Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
MUNAFIK

#5501 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Ljudi se šprdaju po FB... I botovi se odmah usplahire...

Pa vi botovi dobro znate koliko fotomontaža i raznoraznih laži plaairate o Kifli po svojim lažnin FB profilima.i kojekakvim FB stranicama na kojima kiflu prozivate od Adzije do Cetnika i svakakve jos gluposti...

I sad kad se ljudi sprdaju sa vama i tu ste pobjesnili.

Sabura to je po Božijem u kojeg se kunete, samo šta cemo sa ASIMOM i ostalim Asimima koji nas svijim stranackim zaposljanvanjem i kupovinom pozicija dovedoše u ovaj JAD I BIJEDU!!!
I naravno Dzej

#5502 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

malakh wrote: 12/03/2020 07:27 ja kažem da se slažem za komšića, a on nastavi isto. iz svega mogu dobiti dojam, da vam je netko napravio šablon, urnek, kako da pišete i što da forsirate i samo se time vodite.

simbolika, ali što ćeš ti nekome objašnjavati simboliku. ako ti je i ovo normalno, uradi isto, uslikaj i objavi nama na forum, da se malo nasmijemo.
Kažem i ja tebi da lično ime u nazivu stranke i nečiji photoshop na facebook-u ne mogu biti usporedive stvari u pravljenju nečijeg kulta i uzdizanju ega.
Za tebe je izgleda nepojmljiva stvar , makar i ovdje na forumu, da ima osoba kojima moralni principi ne dozvoljavaju da lažu.Rekao sam već čim budem član NiP-a neću se stiditi da to kažem, ako treba i člansku kartu ću da postavim, za razliku od tebe čiji su razlozi pisanja sumnjivi i magloviti.

Ako ikada budem u prilici da pijem kafu sa Konakovićem , sliku ću objaviti sa zadovoljstvom,a mogao si ti kako piješ pivu sa Komšićem, sa opisom:Prodani Zlatni ljiljan.E to je već za plakanja.
Seyfo

#5503 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Seyfo »

Nešto kontam, koliko je uspio u životu neko ko radi kao stranački bot?
Na državnoj sisi, po čitav dan pretresa internet, forume, komentare vijesti i do neba uzdiže jedne i pljuje druge.
Kako mu se ne gadi?
Kako može pogledati u ogledalo?
Zna li šta je stid?

PS Ima li razike između bilo kojeg takvog i one Jelene što Dodu proglasi božanstvom?
putokaz1

#5504 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Za klikovce Kifla je Biožanstvo :skoljka:
NIP okreće Zeca a Zec u Šumi :lol:
I naravno Dzej

#5505 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by I naravno Dzej »

putokaz1 wrote: 12/03/2020 19:27 NIP okreće Zeca ... a Zec u Šumi
Prije a idu tri tačke. Nemoj da ti zovem onu iz Pres službe Vlade da te lektoriše.
putokaz1

#5506 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Moje mišljenje je
Prerano je NIP proglasiti pobjednikom u Sarajevu
Treba sačekati
1.Rezultate
2.Prelijetanja,i post-izbornu kupovinu
Styling

#5507 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

putokaz1 wrote: 12/03/2020 19:36 Moje mišljenje je
Prerano je NIP proglasiti pobjednikom u Sarajevu
Treba sačekati
1.Rezultate
2.Prelijetanja,i post-izbornu kupovinu
Tacno.
MUNAFIK

#5508 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

Kao neko ko poštuje Aliju rahmetli i sav njegov rad, i kao osoba koja smatra da je SDA u KS zaslužna za sve LOŠE STVARI jer su zapošljavali neaposobne, uklanjali pametne, uhlebljavali kriminogene, štimali tendere i zloupotrebljavali i vjeru i naciju i sve poštene ljude koji su podržavali SDA... E kao takva osoba smatram da je NIP pokazao bar ovdje u KS da je 100 puta bolji od SDA.

Pametniji su, kulturniji, komunikativniji, strateski opredjeljeni za rjesavanje problema, imaju ideje i imaju planove, primaju kritike, odgovaraju i komuniciraju i generalno razmjenjuju mišljenja sa širom javnosti jednostavno NIP je 10 klasa iznad svega što SDA trenutno nudi u KS.

Ko ovo ne vidi, a propada bošnjacima u KS koji nikad ne mogu glasati za bilo koju stranku ljevice taj onda ima problema sa inteligencijom.

