FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mračajski proto

#5501 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

http://scsport.ba/vijest/57746

Ovo itekako odlučujuće može biti u ovom dvomeču. Motiv je čudo.
Hedg

#5502 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Hedg »

Muhamed Đakmić

#5503 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#5504 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by F&N »

Sarajevo1946 wrote:Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
:D
Red Wolf

#5505 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Red Wolf »

Sarajevo1946 wrote:Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
http://www.youtube.com/watch?v=Jb87okeVaFM
Kemal Malovčić

#5506 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Red Wolf wrote:
http://www.youtube.com/watch?v=Jb87okeVaFM
8-) :lol: :run:
Logovan

#5507 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

:lol: :lol: Osim što će Vedu zaustaviti, zabija gol za prolazak u četvrto pretkolo.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5508 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Nego, hocemo li do Tirane...

Image
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#5509 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Da vidimo osvrt kladionica na predstojeci mec....

bwin.
Image

Image

Izgleda da vise kladonice vjeruju u nasu pobjedu od mene. :D
frngla

#5510 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by frngla »

Hahaha dobro si to rek'o... I ja sam skeptičan po tom pitanju... Mada u meni tinja nada da će to biti k'o prošle godine protiv Levskog :D i onda smo loše igrali protiv Hiberniansa, pa razvukli pamet Levskom :)
Maharadza

#5511 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Maharadza »

frngla wrote:Hahaha dobro si to rek'o... I ja sam skeptičan po tom pitanju... Mada u meni tinja nada da će to biti k'o prošle godine protiv Levskog :D i onda smo loše igrali protiv Hiberniansa, pa razvukli pamet Levskom :)
Misliš Said im razvukao! A bojim se da ćemo gledati veliku patnju sa vrlo malo golova protiv albanaca! Neka nam je Dragi Bog na pomoći:

Ovo je upalilo i prošle god. protiv Levskog, valjda će i sada...jedini problem je što i albanci vjerovatno istome Gospodaru upućuju Dove za pobjedu?! Zato ih moramo dobiti "kvantitetom" Dova i Vjeroispovijesti: Učite braćo i molite Boga za prolaz kao što nikada niste, bez obzira koje vjeroispovijesti bili; Primatelj na drugome kraju je Isti, Jedan-Jedini! :thumbup: :bih:
Kemal Malovčić

#5512 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

da li je bog kupio godišnju i je li član... :mrgreen:
Maharadza

#5513 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Maharadza »

Kemal Malovčić wrote:da li je bog kupio godišnju i je li član... :mrgreen:
Stvoritelju i "Autoru" svega ne treba godišnja! 8-)

Elem, prošle god. je dokazao protiv Levskog da je Pitar, šta bi ti više?! :mrgreen:
Kemal Malovčić

#5514 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

Maharadza wrote:
Kemal Malovčić wrote:da li je bog kupio godišnju i je li član... :mrgreen:
Stvoritelju i "Autoru" svega ne treba godišnja! 8-)

Elem, prošle god. je dokazao protiv Levskog da je Pitar, šta bi ti više?! :mrgreen:
daj da nas "pogleda" još nekoliko kola u el, a onda i u pl bih, da konačno budemo prvaci :mrgreen:

metafizički nepotizam, transcedentalna protekcija :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#5515 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Muhamed Đakmić »

Metafizički nepotizam :shock:

Oplakah :lol:
north

#5516 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Umjetnika za akademika, ni Filipović se ne gađa sa ovako stručnim terminima :oops:

Nego, albanci se polako lože, davaju izjave optimistične, to je po meni dobro, jer će to valjda i nas uozbiljiti....sjećam se da su iz Zete protiv nas davali umjerene izjave kao u stilu da su oni i do nas napravili veliki posao, falili nas, a mi ko telad se opustili, najavljivali pobjedu u Podgorici iako nam je i x igrao i "junački" dobili po ušima.....slastičarima ne igra neki starter iz sredine terena, i to je dobro jer ionako imaju mali fond igrača, negdje sam pročitao da su protv estonaca prijavili samo 14 igrača u obje tekme :roll:

Ako je Vule spreman ja bi ga odmah gurnuo u vatru, jer će nam trebati smirenost u igri otpozadi ako oni krenu preofanzivno...uglavnom ključ je dati dole barem jedan gol, jer oni mislim ne mogu dati tri gola, koliko god da smo i mi tanki, estoncima mrtvim samo jedan gol u dvije tekme, a čak i da zijanimo 2-1 to je itekako aktivan rezultat koji mi možemo stići (Sigma, Helsingborg....)
Mračajski proto

#5517 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

north wrote:Umjetnika za akademika, ni Filipović se ne gađa sa ovako stručnim terminima :oops:

Nego, albanci se polako lože, davaju izjave optimistične, to je po meni dobro, jer će to valjda i nas uozbiljiti....sjećam se da su iz Zete protiv nas davali umjerene izjave kao u stilu da su oni i do nas napravili veliki posao, falili nas, a mi ko telad se opustili, najavljivali pobjedu u Podgorici iako nam je i x igrao i "junački" dobili po ušima.....slastičarima ne igra neki starter iz sredine terena, i to je dobro jer ionako imaju mali fond igrača, negdje sam pročitao da su protv estonaca prijavili samo 14 igrača u obje tekme :roll:

Ako je Vule spreman ja bi ga odmah gurnuo u vatru, jer će nam trebati smirenost u igri otpozadi ako oni krenu preofanzivno...uglavnom ključ je dati dole barem jedan gol, jer oni mislim ne mogu dati tri gola, koliko god da smo i mi tanki, estoncima mrtvim samo jedan gol u dvije tekme, a čak i da zijanimo 2-1 to je itekako aktivan rezultat koji mi možemo stići (Sigma, Helsingborg....)
Je li misliš na onog što je u drugoj utakmici protiv Estonaca dobio crveni karton ili je to drugi?
north

#5518 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Da, taj...
Kemal Malovčić

#5519 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

mi obje pobjeđujemo i time popravljamo koeficijent
limeni

#5520 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by limeni »

Kemal Malovčić wrote:mi obje pobjeđujemo i time popravljamo koeficijent
to legendo :thumbup:
van helsing

#5521 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by van helsing »

Dajte link od fb stranice fk sarajevo. Nakon treceg kola, grupna faza ili ima i cetvrto ?

Tapatalk 4 Beta
Kemal Malovčić

#5523 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

tri pretkola pa "plejof" što je eufemizam za "četvrto pretkolo"
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#5524 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Velkoski »

van helsing wrote:Dajte link od fb stranice fk sarajevo. Nakon treceg kola, grupna faza ili ima i cetvrto ?

Tapatalk 4 Beta
Playoff ilitiga četvrto pa tek onda grupe.
Kemal Malovčić

#5525 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

i reci slabo takmičenje, pa dok uđeš u grupe krv propišaš

mogu misliti kakve samo ekipe igraju u ligi prvaka :-)
Post Reply