I nas su gadjali ko djecu svim i svacim ispred zgrade, skontali smo ko je baba, uzeli pseca govna u plasticnu kesu i palili joj pred vratima dok se nije smirila
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
- cigara
#5501 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Nemoj mi svegat te price "pravih sarajlija". Eto ja sam sarajlija pa me stid ovih carsijanera i uhljeba kojima je jedina vrijednost u zivotu to sto su rodjeni u SA.
I nas su gadjali ko djecu svim i svacim ispred zgrade, skontali smo ko je baba, uzeli pseca govna u plasticnu kesu i palili joj pred vratima dok se nije smirila
-
Melami
#5502 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Da ovih nema Sarajevo bi bilo ko Vares ili Visoko. Ovi sto nisu rodjeni su ti izgradili Sarajevo i nisu svi nekulturni. Ti si najveci papak kojem smetaju doseljenici koji su uspjesniji od vas ''Sarajlija''TheDocToR wrote:i ja kad sam zivio u kemal begovoj (centar grada) neke komsije su imali obicaj bacati smece kroz prozor, i tako jednom mi bacili na auto, sofersajba sva od nekog safta...kao sto rece naucili odakle su dosli i nazalost prave sarajlije sve vise poprimaju ova seljacka ponasanja, mislim da je to zbog ogromnog broja seljaka koji su naselili Sarajevo, pa kao sto kazu prilagodi se vecini.
Uglavnom ovo je sramotno sto se desilo, jos ako je namjerno gadjao to je vec pokusaj ubistva ???
ISTJERATI SVE IZ SARAJEVA KOJI NEMAJU U LICNOJ MJESTO RODJENJA SARAJEVO !!!
I kad se ovih gore rijesimo onda ove lokalne papke edukovati !!!
Znam da cu mnogo uvrijediti sad, al i ti si mnogo uvrijedio. Po meni, necu da kazem svi, al ukupno gledano Sarajlije su najljubomorniji ljudi i najveci egocentrici. Opet kazem, boli me briga sto cu neke uvrijediti, i ti si i mene i mnoge. Izvinjavam se onoj manjini koja ovdje ne pripada, svaka im cast. Krivo vam je sto vecina omladine iz istocne Bosne zavrsava faksove i mnogo je uspjensija od vas, poguzija.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5503 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Znas i sam da od toga nema nista, ostaje samo da se prilagodimo trenutnoj situaciji i pokusamo izvuci najbolje iz nje.TheDocToR wrote: ISTJERATI SVE IZ SARAJEVA KOJI NEMAJU U LICNOJ MJESTO RODJENJA SARAJEVO !!!
Ja razumijem ako je neko lose odgojen i ako je navikao na zivot u smecu, ali ne kontam gdje je nestala ljudskost, kako neko moze ovo da presuti i ne prijavi..
- DaysleepeR
#5504 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja mislim da nema velikog grada na svijetu koji je velikodušnije primio ljude sa strane i sa većom šutnjom gledao kako se gubi gradski način življenja i kulture a istalira krkanski i seljački od Sarajeva
i dan danas ako se desi kakav protest, on je blag i tih, i brutalno biva ugušen od strane ljudi koji su u ovaj grad došli, bili primljeni, dobili poslove, izgradili život bez imalo poštovanja za način života kakav je ovdje vladao prije, i brutalno i bez imao obzira govore ljudima sa gradskim manirima da imaju da šute i da se pomire
a krkani horgaju li horgaju, neprestano
to je činjenica, pa nek se ljuti ko god hoće
danas kao gradski čovjek ne smiješ više reći da nešto nije ok, odmah si sarajlijica i šta sve ne...
otelo se sve kontroli
i dan danas ako se desi kakav protest, on je blag i tih, i brutalno biva ugušen od strane ljudi koji su u ovaj grad došli, bili primljeni, dobili poslove, izgradili život bez imalo poštovanja za način života kakav je ovdje vladao prije, i brutalno i bez imao obzira govore ljudima sa gradskim manirima da imaju da šute i da se pomire
danas kao gradski čovjek ne smiješ više reći da nešto nije ok, odmah si sarajlijica i šta sve ne...
