već rade kako im vrhovni vođa kaže.
Uredu, zahvaljujem na konstruktivnijem odgovoru :D .
sencobih

#55028 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

crnivrag wrote:
kemox wrote:
Na moja web tv preko drugog operatera rade samo live kamere. Preko vpn servera kojeg sam konfigurisao na bh telekomovom internetu radi sve preko drugih operatera :D
Meni radi sve, osim gore pobrojanih kanala, putem interneta drugog operatera.
Moja web tv bi trebalo da radi samo na vlastitom internetu, a multiscrin na svačijem internetu?
bzlatko

#55029 Re: BHTelecom All About

Post by bzlatko »

TESLA_EDISON wrote:
irac300 wrote:Lijepa blizina granice Hr i DVB-T. :D
Ček zar ti možeš uhvatiti hrvatski DVB (sa adrese na kojoj ti je prijavljena moja tv)? :shock:
Ja kod punca u Cazinu, koji je dosta bliže granici od tvoje kuće, jedva uhvatim mada i antena nije baš najbolje sklopljena. Slika ledi to je drama.

Čuo sam da su neki uspijevali u Sarajevu da uhvate srbijanski DVB mada čisto sumnjam al eto oni tvrde. Samo ne znam kakvu su to antenu koristili.

Također potvrđujem, u Cazinu je perfektan HR DVBT signal i to sa dvije strane, može sa plješevice i negdje sa strane Zagreba gdje pored standardnih ima nekih lokalnih tipa MREŽA, JABUKA i sl. Ukupno nekih 16-17 kanala, i na to sve i Slovenskih desetak. Bosanskog iz Banja Luke ni na mapi.
jarobot

#55030 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

bzlatko wrote:
TESLA_EDISON wrote:
irac300 wrote:Lijepa blizina granice Hr i DVB-T. :D
Ček zar ti možeš uhvatiti hrvatski DVB (sa adrese na kojoj ti je prijavljena moja tv)? :shock:
Ja kod punca u Cazinu, koji je dosta bliže granici od tvoje kuće, jedva uhvatim mada i antena nije baš najbolje sklopljena. Slika ledi to je drama.

Čuo sam da su neki uspijevali u Sarajevu da uhvate srbijanski DVB mada čisto sumnjam al eto oni tvrde. Samo ne znam kakvu su to antenu koristili.

Također potvrđujem, u Cazinu je perfektan HR DVBT signal i to sa dvije strane, može sa plješevice i negdje sa strane Zagreba gdje pored standardnih ima nekih lokalnih tipa MREŽA, JABUKA i sl. Ukupno nekih 16-17 kanala, i na to sve i Slovenskih desetak. Bosanskog iz Banja Luke ni na mapi.
Kakve ovo ima veze sa temon BH telekom :roll:
jarobot

#55031 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

ala7 wrote:Jedan update,
Aktivirali dodatni 1 paket ali ni glasa ni traga monterima da promjene modem! Poziv prije aktivacije dobio sa informacijom da postoji tehnička mogućnost..
Jel ko imao iskustva sa tim, koliko trebam čekati modem novi i šta mi je raditi slijedeće?

Ne razumijem ako je nalog pušten i ako postoji tm zašto to ažurnije ne ide već se čeka toliko?
Ja sam čekao skoro 2 mjeseca poslije odgovora da može i aktivacije sveg što spada u paket 1 da donesu VDSL modem. I morao sa biti dosadan, zvati svaki dan i na kraju poslati mail da želim sve odjaviti i da mi pošalju napismeno da ne žele pružiti uslugu. Dobro od svega je da će ti otključati HD i pink i neće ti naplaćivati dok ne realiziraju kompletnu uslugu
crnivrag

#55032 Re: BHTelecom All About

Post by crnivrag »

Image
sarajevo-x.com

#55033 Re: BHTelecom All About

Post by sarajevo-x.com »

Naglasili BESPLATNO kao da nude HBO :lol:
Adrian1946

#55034 Re: BHTelecom All About

Post by Adrian1946 »

Kakva je ponuda Moja tv i kanali da li je Internet u prekidu kolika je cijena najveceg paketa i kolika je Internet brzina u njemu ?
studiorum_tuzlaensis

#55035 Re: BHTelecom All About

Post by studiorum_tuzlaensis »

