SA-71000 wrote:Jos uvijek mi nisi odgovorio na ovo pitanje mangupe forumski(profesore)
Nisi mi odgovorio na pitanja zato što nemaš muda da odgovoriš. Otiđi porodicama zaklanih vojnika koje su zaklali Beli vukovi i pogledaj ih u oči i reci im u lice kako se diviš Belim vukovima,pa da vidimo šta će ti reći.Šta misliš šta bi ti rekli?Zasto izbjegavas da odgovoris?
Citaj jarane, citaj. Davno ti odgovorio, jasno i precizno, i direktno. Umjesto sto se zamajavas budalastinama ala danasnjim novinarima i njihovom pismenoscu (a svi znamo da su polupismeni, kao i ti), bolje da malo detaljnije citas sta ti se napise i batalis taj svoj mentalni sklop "ja, ja i samo ja znam".
Dozer wrote:18/10/2019 10:34I
ti si nekakav balo, k'o da gledam. Jer, da imas imalo nekog zivotnog iskustva, shvatio bi da postavljas ekstremno glupo pitanje. Ali, evo, odgovoricu ti, iako je odgovor jasan sam po sebi - logicno da bih im hebao mater na svakom koraku i svakome ko ih pohvali na bilo koji nacin. Znas sta jos, a sto tvoj mozak ne moze skontati- ja bih ih i proganjao, jednog po jednog, i tamanio, sve dok disem. Ali, to sam ja. Happy?
Ti si uporan s ovom gluposcu, a i dalje ne kontas o cemu se pise u odnosu na njih. Zalosno...
Sad sacekaj dvije-tri stranice, pa onda opet kopiraj svoje isto imbecilno pitanje
Btw, @tempuser te bas fino opra, a ti nasjede k'o i svaki junosa s klapnama na ocima
@NsP...De ovo malo ba...