Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Logovan

#5501 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Logovan »

Jest dosadan ovaj cvrčak... Da te Bog mili sačuvaj.
avetinja

#5502 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by avetinja »

Vraćamo se na proljeće.

Je li vas strah?

:mrgreen:
lordi

#5503 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by lordi »

LSD wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Gubiš 1:0 i dobiješ "penal" koji se svira samo kod nas i u Kongu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ovacije na kraju, znam, takvi ljudi, ništa ne čudi :D

Klap-klap, u rangu ste sa Lišticom i Svinjama po komedijama koje se režiraju. Nije to lako postići, Iljo, Uške & co su ponosni na vas :-D

Uglavnom, čestitke na prilagođavanju, Nedžadova "po zakonu" škola :D

@lsd druže, imali bi i mi (minimum) 5-6 bodova više da imamo suđenje ko komšinice. Ništa još nije izgubljeno, osvajamo kup :shock:
ma brate, ne govorim samo o bodovnom stanju na tabeli, par boba gore-dole- nije toliko ni bitno....vec generalno o igri nekoliko igraca kroz citavu polusezonu. Ja ne znam kako su ti ljudi zalutali u Želju :shock:
samo cekam zimski pauzu, da im vidim leđa, otac ih yebo :oops: a i onog ko ih dovede.

Danas opet promašaj sa metar, Joco glavom....koji vec po redu promašaj sa metar ove sezone :? necu više da trpim te amatere, niti da ih gledam u dresu Želje.
A i onaj E.Sadiković :zid: udri se bekane.

Ma necu više da se nerviram zbog budala :!: što mi to treba u životu, kad njih na terenu boli q za sve :wink: ha ja
OK
cvrčak_na_hedonizmu

#5504 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Tomahawk11 wrote:A nekad je bila degutantna i za podsmijavanje prica o Zeljinim kupljenim titulama (da se razumijemo, nisam u toj prici)....
Kako se sve okrene, ko je dole, prica na onog gore....teorije zavjere, masoni, vanzemaljci...
Ovakve lakrdije se nisu dešavale. Nama su se mjerili milimetarski ofsajdi, ovdje se radi o penalima, crvenim kartonima, poništenim golovima i to već drugu polusezonu za redom i opet niste prvi. Do prije par utakmica su navijači prijetili igračima Sarajeva i odjednom "preokret".

Kad ne može na terenu, može za stolom :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#5505 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Tomahawk11 wrote:A nekad je bila degutantna i za podsmijavanje prica o Zeljinim kupljenim titulama (da se razumijemo, nisam u toj prici)....
Kako se sve okrene, ko je dole, prica na onog gore....teorije zavjere, masoni, vanzemaljci...
Ovakve lakrdije se nisu dešavale. Nama su se mjerili milimetarski ofsajdi, ovdje se radi o penalima, crvenim kartonima, poništenim golovima i to već drugu polusezonu za redom i opet niste prvi. Do prije par utakmica su navijači prijetili igračima Sarajeva i odjednom "preokret".

Kakve veze imaju prijetnje navijaca igracima sa tom pricom o sudijama, savezu?
Price su pocele od prosle sezone kad se skontalo da bi mi mogli osvojiti titulu ;-)
Onda dok smo i mi gubili od kunte i pante, prica nije bilo. Cim dobijemo, sve je sumnjivo, svaki gol, penal, potez.....
Nisam nikad bio dio tih prica ni pro ni contra, zato se toliko iscudjujem svemu tome.
Da bar ima kakav dokaz, nigdje nista, nesto ne znam da mi imamo ljude u savezu, spominjes tog Prolica, otkud on i Sarajevo....koja veza, placamo ga, sta li.....ma bjezi, ne vjerujes ni ti u to, nego trolas raju.
Pa jbt, Zelji svirase penal protiv Krajisnika u 90+, penal za koji se iz aviona vidjelo da je debelo izvan kaznenog prostora, pa nikom nista....desava se, sudija pogrijesi, bilo zezancije jer je potez fakat komican bio, ali niko nije pravio neku halabuku o guranju Zelje i sl.
jeza u ledja

#5506 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by jeza u ledja »

Pa covjece prosli ste u kupu zahvaljujuci presmjesno dosudjenom penalu. Smjesnijem nego ovom nasem pet puta.
north

#5507 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by north »

Penal prvi diskutabilan...drugi žuti Staniću opravdan, poništen gol Olimpicu opravdan, drugi penal opravdan, i sve to troje 100%.....što bi se reklo kraj priče, imaju kamere, nije kameno doba...