Adrian1946 wrote:Kakva je ponuda Moja tv i kanali da li je Internet u prekidu kolika je cijena najveceg paketa i kolika je Internet brzina u njemu ?
http://www.mojatv.ba/
Cossack

#55036 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Adrian1946 wrote:Kakva je ponuda Moja tv i kanali da li je Internet u prekidu kolika je cijena najveceg paketa i kolika je Internet brzina u njemu ?
Ne znam kada je ažurirano ali prema BHT stranici, ovo nudi njihov Osnovni TV paket

24 Kitchen
A1 Balkan
Al Jazeera Balkan
Animal Planet
Arena Sport 1
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport BiH
Arena Sport HR
ATV
Baby TV
BDC TV
BHT 1
Bloomberg
BN Music
BN TV
Bravo Music
CCTV 4
CCTV 9
CCTV News
City TV
Comedy Central Extra
Disc. Science
Disc. World
Discovery
DM SAT
Dorcel TV
Elta TV
English Club
Euronews
Eurosport
Eurosport 2
Eurosport News
FACE TV
FOX
FOX Crime
FOX Life
FOX Movies
France24 Arabic
France24 English
France24 Francais
FTV
Hayat Folk
Hayat Music
Hayat Plus
Hayat TV
Hayatovci
HEMA TV
History Channel
HIT TV Brčko
HRT 1
HRT 2
HRT 3
Huda TV
ID Xtra Discovery
Islam Tv
Izvorna TV
K3
Kanal 6
KCN 1 Kopernikus
KCN 2 Music
KCN 3 Svet +
M1 Film
M1 Gold
Minimax
Moja TV Info
Mojat TV Sport
Mosaic Kamere
MTV Adria
MTV Igman
Naša TV
NatGeo
NG Wild
Nick Jr.
Nickelodeon
NTV 101
NTV Amna
NTV Jasmin
NTV Jata
NTVIC Kakanj
OBN
OSM TV
OTV Valentino
Pink
Pink 2
Pink 3 Info
Pink action
Pink BH
Pink Classic
Pink Comedy
Pink Crime & Mystery
Pink Erotic 1
Pink extra
Pink family
Pink film
Pink folk 1
Pink folk 2
Pink Hits
Pink Hits 2
Pink kids
Pink Koncert
Pink Life Style
Pink M
Pink music 2
Pink n Roll
Pink Pedia
Pink premium
Pink Romance
Pink SciFi & Fantasy
Pink soap
Pink Thriller
Pink Western
Pink world
Pink zabava
Prosieben
Prva Hercegovacka
Rai Uno
RTCG SAT
RTL 2 Hrvatska
RTL Hrvatska
RTL kockica
RTL Living
RTRS
RTS 1
RTS 2
RTS SAT
RTV BPK Gorade
RTV Bugojno
RTV Cazin
RTV Jablanica
RTV Maglaj
RTV Mostar
RTV Novi Pazar
RTV Sana
RTV Slon
RTV TK
RTV USK
RTV Vogosca
RTV Zenica
RTV Zivinice
Sandzak TV
Sat 1
Saudi Quran
Sky News
Smart TV
Televizija 5
TLC
Travel Channel
TRT Avaz
TV 5 MONDE
TV 7
TV Alfa
TV Glas Drine
TV KISS
TV Lukavac
TV SLO1
TV Visoko
TV1
TVSA
Valentino Etno
Valentino Folk
VH 1

http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... _paket.pdf
Adrian1946

#55037 Re: BHTelecom All About

Post by Adrian1946 »

A sto se tice uredaja Resivera i Modema kakvi su
Imaju li modemi 5 ghz?
I da li imaju probleme sa uslugama
joske

#55038 Re: BHTelecom All About

Post by joske »

Cossack wrote:
Ne znam kada je ažurirano ali prema BHT stranici, ovo nudi njihov Osnovni TV paket

