Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AmiĐa_Idriz

#5501 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Madrid wrote:Nagađa se da Rooney napusta United, pa da i tu probate ubosti ? :D
Bayern je navodno već dogovorio
Muhamed Đakmić

#5502 Re: Liverpool FC

Post by Muhamed Đakmić »

Joj amidža :-)

Ofanzivnom dijelu ove ekipe treba priključiti još Eriksena i dati se na rješavanje nekih drugih pozicija. Sturridge, Suarez i Coutinho, uz Eriksena bi svakoj ekipi pravili ogromne probleme.
AmiĐa_Idriz

#5503 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Sarajevo1946 wrote:Joj amidža :-)

Ofanzivnom dijelu ove ekipe treba priključiti još Eriksena i dati se na rješavanje nekih drugih pozicija. Sturridge, Suarez i Coutinho, uz Eriksena bi svakoj ekipi pravili ogromne probleme.
pročitaj početak teksta..nije moj tekst,već tuđi :shock:
PrtiBeeGee

#5504 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

AmiĐa_Idriz wrote:Evo ovo pročitah na jednoj FB grupi..bilo bi dobro,kada bi, naravno, bilo i ostvarljivo :D :

E ovako,neko moje gledanje kako bi trebalo bit sljedece sezone.

Posto nas Carra napusta na kraju ostajemo bez stopera ima tu Skrtel ali nije igrao pola sezone i mislim da nije vise u onoj formi kao nekad i izjavio je da bi zelio napustit nas,tako da nam treba stoper po meni bi bilo najlakse dovest Pepe-a jer ne igra cesto u Realu pored Varanea a kod nas bi sa Aggerom cinio odlican tandem,posto je Reina lose branio nekoliko utakmica mogli bi ga zamijenit za Wollcott-a bez obzira sto se Reina pomalo vratio u formu,a na njegovo mjesto bi mogao doc Valdez,jer je FCB objavila da ce je na kraju napustit Sanchez,Villa,Valdez i Abidal.Ima velike mogucnosti da nam dodje Sanchez jer smo ga trebali dovesti u ono vrijeme kad ga je dovela Barca a sad ga se Barca odrice odnosno prodaje ga,i toliko prica da nam treba napadac iako se ne bih slozio sa tim ali eto za napadaca bi nam dobro dosao Higuain koji sve manje ima prilika pored Benzeme u RM,za vilju se spekulira da je poslata ponuda iz LFC.Posto je vec jasno da bez pojacanja nema ni trofeja moramo dovesti i igrace veznog reda (iako mislim da je dovoljno Allen,Henderson,Lucas i Gerrard,jer sa Trojcem Gerrard,Henderson i Lucas nijednu utakmicu nismo izgubili) a to bi mogao da bude vec dugo najavljivani Eriksen,mozda bi jos nekoga mogli dovesti u vezni red ali otom potom.
Bayer Munchen ne zeli da ponudi Ribery-u novi ugovor(jos uvijek) tako da bi se mogli ukljucit i u tu utrku.

Mada nisam optimista za ovo navedeno jer u posljednjih nekoliko god. oni koji vode transfer poslove nisu bas nesto dobri.Shelvey,Coates bi mogli na posudbu da ne gube na kvaliteti ali za prodaju njih necu da razmisljam ( moje misljenje) Coutinho mozda bi izgubio minutazu pa bi mogao da igra za U 21.Ali po meni to bi trebalo izgledati ovako:

GK : Valdez
RB : Johnson
CB : Pepe
CB : Agger
LB : Enrique
DMF : Lucas
CMF : Gerrard
AMF Eriksen ili Henderson
RWF : Wollcott
LWF : Ribery
CF : Suarez

Sub.