otelo se sve kontroli
- I am Happy
#5505 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
To i ja pricamcigara wrote:I nas su gadjali ko djecu svim i svacim ispred zgrade, skontali smo ko je baba, uzeli pseca govna u plasticnu kesu i palili joj pred vratima dok se nije smirila
- poznanik
#5506 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
TheDocToR wrote:i ja kad sam zivio u kemal begovoj (centar grada) neke komsije su imali obicaj bacati smece kroz prozor, i tako jednom mi bacili na auto, sofersajba sva od nekog safta...kao sto rece naucili odakle su dosli i nazalost prave sarajlije sve vise poprimaju ova seljacka ponasanja, mislim da je to zbog ogromnog broja seljaka koji su naselili Sarajevo, pa kao sto kazu prilagodi se vecini.
Uglavnom ovo je sramotno sto se desilo, jos ako je namjerno gadjao to je vec pokusaj ubistva ???
ISTJERATI SVE IZ SARAJEVA KOJI NEMAJU U LICNOJ MJESTO RODJENJA SARAJEVO !!!
I kad se ovih gore rijesimo onda ove lokalne papke edukovati !!!
Želim da znaš da sam ovu tvoju šovinističku izjavu prijavio moderaciji
-
Melami
#5507 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Jeste vi Sarajlije velikodusni Boze dragi, vi nekome dali posao. hahahha daj ne budali. Koga ste vi primili? i mseta vam sto je neko uspio nesto tokom zivota? Mene su ljudi u Los Angelesu mnogo bolje primili nego u Sarajevu. Ne znate vi ni sta je grad a kamoli kako nekog aprimiti./ Jedino sto znate primiti su stranci, koji dodju kao turisti.DaysleepeR wrote:ja mislim da nema velikog grada na svijetu koji je velikodušnije primio ljude sa strane i sa većom šutnjom gledao kako se gubi gradski način življenja i kulture a istalira krkanski i seljački od Sarajeva
otelo se sve kontroli
- DaysleepeR
#5508 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
kao što rekoh. pisnuti ne smiješ.Melami wrote:Jeste vi Sarajlije velikodusni Boze dragi, vi nekome dali posao. hahahha daj ne budali. Koga ste vi primili? i mseta vam sto je neko uspio nesto tokom zivota? Mene su ljudi u Los Angelesu mnogo bolje primili nego u Sarajevu. Ne znate vi ni sta je grad a kamoli kako nekog aprimiti./ Jedino sto znate primiti su stranci, koji dodju kao turisti.DaysleepeR wrote:ja mislim da nema velikog grada na svijetu koji je velikodušnije primio ljude sa strane i sa većom šutnjom gledao kako se gubi gradski način življenja i kulture a istalira krkanski i seljački od Sarajeva
otelo se sve kontroli
nisam ja nikom davao posao. ovo nije LA. Sarajevo je u ex yu bilo regionalni centar, grad srednje veličine, nije to LA koji su izgradili doseljenici, to se ne može porediti. Sarajevo je širom primilo svakog ko je u njega došao, a slabo ko od tih ljudi je učinio išta da unaprijedi ovaj grad. govorim od 1992 pa na ovamo. dokaza na svakom koraku.