24 Kitchen
A1 Balkan
Al Jazeera Balkan
Animal Planet
Arena Sport 1
Arena Sport 2
Arena Sport 3
Arena Sport 4
Arena Sport BiH
Arena Sport HR
ATV
Baby TV
BDC TV
BHT 1
Bloomberg
BN Music
BN TV
Bravo Music
CCTV 4
CCTV 9
CCTV News
City TV
Comedy Central Extra
Disc. Science
Disc. World
Discovery
DM SAT
Dorcel TV
Elta TV
English Club
Euronews
Eurosport
Eurosport 2
Eurosport News
FACE TV
FOX
FOX Crime
FOX Life
FOX Movies
France24 Arabic
France24 English
France24 Francais
FTV
Hayat Folk
Hayat Music
Hayat Plus
Hayat TV
Hayatovci
HEMA TV
History Channel
HIT TV Brčko
HRT 1
HRT 2
HRT 3
Huda TV
ID Xtra Discovery
Islam Tv
Izvorna TV
K3
Kanal 6
KCN 1 Kopernikus
KCN 2 Music
KCN 3 Svet +
M1 Film
M1 Gold
Minimax
Moja TV Info
Mojat TV Sport
Mosaic Kamere
MTV Adria
MTV Igman
Naša TV
NatGeo
NG Wild
Nick Jr.
Nickelodeon
NTV 101
NTV Amna
NTV Jasmin
NTV Jata
NTVIC Kakanj
OBN
OSM TV
OTV Valentino
Pink
Pink 2
Pink 3 Info
Pink action
Pink BH
Pink Classic
Pink Comedy
Pink Crime & Mystery
Pink Erotic 1
Pink extra
Pink family
Pink film
Pink folk 1
Pink folk 2
Pink Hits
Pink Hits 2
Pink kids
Pink Koncert
Pink Life Style
Pink M
Pink music 2
Pink n Roll
Pink Pedia
Pink premium
Pink Romance
Pink SciFi & Fantasy
Pink soap
Pink Thriller
Pink Western
Pink world
Pink zabava
Prosieben
Prva Hercegovacka
Rai Uno
RTCG SAT
RTL 2 Hrvatska
RTL Hrvatska
RTL kockica
RTL Living
RTRS
RTS 1
RTS 2
RTS SAT
RTV BPK Gorade
RTV Bugojno
RTV Cazin
RTV Jablanica
RTV Maglaj
RTV Mostar
RTV Novi Pazar
RTV Sana
RTV Slon
RTV TK
RTV USK
RTV Vogosca
RTV Zenica
RTV Zivinice
Sandzak TV
Sat 1
Saudi Quran
Sky News
Smart TV
Televizija 5
TLC
Travel Channel
TRT Avaz
TV 5 MONDE
TV 7
TV Alfa
TV Glas Drine
TV KISS
TV Lukavac
TV SLO1
TV Visoko
TV1
TVSA
Valentino Etno
Valentino Folk
VH 1

http://www.mojatv.ba/fileadmin/template ... _paket.pdf
zaboravio si ove kanale i web camere plus radio kanale :D
Sevdah tv
Mtv Hits
Mtv Rock
VH 1 Classic dopuna
Maharadza

#55039 Re: BHTelecom All About

Post by Maharadza »

crnivrag wrote:Image
Image

CCTV control room Simulator 2018! :bih:
made_in_sarajevo

#55040 Re: BHTelecom All About

Post by made_in_sarajevo »

web kamere jesu smijesne kad ih oni predstavljaju kao nesto novo, ali znaju biti jako dobre u mnogim situacijama, tipa baciti pogled na planine, ja gledao Colu za novu godinu, isto kao da sam bio tamo :mrgreen: , prebacim u Neum pa mi odma toplo bude :mrgreen: .

zasto svaki racun od telekoma koji dodje na mail je drugi broj racuna,a primjetio sam svaki racun drugi broj ziro racuna Sberbanke? da razjasnimo, treba biti drugi broj racuna, ali prije je bilo promjene zadnja 3-4 broja samo, sad skroz novi broj,a ziro racun mi jos cudniji.
Dr_Help
BHTelecom podrška

#55041 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

made_in_sarajevo wrote:web kamere jesu smijesne kad ih oni predstavljaju kao nesto novo, ali znaju biti jako dobre u mnogim situacijama, tipa baciti pogled na planine, ja gledao Colu za novu godinu, isto kao da sam bio tamo :mrgreen: , prebacim u Neum pa mi odma toplo bude :mrgreen: .

