Jutros ovaj sandzaklija mirza vidjen sa plavom sljivom na oku .....
Kazu Merima imala popravne metode .....
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Kao prvo - ne vrijedjaj licno. Koliko sam star/mlad to tebe ne brigaThe 51st State wrote:tebi su od starosti neuroni pokidani, cuj izdominirali, jeli ti to sin reko....culi se prvih pet minuta jace dok je nasa koreo bila i onda tac daun i pored naseg rekreativnog izdanja.veljaca wrote:Na ovom 100-tom derbiju Manijaci su navijanjem izdominirali ..... a samo prije nekoliko vremena, nekima je bilo vazno da su bolji na tribini ....ultima_palabra wrote:Batman aka maska za ronjenje je ipak najveći failO ostalim stvarima se da pričati, ali Manijaci su u koreografijama uvijek bili daleko ispred.
vrijedjas i ti inteligenciju i to konstantno ljudima po forumu, pa ti niko nista ne kaze, dakle ne prilici ti godinama da lazes i gluposti pises.Kao prvo - ne vrijedjaj licno. Koliko sam star to tebe ne briga....
A vidim da dobro me pratis i ovo u svezi sina .... Uci samo, dozvoljeno je to ....
I ovo za tribine nije samo moja konstatacija .....

Opet vrijedjas tvrdeci da lazem .... Mozes se ti ne sloziti sa mnom, ali vrijedjati i to licno - nije lijepo ....The 51st State wrote:vrijedjas i ti inteligenciju i to konstantno ljudima po forumu, pa ti niko nista ne kaze, dakle ne prilici ti godinama da lazes i gluposti pises.Kao prvo - ne vrijedjaj licno. Koliko sam star to tebe ne briga....
A vidim da dobro me pratis i ovo u svezi sina .... Uci samo, dozvoljeno je to ....
nekad popusti tu tastaturu, stvarno demantujes narodne izreke o mudrosti i godinama...veljaca wrote:Opet vrijedjas tvrdeci da lazem .... Mozes se ti ne sloziti sa mnom, ali vrijedjati i to licno - nije lijepo ....The 51st State wrote:vrijedjas i ti inteligenciju i to konstantno ljudima po forumu, pa ti niko nista ne kaze, dakle ne prilici ti godinama da lazes i gluposti pises.Kao prvo - ne vrijedjaj licno. Koliko sam star to tebe ne briga....
Prvo star, pa lazem - sta li je sljedece ....
Ako mislis na GRAD - da bezgranicno ..... ako mislis na FK Sarajevo - niti mrzim a niti volim ....NEMOHOES wrote:februar,volis li ti Sarajevo?a Kemu?a Saida?
krvili bi se ko ti oko toga jel pepe opalio alvesa za crvenog ili nijeLud i ponosan wrote:Da ce se armija ozbiljnih ljudi, u zrelim godinama, ovako ponasati... e to nisam mogao da predvidim. Sta bi tek bilo da nam je liga kvalitetnija, da su utakmice barem na nivou 4. Engleske divizije?
Kada shvatite da tim iz vaseg grada predstavlja malo vise od fudbalskog umijeca, cijene igraca na "transfer marketu", plata pojedinaca i fotelja sa masazama na stadionima, a da predstavlja vas kao stanovnike tog grada, te shvatite da je ono sto mi volimo grb i boja na dresu, pozrtvovanost za svaku loptu i ponos sto se nismo prodali pa ne navijamo za Manchester, Barcelonu, Real ili Juventus jer, pobogu, oni imaju milione da kupe igrace kako treba, e tada cete shvatiti sta je ovaj derbi i sta je vas klub bez obzira sto smo daleko iza ostalih po kvaliteti.Lud i ponosan wrote:Da ce se armija ozbiljnih ljudi, u zrelim godinama, ovako ponasati... e to nisam mogao da predvidim. Sta bi tek bilo da nam je liga kvalitetnija, da su utakmice barem na nivou 4. Engleske divizije?