- cigara
#5509 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Melami wrote:Jeste vi Sarajlije velikodusni Boze dragi, vi nekome dali posao. hahahha daj ne budali. Koga ste vi primili? i mseta vam sto je neko uspio nesto tokom zivota? Mene su ljudi u Los Angelesu mnogo bolje primili nego u Sarajevu. Ne znate vi ni sta je grad a kamoli kako nekog aprimiti./ Jedino sto znate primiti su stranci, koji dodju kao turisti.DaysleepeR wrote:ja mislim da nema velikog grada na svijetu koji je velikodušnije primio ljude sa strane i sa većom šutnjom gledao kako se gubi gradski način življenja i kulture a istalira krkanski i seljački od Sarajeva
otelo se sve kontroli
smijem li pitati iz koje si ti metropole porijeklom, kako si ti izgradio Sarajevo i, posto SA qrtzu ne valja, sta ces ovdje (tj ako si u SA)
-
Melami
#5510 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
OP.A jeste bili ste glavni u YU. hahhahahahahaha da ba ne budali.DaysleepeR wrote:kao što rekoh. pisnuti ne smiješ.Melami wrote:Jeste vi Sarajlije velikodusni Boze dragi, vi nekome dali posao. hahahha daj ne budali. Koga ste vi primili? i mseta vam sto je neko uspio nesto tokom zivota? Mene su ljudi u Los Angelesu mnogo bolje primili nego u Sarajevu. Ne znate vi ni sta je grad a kamoli kako nekog aprimiti./ Jedino sto znate primiti su stranci, koji dodju kao turisti.DaysleepeR wrote:ja mislim da nema velikog grada na svijetu koji je velikodušnije primio ljude sa strane i sa većom šutnjom gledao kako se gubi gradski način življenja i kulture a istalira krkanski i seljački od Sarajeva
otelo se sve kontroli
nisam ja nikom davao posao. ovo nije LA. Sarajevo je u ex yu bilo regionalni centar, grad srednje veličine, nije to LA koji su izgradili doseljenici, to se ne može porediti. Sarajevo je širom primilo svakog ko je u njega došao, a slabo ko od tih ljudi je učinio išta da unaprijedi ovaj grad. govorim od 1992 pa na ovamo. dokaza na svakom koraku.
Vi Sarajlije gurate jedni druge i opet ste kokuzi. Da ne kazem gurate jedni drugim.
Ljubomorni ste na ljude iz Istocne Bosne koji su naselili oko Sarajeva i koji gdje god dodju uspiju. Nevjerujem da je bilo mnogo onih koji su is istocne Bosne dosli u grad, uzeli stan i bacali flase sa prozora. Ti koji su i imali para za to su kulturni i garantujem da to ne rade. Jell ona zena sto je u starom graud, ili gdje vec, napravila od stana shupu, zlostavljala cuke iz Istocne Bosne ili je u SA preko 30 godina zivjela, vjerovatno i rodjena tu? ja sa tobom po zivot ako treba d aje i ovaj sto je flasu bacio najamnje u SA 30 godina, ili je rodjen tu. Ne blati druge sram te bilo, kad nemas razloga. Moj narod je bolji do vas starosjedilaca koji nieste makli iz SArajeva za svog zivotnog vijeka./
Kazam jos jednom, SRAM TE BILO> Vi ste oni koji bi radite srbima guzicu ljubili nego svom bosnjaku dao koru hljeba u nevolji. Vi ste oni kojima us uviejk drugi bolji od doseljenika is Istocne Bosne, maltene, tvog covjeka.
SRAM te BILO, blatis svojom izjavom prave Sarajlije koje tkao ne misle i koje sam morao uzeti u usta u ovom postu iako to ljudi ne zasluzuju. SRAM TE BILO
Izvinjavam se manjini koja ovdje ne pripada. i sa jedne i druge strane.
- I am Happy
#5511 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Opet off-topic,fakat je suvisno pricati
Zar je vaznije jel se ona pokrila prisilno ili svojom voljom i ko je veci Sarajlija od svih ovih sranja koja nam se svakodnevno desavaju
Zar je vaznije jel se ona pokrila prisilno ili svojom voljom i ko je veci Sarajlija od svih ovih sranja koja nam se svakodnevno desavaju
- DaysleepeR
#5512 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
ja nisam nikoga ni imenovao ni vrijeđao. ja sam samo na kulturan način opisao ovaj tvoj verbalni proljev u pisanom obliku (iznad). i apsolutno si potvrdio moju poentu. BTW. moji roditelji nisu rođeni u Sarajevu, ali ja jesam, a oni su me odgojili u skladu sa životom ovoga grada. Mislim da imam pravo da pričam šta god i koliko god hoću na tu temu s obzirom na tu činjenicuMelami wrote: OP.A jeste bili ste glavni u YU. hahhahahahahaha da ba ne budali.