zasto svaki racun od telekoma koji dodje na mail je drugi broj racuna,a primjetio sam svaki racun drugi broj ziro racuna Sberbanke? da razjasnimo, treba biti drugi broj racuna, ali prije je bilo promjene zadnja 3-4 broja samo, sad skroz novi broj,a ziro racun mi jos cudniji.
Upravu si , koliko god izgledalo glupo meni ove Live kamere dodju dobro kad trebam da vidim kakvo je vrijeme na pojedinim planinama kad idem planinarim. ili kad idem u pojedine gradove bacim pogled , ako je u Bihaću snijeg kiša ujutro u srednoj bosni nigdje ne idem :D
ala7

#55042 Re: BHTelecom All About

Post by ala7 »

jarobot wrote:
Aktivirali dodatni 1 paket ali ni glasa ni traga monterima da promjene modem! Poziv prije aktivacije dobio sa informacijom da postoji tehnička mogućnost..
Jel ko imao iskustva sa tim, koliko trebam čekati modem novi i šta mi je raditi slijedeće?

Ne razumijem ako je nalog pušten i ako postoji tm zašto to ažurnije ne ide već se čeka toliko?
Ja sam čekao skoro 2 mjeseca poslije odgovora da može i aktivacije sveg što spada u paket 1 da donesu VDSL modem. I morao sa biti dosadan, zvati svaki dan i na kraju poslati mail da želim sve odjaviti i da mi pošalju napismeno da ne žele pružiti uslugu. Dobro od svega je da će ti otključati HD i pink i neće ti naplaćivati dok ne realiziraju kompletnu uslugu
Evo i danas niko nije pozvonio a kamoli zvao da se zamjeni modem!
Prošle sedmice aktivirano i sigurno će obračunato biti iz razloga što sam maloprije zvao podršku gdje su mi rekli da ne znaju jel treba zamijeniti modem na što je gospođica iz podrške odgovorila da će otvoriti "hitnu urgenciju" (urgentno ili ti ga hitno je isto, ali i najboljim se greška desi) tj. da nemam odgovarajuću brzinu interneta što drugim riječima znači da se evidentira kao da imam uslugu dodatni paket 1 i da se desio kvar, belaj i da se treba popraviti to (zamijeniti modem)!

Mislim da mnoge korisnike blefiraju ovako aktiviraju dodatne pakete i ne pruže uslugu koja je plaćena (mislim na internet) jer su mi prvi put rekli iz podrške da ne treba mijenjati ADSL modem (prvi poziv) (razgovori se snimaju pa ko ne vjeruje od uposlenika telekoma može provjeriti), da bi opet večeras rekla da ne zna treba li se mijenjati modem...
Puko mi je film kad mi je to rekla na što samOBRAZLOŽIO podršci da ADSL2+ ide do 24Mbit/s a da ja u paketu DODATNI PAKET 1 imam 30+ (tj do 50Mbit/s) i kako da mi ponudite 30+ mbit/s u opsegu ADSL2+.

Mislim da je krajnje neozbiljno, neprofesionalno da se tako ponašaju prema korisnicima, oni imaju posao radi nas i trebaju da imaju to na umu svaki dan kada krenu na posao! Nemojte pogrešno shvatiti ali aktivirati jedno, nedovršiti drugo, pričati ti treće mi je čist primjer neprofesionalnosti i neorganizovanosti u jednoj od "najvećih" firmi u BiH pa i na Balkanu!
Dr_Help
BHTelecom podrška

#55043 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

ala7 wrote:
jarobot wrote:

Evo i danas niko nije pozvonio a kamoli zvao da se zamjeni modem!
Prošle sedmice aktivirano i sigurno će obračunato biti iz razloga što sam maloprije zvao podršku gdje su mi rekli da ne znaju jel treba zamijeniti modem na što je gospođica iz podrške odgovorila da će otvoriti "hitnu urgenciju" (urgentno ili ti ga hitno je isto, ali i najboljim se greška desi) tj. da nemam odgovarajuću brzinu interneta što drugim riječima znači da se evidentira kao da imam uslugu dodatni paket 1 i da se desio kvar, belaj i da se treba popraviti to (zamijeniti modem)!

