Tako je. Samo naivni Bošnjaci zavarani luckastim islamofobom s violinskim ključem, Ivom Josipoviće, i njegovim ofucanim govorima u Srebrenici, misle da je odnos Hrvatske prema BiH išta bolji. Odnos je i dalje vrlo tvrd, rušilački, gotovo jednak kao i odnos sa Srbijom - samo malo perfidniji.zavrzlama wrote:Hrvatska clanica EU,a nije sposobna da osigura predsjedniku i premijeru drzave da ucestvuju na godisnjici Vukovara...
Znaci nema pravne drzave,i masa dijeli pravdu...
U Hrvatskoj na scenu ponovo dolaze tvrdje struje i odnos sa srbijom je sve gori,a i HDZ u BIH ce profitirati od radikalizacije Hrvatske.....svta ta talasanja kako u Hrvatskoj tako i u srbiji ce se prelomiti preko BIH....nesto se iza brda valja..
Desavanja u Hrvatskoj
- It_is_a_Leclerc
#5501 Re: Desavanja u Hrvatskoj
- webby-x
#5502 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Josipović ustaša.It_is_a_Leclerc wrote:Tako je. Samo naivni Bošnjaci zavarani luckastim islamofobom s violinskim ključem, Ivom Josipoviće, i njegovim ofucanim govorima u Srebrenici, misle da je odnos Hrvatske prema BiH išta bolji. Odnos je i dalje vrlo tvrd, rušilački, gotovo jednak kao i odnos sa Srbijom - samo malo perfidniji.
Tako je Milošević Račana i Šuvara zvao ustašama.
- It_is_a_Leclerc
#5503 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Gdje sam rekao da je ustaša?! On je islamofob, salonski, u ulaštenim cipelama i partiturama u rukama. Takvi su najgori.webby-x wrote:Josipović ustaša.It_is_a_Leclerc wrote:Tako je. Samo naivni Bošnjaci zavarani luckastim islamofobom s violinskim ključem, Ivom Josipoviće, i njegovim ofucanim govorima u Srebrenici, misle da je odnos Hrvatske prema BiH išta bolji. Odnos je i dalje vrlo tvrd, rušilački, gotovo jednak kao i odnos sa Srbijom - samo malo perfidniji.
- šrilančananin
#5504 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Meni je dojam, da si ti taj sto je solio more. Rekoh, prost covjek.It_is_a_Leclerc wrote:Gdje sam rekao da je ustaša?! On je islamofob, salonski, u ulaštenim cipelama i partiturama u rukama. Takvi su najgori.webby-x wrote:Josipović ustaša.It_is_a_Leclerc wrote:Tako je. Samo naivni Bošnjaci zavarani luckastim islamofobom s violinskim ključem, Ivom Josipoviće, i njegovim ofucanim govorima u Srebrenici, misle da je odnos Hrvatske prema BiH išta bolji. Odnos je i dalje vrlo tvrd, rušilački, gotovo jednak kao i odnos sa Srbijom - samo malo perfidniji.

-
ubojica77
#5505 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ako se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.It_is_a_Leclerc wrote:Gdje sam rekao da je ustaša?! On je islamofob, salonski, u ulaštenim cipelama i partiturama u rukama. Takvi su najgori.webby-x wrote:Josipović ustaša.It_is_a_Leclerc wrote:Tako je. Samo naivni Bošnjaci zavarani luckastim islamofobom s violinskim ključem, Ivom Josipoviće, i njegovim ofucanim govorima u Srebrenici, misle da je odnos Hrvatske prema BiH išta bolji. Odnos je i dalje vrlo tvrd, rušilački, gotovo jednak kao i odnos sa Srbijom - samo malo perfidniji.
- JohnnyS
#5506 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ima li itko tko po strogim klix kriterijima nije islamofob, što deklarirani, što salonski? 
- Havatar
#5507 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da li je pravljenje nestabilnosti u Bosni i rad na njenoj podjeli borba za interese hrvatskog narodaAko se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
ubojica77
-
ubojica77
#5508 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Odgovori mi samo na pitanje,dal bi ti razmisljao isto da Srba ima preko 50% i da postoji mogucnost da vladaju BiH,a ti nemas pravo na svog pretstavnika u vlasti?Havatar wrote:Da li je pravljenje nestabilnosti u Bosni i rad na njenoj podjeli borba za interese hrvatskog narodaAko se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
ubojica77
- Havatar
#5509 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Takva je praksa i u Srbiji i u RS pa ne vidim da neko pravi problemubojica77 wrote:Odgovori mi samo na pitanje,dal bi ti razmisljao isto da Srba ima preko 50% i da postoji mogucnost da vladaju BiH,a ti nemas pravo na svog pretstavnika u vlasti?Havatar wrote:Da li je pravljenje nestabilnosti u Bosni i rad na njenoj podjeli borba za interese hrvatskog narodaAko se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
ubojica77
- It_is_a_Leclerc
#5510 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Muslimanski predstavnici ?! Really ?! U kojoj smo to godini ?! '89 ?!ubojica77 wrote: Ako se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
Pročitaj izjave gospodina kompozitora kako je "opasno da Hrvatska ima malo previše muslimana u blizini svojih granica"
- It_is_a_Leclerc
#5511 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ima.JohnnyS wrote:Ima li itko tko po strogim klix kriterijima nije islamofob, što deklarirani, što salonski?