Jones,Coates,Kelly,Shelvey,Allen,Coutinho,Villa,Higuain,(Henderson ili Eriksen)
I onda skontas da imas samo 20Mil da potrosis na ljeto :-D
seoBIH

#5505 Re: Liverpool FC

Post by seoBIH »

Bayer Munchen ne zeli da ponudi Ribery-u novi ugovor(jos uvijek) tako da bi se mogli ukljucit i u tu utrku.
:-) :-) :-)
MyTao

#5506 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

PrtiBeeGee wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Evo ovo pročitah na jednoj FB grupi..bilo bi dobro,kada bi, naravno, bilo i ostvarljivo :D :

E ovako,neko moje gledanje kako bi trebalo bit sljedece sezone.

Posto nas Carra napusta na kraju ostajemo bez stopera ima tu Skrtel ali nije igrao pola sezone i mislim da nije vise u onoj formi kao nekad i izjavio je da bi zelio napustit nas,tako da nam treba stoper po meni bi bilo najlakse dovest Pepe-a jer ne igra cesto u Realu pored Varanea a kod nas bi sa Aggerom cinio odlican tandem,posto je Reina lose branio nekoliko utakmica mogli bi ga zamijenit za Wollcott-a bez obzira sto se Reina pomalo vratio u formu,a na njegovo mjesto bi mogao doc Valdez,jer je FCB objavila da ce je na kraju napustit Sanchez,Villa,Valdez i Abidal.Ima velike mogucnosti da nam dodje Sanchez jer smo ga trebali dovesti u ono vrijeme kad ga je dovela Barca a sad ga se Barca odrice odnosno prodaje ga,i toliko prica da nam treba napadac iako se ne bih slozio sa tim ali eto za napadaca bi nam dobro dosao Higuain koji sve manje ima prilika pored Benzeme u RM,za vilju se spekulira da je poslata ponuda iz LFC.Posto je vec jasno da bez pojacanja nema ni trofeja moramo dovesti i igrace veznog reda (iako mislim da je dovoljno Allen,Henderson,Lucas i Gerrard,jer sa Trojcem Gerrard,Henderson i Lucas nijednu utakmicu nismo izgubili) a to bi mogao da bude vec dugo najavljivani Eriksen,mozda bi jos nekoga mogli dovesti u vezni red ali otom potom.

Mada nisam optimista za ovo navedeno jer u posljednjih nekoliko god. oni koji vode transfer poslove nisu bas nesto dobri.Shelvey,Coates bi mogli na posudbu da ne gube na kvaliteti ali za prodaju njih necu da razmisljam ( moje misljenje) Coutinho mozda bi izgubio minutazu pa bi mogao da igra za U 21.Ali po meni to bi trebalo izgledati ovako:

GK : Valdez
RB : Johnson
CB : Pepe
CB : Agger
LB : Enrique
DMF : Lucas
CMF : Gerrard
AMF Eriksen ili Henderson
RWF : Wollcott
LWF : Ribery
CF : Suarez

Sub.

Jones,Coates,Kelly,Shelvey,Allen,Coutinho,Villa,Higuain,(Henderson ili Eriksen)
I onda skontas da imas samo 20Mil da potrosis na ljeto :-D
Cuj Coutinho bi trebao igrati u U21 :-) :-)
skafiskafsnjak

#5507 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Jel ostaje u ligi ovaj looserpol?
MyTao

#5508 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

skafiskafsnjak wrote:Jel ostaje u ligi ovaj looserpol?
Ne... Wigan je u strasnoj formi.
skafiskafsnjak

#5509 Re: Liverpool FC

Post by skafiskafsnjak »

Ne pratim ih nesto... ode SAF u penziju pa su mi pali na um :D
MyTao

#5510 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

skafiskafsnjak wrote:Ne pratim ih nesto... ode SAF u penziju pa su mi pali na um :D
Il' si vidio da gube pa poletio da napises sta :) al 1-1 je vec...
vaučer

#5511 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

1-2 za Liverpool, oba gola Sturridgea.
Bome smo dobro kupovali prošle zime.
MyTao

#5512 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

vaučer wrote:1-2 za Liverpool, oba gola Sturridgea.
Bome smo dobro kupovali prošle zime.
Dobar igrac, al previse sebican... da ne trazi hat trick vec bi bilo 1-4.
AmiĐa_Idriz

