Pa to je genijalac rekao - zasto ga ne bih zajebavao?Tomahawk11 wrote:Nemoj zajebavatiAlfons Kauders wrote:Jez de ba popusti covjeka...
I Hitler je jednom davno ucinio jedno rasisticko djelo, ali to ne znaci da je i danas rasista!
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Alfons Kauders
#5501 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5502 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Onda okAlfons Kauders wrote:Pa to je genijalac rekao - zasto ga ne bih zajebavao?Tomahawk11 wrote:Nemoj zajebavatiAlfons Kauders wrote:Jez de ba popusti covjeka...
I Hitler je jednom davno ucinio jedno rasisticko djelo, ali to ne znaci da je i danas rasista!
- edo_79
#5503 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kako će se Donald Twump uhvatit za ono malo kose što ima čim mu prvi put ''shit hits the fan'' ..... On fakat ima priču, zna palamudit po sat dva i na kraju čovjek ni da mukne ni da bekne, ali što se tiče vođenja države, političke aktivnosti, jako brzo će mu njegovo glasačko tijelo okrenuti leđa, kad skonta da SAD sada ulazi u Eru ''stig'o Twump, sad će vam bit k'o kad Bake, Čova i Ivanič zajedno sa Dodom, Fadilom i ostalom bagrom spiči BiH, al puta jedno 50-60'' Šupljiranje sa kopiranim sloganom ''America first'' u kom otvoreno ističe da Amerika treba da se zatvori za sve vanjske uticaje, ali opet da bude ta koja može otići bilo gdje u svijetu i reć .... YOU ARE FIRED!
Plakat će svekoliko glasačko tijelo, i kleti dan kada je on postavljen kao predsjednik Amerike, jer koliko su dosad radili, ima da rade 10 puta više da bi mogli reći da su na nuli ....
E pa, draga gospodo Amerikanci.... tako vam je ... JER STE VI TO ZAISKALI ......
Plakat će svekoliko glasačko tijelo, i kleti dan kada je on postavljen kao predsjednik Amerike, jer koliko su dosad radili, ima da rade 10 puta više da bi mogli reći da su na nuli ....
E pa, draga gospodo Amerikanci.... tako vam je ... JER STE VI TO ZAISKALI ......
- ultima_palabra
#5504 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
http://www.independent.co.uk/news/world ... ebook-post
I Obama bio isto govno, nije bitno ko je predsjednik itd itd...
- edo_79
#5505 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ma sve je to moj pajdo u 10 dkg ....ultima_palabra wrote:http://www.independent.co.uk/news/world ... ebook-post
- seln
#5506 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Hajje alel salaaaaaaaaaaaaah...TLR wrote:
- Šunj
#5507 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Moramo shvatiti da se americka spoljna politika ne mijenja puno. Na prvom mjestu su interesi Amerike i Izraela, ostalo je sve sporedno. Amerika je najveci finansijer UN-a, i drugih medjunarodnih organizacija, sto znaci da ko daje lovu, ocekuje i da se radi u interesu onoga ko to finansira.edo_79 wrote:Ma sve je to moj pajdo u 10 dkg ....ultima_palabra wrote:http://www.independent.co.uk/news/world ... ebook-post
Tu nema puno filozofije.
https://www.youtube.com/watch?v=P6oXth1OBcM
- cyprus
#5508 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cionistička propagandaultima_palabra wrote:http://www.independent.co.uk/news/world ... ebook-post
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#5509 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Odluku donio zajedno sa suprugom: Hasan svom sinu dao ime po Donaldu Trumpu!
http://www.avaz.ba/clanak/273258/odluku ... umpu-video

-
TomANDJerry
#5510 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Razumijem ja tvoj stav , ali ne radi se samo o Trumpu ... desnicari , rasisti , mrzitelji:muslimana , manjina , zdrave pameti - takvi dobijaju na snazi. Krenulo je od Madjarske i Orbana kao nekakvih krstaških vitezova , nastavilo sa Brexitom i Trumpon , sada mozda slijede Wilder u Nizozemskoj i ona vjestica u Francuskoj .... ne smijem ni zamisliti ako Njemacka potone u tamuGojeni H wrote:TomANDJerry wrote:Izvini, ali iskljucivo Amerikanci su glasali za Trumpa. Dakle, ne mijesaj ostali dio covjecanstva s necim s cime veze nismo imali.TomANDJerry wrote:
Jedini razlog zasto je Trump izabran jeste zato sto se sav hamelj i ono najgore u covjecanstvu ujedinilo.
Pogledaj ponovo svoju tezu. Ona nije tacna. Jedini razlog zasto je Trump izabran je taj sto je dovoljan broj americkih glasaca glasao za njega, prema izbornom zakonu u SAD-u.
To sto neki drugi kmetovski likuju i na nerazuman nacin misle da ce Trumpov izbor pomoci njihovim fasistickim ciljevima je drugi par opanaka.
