Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#5501 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote: Ma izgubio bi se, to je crna rupa :skoljka:
Skupa istrazujemo :wink:
ExNihilo

#5502 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ExNihilo »

Bato, stavljam ti veto na flert sa annoy i pozivam se na vitalni forumski interes.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5503 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

ExNihilo wrote:Bato, stavljam ti veto na flert sa annoy i pozivam se na vitalni forumski interes.
Zalim slucaj bruzba, anojkicu sam davno okupirao :oops:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5504 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Nadam se da se annoy neće ugledati na neke ranije slučajeve i pokupiti obojicu/sve trojicu/četvoricu :cry: :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#5505 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

Krste kad cemo u Zenicu? Da malo obdojimo stagod :shmizla:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5506 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

čim mi jetra zacijeli :sad: :mrgreen:
annoy

#5507 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by annoy »

Velkoski wrote:Nadam se da se annoy neće ugledati na neke ranije slučajeve i pokupiti obojicu/sve trojicu/četvoricu :cry: :mrgreen:
Ma ostavit cu jednog tebi :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5508 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

annoy wrote:
Velkoski wrote:Nadam se da se annoy neće ugledati na neke ranije slučajeve i pokupiti obojicu/sve trojicu/četvoricu :cry: :mrgreen:
Ma ostavit cu jednog tebi :D
a možemo i svi skupa :mrgreen: :mrgreen:
zippoo87

#5509 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zippoo87 »

_BataZiv_0809 wrote:
cenecimoveocino wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Kod nas u Zen'ci nekad najbolje trebe bile te iz zanatskih skola :per: :lol:
i danas su,friško sam s Bilmišta :oops: :per:
Sad su i gimnazijalke dosta opustenije. Prije 10tak godina kad sam ja isao u srednju, sve dolazile u patikama i sa ruksacima na ledjima u skolu jbt.

Tek ih u Spaniji vidio napucane :D Jednoj prisao nisam je prepoznao :D
haha djesi generacijo :P
ovako je i kod mene ,pa kada sam ih vidio u Spaniji napucane,nisam ni jednu prepoznao,zaletio se oko njih,kazu pa znamo mi tebe ,idemo zajedno u skolu hahaha

cure dolazile u slampavoj odjeci,zakopcane do grla ,nesredjene,nenasminkane...a sada sa 15 godina vec napucana kao top model :D
Ommadawn

#5510 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ommadawn »

Evo jedan moj doprinos (a ima ih jos) na ovu temu:

Ima po ovome 15-ak godina, taman sam bio izasao iz neke veze i moj prijatelj dobio prvi posao, nasao novu curu te pozvao mene da dodjem da ga posjetim. Dosao ja, veli mi da hoce da izadjemo na veceru, on, ja, njegova cura i njena prijateljica, kao da ne budem previse tuzan, eto tek izasao iz veze, klin se klinom izbija - da sam bio nesto tuzan, ne sjecam se ali eto. Znajuci da imamo razlicite kriterije oko cura odmah sam pomislio "bice katastrofa" ali opet neki glas u meni mi veli "Ne budi pesimist!". Sredimo se mi, odemo do njegove cure prvo, ona mi skuha kafu dok cekamo da se ona sredi i nasminka i da jaranica joj dodje. Dolazi jaranica - pa sad, nije nesto na sta bih se ja okrenuo na ulici iz prve ali nije ni za baciti pa kontam "hajde, mozda je interesantna". Izadjemo mi na veceru, sjednemo, ova samo gleda u mene i smjeska se te na svaki moj pokusaj da zapocnemo neku konverzaciju daje nekakve neodredjene odgovore. Koju muziku slusa (slusam sve), koje knjige cita (slabo citam, nemam vremena), koje filmove voli (svaki koji je zabavan) i ja nikako ne nalazim neki kontinuitet. Kontam u sebi "Suti, sjedi, jedi i pij taj sok ispred sebe". Sto je najgore, krenuli smo mojim autom, ne mogu nista alkoholno ni popiti, makar da se napijem od dosade a jaran je vec zveknuo par pica jos od prije. Mislio sam da ako sve bude kako treba, nju cu na samo odbaciti kasnije kuci, razmijenit cemo brojeve, eventualno sutradan izaci i to je to. Ali ovako - ni tamo, ni vamo. Pregrmimo mi tu veceru nekako, jaran predlozi da idemo kod njega u stan, njemu se garant prijebalo a zivio je malo podaleko odatle pa nam se valja jos pola sata voziti. Dosli mi kod njega, on i ona njegova odose u sobu a meni valja sad sjediti sa ovom "mojom". Pitam je hoce li sta popiti, nece, ne pije nista jako a cidera nema. Meni je pripala uloga vozaca tu vecer i kapak mi je. Kontam da li da im zovnem kasnije taksi, svejedno sto ce me odrati ali jebes mu mater. Kad pita mene cura znam li ja kako sam dobio svoje ime, onako samo baci bombu, ja je pogledam u cudu, rekoh znam, po tatinom prijatelju koji mu je jedne prilike spasio zivot. Razveza se treba kako je ona dobila ime, pa kako njena nana nije bila za to (nije valjda bilo dovoljno muslimansko), kako je ispala svadja, pa je nana htjela da se njena mama razvede od njenog oca, pa kako je imala tetka koji se, kad je trebao prijaviti tek rodjenog sina, toliko napio da je iz ciste zajebancije dao sinu ime Buharem, maticari u opstini su po stotinu puta pitali da nije Muharem, ne nego Buharem, te kako se vodi neka sudska rasprava oko podjele zemlje, pa kako to izgleda, kako je amidza vec stavio ogradu i udario temelje da gradi kucu a otac doveo bager da to prekopa, pa je tetak napao bageristu.....sta je dalje bilo, ne znam jer sam - zaspao!
Da li je ona to primjetila ili nije, bila su pogasena svjetla, osim jedne male lampe u cosku. Probudio sam se kad su se vrata druge sobe otvorila i kad je prijatelj viknuo "Golubici, dosta romantike, moramo vas kuci vozit!". Sjednemo u auto i padne naredba da odbacim jaranovu curu kuci, oni ce se zadrzati pred njenim haustorom dok ja odbacim ovu i vratim se. Hajde, stanem jaranu i onoj njegovoj, krenemo dalje autom a ova ce "Bas nam je fino bilo, moramo ovo ponoviti, jelde?". Ja se sjebo, sta cu odgovoriti, sutim i padne mi na pamet, pustim CD sa Therionom. Nasmijesim se njoj i kazem "Da ne zaspim, valja mi voziti". Ona se samo nasmijesi a ja nastavim "Ja ti inace volim metalce, pogotovo ovu satanisticku muziku. Evo, ova pjesma je naprimjer o heroinu, kako se dobro covjek osjeca kad to uzima ali ne razumiju to svi". Suti ona, smjeska se i kako se priblizavamo njenoj zgradi, odjednom krenu kao mlin "Evo vidis ovaj crveni Nissan, eh to je od mog tate auto, on je to skoro kupio na kredit, imali smo Opela prije ali kad je komsija Smajo kupio Toyotu, tad je tata rekao da ce kupiti bolje auto i on kupi ovog Nissana a Smajo i njegova zena pozelenili od ljubomore i neka su, nek crknu, u Bosni nisu imali ni bicikl, a moj tata je imao Ficu, a sad Smajo nece nekad ni da pozdravi..."
Stanem ja njoj, pozdravimo se i izadje ona i odjednom "Hej daj mi broj telefona" rekoh "Ne znam napamet jebiga" "Pa de zovni ti mene pa cu ga ustediti" "Jebiga, crkla mi baterija. Uzmi od mog jarana".
Pokupim prijatelja kad ce on "I? Sta bi? Jeste se makar pofatali?" ja ga gledam "Daj bolan, treba me toliko ispeglala da sam zaspao na fotelji covjece...eeej." "Pa sto joj makar nisi dao da ti popusi...nek se uci jebiga..." No comment!
Kad kroz par dana mi stize sms "Samo da ti kazem da mi se svidjas i da bih voljela da se opet nadjemo". Ja odgovorim "Jebiga, sto mi ne rece jucer, meni se danas ranije javila bivsa i hoce da se pomirimo i ja pristao."
zippoo87

#5511 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by zippoo87 »

Ommadawn wrote:Evo jedan moj doprinos (a ima ih jos) na ovu temu:

