Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ma ne vjerujem da će Gasquet uzet', doduše, jest nepredvidiv, al' sreća tvoja pa danas odgledah snimak polufinala Đoković-Tipsarević i ako Srbijanac bude igr'o k'o što je igr'o u drugom setu tog meča, tebi će podobra para u džep nadaj se da će tako i bit'
jedino ja opet padoh odigrah Colo Colo, U.C.Vallejo i Dep.Cali, sve kečevi, i ovi Čileanci me zeznu moram se sačuvat' do Bajrama, a onda jedan jači ulog za dobar bajramluk od kladionice
anonimnaosoba wrote:jedino ja opet padoh odigrah Colo Colo, U.C.Vallejo i Dep.Cali, sve kečevi, i ovi Čileanci me zeznu moram se sačuvat' do Bajrama, a onda jedan jači ulog za dobar bajramluk od kladionice
ja sam od prekucer poceo pisati, za svaki dan, koliko ulozim i koliko dobijem ( AKO dobijem ) pa cu za mjesec il dva vidjeti sta sam sebi mogao kupit da ne igram kladionicu
anonimnaosoba wrote:jedino ja opet padoh odigrah Colo Colo, U.C.Vallejo i Dep.Cali, sve kečevi, i ovi Čileanci me zeznu moram se sačuvat' do Bajrama, a onda jedan jači ulog za dobar bajramluk od kladionice
ja sam od prekucer poceo pisati, za svaki dan, koliko ulozim i koliko dobijem ( AKO dobijem ) pa cu za mjesec il dva vidjeti sta sam sebi mogao kupit da ne igram kladionicu
ta ti je dobra samo bih ja to mog'o do Bajrama taman da pratim i fakat nema skoro ništa zanimljivo danas...
e haj i ja cu od danas da pratim uloge i dobitke.
u excelu.
eki onoj nadezdi oduzeto zlato. i sad ce ona adams dobiti zlato za bacanje kugle. sreca moja pa sam na jos necemu pao na tom listicu gdje sam odigro adamsovu.
karanana wrote:e haj i ja cu od danas da pratim uloge i dobitke. u excelu.
eki onoj nadezdi oduzeto zlato. i sad ce ona adams dobiti zlato za bacanje kugle. sreca moja pa sam na jos necemu pao na tom listicu gdje sam odigro adamsovu.
Ima da se crveni Ja sam to probao za vakta aktivnog kladjenja, i ne biti dobro
ma necu ni pisat sta imam danas, uglavnom ako ipswich ne dobije, ne dobivam ni ja
a za mene 2 para sigurna
irak - haiti manje golova i
vitoria - guaratingueata (brazila 2 liga) kec
inace se ova brazilska druga moze fino pogodit
veceras bude vjerovatno criciuma kec
i goias dvica.
edit: u plusu sam jos 10 (ako nista ne dobijem danas)
pa odigro na Vitoriu i na Monu Barthel... i na Serenu jer ne mogu odigrati manje od 3...
Vitoria je, ako se dobro sjećam, nedavno izgubila dva boda protiv autsajdera na svom terenu... sad su ponovo izraziti favoriti na svom terenu... ne bi trebalo da kiksaju dva puta u kratkom vremenskom periodu...
a Monau Barthel sam jednom gledao... izgleda da odlično servira... trebalo bi da zadrži svoj servis i da uzme 2-3 brejka... igra protiv neke meni nepoznate igračice...
znal iko kako su igrali irak i haiti? ja ih cijeli dan nigdje ne mogu naci :S
na jednom cekam ovu vitoriu (2:0) HT i irak a na drugom vitoriu i cricium (1:0)
medvjed23 wrote: Ne igra uopšte noćas Barthel nego Bartoli... na koju sam greškom odigrao... i koja, naravno, gubi...
još se zado u nekakve analize... e moj klocu...
ma ti si mala maca..pogledaj brazilsku drugu ligu criciuma - america RN... cekam keca
pogledaj bogati prvo poluvrijeme pa drugo...pa onda tabelu, igru kuci i u gostima..
jebemti