To su bolesti koje se sporo lijece.
Dakle gledajuci brojeve Trump je izabran glasovima americkih gradjana , ali fenomene "Mediji lazu , muslimani dolaze , bijela rasa ugorzena , ne treba biti politicki korektan treba reci da su meksikanci silovatelji , Rusija nas prijatelj itd itd itd" , taj fenomen je zahvatio cijeli svijet i širi se kao kuga
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5511 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tomahawk11 wrote:Odluku donio zajedno sa suprugom: Hasan svom sinu dao ime po Donaldu Trumpu!
![]()
![]()
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#5512 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
dansake je imo posla ovo samo oko osamdesetak ambasadora...
-
haos1
#5513 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
I ti tu ne možeš ništa učiniti..TomANDJerry wrote: Razumijem ja tvoj stav , ali ne radi se samo o Trumpu ... desnicari , rasisti , mrzitelji:muslimana , manjina , zdrave pameti - takvi dobijaju na snazi. Krenulo je od Madjarske i Orbana kao nekakvih krstaških vitezova , nastavilo sa Brexitom i Trumpon , sada mozda slijede Wilder u Nizozemskoj i ona vjestica u Francuskoj .... ne smijem ni zamisliti ako Njemacka potone u tamu![]()
Dakle gledajuci brojeve Trump je izabran glasovima americkih gradjana , ali fenomene "Mediji lazu , muslimani dolaze , bijela rasa ugorzena , ne treba biti politicki korektan treba reci da su meksikanci silovatelji , Rusija nas prijatelj itd itd itd" , taj fenomen je zahvatio cijeli svijet i širi se kao kuga
-
zavrzlama
#5514 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dabogda da Trump ostane sve cetiri godine svog mandata...On je veliki biznismen i konta da je biti americki predsjednik isto kao i vlasnik multimilijardrske kompanije,da moze naredjivati predsjednicia drugih drzava ono sto on radi sa svojim radnicima i menadzerima...on vec ima skoro polovicu republikanaca koji su ga za vrijeme izbora napustili,neznam kako misli proguravati svoje ideje kroz senat i kongres..Njemu je ovo samo hir,jer sve ima u zivotu ,samo mu fali da bude predsjednik amerike(sto i jest danas) i da zaokruzi svoj zivotni ciklus...Trump me podsjeca na naseg dodika,ja i kako ja kazem ili nema druge...ne vjerujem da ce amerikanci dozvoliti da ih ova sirovina sroza na svjetskoj sceni...
-
Pepefrog
#5515 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Izrael na aparatima, Palestina dobila 220 miliona a Izrael samo 5 milijardi godisnje. Citavih osam godina skupljao je muda da u zadnjim danima mandata Izraelu sukne sa UN rezolucijom i ovom humanitarnom pomociultima_palabra wrote:http://www.independent.co.uk/news/world ... ebook-post
- Gojeni H
#5516 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mislim da grijesis, i to bas zato sto je Trump biznismen.zavrzlama wrote:Dabogda da Trump ostane sve cetiri godine svog mandata...On je veliki biznismen i konta da je biti americki predsjednik isto kao i vlasnik multimilijardrske kompanije,da moze naredjivati predsjednicia drugih drzava ono sto on radi sa svojim radnicima i menadzerima...on vec ima skoro polovicu republikanaca koji su ga za vrijeme izbora napustili,neznam kako misli proguravati svoje ideje kroz senat i kongres..Njemu je ovo samo hir,jer sve ima u zivotu ,samo mu fali da bude predsjednik amerike(sto i jest danas) i da zaokruzi svoj zivotni ciklus...Trump me podsjeca na naseg dodika,ja i kako ja kazem ili nema druge...ne vjerujem da ce amerikanci dozvoliti da ih ova sirovina sroza na svjetskoj sceni...
Jedan od temelja Imperije je konstantan protok profita. Na kratke staze, Trump ima sve izglede na napravi pozitivne promjene za americku ekonomiju.
Na duze staze? - Do tad, ko ziv ko mrtav.
-
omar little
#5517 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ultima_palabra wrote:http://www.independent.co.uk/news/world ... ebook-post
U.S. Finalizes Deal to Give Israel $38 Billion in Military Aid
"The United States has finalized a $38 billion package of military aid for Israel over the next 10 years, the largest of its kind ever..."
https://www.nytimes.com/2016/09/14/worl ... .html?_r=0
ne moze covjek znati koga ce oni ubijati tim oruzjem, milsim, ti njima prodas pa sad sta oni s tim rade ti jednostavno ne mozes znati.
biznis je biznis, izrael je izrael, a pisljivo glumatanje na kraju mandata je za kreiranje materijala za hagiography. ne kupuj.