Ima po ovome 15-ak godina, taman sam bio izasao iz neke veze i moj prijatelj dobio prvi posao, nasao novu curu te pozvao mene da dodjem da ga posjetim. Dosao ja, veli mi da hoce da izadjemo na veceru, on, ja, njegova cura i njena prijateljica, kao da ne budem previse tuzan, eto tek izasao iz veze, klin se klinom izbija - da sam bio nesto tuzan, ne sjecam se ali eto. Znajuci da imamo razlicite kriterije oko cura odmah sam pomislio "bice katastrofa" ali opet neki glas u meni mi veli "Ne budi pesimist!". Sredimo se mi, odemo do njegove cure prvo, ona mi skuha kafu dok cekamo da se ona sredi i nasminka i da jaranica joj dodje. Dolazi jaranica - pa sad, nije nesto na sta bih se ja okrenuo na ulici iz prve ali nije ni za baciti pa kontam "hajde, mozda je interesantna". Izadjemo mi na veceru, sjednemo, ova samo gleda u mene i smjeska se te na svaki moj pokusaj da zapocnemo neku konverzaciju daje nekakve neodredjene odgovore. Koju muziku slusa (slusam sve), koje knjige cita (slabo citam, nemam vremena), koje filmove voli (svaki koji je zabavan) i ja nikako ne nalazim neki kontinuitet. Kontam u sebi "Suti, sjedi, jedi i pij taj sok ispred sebe". Sto je najgore, krenuli smo mojim autom, ne mogu nista alkoholno ni popiti, makar da se napijem od dosade a jaran je vec zveknuo par pica jos od prije. Mislio sam da ako sve bude kako treba, nju cu na samo odbaciti kasnije kuci, razmijenit cemo brojeve, eventualno sutradan izaci i to je to. Ali ovako - ni tamo, ni vamo. Pregrmimo mi tu veceru nekako, jaran predlozi da idemo kod njega u stan, njemu se garant prijebalo a zivio je malo podaleko odatle pa nam se valja jos pola sata voziti. Dosli mi kod njega, on i ona njegova odose u sobu a meni valja sad sjediti sa ovom "mojom". Pitam je hoce li sta popiti, nece, ne pije nista jako a cidera nema. Meni je pripala uloga vozaca tu vecer i kapak mi je. Kontam da li da im zovnem kasnije taksi, svejedno sto ce me odrati ali jebes mu mater. Kad pita mene cura znam li ja kako sam dobio svoje ime, onako samo baci bombu, ja je pogledam u cudu, rekoh znam, po tatinom prijatelju koji mu je jedne prilike spasio zivot. Razveza se treba kako je ona dobila ime, pa kako njena nana nije bila za to (nije valjda bilo dovoljno muslimansko), kako je ispala svadja, pa je nana htjela da se njena mama razvede od njenog oca, pa kako je imala tetka koji se, kad je trebao prijaviti tek rodjenog sina, toliko napio da je iz ciste zajebancije dao sinu ime Buharem, maticari u opstini su po stotinu puta pitali da nije Muharem, ne nego Buharem, te kako se vodi neka sudska rasprava oko podjele zemlje, pa kako to izgleda, kako je amidza vec stavio ogradu i udario temelje da gradi kucu a otac doveo bager da to prekopa, pa je tetak napao bageristu.....sta je dalje bilo, ne znam jer sam - zaspao!
Da li je ona to primjetila ili nije, bila su pogasena svjetla, osim jedne male lampe u cosku. Probudio sam se kad su se vrata druge sobe otvorila i kad je prijatelj viknuo "Golubici, dosta romantike, moramo vas kuci vozit!". Sjednemo u auto i padne naredba da odbacim jaranovu curu kuci, oni ce se zadrzati pred njenim haustorom dok ja odbacim ovu i vratim se. Hajde, stanem jaranu i onoj njegovoj, krenemo dalje autom a ova ce "Bas nam je fino bilo, moramo ovo ponoviti, jelde?". Ja se sjebo, sta cu odgovoriti, sutim i padne mi na pamet, pustim CD sa Therionom. Nasmijesim se njoj i kazem "Da ne zaspim, valja mi voziti". Ona se samo nasmijesi a ja nastavim "Ja ti inace volim metalce, pogotovo ovu satanisticku muziku. Evo, ova pjesma je naprimjer o heroinu, kako se dobro covjek osjeca kad to uzima ali ne razumiju to svi". Suti ona, smjeska se i kako se priblizavamo njenoj zgradi, odjednom krenu kao mlin "Evo vidis ovaj crveni Nissan, eh to je od mog tate auto, on je to skoro kupio na kredit, imali smo Opela prije ali kad je komsija Smajo kupio Toyotu, tad je tata rekao da ce kupiti bolje auto i on kupi ovog Nissana a Smajo i njegova zena pozelenili od ljubomore i neka su, nek crknu, u Bosni nisu imali ni bicikl, a moj tata je imao Ficu, a sad Smajo nece nekad ni da pozdravi..."
Stanem ja njoj, pozdravimo se i izadje ona i odjednom "Hej daj mi broj telefona" rekoh "Ne znam napamet jebiga" "Pa de zovni ti mene pa cu ga ustediti" "Jebiga, crkla mi baterija. Uzmi od mog jarana".
Pokupim prijatelja kad ce on "I? Sta bi? Jeste se makar pofatali?" ja ga gledam "Daj bolan, treba me toliko ispeglala da sam zaspao na fotelji covjece...eeej." "Pa sto joj makar nisi dao da ti popusi...nek se uci jebiga..." No comment!
Kad kroz par dana mi stize sms "Samo da ti kazem da mi se svidjas i da bih voljela da se opet nadjemo". Ja odgovorim "Jebiga, sto mi ne rece jucer, meni se danas ranije javila bivsa i hoce da se pomirimo i ja pristao."
hahaha :thumbup:
ove danasnje ne znaju ni takve gluposti pricati,samo sute i bleje u telefone :D
ho oponopono