- šrilančananin
#5512 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Tako se mora govoriti, pa vidi sto se radi u BiH , napadali ste i veleposlanstvo Amerike, a da se Hrvati ne boje bili bi lud narod, zar ne. ?It_is_a_Leclerc wrote:Muslimanski predstavnici ?! Really ?! U kojoj smo to godini ?! '89 ?!ubojica77 wrote: Ako se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
Pročitaj izjave gospodina kompozitora kako je "opasno da Hrvatska ima malo previše muslimana u blizini svojih granica"
- Havatar
#5513 Re: Desavanja u Hrvatskoj
A ko je postavljao bombe po Mostaru na spomenike Armije BIH i da li je neko poslije toga izjavljivao da ima mprevise katolikašrilančananin wrote:Tako se mora govoriti, pa vidi sto se radi u BiH , napadali ste i veleposlanstvo Amerike, a da se Hrvati ne boje bili bi lud narod, zar ne. ?It_is_a_Leclerc wrote:Muslimanski predstavnici ?! Really ?! U kojoj smo to godini ?! '89 ?!ubojica77 wrote: Ako se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
- JohnnyS
#5514 Re: Desavanja u Hrvatskoj
It_is_a_Leclerc wrote:Ima.JohnnyS wrote:Ima li itko tko po strogim klix kriterijima nije islamofob, što deklarirani, što salonski?
Zasigurno takve rijetke biljke štiti Greenpeace jer ih je toliko malo da im prijeti izumiranje... Ostalo je sve pomahnitalo u mržnji protiv svega islamskog. Na koga li me to podsjeća? Eh da, na Srbe protiv kojih je ceo svet, od Vatikana pa do NATO pakta
- šrilančananin
#5515 Re: Desavanja u Hrvatskoj
@Havatar
Ma ja znam da vehabije nisu opasne, al' glupo je razmisljanje da je bomba po spomeniku isto sto i napasti najmocniju drzavu svijeta, u BiH je teritorij Amerike napadnut, to je cinjenica. Druga stvar je sto znam da u Sarajevu niko ne zeli ni cuti za te "bradonje" i da i nisu opasne, al' je pitanje sto je sa onima koji ne znaju. ? Imaju potpuno pravo stavljati BiH i Bosnjake u najgori moguci kontekst, to je marketing.
Ma ja znam da vehabije nisu opasne, al' glupo je razmisljanje da je bomba po spomeniku isto sto i napasti najmocniju drzavu svijeta, u BiH je teritorij Amerike napadnut, to je cinjenica. Druga stvar je sto znam da u Sarajevu niko ne zeli ni cuti za te "bradonje" i da i nisu opasne, al' je pitanje sto je sa onima koji ne znaju. ? Imaju potpuno pravo stavljati BiH i Bosnjake u najgori moguci kontekst, to je marketing.
Last edited by šrilančananin on 24/11/2013 13:25, edited 1 time in total.
- JohnnyS
#5516 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:daj navedi neki primjer kojim ovo argumentiraš.It_is_a_Leclerc wrote:
Gdje sam rekao da je ustaša?! On je islamofob, salonski, u ulaštenim cipelama i partiturama u rukama. Takvi su najgori.
Ivo Josipović valjda dnevno provede dvije sekunde (ako i toliko) razmišljajući o muslimanima, što hrvatskim, što bosanskohercegovačkim, što malezijskim, ali i to je dovoljno da ga se proglasi islamofobom
- Danguba
#5517 Re: Desavanja u Hrvatskoj
po mjeri nekoga?ubojica77 wrote:Odgovori mi samo na pitanje,dal bi ti razmisljao isto da Srba ima preko 50% i da postoji mogucnost da vladaju BiH,a ti nemas pravo na svog pretstavnika u vlasti?Havatar wrote:Da li je pravljenje nestabilnosti u Bosni i rad na njenoj podjeli borba za interese hrvatskog narodaAko se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
ubojica77
isti takav slucaj u manjem entitetu ali to vam ne smeta.
