haj' nek ti budeplemba wrote:ne mogu nista obecati wewa...
nego, jel ko bio sinoc u kolobari na iftaru?
bila ja, okupila se skoro puna kolobara, masAllah
haj' nek ti budeplemba wrote:ne mogu nista obecati wewa...
nego, jel ko bio sinoc u kolobari na iftaru?
biJo sam i jawewa wrote:haj' nek ti budeplemba wrote:ne mogu nista obecati wewa...
nego, jel ko bio sinoc u kolobari na iftaru?![]()
ucinilo mi se da te skuzih, ali nisam bila sigurnaplemba wrote:biJo sam i jawewa wrote:haj' nek ti budeplemba wrote:ne mogu nista obecati wewa...
nego, jel ko bio sinoc u kolobari na iftaru?![]()
ja sam bio manji od makova zrna... jucer prespavao sehur, pa me pred iftar snaga izdalawewa wrote:ucinilo mi se da te skuzih, ali nisam bila sigurnaplemba wrote:biJo sam i jawewa wrote: haj' nek ti bude![]()
bila ja, okupila se skoro puna kolobara, masAllah![]()
hmmm, tamam kad smo prijateljica i ja ulazile, prodje momak blijed k'o krpa - uto i top puce. da to nisi bio ti?plemba wrote:ja sam bio manji od makova zrna... jucer prespavao sehur, pa me pred iftar snaga izdalawewa wrote:ucinilo mi se da te skuzih, ali nisam bila sigurnaplemba wrote:
biJo sam i ja![]()
fino je bilo pravo, doslo vise ljudi nego sto su ocekuvali da ce da bude... vjerujem da znas o cemu se radi, humanitarni iftar i tako tokolega wrote:i kako je bilo, dajte nam kraći update za nas koji nismo tu prisustvovali
ma kakvi... ja sam uveliko sjedio kad je top puk'o...wewa wrote:hmmm, tamam kad smo prijateljica i ja ulazile, prodje momak blijed k'o krpa - uto i top puce. da to nisi bio ti?plemba wrote:ja sam bio manji od makova zrna... jucer prespavao sehur, pa me pred iftar snaga izdalawewa wrote: ucinilo mi se da te skuzih, ali nisam bila sigurna![]()
mi smo se na kraju same snasle, olaksale volonterima posaoplemba wrote:ma kakvi... ja sam uveliko sjedio kad je top puk'o...wewa wrote:hmmm, tamam kad smo prijateljica i ja ulazile, prodje momak blijed k'o krpa - uto i top puce. da to nisi bio ti?plemba wrote:
ja sam bio manji od makova zrna... jucer prespavao sehur, pa me pred iftar snaga izdala
al sam sjeo tamo sto blize onih sestara sto su dijelile hranu, da me nebi slucajno zaboravili
mašAllah, drago mi je da je uspjelo okupljanje i iftar, i da će i prikupljena sredstva biti hairli utrošena (dobio sam mail za taj iftar neki dan ali nisam u šeheru bio u to vrijeme)plemba wrote:fino je bilo pravo, doslo vise ljudi nego sto su ocekuvali da ce da bude... vjerujem da znas o cemu se radi, humanitarni iftar i tako to
Ma omladina samo takva bolan,polazu velike nade u naskolega wrote:ma brzo ovu omladinu san prenese a inače se dobro drže ... kako si ti
Hvala na pozivu,ali tu pitu ne mogu ocima gledati,a kamo li jesti...bijela wrote:ko voli pitu od bundeve, bujrum meni na iftar,
dođite i pojedite sve da ja ne moram jesti tu piticu
ni ja je nešto ne begenišem, al mama voli. i oca je uvjerila da je i on voli jesti (iako on i ja u dubini duše znamo da nije tako).BHF_Manijak wrote:Hvala na pozivu,ali tu pitu ne mogu ocima gledati,a kamo li jesti...bijela wrote:ko voli pitu od bundeve, bujrum meni na iftar,
dođite i pojedite sve da ja ne moram jesti tu piticuBilo koju drugu sirovinu da si upotrebijala,bujrum bi ti se isplatio
Ah ah,...Kod zene se jede draga Bijela i sto volis i sto ne volis..KAd pitaju,obino odgovor bude"ma volim ja sve"bijela wrote:ni ja je nešto ne begenišem, al mama voli. i oca je uvjerila da je i on voli jesti (iako on i ja u dubini duše znamo da nije tako).BHF_Manijak wrote:Hvala na pozivu,ali tu pitu ne mogu ocima gledati,a kamo li jesti...bijela wrote:ko voli pitu od bundeve, bujrum meni na iftar,
dođite i pojedite sve da ja ne moram jesti tu piticuBilo koju drugu sirovinu da si upotrebijala,bujrum bi ti se isplatio
i tako... što bi moj prijatelj jedan rek'o: kukaš tu a oni u sudanu/pakistanu/somaliji nemaju ni tu bundevu![]()
I mene su tako uvjerili da je volimbijela wrote:ni ja je nešto ne begenišem, al mama voli. i oca je uvjerila da je i on voli jesti (iako on i ja u dubini duše znamo da nije tako).BHF_Manijak wrote:Hvala na pozivu,ali tu pitu ne mogu ocima gledati,a kamo li jesti...bijela wrote:ko voli pitu od bundeve, bujrum meni na iftar,
i tako... što bi moj prijatelj jedan rek'o: kukaš tu a oni u sudanu/pakistanu/somaliji nemaju ni tu bundevu![]()
kaže mama: to ti je taaako dobro za ten, kad bi ti znala sama bi tražila da je jedešelizabeth a wrote: I mene su tako uvjerili da je volim
Haman da bi mogli zajedno na iftarebijela wrote:kaže mama: to ti je taaako dobro za ten, kad bi ti znala sama bi tražila da je jedešelizabeth a wrote: I mene su tako uvjerili da je volim![]()
ne volim buraniju, a ona: buranija je dobra za želudac, to je taaaako zdravo, gledala ja na hayatu, sejo baš buraniju danas kuh'o pa spomenuo to..
![]()
Bog joj dao...