koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- KB9
-
housetent
#5502 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sta biste prije uzeli: Sauvage edt ili ADG profumo
- Plavo-bijeli
#5503 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ne možeš puno fuliti ni sa jednim. Oba doslovno možeš korisiti u bilo kojem dijelu godine. s tim što ADG profumo ne bi nosao po baš velikim tempraturama. Ako si više neki sportski, mlađi tip - sauvage, a ako si neki "poslovni čovjek" koji je često u odijelima ADG profumo.housetent wrote:Sta biste prije uzeli: Sauvage edt ili ADG profumo
-
channel10
#5504 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Koji sauvage edt?
-
THEC
#5505 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sauvage nisam probao, Profumo jesam i misljenja sam da su ovi top dizajneri debelo precijenjeni,jedini plus mu je sto mi je na ruci i pored nekoliko pranja mogao da se osjeti i poslije 12 sati, ali sam miris mi je nekako bezveze,no nemamo svi isti ukus i neko ce sad mozda mene napasti da pojma nemam jer sam ovo rekao za ADG Profumo ali je takohousetent wrote:Sta biste prije uzeli: Sauvage edt ili ADG profumo
- radiša
#5506 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni se ne sviđa.sherbett wrote: I nema osobe kojoj se ne svidja.. nevjerovatan parfem!
- Maraschino
#5507 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Za rodjendan prije neki dan padose ova dva

sta cu nisam mogao vratiti.

- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#5508 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Meni je ovaj kouros prije bio odvratan, ali kako godine idu, poceo mi se svidjati. Mislim da ovo nije parfem za djecakeMaraschino wrote:Za rodjendan prije neki dan padose ova dva
Ovaj šampion gejm moze za djecake.
Last edited by konektovan on 31/05/2018 09:42, edited 1 time in total.
- Maraschino
#5509 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Djecak je pocinjao sa ovimkonektovan wrote:
Meni je ovaj kouros prije bio odvratan, ali kako godine idu, poceo mi se svidjati. Mislim da ovo nije parfem za djecakevec za prave muškarce.
![]()
Ovaj šampion moze za djecake.

JNA Dugo Selo i svi mirisu na isto.
Kouros '90-tih godina mi je smrdio na konjsku mokracu
- Rugafet
#5510 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja i skvo neki dan setamo pored Didaca i pred vratima vidim -20%, naravno ulijecem unutra kao hipnotisan i tako malo razgledam (pravilo mi je inace da se 'natopim' sto skupljim testerima, onako na kulturan nacin, brzinski 5-6 puta, ks, kssss, racunam kad sam vec tu sto da ne) i tako vidim novi kutak sa nekakvim mega fancy pakovanjima i oblicima, pridjem zgrabim tester (Creation Lamis, tako se zovu mirisi, inace NIKAD CUO ZA NJIH) ovaj koji sam probao zove se Touch of Black. Bacim par spriceva na ruke i doslovno ODUSEVIM SE, ono vilica do poda, prezadovoljan i cijenom 11 KM me kostao i mirisom. Drugi put kupujem jos jedan isto od CL, svidio mi se i miris i bocica je boli glava
Ovako izgleda, uzivo je jos mocniji

- Michun
#5511 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Imala sam srece pa na putu naletila na snizenje i pocastila se

- pizarro
#5512 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
nabavio sam ovaj l'eau majeure d'issey 
o boze, koja perverzija
o boze, koja perverzija
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
housetent
#5514 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dior sauvage edtchannel10 wrote:Koji sauvage edt?
- vješalica
#5515 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kopije nekih parfemaRugafet wrote:Ja i skvo neki dan setamo pored Didaca i pred vratima vidim -20%, naravno ulijecem unutra kao hipnotisan i tako malo razgledam (pravilo mi je inace da se 'natopim' sto skupljim testerima, onako na kulturan nacin, brzinski 5-6 puta, ks, kssss, racunam kad sam vec tu sto da ne) i tako vidim novi kutak sa nekakvim mega fancy pakovanjima i oblicima, pridjem zgrabim tester (Creation Lamis, tako se zovu mirisi, inace NIKAD CUO ZA NJIH) ovaj koji sam probao zove se Touch of Black. Bacim par spriceva na ruke i doslovno ODUSEVIM SE, ono vilica do poda, prezadovoljan i cijenom 11 KM me kostao i mirisom. Drugi put kupujem jos jedan isto od CL, svidio mi se i miris i bocica je boli glava
Na testerima ako nisi primjetio,ima (ne bas na svim) naljepnica koji je naziv u orginalu
Nisu hrdjavi ja imam par ovako za inace usput i solidni su
- vješalica
#5516 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ima u Didaku iza tusiranje idezedoransAtego wrote:naletih neki dan u Bingu na ovo
nisam ni znao da se ima za kupit više
- Rugafet
#5517 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Skontao sam, mislim guglao sam jucer malo, ovaj Touch of Black je kopija Tom Ford Noir. Kako god odlican je stvarnovješalica wrote: Kopije nekih parfema
Na testerima ako nisi primjetio,ima (ne bas na svim) naljepnica koji je naziv u orginalu
- vješalica
#5518 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dole na dnu bocice ima
Nisu losi fakat
Nisu losi fakat
- konektovan
#5519 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Koliko repa???Rugafet wrote:Skontao sam, mislim guglao sam jucer malo, ovaj Touch of Black je kopija Tom Ford Noir. Kako god odlican je stvarnovješalica wrote: Kopije nekih parfema
-
channel10
#5520 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
housetent wrote:Dior sauvage edtchannel10 wrote:Koji sauvage edt?