-
ubojica77
#5518 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jel neznas koja je godina?It_is_a_Leclerc wrote:Muslimanski predstavnici ?! Really ?! U kojoj smo to godini ?! '89 ?!ubojica77 wrote: Ako se netko bori za interese svog naroda onda il je ustasa il islamofob? Po toj logici bi trebalo svakog muslimanskog politicara koji se bori za interese svog naroda nazvati teroristom ili islamistickim ekstremistom?Nerazumijem tvoju logiku. Dal bi imao isto misljenje o pretstavnicima konstit.naroda i nacinu glasanja u BiH da Srba ima preko 50% i da mogu vladat BiH bez da pitaju ista Bosnjake i Hrvate? Mislim da bi ti smetalo i da bi ti onda bilo u interesu da imas pravo na svog pretstavnika u vlasti i da bi se za to zalagao.
Odgovori mi samo na pitanje,dal bi ti razmisljao isto da Srba ima preko 50% i da postoji mogucnost da vladaju BiH,a ti nemas pravo na svog pretstavnika u vlasti?
- dječak sa šibicama
#5519 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Kakve veze predsjednik Republike Hrvatske ima sa BOSANSKOM Posavinom?DoZeN wrote: Franjo Tudjman je izdao Posavinu,on je predao Posavinu Srbima
Ako je predsjednik Republike Hrvatske povukao vojnike HRVATSKE VOJSKE iz BOSANSKE Posavine, nije li to hvale vrijedan cin? Ipak je to Bosna i Hercegovina, suverena i nezavisna.
-
kakavdanakneiskustvu
#5520 Re: Desavanja u Hrvatskoj
It_is_a_Leclerc wrote:Ima.JohnnyS wrote:Ima li itko tko po strogim klix kriterijima nije islamofob, što deklarirani, što salonski?
ko?
- šrilančananin
#5521 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Meni se cini da bi Bosnjaci da imaju snagu bili najveci fasisti, al' ih Dodik razjebava. Prodao im Lagumdziju, te su tako postali mlaki i seru bez mjere, svi im odjednom fasisti, islamofobi, a oni imaju u svojim redovima ljude koji ih prodaju.
- Danguba
#5522 Re: Desavanja u Hrvatskoj
dodje komsija da mi zatvori vodu da ne dodje do poplave i vidi da je to malo nezgodno. digne ruke od svega. ja dobio poplavu u kuci i trebam biti zahvalan sto nije nastavio sa poslom.dječak sa šibicama wrote:Kakve veze predsjednik Republike Hrvatske ima sa BOSANSKOM Posavinom?DoZeN wrote: Franjo Tudjman je izdao Posavinu,on je predao Posavinu Srbima
Ako je predsjednik Republike Hrvatske povukao vojnike HRVATSKE VOJSKE iz BOSANSKE Posavine, nije li to hvale vrijedan cin? Ipak je to Bosna i Hercegovina, suverena i nezavisna.
- Danguba
#5523 Re: Desavanja u Hrvatskoj
koje gluposti valjas. imali smo svoje vrijeme u ratu pa smo se pokazali ko smo i sta smo za razliku od drugih.šrilančananin wrote:Meni se cini da bi Bosnjaci da imaju snagu bili najveci fasisti, al' ih Dodik razjebava. Prodao im Lagumdziju, te su tako postali mlaki i seru bez mjere, svi im odjednom fasisti, islamofobi, a oni imaju u svojim redovima ljude koji ih prodaju.
to ona ''svi su isti''. NE Nisu, niti ce ikada biti.
-
ubojica77
#5524 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ako pita Vukovarce izdao je njih,ako pita Dubrovcane,Konavlane onda njih....rat je s nekih podrucja se moralo povuci,sa nekih i po naredbi zapada. Ako imas ogranicene snage i naoruzanje nemozes se uspjesno boriti na svim frontima,jednostavno bio je rat i neke su se odluke morale donjeti.Sta tu nije jasno?sherbett wrote:dečko sa šibicama, pitaj posavske Hrvate...ili nemoj...nećeš dobro proćidječak sa šibicama wrote:Kakve veze predsjednik Republike Hrvatske ima sa BOSANSKOM Posavinom?DoZeN wrote: Franjo Tudjman je izdao Posavinu,on je predao Posavinu Srbima
- It_is_a_Leclerc
#5525 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sherbett wrote:daj navedi neki primjer kojim ovo argumentiraš.It_is_a_Leclerc wrote:
Gdje sam rekao da je ustaša?! On je islamofob, salonski, u ulaštenim cipelama i partiturama u rukama. Takvi su najgori.
Mi smo osobito osjetljivoj situaciji jer žive pored prljavih muslića koji su opasni, grozni i fuj fuj. I zato nas pliz primite što prije u EU, jer nam se ne da dijeliti granicu s njima."Mi smo u osobito osjetljivoj situaciji jer graničimo s Bosnom u kojoj živi puno muslimana i nadam se da taj sukob, osobito u Libiji, neće utjecati na odnose različitih nacionalnosti u Bosni i u susjednim zemljama",