#5512 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

prog321 wrote:

Samo oštro i na prvu. :-D

...frajeru koji ju kara... ne znači da mu je pobogu stalo do bičarke...i da je seks vrhunski, opet ne znači da je zaljubljen...ili da je dio budućnosti...

...možda je fakat vakat da izdavači na početku "Snjeguljice", " Trnoružice" , " Pepeljuge"... zavrište upozorenje ...da su svi likovi u knjizi izmišljeni i da život funkcioniše drukčije... :pusi2:
ho oponopono

#5513 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ho oponopono »

Qoom wrote: Nekako mi smrdi na dvije varijante razloga tvojih frustracija:

#1 Četrdesete, a ti još uvijek čekaš onog pravog slušajuči Marčela

ili

#2 Jebiga, naletio "pravi". Razvedi se i to je za ljude.

...doco, doco u tvojim očima se caklim ja na lomači...

...zašto si zatvoren kao digestivni trakt poslije nedjelju dana bez konzumacije čorbastog ili gledanja kruga 99... :pusi2:
prog321

#5514 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by prog321 »

Nedaj se Hopononononon,.
Muskad su pascad ba. Nogom to tjeraj od sebe. :-D
esmasaric

#5515 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

.
Last edited by esmasaric on 22/08/2016 00:53, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#5516 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

esmasaric wrote:Drž, nedaj, nagovori me na prijateljsku pivu. Gdje ću odbiti policajca?! Još treba da me s pendrekom opali.
:lol:
sha_ba

#5517 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

Esma sine :-) :mrgreen:
Capajebo

#5518 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Capajebo »

E neka je vala, idi ti jos na pivu :zzzz:
almir90

#5519 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by almir90 »

Kad pročitam traume forumaša, sam sebi kažem, sreća pa nikad nisam bio na dejtu. :lol: :run:
esmasaric

#5520 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

sha_ba wrote:Esma sine :-) :mrgreen:
Ja sam stvarno fina. Samo smotana šta ću.

Bjezim od policije sada. [emoji12]
esmasaric

#5521 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Capajebo wrote:E neka je vala, idi ti jos na pivu :zzzz:
Idrize molim te....

Apstiniram sada jedno mjesec. Ne mogu xD
Capajebo

#5522 Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Capajebo »

esmasaric wrote:
Idrize molim te....

Molila ne molila, neka je. Pa ćeš drugi put prihvatiti poziv na kafu, sok ili kolac, a ne na pivu. :ljut:
bleee_sa

#5523 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by bleee_sa »

Idemo ja i ti sutra na bozu i salep :mrgreen:
esmasaric

#5524 Re: RE: Re: RE: Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by esmasaric »

Capajebo wrote:
esmasaric wrote:
Idrize molim te....

Molila ne molila, neka je. Pa ćeš drugi put prihvatiti poziv na kafu, sok ili kolac, a ne na pivu. :ljut:
Isti mi đavo. Kafu pijem sama. A kolače ne dijelim.

Esma više pozive ne prihvata. Pa makar na pitu. Mogu ja sve sama [emoji20] [emoji28]
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#5525 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Matijevic_Vlado »

Joj sto ne mogu suplje forumskih luda :run:
Post Reply