-
zavrzlama
#5518 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Gojeni H wrote:Mislim da grijesis, i to bas zato sto je Trump biznismen.zavrzlama wrote:Dabogda da Trump ostane sve cetiri godine svog mandata...On je veliki biznismen i konta da je biti americki predsjednik isto kao i vlasnik multimilijardrske kompanije,da moze naredjivati predsjednicia drugih drzava ono sto on radi sa svojim radnicima i menadzerima...on vec ima skoro polovicu republikanaca koji su ga za vrijeme izbora napustili,neznam kako misli proguravati svoje ideje kroz senat i kongres..Njemu je ovo samo hir,jer sve ima u zivotu ,samo mu fali da bude predsjednik amerike(sto i jest danas) i da zaokruzi svoj zivotni ciklus...Trump me podsjeca na naseg dodika,ja i kako ja kazem ili nema druge...ne vjerujem da ce amerikanci dozvoliti da ih ova sirovina sroza na svjetskoj sceni...
Jedan od temelja Imperije je konstantan protok profita. Na kratke staze, Trump ima sve izglede na napravi pozitivne promjene za americku ekonomiju.
Na duze staze? - Do tad, ko ziv ko mrtav.
Nemoj zaboraviti da USA svoju imidz gradi na vanjskopolitickoj sceni i da je vojna industrija najjaca grana i izvor prihoda...ogromna masinerija ambasadora,obavjestajnih sluzbi,vojnih predstavnistava sirom svijeta ,da je tesko vjerovat da Trump moze u isto vrijeme praviti ekonomske rezove i reforme u Americi i za isto vrijeme drzati Ameriku na sitom vajskopolitickom kursu...mislim da ce prooritet biti kao i tradicionalno"Americko dokazaivanje kao super sile na vanjskopolitickom planu".....
- Banksy
#5519 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Trump imposes strict anti-aboration law
http://www.independent.co.uk/news/world ... 42216.html
Activists have condemned as an “assault on women's health”, a decision by Donald Trump to block US funding for health clinics around the world that provide abortion services.
-
daddy-kool
#5520 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Američka demokratija i Trump su na kolizionom kursu.
Ne može se baš onako bezočno lagati i da Amerika ostane Amerikom.
What happens when an unstoppable force meets an immovable object?
Ne može se baš onako bezočno lagati i da Amerika ostane Amerikom.
What happens when an unstoppable force meets an immovable object?
- cyprus
#5521 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ka'e fb stranica NOVI Svjetski Poredak:

Imam ja tako neke fb raje koji su lajkali ovu stranicu, pa mi svako malo iskoči neki od sličnih debilizama...
Još jednom, blago nama u ovom post-truth vaktu
DaBogda dobili još 300 Dodika, Trumpova i Kim-Džongova sa svih strana svijeta, ko što ćemo i dobit...

Imam ja tako neke fb raje koji su lajkali ovu stranicu, pa mi svako malo iskoči neki od sličnih debilizama...
Još jednom, blago nama u ovom post-truth vaktu
Last edited by cyprus on 24/01/2017 14:19, edited 2 times in total.
-
aratet
#5522 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kurdi, ne cudiTomahawk11 wrote:Odluku donio zajedno sa suprugom: Hasan svom sinu dao ime po Donaldu Trumpu!
![]()
![]()
- Acid25
#5523 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
cyprus wrote:Ka'e fb stranica NOVI Svjetski Poredak:
-
TomANDJerry
#5524 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
to je ono sto ja otprilike govorim ... da mi je neko prije 20 godina rekao (a da imam sadasnji mozak , tad sam bio dijete) da cemo jednog dana imati nezavisne medije i svako ce moci dijeliti informacije - rekao bih da je to jedna od najboljih stvari ikad. Međutim zaboravio bih na jednu veoma vaznu varijablu u toj jednacini , a to je ljudska glupost --- nazalost to sve mjenja , to je kao da pomnozis sa -1 sve sto je dobrocyprus wrote:Ka'e fb stranica NOVI Svjetski Poredak:
Još jednom, blago nama u ovom post-truth vaktuDaBogda dobili još 300 Dodika, Trumpova i Kim-Džongova sa svih strana svijeta, ko što ćemo i dobit...
- deer_hunter
#5525 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Usporedba nigdje veze, Kim Jong ispade demokrata jbt. Ali mene ipak zanima nesto drugo, cime je Obama zasluzio da dobije Nobelovu za mir?? Da je svijet idealan, da je pravde on bi bio na sudu u Haagu zbog svih onih civila koje Ameri pobise dronovima. I taj Nobel je izgubio smisao...cyprus wrote:Ka'e fb stranica NOVI Svjetski Poredak:
Još jednom, blago nama u ovom post-truth vaktuDaBogda dobili još 300 Dodika, Trumpova i Kim-Džongova sa svih strana svijeta, ko što ćemo i dobit...