Sarajevo shopping

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Nisrin

#5501 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

Zeznuh se pa kupih namjestaj u Sinkru,danima me lazu da ce dostaviti na kucnu adresu i jos uvijek nisu, odnos prema kupcima - nula!!! nikad vise necu uci, a ostavila sam povelik avans i placam gotovinom!!!
Ujedam

#5502 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

BadSanta wrote:jel se vis a vis negdje preselio il ih nema više?
:shock: :shock:
ma daaaaaaaaaaaaj... nisam ni primjetila a jučer sam prošla tuda.. :-)
Ujedam

#5503 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Nisrin wrote:Zeznuh se pa kupih namjestaj u Sinkru,danima me lazu da ce dostaviti na kucnu adresu i jos uvijek nisu, odnos prema kupcima - nula!!! nikad vise necu uci, a ostavila sam povelik avans i placam gotovinom!!!

Skroz te razumijem, ja sam naručila kod njih KOMODU i rekli mi da će stići za manje od mjesec (čekala sam mjesec). I haj došao taj dan, nazvali oni mene, kaže od 12 do 15h da će stići.. uzmeš izlaz sa posla da dočekaš jebenu komodu, btw platila sam unaprijed avans, ostatak gotovinu kad dođe.. samo ću ti reći da sam ih taj dan nazvala 100 puta i vrištala. Komoda je došla u 19h. I još mi onaj čovjek kaže hladno "nisam mogao prije, imao sam nekog posla" :? Nikad više, neljubaznost, bezobrazluk, fuj!
nia3

#5504 Re: Sarajevo shoping

Post by nia3 »

Vjerujem da ih više nema jer je donedavno bio natpis, rasprodaja zbog zatvaranja.
švrljo

#5505 Re: Sarajevo shoping

Post by švrljo »

Zna li neko hoce li u Zari bit snizenje i kad?
Mis mekinjas

#5506 Re: Sarajevo shoping

Post by Mis mekinjas »

U onom ducanu gdje se prodaje MaxMara, ako neko nosi M, ima super mantil. Cijena je vise nego dobra.
Ja sam jucer bila, ali meni je M veliko. :twisted:
Eto ako nekome treba... Isplati se kupiti. Nije dzabe, ali vrijedi onoliko, koliko je snizen. Zadnji je.
Pixie

#5507 Re: Sarajevo shoping

Post by Pixie »

Je li ima neko ovaj Delimano blender - http://www.topshop.ba/delimano/delimano ... maker.html ?
Ako da - da li ste zadovoljni?
Treba da kupim neki blender, do 80 - 90 KM max., ne mogu da se odlucim. Preporuke? :)
Mariella

#5508 Re: Sarajevo shoping

Post by Mariella »

nia3 wrote:
Vjerujem da ih više nema jer je donedavno bio natpis, rasprodaja zbog zatvaranja.
Neeeee, pa gdje cu sad kupovati, mrzim hodanje po 50 radnji :sad:
staradis

#5509 Re: Sarajevo shoping

Post by staradis »

švrljo wrote:Zna li neko hoce li u Zari bit snizenje i kad?
Neće još ne brini
Mr Hiccup

#5510 Re: Sarajevo shoping

Post by Mr Hiccup »

gdje mogu kupiti teglicu, sto manjih dimenzija?
moze imati i neki sadrzaj, tipa dzema ili meda, nije bitno - lako je to odstraniti, samo recite koji je tacno proizvod i gdje ga ima :D
hvalaunaprijed
manekenka u penziji

#5511 Re: Sarajevo shoping

Post by manekenka u penziji »

Odeš u dm i kupiš teglicu djecijeg soka ili hrane. 120ml :)
Ujedam

#5512 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

švrljo wrote:Zna li neko hoce li u Zari bit snizenje i kad?
Tek u proljeće :-D
Mr Hiccup

#5513 Re: Sarajevo shoping

Post by Mr Hiccup »

manekenka u penziji wrote:Odeš u dm i kupiš teglicu djecijeg soka ili hrane. 120ml :)
ima li sta jos manje od toga? :D
Ujedam

#5514 Re: Sarajevo shoping

Post by Ujedam »

Ima, kupiš mini džemić od malina npr :D
manekenka u penziji

#5515 Re: Odg: Sarajevo shoping

Mr Hiccup wrote:
manekenka u penziji wrote:Odeš u dm i kupiš teglicu djecijeg soka ili hrane. 120ml :)
E manje od toga nije teglica već monokl :)
šatirana_ljubičica

