Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aerosa wrote:Ma dati nekom poduzetniku prostore koje izgradi ispod tribine na 6,7 godina i to je to...
Nema potrebe izmišljati toplu vodu, ali nekom to očito ne ide u korist ili se nisu određeni ljudi našli u tome...
Htio je Širbegović, al na 30 godina, pa mnogo je kume
Ja mislim da je Širbeg tražio na 20 godina,ali u svakom slucaju i to je mnogo kume
Ocito da nikome u državi nije u interesu da obnovi Grbavicu sve ove poslijeratne godine
A kad bi sredili sve tribine na fazon sjevera to bi bio ubjedljivo najbolji stadion u državi a i šire.
aerosa wrote:Ma dati nekom poduzetniku prostore koje izgradi ispod tribine na 6,7 godina i to je to...
Nema potrebe izmišljati toplu vodu, ali nekom to očito ne ide u korist ili se nisu određeni ljudi našli u tome...
Htio je Širbegović, al na 30 godina, pa mnogo je kume
Ja mislim da je Širbeg tražio na 20 godina,ali u svakom slucaju i to je mnogo kume
Ocito da nikome u državi nije u interesu da obnovi Grbavicu sve ove poslijeratne godine
A kad bi sredili sve tribine na fazon sjevera to bi bio ubjedljivo najbolji stadion u državi a i šire.
Danas neko da uzme na 10 godina to bi bilo njegovih 20. Mi bi, pak, imali stadion kako treba.
glup je onaj kome je reper podjebavanja opste obrazovanje fudbalskog trenera, njihov domen je teren, gdje hidrocefalus u zadnje vrijeme preteze glavom, no ako je za utjehu gdje orlovi rano lete, go for it...
Za riječ reper nikada čuo, ali za repertoar jesam. Valjda još korištenjem medicinskih izraza želiš dokazati svoju nadintelektualnu veličinu, no ipak mislim da prije svega znaš iz topa ispucati nazive albuma pojedinih folk pjevača, uostalom kao i trener-otac malog silovatelja (nemoj mi se plaho zabrinuti i nasekirati oko ove fraze).
Definitivno go for it. Propagandu napuhivanja vlastitih dometa, rezultata i uspjeha kod navijača FKS, vidim samo još među zadrtim pripadnicima jedne etno skupine, nama veoma bliske na istoku.
Vidimo se na Koševu.
Volio bih definitivno vidjeti statistiku tvojih komentara. Mislim da si ih više ubilježio na ovoj temi, nego na FK Sarajevo.
Osim toga, čudi me ko ti gleda kroz prste stalno pa nakon silnih kratkotrajnih banova ne popi nijedan dugotrajni.
Hoće li taj komentar 51st?
Vidim svako malo online-offline. Valjda dok iskopaš tamo arhivu nazvanu "Mrzim više Želju nego što volim Sarajevo", pa da malo zabiberiš još ovdje. Hajde, hajde...
ultima_palabra wrote:Ko diro, 51st? Malo smo nervozni zbog takmičarske komisije?
ma jok, ovakav savez nije u stanju postupati u skladu sa sopstvenim pravilima, dobro smo prosli, jos su nas trebali kazniti sto smo se zalili, a ovom iznad tebe sam rekao sto sam imao, jes da je frajer kutnjak ali ta ces mu.
Ko kutnjak jak - meljem sitne provokatore poput tebe. Od kako sam na ovom forumu, ne skidaš se s ovog topica, dok eno tvoji prozivaju na nekakve sankcije za mene radi provokacija.
Idemo dalje sa temom... http://fkzeljeznicar.com/novosti/bekric ... evrope.php
Grmi u listici bas sve ti dajemo i opet malo koliko te volimooo...
Ulazi Stana...
Jos malo izdrzat...
Respect za sve momke koji su u listici i koji cijelu tekmu bodre nase...