Doduse nesto nam fali zena
Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5501 Re: Zeničani
Eto ja predlazem da se pokusamo okupit sad, mislim da ne bi bilo lose. Ima nas koji smo konstantno na ovoj temi: chanel10, mustang1, n.n.;dzimi meknulti, neiskustvo, kamen, notmyidea, casuals, belfy, varasii itd...
- Freamon Lester
- Warashii
#5503 Re: Zeničani
Da se razumijemo, današnja omladina je tri puta gora nego li nekadašnja, ponajviše zbog današnjeg odgoja i manjka batina.Freamon Lester wrote:http://www.avaz.ba/clanak/164235/skanda ... iste-skole
A opet.danas svaka tuča iz škole i slična sranja završe po raznoraznim portalima sa ovim dosadnim nazivom "skandalozno" kao da prije nije bilo tuča i raznih budala po školama.
Ovaj vakat je otišao u pm.
- Freamon Lester
#5504 Re: Zeničani
Sta se ja imam razumjevati. Ja samo link postavio...Warashii wrote:Da se razumijemo, današnja omladina je tri puta gora nego li nekadašnja, ponajviše zbog današnjeg odgoja i manjka batina.Freamon Lester wrote:http://www.avaz.ba/clanak/164235/skanda ... iste-skole
A opet.danas svaka tuča iz škole i slična sranja završe po raznoraznim portalima sa ovim dosadnim nazivom "skandalozno" kao da prije nije bilo tuča i raznih budala po školama.
Ovaj vakat je otišao u pm.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#5505 Re: Zeničani
Evo kao što sam i obećao_BataZiv_0809 wrote: Postavi obavezno. Samir je guru ugostiteljstva, a plus imam neku kombinaciju u Celicnom soliteru, pa se spoje dva dobra![]()
![]()
Alkoholna pića
Pivo i vina
Sokovi i topli napitci
Roštilj i pohovana jela
pohovana jela, riba
Sendviči i uštipci
Ovo sam slikao prije par mjeseci jer mi raja nije vjerovala koliko je jeftino
Samire ako čitaš ovo, dođeš mi piće za besplatnu reklamu.
- Not My Idea
#5506 Re: Zeničani
Jao,pa ovo je ono gdje ljudi iz mitala idu na dorucak (direkcija). Skontah po jelovniku, konkretno po ustipcima i lokaciji.
Bez namjere da ikog uvrijedim,al ne razumijem ovu novu furku-hajmo nac sto vecu kafanu i napravit od nje "in mjesto". Pocelo je od InStajla,pa sad Veranda i evo i sad to. Pa barem takvih kafana eno preko puta stanice ima koliko hoces.
Neko je pitao za Verandu. To je dakle prizemlje jedne male kuce, kafana od 9 kvadrata, nagura se sva "FGR" raja, onaj debeli lik pjeva da ti usi krvare, onda kad i raja popije-hvata se mikrofona kako ko stigne.
A sto se tice konkretno te nove in kafane, no koment zaista. Pa puna je Zenica birtija u kojima se mozes napit za par maraka. Al je haman furka zavuc se u sto vecu...
Bez namjere da ikog uvrijedim,al ne razumijem ovu novu furku-hajmo nac sto vecu kafanu i napravit od nje "in mjesto". Pocelo je od InStajla,pa sad Veranda i evo i sad to. Pa barem takvih kafana eno preko puta stanice ima koliko hoces.
Neko je pitao za Verandu. To je dakle prizemlje jedne male kuce, kafana od 9 kvadrata, nagura se sva "FGR" raja, onaj debeli lik pjeva da ti usi krvare, onda kad i raja popije-hvata se mikrofona kako ko stigne.
A sto se tice konkretno te nove in kafane, no koment zaista. Pa puna je Zenica birtija u kojima se mozes napit za par maraka. Al je haman furka zavuc se u sto vecu...
- Freamon Lester
#5507 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote:Evo kao što sam i obećao_BataZiv_0809 wrote: Postavi obavezno. Samir je guru ugostiteljstva, a plus imam neku kombinaciju u Celicnom soliteru, pa se spoje dva dobra![]()
![]()
![]()
Alkoholna pića
Pivo i vina
Sokovi i topli napitci
Roštilj i pohovana jela
pohovana jela, riba
Sendviči i uštipci
Ovo sam slikao prije par mjeseci jer mi raja nije vjerovala koliko je jeftino![]()
Samire ako čitaš ovo, dođeš mi piće za besplatnu reklamu.