#5516 Re: Odg: Sarajevo shoping

Post by šatirana_ljubičica »

manekenka u penziji wrote:
Mr Hiccup wrote:
E manje od toga nije teglica već monokl :)
:lol: e čuj monokl kako se toga sjeti hahahahaha
dallia

#5517 Re: Sarajevo shoping

Post by dallia »

Da li je neko imao iskustva sa reklamacijom obuce u Deichmannu...Pretpostavljam da je racun neophodan, ali da li i kutija? Da li vracaju novac ili zamjena samo?
Bambi_na_kofeinu

#5518 Re: Sarajevo shoping

Post by Bambi_na_kofeinu »

dallia wrote:Da li je neko imao iskustva sa reklamacijom obuce u Deichmannu...Pretpostavljam da je racun neophodan, ali da li i kutija? Da li vracaju novac ili zamjena samo?
Ja sam jednom zamijenila bez problema. Doduše imala sam i kutiju.
Mislim da vraćaju i pare.
VenomousV

#5519 Re: Sarajevo shoping

Post by VenomousV »

Vracaju pare bez p'o rijeci...
Ja sam imala i racun i kutiju
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#5520 Re: Sarajevo shoping

Post by heat »

KiSSgirl

#5521 Re: Sarajevo shoping

Post by KiSSgirl »

Neki dan sam otišla u optiku Loris u BBI centru kako bih provjerila traje li još ono sniženje i da kupim sunčane naočale. Na kraju nisam ni kupila, jer je radnica bila toliko odvratna i neljubazna! Ne mogu vjerovati da takvi ljudi imaju posao i da rade takvu vrstu posla gdje su stalno u neposrednom kontaktu s ljudima! :twisted: :run: Nikome ne bih preporučila da tamo kupuje. Sutra idem u novu potragu, pa ako netko zna gdje još ima sniženja nek napiše.
I je li netko vidio imaju li gdje starke na sniženju? Trebaju mi one obične bijele. :)
manekenka u penziji

#5522 Re: Sarajevo shoping

Muž i ja smo prije mjesec kupili naočale kod njih, uz to su nam dali i 20%popusta jer sam ja imala marku naočala koja se kod njih prodaje. Završili nam stakla i mjerenje dioptrije za pola sata.
Još su nam i bebicu zabavljale.

Totalno suprotno iskustvo.
Nisrin

#5523 Re: Sarajevo shoping

Post by Nisrin »

KiSSgirl wrote:Neki dan sam otišla u optiku Loris u BBI centru kako bih provjerila traje li još ono sniženje i da kupim sunčane naočale. Na kraju nisam ni kupila, jer je radnica bila toliko odvratna i neljubazna! Ne mogu vjerovati da takvi ljudi imaju posao i da rade takvu vrstu posla gdje su stalno u neposrednom kontaktu s ljudima! :twisted: :run: Nikome ne bih preporučila da tamo kupuje. Sutra idem u novu potragu, pa ako netko zna gdje još ima sniženja nek napiše.
I je li netko vidio imaju li gdje starke na sniženju? Trebaju mi one obične bijele. :)

U posljednje vrijeme primjetila sam da su skoro svuda opcenito radnice DRSKE, aroganen i sve gledaju sa neke visine!!!
Najgore mi je kad misle da mogu da me potcijene...ko su one, tu su samo da budu nasmijane, da usluze i prodaju robu, za to su placene! Razumijem da su pod stresom, rade za male pare, svcakakvi im ljudi ulaze, ali ako im udjem nasmijana i prijatna, zar je tesko biti LJUBAZAN?!
Meni nije!
MrsJ

#5524 Re: Sarajevo shoping

Post by MrsJ »

KiSSgirl wrote:Neki dan sam otišla u optiku Loris u BBI centru kako bih provjerila traje li još ono sniženje i da kupim sunčane naočale. Na kraju nisam ni kupila, jer je radnica bila toliko odvratna i neljubazna! Ne mogu vjerovati da takvi ljudi imaju posao i da rade takvu vrstu posla gdje su stalno u neposrednom kontaktu s ljudima! :twisted: :run: Nikome ne bih preporučila da tamo kupuje. Sutra idem u novu potragu, pa ako netko zna gdje još ima sniženja nek napiše.
Imas snizenje naocala u optici Salihbegovic, konkretno sam vidjela u Mercatoru tj Konzumu na Socijalnom. Snizenja su od 10% do 30%. Na Ray Ban je 10%.
CherryLips

#5525 Re: Sarajevo shoping

Post by CherryLips »

Ima li jos gdje u gradu kupiti Lafuma odjecu ( jakne konkretno)?
Post Reply