Mislim da mnoge korisnike blefiraju ovako aktiviraju dodatne pakete i ne pruže uslugu koja je plaćena (mislim na internet) jer su mi prvi put rekli iz podrške da ne treba mijenjati ADSL modem (prvi poziv) (razgovori se snimaju pa ko ne vjeruje od uposlenika telekoma može provjeriti), da bi opet večeras rekla da ne zna treba li se mijenjati modem...
Puko mi je film kad mi je to rekla na što samOBRAZLOŽIO podršci da ADSL2+ ide do 24Mbit/s a da ja u paketu DODATNI PAKET 1 imam 30+ (tj do 50Mbit/s) i kako da mi ponudite 30+ mbit/s u opsegu ADSL2+.

Mislim da je krajnje neozbiljno, neprofesionalno da se tako ponašaju prema korisnicima, oni imaju posao radi nas i trebaju da imaju to na umu svaki dan kada krenu na posao! Nemojte pogrešno shvatiti ali aktivirati jedno, nedovršiti drugo, pričati ti treće mi je čist primjer neprofesionalnosti i neorganizovanosti u jednoj od "najvećih" firmi u BiH pa i na Balkanu!
Imaš PP Ala
zippoo87

#55044 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

kakva ocajna emisija kod Duske o telekomu veceras
skoro pa nista nisu rekli...onaj profesor ublehas teski...frajer ne zna artikulisati jednu obicnu recenicu i zakljucak
jedino Cenicka nesto konkretno rekla...a i eksluzivu,da Telekom uvodi 4G mrezu u julu ove godine
kakav je mucak ovaj trenutni direktor BHTa,dobro u telekmou nije kljuc u bravi

ja sam ocekivao da ce pricati malo o poboljsanjima,da ce priznati neke greske i krenuti u popravljanje gresaka a oni cijelu emisiju tupilio nekim nebitnim glupostima i hoce li se prodati ili nece
Zlatko se nasao izmedju dvije vatre...on licno je zagovarao prodaju nekada prije a sada zastupa stav Vlade,da se telekom ne prodaje

kakvi jadovi u emisiji a da emisija bude jos tuznija,ni Duska nije na svom terenu sa ovom temom pa je i ona bila ocajna
Dr_Help
BHTelecom podrška

#55045 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

zippoo87 wrote:kakva ocajna emisija kod Duske o telekomu veceras
skoro pa nista nisu rekli...onaj profesor ublehas teski...frajer ne zna artikulisati jednu obicnu recenicu i zakljucak
jedino Cenicka nesto konkretno rekla...a i eksluzivu,da Telekom uvodi 4G mrezu u julu ove godine

ja sam ocekivao da ce pricati malo o poboljsanjima,da ce priznati neke greske i krenuti u popravljanje gresaka a oni cijelu emisiju tupilio nekim nebitnim glupostima i hoce li se prodati ili nece
Zlatko se nasao izmedju dvije vatre...on licno je zagovarao prodaju nekada prije a sada zastupa stav Vlade,da se telekom ne prodaje

kakvi jadovi u emisiji a da emisija bude jos tuznija,ni Duska nije na svom terenu sa ovom temom pa je i ona bila ocajna
Dobar je to podatak 4g ne samo zbog mobilne tlefonije , jer onda bi se radilo na tome da ide moja tv i ove trenutne usluge koje imamo preko gsm modula sa većim brzinama. Imovinsko pravni odnosi i problemi bi bili rješeni preko mobilne mreže a svi znamo ili ne znamo koja je brzina 4g :)
escobar__

#55046 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

ala7 wrote:Evo i danas niko nije pozvonio a kamoli zvao da se zamjeni modem!

Svjestan si da se tamo zapošljava stranačkom i/ili rodbinskom linijom i da tu sva priča o njima počinje i završava?

Da nema ono malo kadra koji zaista zna radit svoj posao (i da sektor telekomunikacija nije unosan biznis kakav jest) ta bi firma odavno propala nego ta šaka jada pismenih i školovanih vuče ostalu telad koja blage veze o životu nema ali je tamo neki uhljup sredio da se nađu na tom radnom mjestu.

Zato normalna djeca iz ove vukojebine bježe jer nemaju nikakvu perspektivu od uhljeba koji rade u korisničkoj podršci telekom operatera, a ne znaju osnovne (ni teoretske) stvari.
Dr_Help
BHTelecom podrška

#55047 Re: BHTelecom All About

Post by Dr_Help »

escobar__ wrote:
ala7 wrote:Evo i danas niko nije pozvonio a kamoli zvao da se zamjeni modem!