Vi Sarajlije gurate jedni druge i opet ste kokuzi. Da ne kazem gurate jedni drugim.
Ljubomorni ste na ljude iz Istocne Bosne koji su naselili oko Sarajeva i koji gdje god dodju uspiju. Nevjerujem da je bilo mnogo onih koji su is istocne Bosne dosli u grad, uzeli stan i bacali flase sa prozora. Ti koji su i imali para za to su kulturni i garantujem da to ne rade. Jell ona zena sto je u starom graud, ili gdje vec, napravila od stana shupu, zlostavljala cuke iz Istocne Bosne ili je u SA preko 30 godina zivjela, vjerovatno i rodjena tu? ja sa tobom po zivot ako treba d aje i ovaj sto je flasu bacio najamnje u SA 30 godina, ili je rodjen tu. Ne blati druge sram te bilo, kad nemas razloga. Moj narod je bolji do vas starosjedilaca koji nieste makli iz SArajeva za svog zivotnog vijeka./
Kazam jos jednom, SRAM TE BILO> Vi ste oni koji bi radite srbima guzicu ljubili nego svom bosnjaku dao koru hljeba u nevolji. Vi ste oni kojima us uviejk drugi bolji od doseljenika is Istocne Bosne, maltene, tvog covjeka.
SRAM te BILO, blatis svojom izjavom prave Sarajlije koje tkao ne misle i koje sam morao uzeti u usta u ovom postu iako to ljudi ne zasluzuju. SRAM TE BILO
P.S. 4 godine sam u Sarajevu pod opsadom srbima guzicu ljubio. priznajem.
-
Melami
#5513 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja sma iz jedne prelijepe Metropolo, sto bi se reklo, Bogu iza nogu, od Srebrenice je desetine kilometara udaljeno, ako se dobro sjecam. Moj otac je u rat dosao iz Slovenije gdje je radio, nije htio uzeti mene i mamu i sestru pa da bjezimo, vec je otisao dobrovoljno u rat da se bori za ovu prokletu drzavu. Na zalost poginuo je, nama je sve unisteno, morali smo uzeti negdje nesto, to je u Ilijasu, rodjeni da stvarano, od marke pravimo tri, moja mama je od minimalne penzije kroz 7-8 godina uspjela ustediti i napraviti nam kucu. Postena da niko nije mogao ni rijec reci protiv nje. Zivio tu, zavrsio skolu, al od muke od takvih kao vi, Sarajlija, i onih iz Ilijasa starosjedilaca, koji su monogo nekulturniji od nas bili, ovce cuvali po gradu, i takvih muka, ljubomornih Sarajlija, MORAO sam pokupiti prnje i lijepo fino LA. Sve nepoznato, nigdje nikog, sm nasao posao, naucio jezik koliko toliko, radim i nije mi tesko, jer mi nema niko da je ljubomoran i da gleda sta ja imam u stnau, koliko para, da me ubije.....cigara wrote:Melami wrote:Jeste vi Sarajlije velikodusni Boze dragi, vi nekome dali posao. hahahha daj ne budali. Koga ste vi primili? i mseta vam sto je neko uspio nesto tokom zivota? Mene su ljudi u Los Angelesu mnogo bolje primili nego u Sarajevu. Ne znate vi ni sta je grad a kamoli kako nekog aprimiti./ Jedino sto znate primiti su stranci, koji dodju kao turisti.DaysleepeR wrote:ja mislim da nema velikog grada na svijetu koji je velikodušnije primio ljude sa strane i sa većom šutnjom gledao kako se gubi gradski način življenja i kulture a istalira krkanski i seljački od Sarajeva
otelo se sve kontroli
smijem li pitati iz koje si ti metropole porijeklom, kako si ti izgradio Sarajevo i, posto SA qrtzu ne valja, sta ces ovdje (tj ako si u SA)
RADIM, pomazem mami i sestri, nije mi tesko, i to me cini sretnim.
Prica koja vama Sarajlijama moze biti smijesna i nevjerovatna, jer ste navikli da vam roditelji kupuju stanove i da tu cijeli zivot zivite, al prica kojom se ja ponosim.
