dale cooper wrote:Ommadawn i Nihilo će bez dvojbe zaglaviti na prog rock sekciji.
Zna se
Nego, nešto mi se čini da bi ti i ja mogli zaglaviti na pivi...
Moderator: _BataZiv_0809
dale cooper wrote:Ommadawn i Nihilo će bez dvojbe zaglaviti na prog rock sekciji.
I to bi mogli vala.Ommadawn wrote:dale cooper wrote:Ommadawn i Nihilo će bez dvojbe zaglaviti na prog rock sekciji.![]()
Zna se
Nego, nešto mi se čini da bi ti i ja mogli zaglaviti na pivi...
We got hacked last week - someone stole Thom’s minidisk archive from around the time of OK Computer, and reportedly demanded
$150,000 on threat of releasing it. So instead of complaining - much - or ignoring it, we’re releasing all 18 hours on Bandcamp in aid of
Extinction Rebellion. Just for the next 18 days. So for £18 you can find out if we should have paid that ransom.
Never intended for public consumption (though some clips did reach the cassette in the OK Computer reissue) it’s only tangentially
interesting. And very, very long. Not a phone download. Rainy out, isn’t it though?
Pa da su htjeli to izmislili bi neku super mega deluxe ediciju OK Computera i tražili više love. Ovako je 18 sati materijala za 18 funti,zomri wrote:Izmuzoše još funtića od najvjernijih fanova. Nešta mi smrdi to da im je neko tražio ransom pare za nešto tako nebitno. Mislim volim Radiohead ali ovo je stvarno very very fishy.
Pa mogli su dati za dž ili na dobrovoljnoj bazi kao In Rainbows. Nejse.dale cooper wrote:Pa da su htjeli to izmislili bi neku super mega deluxe ediciju OK Computera i tražili više love. Ovako je 18 sati materijala za 18 funti,zomri wrote:Izmuzoše još funtića od najvjernijih fanova. Nešta mi smrdi to da im je neko tražio ransom pare za nešto tako nebitno. Mislim volim Radiohead ali ovo je stvarno very very fishy.
plus sve te pare ne idu njima nego ovoj organizaciji Extinction Rebellion i njihovim aktivistima.
Pa u suštini ti i jeste džaba jer je većina ljudi skinula kada je originalno procurilo. Ovo je bio samo njihov način da obznane šta se desilo i na svoj način kažu not the big deal i ponude ljudima oficijelnu opciju downloada i priliku da usput učine to za dobar cilj.zomri wrote:Pa mogli su dati za dž ili na dobrovoljnoj bazi kao In Rainbows. Nejse.dale cooper wrote:Pa da su htjeli to izmislili bi neku super mega deluxe ediciju OK Computera i tražili više love. Ovako je 18 sati materijala za 18 funti,zomri wrote:Izmuzoše još funtića od najvjernijih fanova. Nešta mi smrdi to da im je neko tražio ransom pare za nešto tako nebitno. Mislim volim Radiohead ali ovo je stvarno very very fishy.
plus sve te pare ne idu njima nego ovoj organizaciji Extinction Rebellion i njihovim aktivistima.
Da, ali su ti ovo bukvalno ukradeni mini discovi iz Thomove lične baze/kolekcije sa sešnova za album. Nešto što nikada nije trebalo vidjetizomri wrote:onda možeš za svaki album koji procuri reći da je "u suštini džaba" bend pustio![]()
PredobroOmmadawn wrote:Postoje pjesme (ili bolje receno muzika) koje mogu biti fatalne u kombinaciji sa voznjom automobila sa jakom kubikazom i prevelikim brojem konja.
Ja bas nisam takav tip vozaca ali desi se nekad da mi desno stopalo postane teze nego inace a uzrok moze biti muzika. Ranije se to desavalo cesce, zadnjih desetak godina mnogo manje jer se vise ne vozim sam. Ali kao sto vec rekoh, desava se da nekad, laicki receno "puknem po gasu".
Jedna od stvari koja moze biti reaktor na to je i ova obrada u progrock stilu
Moćnota.Ommadawn wrote:Postoje pjesme (ili bolje receno muzika) koje mogu biti fatalne u kombinaciji sa voznjom automobila sa jakom kubikazom i prevelikim brojem konja.
Ja bas nisam takav tip vozaca ali desi se nekad da mi desno stopalo postane teze nego inace a uzrok moze biti muzika. Ranije se to desavalo cesce, zadnjih desetak godina mnogo manje jer se vise ne vozim sam. Ali kao sto vec rekoh, desava se da nekad, laicki receno "puknem po gasu".
Jebaji ga...dale cooper wrote:Lijep tekst. Žao mi je druže.
mozda sam nekad i pominjao ovu stvarku i voznju, sto vise dizes ton sve vise stiskas gasOmmadawn wrote:Postoje pjesme (ili bolje receno muzika) koje mogu biti fatalne u kombinaciji sa voznjom automobila sa jakom kubikazom i prevelikim brojem konja.