Drogba ljubim ti kopačke
ps ovaj Čelzi veze nema, znao sam to al sam ipak konto da su malo bolji. Uzimaju LŠ garant
Moderators: Charuga, Tomahawk11
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Oca mi mrtvog istetoviraću Drogbu na ramenuRazlog, vrlo prost
Svi živi su igrali na Bayerna, nema, kuća., stan, plata, hu-ha; Jel tako, e pa nije. 261 KM na X ( loše sam izračunao, mislio sam da je milja a nije, 991.8
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drogba ljubim ti kopačkeOdoh sad da se napijem, nisam mogao da gledam tekmu u društvu, ujeo bih nekoga
![]()
Svaka castcvrčak_na_hedonizmu wrote:Oca mi mrtvog istetoviraću Drogbu na ramenuRazlog, vrlo prost
Svi živi su igrali na Bayerna, nema, kuća., stan, plata, hu-ha; Jel tako, e pa nije. 261 KM na X ( loše sam izračunao, mislio sam da je milja a nije, 991.8
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drogba ljubim ti kopačkeOdoh sad da se napijem, nisam mogao da gledam tekmu u društvu, ujeo bih nekoga
![]()
![]()
ps ovaj Čelzi veze nema, znao sam to al sam ipak konto da su malo bolji. Uzimaju LŠ garant
Quaresma wrote:drogba je jedini igrac koji moze skrivit penal te ne nanijeti nikakvu stetu svome timu
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
u CL-u bayern dosad dobio sva tri pucanja penala, chelsea izgubio obadvaPriNc_ba wrote:a da hoce biti penali i da ih pucaju 9 danada slusam spahu svih 9 dana
![]()
na penalima cini mi se celzi pusha s obzirom da ih pola shepa
Engleski klub nikada nije izgubio na penale, Chelsea je izgubio na penale protiv Liverpoola i Manchester Uniteda.odesveuhonduras wrote:u CL-u bayern dosad dobio sva tri pucanja penala, chelsea izgubio obadvaPriNc_ba wrote:a da hoce biti penali i da ih pucaju 9 danada slusam spahu svih 9 dana
![]()
na penalima cini mi se celzi pusha s obzirom da ih pola shepa
Teufik wrote:U sustini svejedno mi je...ali imam osjecaj da bi Chelsea mogao podici trofej.
S druge strane,ove godine uglavnom fulam u prognozama tako da me ne uzimate za ozbiljno.
ne znam koje odvratniji ti ili ChelseaBetter Man wrote:Dade Drogba gol najodvratnijem klubu na zemlji planeti! Nadam se da ce ih Chelsea pobjediti!