-
Melami
#5514 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa posalji roditelje onda odakle su i dosli, ocigledno si na takve i mislio da dodju odakle su i dosli. Jesu li tvoji roditelji bacali flase sa balkona?DaysleepeR wrote:ja nisam nikoga ni imenovao ni vrijeđao. ja sam samo na kulturan način opisao ovaj tvoj verbalni proljev u pisanom obliku (iznad). i apsolutno si potvrdio moju poentu. BTW. moji roditelji nisu rođeni u Sarajevu, ali ja jesam, a oni su me odgojili u skladu sa životom ovoga grada. Mislim da imam pravo da pričam šta god i koliko god hoću na tu temu s obzirom na tu činjenicuMelami wrote: OP.A jeste bili ste glavni u YU. hahhahahahahaha da ba ne budali.
P.S. 4 godine sam u Sarajevu pod opsadom srbima guzicu ljubio. priznajem.
- tag33
#5515 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
pirpa wrote:to sto si ti kompleksas i dusevno prazna osoba to ti sigurno nije kriv allaha pa u njemu trazis krivca i ironicno gledas da omalovazavas ime stvaraoca i ako niko nije spomenuo njegovo ime na ovoj temi.DaysleepeR wrote:bezobraznica, umjesto da bude zadovoljna tim darom od . ona otišla u normalan svijet. ups.
takva osoba kao sto si ti najvjerovatnije nema druga, drustvo(osim roditelja) sa kojim bi se mogao normalno druziti vec provodis dane sam i ljutis se na citav svjet ssto si odbacen od drustva.
- DaysleepeR
#5516 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ja sma iz jedne prelijepe Metropolo, sto bi se reklo, Bogu iza nogu, od Srebrenice je desetine kilometara udaljeno, ako se dobro sjecam. Moj otac je u rat dosao iz Slovenije gdje je radio, nije htio uzeti mene i mamu i sestru pa da bjezimo, vec je otisao dobrovoljno u rat da se bori za ovu prokletu drzavu. Na zalost poginuo je, nama je sve unisteno, morali smo uzeti negdje nesto, to je u Ilijasu, rodjeni da stvarano, od marke pravimo tri, moja mama je od minimalne penzije kroz 7-8 godina uspjela ustediti i napraviti nam kucu. Postena da niko nije mogao ni rijec reci protiv nje. Zivio tu, zavrsio skolu, al od muke od takvih kao vi, Sarajlija, i onih iz Ilijasa starosjedilaca, koji su monogo nekulturniji od nas bili, ovce cuvali po gradu, i takvih muka, ljubomornih Sarajlija, MORAO sam pokupiti prnje i lijepo fino LA. Sve nepoznato, nigdje nikog, sm nasao posao, naucio jezik koliko toliko, radim i nije mi tesko, jer mi nema niko da je ljubomoran i da gleda sta ja imam u stnau, koliko para, da me ubije.....Melami wrote: smijem li pitati iz koje si ti metropole porijeklom, kako si ti izgradio Sarajevo i, posto SA qrtzu ne valja, sta ces ovdje (tj ako si u SA)
RADIM, pomazem mami i sestri, nije mi tesko, i to me cini sretnim.
Prica koja vama Sarajlijama moze biti smijesna i nevjerovatna, jer ste navikli da vam roditelji kupuju stanove i da tu cijeli zivot zivite, al prica kojom se ja ponosim.[/quote]
da hoće i drugi slijediti tvoj primjer haveru...
-
Max Bunker
#5517 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ta prica, koje ko i generaliziranje, cista je glupost. Imas i rodjenih Sarajlija papaka a imas i ljudi sa istoka, koji su veci gradjani nego neki ljudi rodjeni u Becu.
Ovaj sto pita, sta je Sarajevo dalo strancima i sto se smije ( mada nije shvatio razligu izmedju regije i drzave
), neka opali glavom u zid pa se onda umije.