- Warashii
#5508 Re: Zeničani
Freamon Lester wrote:
Sta se ja imam razumjevati. Ja samo link postavio...
-
kakavdanakneiskustvu
#5509 Re: Zeničani
Jimmy McNulty wrote:Postavim cjenovnik kasnije od Samirove kafane...pa ces vidjet sta je institucija.Not My Idea wrote:
kakvu ste to iskopali kafanu,cuj kod Samira![]()
niko ne spomenu Jazz? a Veranda
Bekstejdz ima alkohol sad i ne daju djeci primaket se... Jazz nije moj fah ali odem ponekad. Za Verandu sam cuo da je dobro mjesto ali nisam bio, uglavnom pohodit cu je uskoro.
@Bata
Ako nagovoris @kakavdanakneiskustvu da dodje dolazim i ja pa cemo da rokamo cijelu noc.
ja sam za,ne treba me niko nagovaati
-
Mustang1
#5510 Re: Zeničani
Kad se na okupljanju pojave osobe u porodicnom srodstvu 
-
belfy
#5511 Re: Zeničani
nije direkcija. ovo je u prolazu od celicnog ka terenima (pocinje iza onih trafika preko puta velike poste), bas kao sto pominju. i objekat cak ni ne izgleda lose, a ljetna basta im je jos bolja.Not My Idea wrote:Jao,pa ovo je ono gdje ljudi iz mitala idu na dorucak (direkcija). Skontah po jelovniku, konkretno po ustipcima i lokaciji.
no, ne cudi da covjek ima dobre cijene. pola mitalovaca tamo svrne svakodnevno, tako da mu promet ne moze ofaliti. neki jer imaju fore do autobusa, neki da svrnu sefa "na pojednu" i jos nisu "na ocima" - idealno. jos kad se zbroji one raje koja zivi u okolini lako je doci do zakljucka da on cijene u buducnosti moze i nanize gurati.
- Freamon Lester
#5512 Re: Zeničani
Sin sutkinje Općinskog suda u Zenici uhapšen zbog trgovine narkoticima... 
-
kakavdanakneiskustvu
#5513 Re: Zeničani
Freamon Lester wrote:Sin sutkinje Općinskog suda u Zenici uhapšen zbog trgovine narkoticima...
melise k.?
-
Kralj Tvrtko I.
#5514 Re: Zeničani
da dakakavdanakneiskustvu wrote:Freamon Lester wrote:Sin sutkinje Općinskog suda u Zenici uhapšen zbog trgovine narkoticima...
melise k.?
-
kakavdanakneiskustvu
#5515 Re: Zeničani
Kralj Tvrtko I. wrote:da dakakavdanakneiskustvu wrote:Freamon Lester wrote:Sin sutkinje Općinskog suda u Zenici uhapšen zbog trgovine narkoticima...
melise k.?
onda je to vec drugi put,prije otprilike mjesc dana ista stvar
-
Eborg
#5516 Re: Zeničani
Sad me zadeveraste sa kafanama.
Gauss je negdje zadnje znakove života davao tamo oko 2006. god. kada se raja prestala okupljati pred gimnazijom preko puta. Nakon toga narodnjaci i sunovrat, sada kocke i dizelaši tamo kolo vode. Tu je nekad bila privilegija uć', pogotovo ljeti.
Galerija mi nikad nije bilo mjesto koje sam gotivio ali je tamo išla mahom urbanija raja koju sam cijenio. Je li mi se ono čini ili na onom videu sa Hajdukom svira i Adis (Gluho doba)? Je li ono Adisa s njima?
Nedavno naletih i ja u tu Samirovu kafanu, natjeraše me a ja mlad i naivan.
Jao cijena majko. Ja imao nekakvog kusura sa trafike, raskovao se za 9 KM nisam ni čuo muziku.
Veranda - teški odron. Jedno od rijetkih mjesta koje baš ono ne volim. FGR i muškarače.