Jednostavno na svakom segmentu NIP je dosta ispred ovog kantonalnog SDA...
bunk

#5509 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

MUNAFIK wrote: 12/03/2020 22:35 Kao neko ko poštuje Aliju rahmetli i sav njegov rad, i kao osoba koja smatra da je SDA u KS zaslužna za sve LOŠE STVARI jer su zapošljavali neaposobne, uklanjali pametne, uhlebljavali kriminogene, štimali tendere i zloupotrebljavali i vjeru i naciju i sve poštene ljude koji su podržavali SDA... E kao takva osoba smatram da je NIP pokazao bar ovdje u KS da je 100 puta bolji od SDA.

Pametniji su, kulturniji, komunikativniji, strateski opredjeljeni za rjesavanje problema, imaju ideje i imaju planove, primaju kritike, odgovaraju i komuniciraju i generalno razmjenjuju mišljenja sa širom javnosti jednostavno NIP je 10 klasa iznad svega što SDA trenutno nudi u KS.

Ko ovo ne vidi, a propada bošnjacima u KS koji nikad ne mogu glasati za bilo koju stranku ljevice taj onda ima problema sa inteligencijom.

Jesi li ti svjestan da pricas o stranci koju su osnovali svi do jednog ti koje smatras zasluznim....samo kaem
MUNAFIK

#5510 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MUNAFIK »

bunk wrote: 12/03/2020 22:39
MUNAFIK wrote: 12/03/2020 22:35 Kao neko ko poštuje Aliju rahmetli i sav njegov rad, i kao osoba koja smatra da je SDA u KS zaslužna za sve LOŠE STVARI jer su zapošljavali neaposobne, uklanjali pametne, uhlebljavali kriminogene, štimali tendere i zloupotrebljavali i vjeru i naciju i sve poštene ljude koji su podržavali SDA... E kao takva osoba smatram da je NIP pokazao bar ovdje u KS da je 100 puta bolji od SDA.

Jesi li ti svjestan da pricas o stranci koju su osnovali svi do jednog ti koje smatras zasluznim....samo kaem
Pa vidi moj dedo i moja nene su za SDA, a jako posteni i radni ljudi, ostalo im to kada su u SDA bili svi ugledni ljudi kojensu oni znali....

I dan danas u SDA ima normalne raje i poštenih ljudi ALI JAKO JAKO MANJE nego prije!!!

I ovi posteni i normalni koji i danas podržavaju SDA kada razgovaramo u svemu se slažu sa ovim što sam napisao ALI eto kažu SVI SU ISTI, ovi su ipak naši, Allah daje nafaku, mi se trebamo držat skupa, proći će i Asimi i Ćesiri... Eto ne treba ko Dino djelit nas... Srbi jedba cekaju itd....

Da ovi iz NIPa su svi bili SDA ali ocito je da su bili bolji dio SDA... Na kraju izašli su iz SDA kada su bili na vrhuncu jer se nisu slagali sa zaštitom kriminalaca i to im ja nikad necu zaboraviti i za to im svaka cast za sva vremena!!!

I jesam li ja šta pogrijesio? U cemu je trenutno SDA u KS bolja od NIPa...

NiP je trenutno za ovaj SDA koji vodi Asim, Čelik, Dević, Amra, Hubijar, Ćesir ili Prevljak svemirski brod... jednostavno se ne mogu poredit pa da ih je sve ista majka rodila ovi su se pokazali i dokazali 100 puta bolji.
cvrčak_na_hedonizmu

#5511 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Seyfo wrote: 12/03/2020 14:43 Nešto kontam, koliko je uspio u životu neko ko radi kao stranački bot?
Na državnoj sisi, po čitav dan pretresa internet, forume, komentare vijesti i do neba uzdiže jedne i pljuje druge.
Kako mu se ne gadi?
Kako može pogledati u ogledalo?
Zna li šta je stid?

PS Ima li razike između bilo kojeg takvog i one Jelene što Dodu proglasi božanstvom?
Tako nekako, moze i taj/ta misle da se stid jede ala neki indijski zacin :D

Naravno da nema, nesposobni poltron je nesposobni poltron, a gdje ces se roditi ne biras. Karakter i kicmu biras, to je to tebe. Isto bi radili da su se rodili ko anamo oni.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#5512 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

zašto se tema pretvara u raspravu o forumasima, a ne o kifli i nipu?
MUNAFIK wrote: 12/03/2020 23:05
NiP je trenutno za ovaj SDA koji vodi Asim, Čelik, Dević, Amra, Hubijar, Ćesir ili Prevljak svemirski brod... jednostavno se ne mogu poredit pa da ih je sve ista majka rodila ovi su se pokazali i dokazali 100 puta bolji.
na jednoj strani asim, čelik, devic, cesir, na drugoj, kifla, mekic, okeric, pindzo. kada im se pogleda prošlost, prvi jesu gori, ali i drugi nisu za pohvaliti...
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#5513 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

malakh wrote: 13/03/2020 08:06 zašto se tema pretvara u raspravu o forumasima, a ne o kifli i nipu?