Istina je, da je od 1992. godina pa do danas, povecan broj primitivaca u Sarajevu a reciprocno tom povecanju, da je manji i broj ljudi rodjenih u Sarajevu. Kada pricas sa ljudima u Sarajevu, odmah se spominje istocna Bosna ( Foca pogortovo ), kao leglo primitivizma. Odem u Mostar u pricu, opet primitivizam dolazi iz Gacka, Nevesinje i gle cuda, istocne Bosne. Gdje ima dima ima i vatre.
Ovaj sto pita, sta je Sarajevo dalo strancima i sto se smije ( mada nije shvatio razligu izmedju regije i drzave
Istina je, da je od 1992. godina pa do danas, povecan broj primitivaca u Sarajevu a reciprocno tom povecanju, da je manji i broj ljudi rodjenih u Sarajevu. Kada pricas sa ljudima u Sarajevu, odmah se spominje istocna Bosna ( Foca pogortovo ), kao leglo primitivizma. Odem u Mostar u pricu, opet primitivizam dolazi iz Gacka, Nevesinje i gle cuda, istocne Bosne. Gdje ima dima ima i vatre.
- DaysleepeR
#5518 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa posalji roditelje onda odakle su i dosli, ocigledno si na takve i mislio da dodju odakle su i dosli. Jesu li tvoji roditelji bacali flase sa balkona?[/quote]Melami wrote: P.S. 4 godine sam u Sarajevu pod opsadom srbima guzicu ljubio. priznajem.
halo klocu! gdje sam ja rekao da se ljudi vrate odakle su došli? gdje klocino?
-
zipoo
#5519 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Pa vidis da jeste.Yahel wrote:Opet off-topic,fakat je suvisno pricati![]()
-
Max Bunker
#5520 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
DaysleepeR wrote:
da hoće i drugi slijediti tvoj primjer haveru...
mojne ga ba vise, dobar je momak
-
Melami
#5521 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Niko iz Mostara nije dosao u SA ili iz SA u Mostar, pa da vidite onda ko je primitivac.Max Bunker wrote:Ta prica, koje ko i generaliziranje, cista je glupost. Imas i rodjenih Sarajlija papaka a imas i ljudi sa istoka, koji su veci gradjani nego neki ljudi rodjeni u Becu.
Ovaj sto pita, sta je Sarajevo dalo strancima i sto se smije ( mada nije shvatio razligu izmedju regije i drzave), neka opali glavom u zid pa se onda umije.
- DaysleepeR
#5522 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
sad će on novi ljuti post napisat gdje će mi uzimati roditelje u usta, optužujući mene da sam uzeo njegove... degenčina totalna, klocMax Bunker wrote:DaysleepeR wrote:
da hoće i drugi slijediti tvoj primjer haveru...![]()
![]()
![]()
mojne ga ba vise, dobar je momak
-
Melami
#5523 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Ko god odluci ja ga podrzavam finansijski. Neka vam ostavi vase rajvosa.DaysleepeR wrote: da hoće i drugi slijediti tvoj primjer haveru...
-
Max Bunker
#5524 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
Melami wrote:Niko iz Mostara nije dosao u SA ili iz SA u Mostar, pa da vidite onda ko je primitivac.Max Bunker wrote:Ta prica, koje ko i generaliziranje, cista je glupost. Imas i rodjenih Sarajlija papaka a imas i ljudi sa istoka, koji su veci gradjani nego neki ljudi rodjeni u Becu.
Ovaj sto pita, sta je Sarajevo dalo strancima i sto se smije ( mada nije shvatio razligu izmedju regije i drzave), neka opali glavom u zid pa se onda umije.
Haj', zagrij se.
- DaysleepeR
#5525 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2
mogu li pokušati da ti objasnim onako jednostavno ko djetetu?Melami wrote: Niko iz Mostara nije dosao u SA ili iz SA u Mostar, pa da vidite onda ko je primitivac.
APSOLUTNO JE NEBITNO odakle je čovjek, i gdje živi, sve dok to svoje ODAKLE je, ne nosi sa sobom, u slučaju da se to ODAKLE kosi sa onim gdje je SAD.
pametnom dosta.
eto ti se u LA ponašaš ko kod kuće u I. Bosni. malo sutra