Košpicari se okreću brazilcima, provjernim naravno, nema labavo, nema se više povjerenja ni u djecu, igra se na provjerenu kartu.. :oops:

Drina već završena, Salem večeras viđen kod kibeta, smješka se nešto :oops:
alberto_tomba

#5508 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by alberto_tomba »

Ja ne znam zasto se navijaci fudbalskog kluba iz Novog Sarajeva uopste bave pricama o aktuelnom i buducem sampionu, kada im nismo konkurencija za njihove ciljeve ove sezone. Imate Olimpic i Vitez pa njima vagajte, to su sada vasa raja.
lijek-za-sve

#5509 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by lijek-za-sve »

ma ni on sam ne veruje u ono sto pise a kamoli neko drugi,a bit ce im jos gore :izet:
1946--1987

#5510 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by 1946--1987 »

Nisu skupi aparati kolko god da su :mrgreen:
emigrazione

#5511 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by emigrazione »

Prvi penal ja nikada ne bih svirao...esesovac se bacio bas onako tuzlanski
todd_smith

#5512 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ništa još nije izgubljeno, osvajamo kup :shock:
Doduse kako ste ostali u istom do sada, vrlo realno da vas sudije i nastave gurati
missko

#5513 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by missko »

Konama tesko sto smo dobili Olimpika umjesto da nam se zahvale jer su im oni direktni konkurent u borbi za to 10 mjesto koje osigurava opstanak u eliti
R2D2_SA

#5514 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by R2D2_SA »

ultima_palabra wrote:Ovdje ima posla i za SIPU, valjda se konacno pozabave Selimovicevom kriminalnom hobotnicom.
Što je najgore ovo nije zajebancija :(

Ljudi nas hladno vratiše u zlatnu eru Dominkovića, Ušanovića & co
Zivota ti tvog jesi li uopste pogledao zasto su svirani penali?

Da bi te ljudi ozbiljno shvatili moras imas kredibilnosti, barem nekad nesto pametno reci, nesto argumentirano i dokazivo
sto kod tebe nije slucaj. Ocito pogledao nisi jer inace ne bi jednu progovorio i onda u svom jadu prozivas ljude da te komotno mogu tuziti. Hvala Bogu pa zivimo u zemlji gdje svako moze reci sta misli pa i ti, ali hvala Bogu nisu svi budale da pa da tebi vjeruju pored svojih ociju. Budi musko, poklopi se ovih dana, pusti raju da se zajebava jer ti to sinko ne znas.
todd_smith

#5515 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

lik ih trola oni se upale odmah :lol: :lol: :lol: :lol:
Norman

#5516 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Norman »

I cvrči, cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...
I pjeva: "Ja sam danas ispio sunce plamno.
I žilice su moje nabrekle ko potoci...
Zemniče, ja sam pjan...

Vladimir Nazor

:janpi:
cvrčak_na_hedonizmu

#5517 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Tomahawk11 wrote:

Kakve veze imaju prijetnje navijaca igracima sa tom pricom o sudijama, savezu?
Price su pocele od prosle sezone kad se skontalo da bi mi mogli osvojiti titulu ;-)
Onda dok smo i mi gubili od kunte i pante, prica nije bilo. Cim dobijemo, sve je sumnjivo, svaki gol, penal, potez.....
Nisam nikad bio dio tih prica ni pro ni contra, zato se toliko iscudjujem svemu tome.
Da bar ima kakav dokaz, nigdje nista, nesto ne znam da mi imamo ljude u savezu, spominjes tog Prolica, otkud on i Sarajevo....koja veza, placamo ga, sta li.....ma bjezi, ne vjerujes ni ti u to, nego trolas raju.
Pa jbt, Zelji svirase penal protiv Krajisnika u 90+, penal za koji se iz aviona vidjelo da je debelo izvan kaznenog prostora, pa nikom nista....desava se, sudija pogrijesi, bilo zezancije jer je potez fakat komican bio, ali niko nije pravio neku halabuku o guranju Zelje i sl.
Imaju veze, jer praviš komparaciju sa Željom, dok smo harali. Mi nismo igrali lijepo, al se vidjelo da smo najbolja ekipa u ligi. Vi s s druge strane imate situaciju da ne možete biti prvi bez poništenih golova, penala, crvenih kartona, golova iz ofsajda.

