FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Hedg
- Muhamed Đakmić
#5503 Re: FK Sarajevo - Europa League
Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#5504 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sarajevo1946 wrote:Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
- Red Wolf
#5505 Re: FK Sarajevo - Europa League
http://www.youtube.com/watch?v=Jb87okeVaFMSarajevo1946 wrote:Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
- Kemal Malovčić
#5506 Re: FK Sarajevo - Europa League
Red Wolf wrote:http://www.youtube.com/watch?v=Jb87okeVaFMSarajevo1946 wrote:Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
- Logovan
#5507 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sarajevo1946 wrote:Iz pouzdanih izvora, Vule preskače drugo pretkolo, šteli se da igramo u trećem sa Stuttgartom i Vule je prvenstveno doveden da čuva Ibiševića.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
frngla
#5510 Re: FK Sarajevo - Europa League
Hahaha dobro si to rek'o... I ja sam skeptičan po tom pitanju... Mada u meni tinja nada da će to biti k'o prošle godine protiv Levskog
i onda smo loše igrali protiv Hiberniansa, pa razvukli pamet Levskom 
- Maharadza
#5511 Re: FK Sarajevo - Europa League
Misliš Said im razvukao! A bojim se da ćemo gledati veliku patnju sa vrlo malo golova protiv albanaca! Neka nam je Dragi Bog na pomoći:frngla wrote:Hahaha dobro si to rek'o... I ja sam skeptičan po tom pitanju... Mada u meni tinja nada da će to biti k'o prošle godine protiv Levskogi onda smo loše igrali protiv Hiberniansa, pa razvukli pamet Levskom
Ovo je upalilo i prošle god. protiv Levskog, valjda će i sada...jedini problem je što i albanci vjerovatno istome Gospodaru upućuju Dove za pobjedu?! Zato ih moramo dobiti "kvantitetom" Dova i Vjeroispovijesti: Učite braćo i molite Boga za prolaz kao što nikada niste, bez obzira koje vjeroispovijesti bili; Primatelj na drugome kraju je Isti, Jedan-Jedini!
- Kemal Malovčić
#5512 Re: FK Sarajevo - Europa League
da li je bog kupio godišnju i je li član... 
- Maharadza
#5513 Re: FK Sarajevo - Europa League
Stvoritelju i "Autoru" svega ne treba godišnja!Kemal Malovčić wrote:da li je bog kupio godišnju i je li član...
Elem, prošle god. je dokazao protiv Levskog da je Pitar, šta bi ti više?!
- Kemal Malovčić
#5514 Re: FK Sarajevo - Europa League
daj da nas "pogleda" još nekoliko kola u el, a onda i u pl bih, da konačno budemo prvaciMaharadza wrote:Stvoritelju i "Autoru" svega ne treba godišnja!Kemal Malovčić wrote:da li je bog kupio godišnju i je li član...![]()
Elem, prošle god. je dokazao protiv Levskog da je Pitar, šta bi ti više?!
metafizički nepotizam, transcedentalna protekcija
- Muhamed Đakmić
#5515 Re: FK Sarajevo - Europa League
Metafizički nepotizam
Oplakah
Oplakah
-
north
#5516 Re: FK Sarajevo - Europa League
Umjetnika za akademika, ni Filipović se ne gađa sa ovako stručnim terminima
Nego, albanci se polako lože, davaju izjave optimistične, to je po meni dobro, jer će to valjda i nas uozbiljiti....sjećam se da su iz Zete protiv nas davali umjerene izjave kao u stilu da su oni i do nas napravili veliki posao, falili nas, a mi ko telad se opustili, najavljivali pobjedu u Podgorici iako nam je i x igrao i "junački" dobili po ušima.....slastičarima ne igra neki starter iz sredine terena, i to je dobro jer ionako imaju mali fond igrača, negdje sam pročitao da su protv estonaca prijavili samo 14 igrača u obje tekme
Ako je Vule spreman ja bi ga odmah gurnuo u vatru, jer će nam trebati smirenost u igri otpozadi ako oni krenu preofanzivno...uglavnom ključ je dati dole barem jedan gol, jer oni mislim ne mogu dati tri gola, koliko god da smo i mi tanki, estoncima mrtvim samo jedan gol u dvije tekme, a čak i da zijanimo 2-1 to je itekako aktivan rezultat koji mi možemo stići (Sigma, Helsingborg....)
Nego, albanci se polako lože, davaju izjave optimistične, to je po meni dobro, jer će to valjda i nas uozbiljiti....sjećam se da su iz Zete protiv nas davali umjerene izjave kao u stilu da su oni i do nas napravili veliki posao, falili nas, a mi ko telad se opustili, najavljivali pobjedu u Podgorici iako nam je i x igrao i "junački" dobili po ušima.....slastičarima ne igra neki starter iz sredine terena, i to je dobro jer ionako imaju mali fond igrača, negdje sam pročitao da su protv estonaca prijavili samo 14 igrača u obje tekme
Ako je Vule spreman ja bi ga odmah gurnuo u vatru, jer će nam trebati smirenost u igri otpozadi ako oni krenu preofanzivno...uglavnom ključ je dati dole barem jedan gol, jer oni mislim ne mogu dati tri gola, koliko god da smo i mi tanki, estoncima mrtvim samo jedan gol u dvije tekme, a čak i da zijanimo 2-1 to je itekako aktivan rezultat koji mi možemo stići (Sigma, Helsingborg....)
- Mračajski proto
#5517 Re: FK Sarajevo - Europa League
Je li misliš na onog što je u drugoj utakmici protiv Estonaca dobio crveni karton ili je to drugi?north wrote:Umjetnika za akademika, ni Filipović se ne gađa sa ovako stručnim terminima![]()
Nego, albanci se polako lože, davaju izjave optimistične, to je po meni dobro, jer će to valjda i nas uozbiljiti....sjećam se da su iz Zete protiv nas davali umjerene izjave kao u stilu da su oni i do nas napravili veliki posao, falili nas, a mi ko telad se opustili, najavljivali pobjedu u Podgorici iako nam je i x igrao i "junački" dobili po ušima.....slastičarima ne igra neki starter iz sredine terena, i to je dobro jer ionako imaju mali fond igrača, negdje sam pročitao da su protv estonaca prijavili samo 14 igrača u obje tekme![]()
- Kemal Malovčić
#5519 Re: FK Sarajevo - Europa League
mi obje pobjeđujemo i time popravljamo koeficijent
- limeni
#5520 Re: FK Sarajevo - Europa League
to legendoKemal Malovčić wrote:mi obje pobjeđujemo i time popravljamo koeficijent
- van helsing
#5521 Re: FK Sarajevo - Europa League
Dajte link od fb stranice fk sarajevo. Nakon treceg kola, grupna faza ili ima i cetvrto ?
Tapatalk 4 Beta
Tapatalk 4 Beta
- Kemal Malovčić
- Kemal Malovčić
#5523 Re: FK Sarajevo - Europa League
tri pretkola pa "plejof" što je eufemizam za "četvrto pretkolo"
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5524 Re: FK Sarajevo - Europa League
Playoff ilitiga četvrto pa tek onda grupe.van helsing wrote:Dajte link od fb stranice fk sarajevo. Nakon treceg kola, grupna faza ili ima i cetvrto ?
Tapatalk 4 Beta
- Kemal Malovčić
#5525 Re: FK Sarajevo - Europa League
i reci slabo takmičenje, pa dok uđeš u grupe krv propišaš
mogu misliti kakve samo ekipe igraju u ligi prvaka
mogu misliti kakve samo ekipe igraju u ligi prvaka