Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Meni se povraća od ovih c5 karavana, ali što je najgore ovaj ne djeluje loše. Čak, staviše djeluje iznadprosječno očuvan. Eh sad na stranu što ovaj bubadžalašiša prodavač ima vrlo neobičan način da dočara utegnutost ovog auta, da ne kažem da je seljačina s dna kace
Zbog ovakvih likova bi uzeo jedan prepaid broj samo da ih drkam kad god imam vremena
Zaista auto izgleda pravo ocuvan iako je prodavac teska seljacina, kilometraza je diskutabilna, ali i cijena nije napuhana.
Rođak prodaje svoje auto, znam auto i u kakvom je stanju, raspada se. Nedavno imao i sudar, sredio sve. Mozda da vriijedi 2.5k ali mozda,on ga daje za 5.7k. Stavio bi smjali koji se smije al ne mogu od muke. I ovakvih je 99% auta na piku, precjenjeno, uglancano i zategnuto a ustvari grobovi.
foxlife wrote: ↑19/10/2021 21:19
kad neko od ovih napise veliki servis meni je to znak da ga ja moram uraditi a ne da je on uradio
Sad kad bih ja prodavao auto i napisao da sam uradio veliki servis (i neki dan mali servis), to ne bi bila navlakuša jer ga jesam uradio (radi sebe) prošle godine iako po servisnoj knjizi ne bih morao još bar godinu-dvije. Naravno, kome vjerovati (jest' da imam računa za dijelove za veliki servis)? Pametnije ga je samn uraditi brzo po kupovini nego se osloniti na priče prodavca.
Od ovih malih prdekala meni je Clio najbolji. Ovaj 208 je bas bezveze. Ovaj je nalupo poprilicno km za 5 godina s obzirom da je gradski auto, mozda je bio rentacar. I clio kotira slicno sa cijenom a puno je ljepsi i udobniji.
Motor do 2017. ima problem sa pumpom (rezervoarom) adBlue. Ako hoćeš da se popravi (ako se pokvari) fabrički to je oko 1100 KM. Motor je odličan, pouzdan, ekonomočan. Enterijer je bolji od Clia V, naprijed je prostraniji od Clia V, pozadi je Clio prostraniji. Clio je ugodniji za vožnju i 1.5 dCi je manji potrošač.
Gledam na Instagramu, prodaje se Arteon 2018. godište sa 200.xxx km na satu. I onda naši ljudi vjeruju da su limuzine stare 10-15 godina prešle 200-250
Motor do 2017. ima problem sa pumpom (rezervoarom) adBlue. Ako hoćeš da se popravi (ako se pokvari) fabrički to je oko 1100 KM. Motor je odličan, pouzdan, ekonomočan. Enterijer je bolji od Clia V, naprijed je prostraniji od Clia V, pozadi je Clio prostraniji. Clio je ugodniji za vožnju i 1.5 dCi je manji potrošač.
Mlad i Nevin wrote: ↑20/10/2021 09:52
Od ovih malih prdekala meni je Clio najbolji. Ovaj 208 je bas bezveze. Ovaj je nalupo poprilicno km za 5 godina s obzirom da je gradski auto, mozda je bio rentacar. I clio kotira slicno sa cijenom a puno je ljepsi i udobniji.
Flotna prodaja. Bile su bijele Corse prije mjesec dva. Fiati Punto Classic prosle godine bordo od Marbo čipsa itd....
Mlada auta, ali puno kilometara nabili. Ne znam sta da mislim. Je li bolje to ili ipak starije auto sa manje kilometara.
sarajevo je dugo oko 12km ilidza bascarsija
upravo sam mjerio neke gradove minhen berlin pariz brisel frankfurt zatim onaj spoj gradova bohum esen dortmund
uglavnom duzina se krece od 30ak km pa do 60 london i pariz
znaci duplo duzi gradovi od sarajeva da ne pricamo da kod njih ide i u sirinu skoro isto toliko
tako da 35000 gradske voznje i nije neka velika cifra posebno ako vozis pored kuca posao kuca
da ne pominjemo koliko njih zivi izvan gradova pa moraju voziti i malo vise od tih precnika gradova a dodje kao gradska voznja
ako uzmemo samo da ide s kraja na kraj grada ovaj u gradu precnika 30 to je 60 dnevno puta 22 to je 1320 mjesecno puta 12 mjeseci to izadje 15840km godisnje samo na posao
Ja vozim auto 10tak dana mjesecno pa opet napravim preko hiljade za mjesec, sto zbog posla sto zbog hodanja i zahebancije. Na zapadu njje nikakvo cudo nalupati kilometre.
U tim gradovima koje si nabrojao vecinom se autom ne ide na posao vec se koristi drugi prevoz koji je jednostavniji, brzi i isplativiji. Auto se koristi vise za prevoz izmedju gradova.