Moja najdraža kafana je iza jedne pekare, u podrumu. Nema wirelessa i signala, ne drka raja po telefonima, svira stari rock. Zna se koja je.
Gauss je negdje zadnje znakove života davao tamo oko 2006. god. kada se raja prestala okupljati pred gimnazijom preko puta. Nakon toga narodnjaci i sunovrat, sada kocke i dizelaši tamo kolo vode. Tu je nekad bila privilegija uć', pogotovo ljeti.
Galerija mi nikad nije bilo mjesto koje sam gotivio ali je tamo išla mahom urbanija raja koju sam cijenio. Je li mi se ono čini ili na onom videu sa Hajdukom svira i Adis (Gluho doba)? Je li ono Adisa s njima?
Nedavno naletih i ja u tu Samirovu kafanu, natjeraše me a ja mlad i naivan.
Veranda - teški odron. Jedno od rijetkih mjesta koje baš ono ne volim. FGR i muškarače.
Moja najdraža kafana je iza jedne pekare, u podrumu. Nema wirelessa i signala, ne drka raja po telefonima, svira stari rock. Zna se koja je.
- kamen spoticanja
#5517 Re: Zeničani
Koje je prezime zivota ti?kakavdanakneiskustvu wrote:Freamon Lester wrote:Sin sutkinje Općinskog suda u Zenici uhapšen zbog trgovine narkoticima...
melise k.?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5518 Re: Zeničani
Samo sto je kod Samira lijepo sredjenoNot My Idea wrote:Jao,pa ovo je ono gdje ljudi iz mitala idu na dorucak (direkcija). Skontah po jelovniku, konkretno po ustipcima i lokaciji.
-
kakavdanakneiskustvu
#5519 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:Koje je prezime zivota ti?kakavdanakneiskustvu wrote:Freamon Lester wrote:Sin sutkinje Općinskog suda u Zenici uhapšen zbog trgovine narkoticima...
melise k.?
kovačević
- Norm
#5520 Re: Zeničani
Jel' to Tehnicka skola na Bilimiscu?Freamon Lester wrote:http://www.avaz.ba/clanak/164235/skanda ... iste-skole
Ako jest, ja sam je nekad davno pohodio, Nikola Tesla haman se zvala i uvijek je bilo delegata tamo...nista ovo nije sta smo mi znali raditi samo nije bilo kamera da zabiljeze...
A sto se tice 'kafancuga' svojevremeno, nekako odmah iza rata, mladost i ludost, nas trojica, nekakav krs limeni i pohod po kafanama...furka je bila sto gora to bolja, otici popiti i izaci bez da dobijemo batina....uglavnom su nas naglavacke izbacivali...
sad kad pomislim
A sad Art, Evropa, nekad CarpeDiem...novine i kafa i smo sva trojica uzorni gradjani, ljekar i dva inzinjera...Mos' mislit...
- Warashii
#5521 Re: Zeničani
Jap to su njih troje.Eborg wrote: Galerija mi nikad nije bilo mjesto koje sam gotivio ali je tamo išla mahom urbanija raja koju sam cijenio. Je li mi se ono čini ili na onom videu sa Hajdukom svira i Adis (Gluho doba)? Je li ono Adisa s njima?
- Oi
#5522 Re: Zeničani
Alaj sam ja volio Sharm...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#5523 Re: Zeničani
Haj ljudstvo da vidimo koliko ima zainteresovanih za okupljanje?
Ja predlazem da uzmemo negdje sto, ako ce nas vise bit (moj favorit je Samir jer vidim da smo svi tezi cugoši
) i da se malo druzimo.
Eto ko je zainteresovan, neka kaze, pa da se organizujemo. Evo ja cu na sebe uzeti dio organizacije
Ja predlazem da uzmemo negdje sto, ako ce nas vise bit (moj favorit je Samir jer vidim da smo svi tezi cugoši
Eto ko je zainteresovan, neka kaze, pa da se organizujemo. Evo ja cu na sebe uzeti dio organizacije
- phillie
#5524 Re: Zeničani
Samo Preporod dolazi u obzir 
- kamen spoticanja
#5525 Re: Zeničani
I ja sam neku talibansku kafanu