#5513 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

čelzi zna kupi jako loše igrače,a prodaje zvijeri :-) hat-trick :P
Gandalf

#5514 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Stturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrridge :thumbup:
Gandalf

#5515 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

koja li je ovo Kutinju asistencija, 10-a :?:
vaučer

#5516 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Osma čini mi se.
Logovan

#5517 Re: Liverpool FC

Post by Logovan »

Sturridge. :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#5518 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Coutinho - 12 utakmica, 2 gola, 7 asistencija

Sturridge - 13 utakmica, 10 golova, 3 asistencije

Kraj 1:3 ( Berbatov, Sturridge 3 gola!)
Au ljudi kakva demonstracija sile, bez 3 vjerovatno najbolja igraca ove sezone Gerrarda, Suareza i Aggera. Kakva igra Kutinja, kakve samo lopte dijeli, pa pojacanja Sturri i Cou su pojacanja decenije, fantasticno. Sjajna igra, i da je srece bilo mogli smo i 7, 8 da damo, i Borini se sjajno otvarao i imao sanse, ali nije uspio, Henderson uz Kutinja dijelio sjajne lopte, stvarno fantasticna utakmica, i ko zna sto bi bilo da su Cou i Sturri bili od pocetka sezone sa nama. Cist dokaz da nam za sledecu sezonu fali mozda jos jedan, dva dobra igraca, jaka klupa, i eto nas konkurenti svima, fantasticno!

Znam da je malo glupa prica, ali sledece sezone stvarno mozemo da ocekujemo mnogo. I bicemo mocni to je jasno. Rodgersu svaka ti, ali svaka ti cast na ovim potezima. Kakva igra u 2013. godini, kakvo uzivanje, kakva lakoca i jednostavnost, tako lako ulazimo u sanse, koliko smo samo puta demolirali protivnike, i uz jos neka pojacanja, definitivno mozemo mnogo, YNWA!
Kemal Malovčić

#5519 Re: Liverpool FC

Post by Kemal Malovčić »

Budući da je dušmanin napustio kormilo dušmanskog kluba, iduće godine idemo na titulu. Ili barem na drugo ili treće mjesto. Ili Ligu prvaka.
AmiĐa_Idriz

#5520 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Kemal Malovčić wrote:Budući da je dušmanin napustio kormilo dušmanskog kluba, iduće godine idemo na titulu. Ili barem na drugo ili treće mjesto. Ili Ligu prvaka.
naravno Kemo..raspadaju se polako,ali sigurno :thumbup:
AmiĐa_Idriz

#5521 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Image
sa današnje tekme :D
Teufik

#5522 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

Kemal Malovčić wrote:Budući da je dušmanin napustio kormilo dušmanskog kluba, iduće godine idemo na titulu. Ili barem na drugo ili treće mjesto. Ili Ligu prvaka.
Doslo je do provale...
AmiĐa_Idriz

#5523 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

E'o kako bi trebao da izgleda Enfild kada se prosiri :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... a12Q_dOMRY
Teufik

#5524 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

AmiĐa_Idriz wrote:E'o kako bi trebao da izgleda Enfild kada se prosiri :)

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... a12Q_dOMRY
Koliki bi kapacitet trebao imati?
Gandalf

#5525 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Rodgers je doveo dva odlična pojačanja : Sturridge i Kutinjo, ali i dva loša : Borini i Allen, Borinija su skršile povrede, možda bi i mogao više zdrav, Allen mi je totalno razočarenje - s druge strane iz duboke kome je vratio Hendersona koji je prošlu seznu bio očajan, ove godine je već pružio dobrih partija, što je svakako + za BR-a, priliku je davao i mlađima, mada nisu se baš iskazali - ovoj ekipi bi dobro došao još jedan dobar napadač, pokretan veznjak i betonski centralni bek kao zamjena za Carraghera - opet ću reći da su Sturridge i Kuti došli prekasno za ovu sezonu, ali sljedeće sezone, ako svi budu živi i zdravi LP je realan cilj.
Post Reply