Reci nam šta je od tih jahti,mercedesa,vila...ostavio Miši i Žarku? Više unučadima ostavi načelnik opštine Trnovo ili Prača nego što je Tito svojima ostavio...Mohamad Sissoko wrote:Ma Tito je bio licemjer po tom pitanju, nesto poput meni jahta, Mercedes a drugovi vama Jugo.
Bratstvo i jedinstvo naroda je bila samo iluzija.
Prvom prilikom bratski narodi se pocese da bune, pa i kod raspodjele prispjelih deviza a kamoli oko jos bitnijih stvari.
Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
-
PM72
#5501 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
-
oskarboy
#5502 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Tito nista nije ostavio svojoj djeci,sve sto je koristio ostalo je u vlasnistvu bivsih republika.danasnji politicari nema sta ne ostavljaju svojoj djeci.pogledaj samo bakira sta mu je babo ostavio.
pa Titin Miso je bio pado u skoli ,gdje mu niko nije pomagao da ne padne
- dale cooper
#5503 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Pa čovjek je bio državnik, ništa od toga sa sobom nije u grob ponio, sve je ostalo u državnom vlasništvu.Mohamad Sissoko wrote:Ma Tito je bio licemjer po tom pitanju, nesto poput meni jahta, Mercedes a drugovi vama Jugo.
Prvom prilikom bratski narodi se pocese da bune, pa i kod raspodjele prispjelih deviza a kamoli oko jos bitnijih stvari.
- Ali Kemal
#5504 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Sta zelis da kazes sa ovim?Mohamad Sissoko wrote:Bratstvo i jedinstvo naroda je bila samo iluzija.
-
Mohamad Sissoko
#5505 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Vidis i tu je pogrijesio, zakinuo i vlastite potomke. I njima Jugo a meni jahte.Ja uzivam a vi se jbte.Ne ide mu taj princip a partija propagirala nesto sasvim drugo.PM72 wrote:Reci nam šta je od tih jahti,mercedesa,vila...ostavio Miši i Žarku? Više unučadima ostavi načelnik opštine Trnovo ili Prača nego što je Tito svojima ostavio...Mohamad Sissoko wrote:Ma Tito je bio licemjer po tom pitanju, nesto poput meni jahta, Mercedes a drugovi vama Jugo.
- Banksy
#5506 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
I ti nađe najgore ...PM72 wrote:Reci nam šta je od tih jahti,mercedesa,vila...ostavio Miši i Žarku? Više unučadima ostavi načelnik opštine Trnovo ili Prača nego što je Tito svojima ostavio...Mohamad Sissoko wrote:Ma Tito je bio licemjer po tom pitanju, nesto poput meni jahta, Mercedes a drugovi vama Jugo.
- Banksy
#5507 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Mohamad Sissoko wrote:Vidis i tu je pogrijesio, zakinuo i vlastite potomke. I njima Jugo a meni jahte.Ja uzivam a vi se jbte.Ne ide mu taj princip a partija propagirala nesto sasvim drugo.PM72 wrote:
Reci nam šta je od tih jahti,mercedesa,vila...ostavio Miši i Žarku? Više unučadima ostavi načelnik opštine Trnovo ili Prača nego što je Tito svojima ostavio...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#5508 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Milion i četristo hiljada maraka. To je priznao kod Mate u Teleringu.oskarboy wrote:Tito nista nije ostavio svojoj djeci,sve sto je koristio ostalo je u vlasnistvu bivsih republika.danasnji politicari nema sta ne ostavljaju svojoj djeci.pogledaj samo bakira sta mu je babo ostavio.
- dale cooper
#5509 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Jel' se on ovo našalio ili je ozbiljan?Banksy wrote:Mohamad Sissoko wrote:Vidis i tu je pogrijesio, zakinuo i vlastite potomke. I njima Jugo a meni jahte.Ja uzivam a vi se jbte.Ne ide mu taj princip a partija propagirala nesto sasvim drugo.PM72 wrote:
Reci nam šta je od tih jahti,mercedesa,vila...ostavio Miši i Žarku? Više unučadima ostavi načelnik opštine Trnovo ili Prača nego što je Tito svojima ostavio...
- Banksy
#5510 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Štagod da je, zabavlja i relaksira. 
-
Mohamad Sissoko
#5511 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Drugovi halalite.
Mali eksperiment.
Reko malo jace da udarim na Titagu da vidim reakciju.
Brzina reakcije je u skladu sa mojim pretpostavkama vezano za kult licnosti.
Mali eksperiment.
-
PM72
#5512 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Nešto ne znam da je Mišo padao u školi...a volio bih dokaz tome pa da vidim koji je to učitelj ili profesor imao testise i oborio "Miša".Uglavnom,njemu babo sem imena nije ništa ostavio.Sve što je stekao (a bio je jedan od direktora INE a poslije i ambasador Hrvatske u Indoneziji) uradio je i ostvario parama zarađenim vlastitim znanjem.Za razliku od Alije koji nije imao ni za kifle 1990 a krepao kao milioner.Da ne pominjem ono njegovo "riđobrado" vanago.oskarboy wrote:Tito nista nije ostavio svojoj djeci,sve sto je koristio ostalo je u vlasnistvu bivsih republika.danasnji politicari nema sta ne ostavljaju svojoj djeci.pogledaj samo bakira sta mu je babo ostavio.
- Mis mekinjas
#5513 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ma nema, psihologija obrnute logike ti ludilo radi.Mohamad Sissoko wrote:Drugovi halalite.
Mali eksperiment.
-
oskarboy
#5514 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Miso je o tome pricao u teleringuPM72 wrote:Nešto ne znam da je Mišo padao u školi...a volio bih dokaz tome pa da vidim koji je to učitelj ili profesor imao testise i oborio "Miša".Uglavnom,njemu babo sem imena nije ništa ostavio.Sve što je stekao (a bio je jedan od direktora INE a poslije i ambasador Hrvatske u Indoneziji) uradio je i ostvario parama zarađenim vlastitim znanjem.Za razliku od Alije koji nije imao ni za kifle 1990 a krepao kao milioner.Da ne pominjem ono njegovo "riđobrado" vanago.oskarboy wrote:Tito nista nije ostavio svojoj djeci,sve sto je koristio ostalo je u vlasnistvu bivsih republika.danasnji politicari nema sta ne ostavljaju svojoj djeci.pogledaj samo bakira sta mu je babo ostavio.
- HAVANA
#5515 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Stil se ne moze kupiti.Banksy wrote:I ti nađe najgore ...PM72 wrote:Reci nam šta je od tih jahti,mercedesa,vila...ostavio Miši i Žarku? Više unučadima ostavi načelnik opštine Trnovo ili Prača nego što je Tito svojima ostavio...Mohamad Sissoko wrote:Ma Tito je bio licemjer po tom pitanju, nesto poput meni jahta, Mercedes a drugovi vama Jugo.