Već rekoh, Iljo, Uške and Čolaković zadovoljno trljaju ruke :mrgreen:

Sve diskutabilne odluke ( haman sve ) idu u vašu korist, pa jel ima živih svjedoka kada je igrač Sarajeva dobio crveni karton ili kada je sviran penal za protivnika :oops: To puno govori. Ista je priča bila prošle sezone.

Poštujem "radost", jer ti je ekipa dobila, ali ovakva opravdanja, jebiga, pa nismo budale. Prvi penal protiv OlimpiCa ne bi Selimović sudio. Paralelu između vas i zelenih lopova sam povukao, baš me zanima komentar kolege libera. Izgleda kao pametan momak/čovjek :D

A ovo što vi radite je bezobrazno. Barem napiši(te), krademo, ko vas jebe :D Bez licemjerstva. U BiH sve zavisi od pozicije, ako te zapadne da si na lopovskoj strani, braniš je svim sredstvima, ako si na drugoj strani onda se snebivaš i čudiš "šta nam ovo rade, džukele jedne" :D

Ne trollam, zaista ovo mislim, isto kao što vi slavite krađu kao normalnu stvar, a čudite se, barem većina ( osim državnih uhljeba ) kako nas jebu gdje stignu. Što nas ne bi jebali kad im se može/kad vam se može. Potpuno ista situacija :D
Logovan

#5518 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Logovan »

Gdje ono kamera postavljena na utakmici kona i Slavije? U tunelu?
todd_smith

#5519 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by todd_smith »

Logovan wrote:Gdje ono kamera postavljena na utakmici kona i Slavije? U tunelu?
platili namjerno da se ne vidi kako ih sudija gura

:mrgreen:
BHF_Manijak

#5520 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by BHF_Manijak »

Gdje, koja kamera?
Tomahawk11
Globalni moderator

#5521 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Tomahawk11 »

Meni zvuci ovo cvrckovo ko neka tema sci-fi, a vi kako hocete.
Obzirom da tvrdi da zaista tako misli, za zabrinuti se.
To ona prica namjesteno nam sa Slavijom (prosle sezone)....jeste, da Stojcev da gol u zadnjoj minuti i to onako majstorski :mrgreen:
Cijela prica je utemeljena na pretpostavkama. Scenario ko iz filmova, bjezi, idi snimaj neki film, pare ces zgrnuti.
Sto li nam onda taj isti savez dere ponajvece kazne kad smo tako dobri s njima? Kako nas ne pogurase kojim penalom protiv Zrinjskog?
Baltazar_khan

#5522 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Baltazar_khan »

Evo boro na bht se popisao po nekim forumasima. Sve odluke sudije regularne. Mozete qrcu svirat
Kinaski

#5523 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Kinaski »

Baltazar_khan wrote:Evo boro na bht se popisao po nekim forumasima. Sve odluke sudije regularne. Mozete qrcu svirat
Salem ga poslo na tv :D
Logovan

#5524 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by Logovan »

BHF_Manijak wrote:Gdje, koja kamera?
Pa ona s kojom smo odgledali izvještaj sa vaše utakmice. :D Nekako mi prenisko postavljena, dobio sam osjećaj kao da sam zajedno sa igračima na terenu.
R2D2_SA

#5525 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Post by R2D2_SA »

A ima i snimak na bht u 23:15. Bio na tekmi, ocima svojim vidio, ne treba mi ciko na tv objasnjavati ali....

Ja mislim da je ovo zavjera Sarajevo - BHT - Savez, prvo nam sviraju penale a onda na javnom servisu opravdavaju greske sudija cccccc, u pravu je Cvrcak :D
Locked