Svjestan si da se tamo zapošljava stranačkom i/ili rodbinskom linijom i da tu sva priča o njima počinje i završava?

Da nema ono malo kadra koji zaista zna radit svoj posao (i da sektor telekomunikacija nije unosan biznis kakav jest) ta bi firma odavno propala nego ta šaka jada pismenih i školovanih vuče ostalu telad koja blage veze o životu nema ali je tamo neki uhljup sredio da se nađu na tom radnom mjestu.

Zato normalna djeca iz ove vukojebine bježe jer nemaju nikakvu perspektivu od uhljeba koji rade u korisničkoj podršci telekom operatera, a ne znaju osnovne (ni teoretske) stvari.
Slažem se sa tobom medjutim iz ličnog iskustva mogu reći što je i rečeno za ovu emisiju da je rak rana ta amisnistracija , ja zaista nemam problema sa tehničarima već sa ljudima iz administracije koji užasno vode marketing i šira administracija. Jadan tehničar se i trudi da nešto odradi i pomogne ali sa vrha ga onemogućavaju. NEZNALICE. :)
ing-ecc

#55048 Re: BHTelecom All About

Post by ing-ecc »

......a
Mene je najvishe zaintrigirala prica o vishku od 1500 uposlenika i manjku od 500 uposlenika :roll: mislio sam da ce generalni sta pametno reci o tom problemu (dobro da je bar istakao da je problem) al na kraju ipak je Dushka vise i konkretnije pricala :D
zippoo87

#55049 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

Dr_Help wrote:

Dobar je to podatak 4g ne samo zbog mobilne tlefonije , jer onda bi se radilo na tome da ide moja tv i ove trenutne usluge koje imamo preko gsm modula sa većim brzinama. Imovinsko pravni odnosi i problemi bi bili rješeni preko mobilne mreže a svi znamo ili ne znamo koja je brzina 4g :)
meni je drag svaki pomak i napredak ali uskoro ce i 5G biti mainstream a kod nas jos ni 4G nije ni poceo...kasnimo nekih 6-7 godina
ali i 4G ce donijeti puno vece brzine interneta bezicno,pa ce i pitanje infrastrukture biti manje bitno
ali sve ovo presporo ide...slusam veceras direktora BHTa,nije pomenuo da ce raditi na bilo kakvom napretku,vidi se da je tu postavljen politicki i da je lutka na zici
nazalost,ja nemam volje vise cekati BHT da se unaprijedi i otkazujem moju tv do kraja ovog mjeseca a sutra zovem telemach da mi dodju instalirati opremu
bio sam strpljiv 3 godine i nista nisu unaprijedili...ako unaprijede kroz 2 godine,lahko se prebaciti na BHT opet...sada nisu ni malo konkurentni ,osim u selendrama,gdje nema ni wireless konkurencije
zippoo87

#55050 Re: BHTelecom All About

Post by zippoo87 »

ing-ecc wrote:
......a
Mene je najvishe zaintrigirala prica o vishku od 1500 uposlenika i manjku od 500 uposlenika :roll: mislio sam da ce generalni sta pametno reci o tom problemu (dobro da je bar istakao da je problem) al na kraju ipak je Dushka vise i konkretnije pricala :D
direktor vam je teska olupina,ubleha obicna,koja veze nema i tu je postavljen samo da bude poslusan
ono sto je veceras rekao,ono je ocajno i samo se kao nesto branio
podatak da imaju 1500 radnika viska je prvi puta javno izrecen,ali dzaba,kada su rekli da opet nikoga nece otpustiti ...ovo ne kontam :D
pa zasto se ne radi neka edukaciija,prekvalifikacija...mozda bi neko iz call centra radio kao tehnicar,mozda to voli
najveci mulci i najvece neznalice se guraju u call centar...ja ovakav potez nikada necu shvatiti,da najgluplje stavljas da te predstavljaju i onda se cude,sto raja pljuje po telekomu
ovom telekomu,kao sto Cenicka rece,treba potpuna reorganizacija,transformacija,rebrending,potpuno novi paket usluga pa da uhvate prikljucak sa konkurencijom...ali dok je debila na rukovodecim mjestima,kao s to je ovaj direktor...ja ne znam ko bi implementirao neka poboljsanja u firmi
Locked