Ne znam za koju da se odlučim da mi je bolja, ona ZELJOSVEDO ili ona sa kobrama i zelenim kartonima što neki kolega forumaš maloprije postavi...ultima_palabra wrote:Batman aka maska za ronjenje je ipak najveći failO ostalim stvarima se da pričati, ali Manijaci su u koreografijama uvijek bili daleko ispred.
veljaca wrote:Ako mislis na GRAD - da bezgranicno ..... ako mislis na FK Sarajevo - niti mrzim a niti volim ....NEMOHOES wrote:februar,volis li ti Sarajevo?a Kemu?a Saida?
Kemo mi je fin pjevac .....
Said - niti ga mrzim a ni nesto da volim .... Da bi nekoga volio ili mrzio - moram ga licno upoznati ...
Ta prva je odlična, druga nije baš uspjela najbolje... otprilike kao i ona HZ kad se štrumfovi klanjaju nečemu.Impavidus wrote:Ne znam za koju da se odlučim da mi je bolja, ona ZELJOSVEDO ili ona sa kobrama i zelenim kartonima što neki kolega forumaš maloprije postavi...ultima_palabra wrote:Batman aka maska za ronjenje je ipak najveći failO ostalim stvarima se da pričati, ali Manijaci su u koreografijama uvijek bili daleko ispred.

Obuca9 wrote:Možda i najbolji snimak gola
sto se tice koreografija od hordi sam najvise ocekivao kad su se sa zapada vratili na sjever jer je sve na sjeveru do tad bio cirkus, to znate i sami, al onda prvi derbi kako su se vratili na sjever i kad su digli onu buli sto stoji ispred lokomotive,sto nisam ni skontao na utakmici sta je dok nisam poslije pogledao slike, e tad sam vidio da imate problema sa dizanjem koreografija! Nije sad da ni jedna nije ispala kako treba, po meni su odlicne bile jedino ona "fcs" i sotonu od kartona kad ste uradili... ostalo... moze puno boljeImpavidus wrote:@ultima da ne bi sad slike stavljali tema da se ne kvari, a ne kopa mi se u Banovićima po ovakovom vremenu![]()
Samo se prisjeti Europskih utaikmica (jbg više smo ih imali zadnjih godina pa je i razumljivo više koreografija) - Cluj, Helsingborg, Levski, prošli derbi također...
kraljuThe 51st State wrote:nekad popusti tu tastaturu, stvarno demantujes narodne izreke o mudrosti i godinama...veljaca wrote:Opet vrijedjas tvrdeci da lazem .... Mozes se ti ne sloziti sa mnom, ali vrijedjati i to licno - nije lijepo ....The 51st State wrote:vrijedjas i ti inteligenciju i to konstantno ljudima po forumu, pa ti niko nista ne kaze, dakle ne prilici ti godinama da lazes i gluposti pises.
Prvo star, pa lazem - sta li je sljedece ....
ĆORAVI SE NE IGRAJUBlueBlood wrote:sto se tice koreografija od hordi sam najvise ocekivao kad su se sa zapada vratili na sjever jer je sve na sjeveru do tad bio cirkus, to znate i sami, al onda prvi derbi kako su se vratili na sjever i kad su digli onu buli sto stoji ispred lokomotive,sto nisam ni skontao na utakmici sta je dok nisam poslije pogledao slike, e tad sam vidio da imate problema sa dizanjem koreografija! Nije sad da ni jedna nije ispala kako treba, po meni su odlicne bile jedino ona "fcs" i sotonu od kartona kad ste uradili... ostalo... moze puno boljeImpavidus wrote:@ultima da ne bi sad slike stavljali tema da se ne kvari, a ne kopa mi se u Banovićima po ovakovom vremenu![]()
Samo se prisjeti Europskih utaikmica (jbg više smo ih imali zadnjih godina pa je i razumljivo više koreografija) - Cluj, Helsingborg, Levski, prošli derbi također...