...
Ma niko nema volje da pise o stranci koja u svom nazivu nema ime lidera svog. Ocito je da ova stranka nema pravog lidera.
Styling

#5514 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

malakh wrote: 13/03/2020 08:06 zašto se tema pretvara u raspravu o forumasima, a ne o kifli i nipu?
na jednoj strani asim, čelik, devic, cesir, na drugoj, kifla, mekic, okeric, pindzo. kada im se pogleda prošlost, prvi jesu gori, ali i drugi nisu za pohvaliti...
U ovoj kombinaciji, svako je bolji od asima, celika, devica, cesira i kompanije.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#5515 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Styling wrote: 13/03/2020 09:10
U ovoj kombinaciji, svako je bolji od asima, celika, devica, cesira i kompanije.
a što sam ja napisao?
Styling

#5516 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

malakh wrote: 13/03/2020 10:04

a što sam ja napisao?
Nisam te kritikovala, samo komentar. :D
malakh

#5517 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

Styling wrote: 13/03/2020 10:08

a što sam ja napisao?
nisam ni shvatio kao kritiku. suštinski moj komentar i tvoj komentar su dosta slični, samo što sam ja dodao da ekipa kifla, mekić, okerić, pindži nisu za pohvaliti.
Styling

#5518 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

malakh wrote: 13/03/2020 10:12
Styling wrote: 13/03/2020 10:08

a što sam ja napisao?
nisam ni shvatio kao kritiku. suštinski moj komentar i tvoj komentar su dosta slični, samo što sam ja dodao da ekipa kifla, mekić, okerić, pindži nisu za pohvaliti.
Tacno.
Dr. Kuca

#5519 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Dr. Kuca »

putokaz1 wrote: 26/03/2018 00:59 I ja to kažem,bitno je kakao se ponašaš
ali odma te šikaniraju
u Gluho bilo
-Komunjara
-Peder
-Nisi SDA,nisi Naš
-Čuj Bosanac ili Musliman e izdajnik
Bas kontra. Ako ko ima drugacije misljenje i ne klanja se kifli odma je sdaovac, dzematlija itd. Vi ste sekta.
paleoconservative

#5520 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by paleoconservative »

Dr. Kuca wrote: 13/03/2020 10:17 Bas kontra. Ako ko ima drugacije misljenje i ne klanja se kifli odma je sdaovac, dzematlija itd. Vi ste sekta.
:shock:

Sloboda izbora, glasaj za koga hoces, to je tvoje prirodno pravo.

Inace glasaci desnog centra nemaju bolje alternative od NiP-a. Svi su isti, Kurta Murta jel de :bih:
bunk

#5521 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

Glasaci desnog centra :lol: :lol:
Kad sam procitao da zarad odrzanja vlade sestorke ovdje zene forumasi sa razumijevanjem pisu o visezenstvu jer je to u interesu necega povezanog sa sestorkom tacno sam skonto kolika je to zaslijepljenost :lol:
Styling

#5522 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

bunk wrote: 13/03/2020 10:33 Glasaci desnog centra :lol: :lol:
Kad sam procitao da zarad odrzanja vlade sestorke ovdje zene forumasi sa razumijevanjem pisu o visezenstvu jer je to u interesu necega povezanog sa sestorkom tacno sam skonto kolika je to zaslijepljenost :lol:
Ne vidim tu neku poveznicu. Prosvijetli nas.
bunk

#5523 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

Styling wrote: 13/03/2020 11:01
Ma de znas kad se pricalo o onom efendiji sa 2 ili 3 zene i onda "pa eto ,pa hajde ,pa ako moze neka"...
Niko ne ustade da kaze ono sto treba o takvoj pojavi...doduse i ja se nisam petljao..
El_comadante

#5524 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by El_comadante »

bunk wrote: 12/03/2020 22:39

ali su pokušali promjeniti stvari iznutra u SDA, tako barem kaže Konaković, nisu uspjeli. osnovali novi politički projekat, sličan SDA, ali sa onim idejam i promjenama koj SDA nije htjela prihvatiti. koliko je to tačno, koliko im ko vjeruje izbori i rezultati će pokazati.
Styling

#5525 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

bunk wrote: 13/03/2020 11:06
Styling wrote: 13/03/2020 11:01
Ma de znas kad se pricalo o onom efendiji sa 2 ili 3 zene i onda "pa eto ,pa hajde ,pa ako moze neka"...
Niko ne ustade da kaze ono sto treba o takvoj pojavi...doduse i ja se nisam petljao..
A, sta je lose u toj pojavi?
Post Reply