Fudo Bosna wrote:djevojka bez imena wrote:Pa gdje si ti procitao da ja branim Gavrana ko ti Sebiju? Ista je to stranka othranilaFudo Bosna wrote:
A sta je dr Ismet, koji je bio sef 19 godina, (on nije trazio mito, a sta je poduzeo da ga sprijeci na Klinici gdje je bio glavni "baja"), sta je poduzeo da sprijeci "favorizovane" pacijente, rad na 3 mjesta istovremeno, i tek sad ode na TV da kritikuje, kada se njemu personalno stalo na "rep"? Sta su preduzeli svi Sebijini predhodnici, (nije valja kada su u proteklih 20 godina oni bili gen. direktori, Sebija i tada bila No 1 na UKCS i kao , "sve se pitala"?)
Nabroj mi sta je bilo pozitivno kod tih predhodnika, ko je prijavio korupciju, kada je stanje sa lijecenjem bilo kao " bolje"?
Sebija nije nista bolja ni losija od ranijih menadzera...samo sto se njemu mora priznati strucnost, ma sta ko rekao on je tata mata za ortopediju. A taj rad na tri mjesta?
Pa rade i danas pojedinci tako. Jedino sto oni Seki ljube skute pa ih niko ne dira. Kad dodje pacijent kao hitan slucaj, jel. normalno za jednu bolnicu koju vodi tako jedna vrsna menadzerica da dr pita sestru: ima li ista u apoteci? Nema. I posalje porodicu da kupi lijek. Je li uspjeh jedne takve sposobne direktorice, krah na onkoloskoj? Je li njen uspjeh takodje sto i dan danas ono malo doktora koji jos mare za pacijente a ne za proracun, i dalje kupuju vatu, zavoj, iz slovenije narucuju o svom trosku neke rukavice itd?
Sta je dobro kod prethodnika ne znam, sem onog stoje evidentno, u njihovo doba bilo je sposobnih vise nego sada, i to je 100% tacno.
Po meni je sve isto bilo u 5 dkg, samo sto sada neki kmece jer ih se malo pritislo... Sve isto i Sebija i ovi sto "brane" Klinicki ...
Iz tvojih postova ne bi se reklo da ti je isto. Majstorski eskiviras konkretne odgovore na postavljena pitanja kako se ne bi upustio u diskusiju o ociglednoj nesposobnosti gdje kao menadzera.