Tiger 033 wrote:Evo ja cu tebe pitati sta si napis'o a da je BILO... ako je "CULA REKLA KAZALA" informacija onda OK...jer u 95% pvojih postova je ja cuo ,meni rekli,ja mislim itd...

daj ba drug oHani malo
Ja svaki puta kažem da su mi tako prenijeli tehničari, operateri, ili slično. Ali svaki puta i NIKADA nisam nešto tvrdio. Za informacije koje sam dobio drugim putem nisam NIŠTA govorio, apsolutno ništa, mada su se sve ispostavile tačnim, osim jedne (tj. svi ovi najavljeni kanali).
Isto sto i HS...samo sto je bajde ubacuju kanale koje ni rodbina uposlenih NE gleda...A sta radi "Telemach"

Ja vjerovatno imam drugačiji pogled, jer gledam digitalnu i tu je situacija ipak drugačija u odnosu na analognu, što se lako da provjeriti. Jedino još trebaju filmske kanale srediti, ostalo su dosta dobro odradili za sada. Analogna im je katastrofa, mada to ima dosta veze sa cijenom, to sam siguran. A Telemach također ima određene stvari u svojim rukama, koje mnogim operaterima otežavaju poslovanje i to mislim da svi znaju.
Osim toga, zar se nisu korisnici Telemacha žalili na njihove postupke vezane za analognu i pokušaje da sve korisnike prebace na digitalnu? I samo da se zna, smatram da Telemach ima najbolju programsku šemu (osim sporta, to ima Logosoft za sada).
I opet, neopravdavam ja politiku HS-a oko nekih stvari, ali kritike treba uputiti na prave stvari i također nekada i na pravo mjesto. Ja sam ih vala zvao, slao mailove, čak i tamo sam sa njima vodio rasprave.
Pa si se ti uzivio u tu ulogu
Da, zato što želim pomoći ljudima koji imaju pitanje.... Samo ne znam kako i tu uspijete nešto negativno naći

.
A na neke stvari odgovaram, jer ljudi dođu sa pitanjima tipa, zašto se ne uvede Sky, ili Al Jazeera, ili slično i tako gleda Premiership (uglavnom je to problem). Onda bolje odmah reći da to nije moguće i neka traže novog operatera, ako mogu, a to im je bitna stvar.
Sto se ovoga tice ja o ukusima NE raspravljam niti ih namecem drugima
Ovo uopšte nije stvar ukusa. MTV Hits i Rock, Comedy Central Extra, Travel HD, History HD, Eurochannel, HRT 3.... su dobri kanali, ako pogledamo šta obuhvataju. Druga je stvar da li je to dovoljno i naravno da NIJE, ali ti kanali sami po sebi definitivno nisu smeće.