Odličan potez.Charuga wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ispunjenje obećanja”
» Charuga
4 sata
Sad možemo pisati šta god hoćemo.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Odličan potez.Charuga wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ispunjenje obećanja”
» Charuga
4 sata
Charuga wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ispunjenje obećanja”
» Charuga
14 dana
Kad je izvlačenje? Valja navijati za Hercegovce do krajaTomahawk11 wrote:Zrinjski, Siroki, Olimpic i Borac.
Gasi, Meho. Nije zanimljivo
Olimpic osvaja.Tomahawk11 wrote:Zrinjski, Siroki, Olimpic i Borac.
Gasi, Meho. Nije zanimljivo
+18jeza u ledja wrote:nema charuge??!
kurac picka govno sisa
Ne pika se. Nisi nikog vrijedZOjeza u ledja wrote:nema charuge??!
kurac picka govno sisa
Pravi manijak nema šta: 3 zuba i smije se kao luđak.Bambino Blu wrote:
Anarhija na forumuCharuga wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ispunjenje obećanja”
» Charuga
4 sata
Pa i vi ste ovakvi, realno.Bambino Blu wrote:
Ost'o je Libero, a on je nas. Pripazi se ti sta pricasBHF_Manijak wrote:Sta je picketine, nema Charuge, hajd sad nek' nesto kaze, mrlje jedne, jebem vas bagave...![]()
![]()
![]()
Mislim nije ovo za mene sad nesto woow, ja i ovako lajem, nego eto, cisto da ispostujem nedostatak moderacije na temi.![]()
??? ne kontam fakatBHF_Manijak wrote:Sta je ***
Kontas sad @testni, zjb se co'jk. Doduse tamo je qvot'o jednog nalozenog pitara a odgovarao mu sa vi ( mnozina ). Sindrom B.L.U.E.!?Charuga wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ispunjenje obećanja”
» Charuga
4 sata
BHF_Manijak wrote:Sta je picketine, nema Charuge, hajd sad nek' nesto kaze, mrlje jedne, jebem vas bagave...![]()
![]()
![]()
Mislim nije ovo za mene sad nesto woow, ja i ovako lajem, nego eto, cisto da ispostujem nedostatak moderacije na temi.![]()
luckylaka wrote:Maloprije sa posla pa nisam u toku.Malo pregledao forum I vidim da Sarajevo ima povoljan rezultat za revans.Mislim da ce u revansu na A.F. uspjeti sacuvati ovu prednost samo nigdje ne mogu naci kada se igraju revans utakmice.
Istekla 4 sata ...Charuga wrote:Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ispunjenje obećanja”
» Charuga
4 sata
-LIBERO- wrote:BHF_Manijak wrote:Sta je picketine, nema Charuge, hajd sad nek' nesto kaze, mrlje jedne, jebem vas bagave...![]()
![]()
![]()
Zezancija je fina stvar. Produbljuje jaranstvo i sve to ostalo. Ali...
Banned user for reason “Krsenje pravila foruma. Psovke-uvrede.” -1dan-
» BHF_Manijak