Oba edt,a nemaju ni blizu isti miris. Takodjer ima cini mi se i smedji, kao sto je ovaj plavi, kao sto ih ima i kao ovaj bijeli, druge boje i ne mirise kao bijeli
- Rugafet
#5521 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
14 KM (100ml) je inace, ja kad sam ga kupio bio je 11 KM na snizenju.konektovan wrote:Koliko repa???Rugafet wrote:Skontao sam, mislim guglao sam jucer malo, ovaj Touch of Black je kopija Tom Ford Noir. Kako god odlican je stvarnovješalica wrote: Kopije nekih parfema
Ovaj dole plavi Dior Sauvage, to je La Rive Extreme Story
-
THEC
#5522 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
neku noc sam bio u Inomi sa @plavo-bijeli
i probah taj Dior Sauvage, ok miris al nista specijalno pogotovo ne za one pare
al to nije tema emisije svakako, odem u CM i vidim ima ovaj La Rive Extreme Story i uzmem, dodjem kuci, i nanesem onako na ruku i sjebem se koliko lici na Sauvage a cijena oko 8.70 ovako nesto za 75ml i dva-tri sata se bas fino osjeti, ali s obzirom na cijenu mozes se okupati ovim, ugl Extreme Story je Sauvage za sirotinju i moze proci itekako, s tim sto cu da narucim i Armaf Ventanu, ona je navodno najbolji klon Sauvage-a a moze se naci za oko 27-28 $ na ebayu pa da vidimo i to a sto se Armafa i inace parfema tice, dok ne probam Creed i uopsteno malo vise niche parfeme, Club de Nuit Intense Man je za mene najbolji miris 
ps. Bvlgari Man in Black mi je drugi najbolji
Last edited by THEC on 01/06/2018 23:20, edited 1 time in total.
- konektovan
#5523 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Kako ce imati isti miris kad su ovo dva razlicita izdanja, ovaj eau a drugi samo sauvage, totalno druge mirisne note u pitanju...channel10 wrote:housetent wrote:Dior sauvage edtchannel10 wrote:Koji sauvage edt?
Oba edt,a nemaju ni blizu isti miris. Takodjer ima cini mi se i smedji, kao sto je ovaj plavi, kao sto ih ima i kao ovaj bijeli, druge boje i ne mirise kao bijeli
-
channel10
#5524 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ma znam ja to, ali vecina ljudi ne uprati eau i kaze sauvage, a nekoliko verzija ima. Meni ovaj plavi kao da je za zime, pojak, dok je ovaj bijeli vrh
i za ljeta je.
- Rugafet
#5525 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sam kupio i Extreme Story dezodorans 2.20 KM kosta isto imas u CM-u, kad se istusiram navece okupam se njime, isto je odlican i dugo drziTHEC wrote:neku noc sam bio u Inomi sa @plavo-bijelii probah taj Dior Sauvage, ok miris al nista specijalno pogotovo ne za one pare
al to nije tema emisije svakako, odem u CM i vidim ima ovaj La Rive Extreme Story i uzmem, dodjem kuci, i nanesem onako na ruku i sjebem se koliko lici na Sauvage a cijena oko 8.70 ovako nesto za 75ml i dva-tri sata se bas fino osjeti, ali s obzirom na cijenu mozes se okupati ovim, ugl Extreme Story je Sauvage za sirotinju i moze proci itekako, s tim sto cu da narucim i Armaf Ventanu, ona je navodno najbolji klon Sauvage-a a moze se naci za oko 27-28 $ na ebayu pa da vidimo i to a sto se Armafa i inace parfema tice, dok ne probam Creed i uopsteno malo vise niche parfeme, Club de Nuit Intense Man je za mene najbolji miris