- Domaci izdajnik
- Horoskop: Vodokotlić
#5516 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Nije. To su većinom vanškolske aktivnosti i ne idu u prosjek ocjena kao što je ovdje slučaj.prog321 wrote:
U vecini kapitalistickih drzava vjeronauka je zastupljena u skolama.
Pogledati malo naprednije zemlje tipa Njemacka, Austrija, Svicarska, itd. Kako su oni napravili.
Segregacija i klupe u hodnicima sigurno nije zelja vecine roditelja. Ni ja to ne podrzavam.
Poenta je voliti svoje i postovati drugacije.
Vjernik bilo koje vjere lakse ce se dogovoriti sa drugim vjernikom nego sa ateistom. A to je u srzi problem.
-
prog321
#5517 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Nije USA jednako većina kapitalističkih zemalja. 
- Domaci izdajnik
#5518 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ah, da....oni i ne znaju za ostatak svijeta

-
prog321
#5519 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Al što su samovjereni
- NIN
#5520 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Al ne mores rec sta je smjesnije - sisojeva prvobitna izvala il pateticni pokusaji vadione, fol ekperimenatMis mekinjas wrote:Ma nema, psihologija obrnute logike ti ludilo radi.Mohamad Sissoko wrote:Drugovi halalite.
Mali eksperiment.
- Domaci izdajnik
#5521 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište

Kad se Fudo i Sisko udruže kakve to ideje sijevaju
- muha_sa
#5522 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
trebo se na biciklu vozat--il maksimala u kakvom tristacuMohamad Sissoko wrote:Ma Tito je bio licemjer po tom pitanju, nesto poput meni jahta, Mercedes a drugovi vama Jugo.
-
Niemand
#5523 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ma i ja da sam bila na titinom mjestu, ne bi dinara (jelno bi dinar?) dala ni famEliji ni poznanicima. Vrati se cojk poslije rata u svoje selo i oni ga lafo ne prepoznaju.
Eto, ne prepoznaje ni tito njihA kad su u pitanje pare izgleda
Eto, ne prepoznaje ni tito njihA kad su u pitanje pare izgleda
-
Mohamad Sissoko
#5524 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Tvoje pisanje je ocekivana reakcija vezano za zrtve kulta licnosti. Uz brzu reakciju branjenja obozavaoca ocekivat je i napad na onog ko se usudio napasti licnost koja je predmet obozavanja.NIN wrote:Al ne mores rec sta je smjesnije - sisojeva prvobitna izvala il pateticni pokusaji vadione, fol ekperimenatMis mekinjas wrote:Ma nema, psihologija obrnute logike ti ludilo radi.Mohamad Sissoko wrote:Drugovi halalite.
Mali eksperiment.
U skladu si sa ocekivanim.
- Mis mekinjas
#5525 Re: Jugoslavija je bila ozbiljna civilizacija, ovo što sada živimo je smetljište
Ja vec uveliko kad dodjem ovdje znam da cu se samo tako nasmijati. Jos nisam dosla do toga da nije zalosno bilo bi smijesno. Ovo je najjednostavnije smijesno.NIN wrote:Al ne mores rec sta je smjesnije - sisojeva prvobitna izvala il pateticni pokusaji vadione, fol ekperimenatMis mekinjas wrote:Ma nema, psihologija obrnute logike ti ludilo radi.Mohamad Sissoko wrote:Drugovi halalite.
Mali eksperiment.