Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
senainter
#5501 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesam korisnik, potpisala ugovor, dolaze u ponedeljak Nema potrebe za vulgarizmima mislim de se malo saberi 
-
krater
#5502 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa sta te muci, u cemu je problem ?senainter wrote:Jesam korisnik, potpisala ugovor, dolaze u ponedeljak Nema potrebe za vulgarizmima mislim de se malo saberi
-
acer5101
#5503 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pa u p.m vise! Naucimo dijeliti ljude na dobre i lose, kao u citavom normalnom svijetu!Hebo nas nacionalizam vise!senainter wrote:Ne mogu nista reci za telemach jer jos nisam probala, al za iste pare oni mi nude recimo 2 puta brzi internet i iste kanale ko u telecomu. U telecomu je usluga ok, samo osoblje i organiziranost njihovih radnika je problem. A Moja TV mi steka, i onda oni nece da dodju da to naprave. Npr za ruter sam cekala godinu dana, za TV evo cekam vec 7 dana nemam kanala nikako ....
Prvi put kad je monter dosao da mi prikljuci ruter izderao se na mene toliko, da me bilo strah iza toga godinu dana da ih zovnem i da kazem da taj ruter steka.. Jbg nabere se sve to ...
Nadam se da ce telemach biti bolji, nisam nacionalista, kogod je korektan za mene je covjek ...
A ja ne znam sto ovdje pojedinci imaju problema sa telemašima? Ljudi profesionalni, ljubazni i ozbiljni. Nema niko pravo da galami na svog kupca, tako da je taj telekom mogao samo dobiti po pppp. On svoje probleme neka ostavi kod kuce ili ostavi u stranci
Ja sam sa telemahom prezadovoljan.
-
Kralj Tvrtko I.
#5504 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

slika govori vise od ijedne napisane rijeci...
citam ove sto pljuju po telemachu....ne znam koji vam je Q....pregledajte malo vase kante od racunara....mozda je i do vas....nakupi se svakakvih baja na raznoraznim kanalima yutubeta....
a i ovi nacionalisti, radikalisti...nosi te se sa ovog pdf-a kreteni....
-
Bryant 24
#5505 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E upravo to druze,pola njih ne odrzava racunare,skupi se hamelja i telemach im kriv. A niko od njih nije cuo recimo za ccleaner,najjednostavniji program na planeti zemlji.Kralj Tvrtko I. wrote:
slika govori vise od ijedne napisane rijeci...
citam ove sto pljuju po telemachu....ne znam koji vam je Q....pregledajte malo vase kante od racunara....mozda je i do vas....nakupi se svakakvih baja na raznoraznim kanalima yutubeta....
a i ovi nacionalisti, radikalisti...nosi te se sa ovog pdf-a kreteni....
-
klej
#5506 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pozzzz
moze li mi neko, iz licnog iskustva, reci u kojem najkracem roku mogu ocekivati uvodjenje interneta i fiksnog tel. od strane telemaha? u stanu vec imam njihovu analognu tv, pa valjda to moze i ubrzati proceduru. najvjerovatnije, sada idem do bh telekoma na obali, da odjavim sve njihove usluge, izuzev mob-a, zakljucno sa 01.04.2013. godine. medjutim, ne bih zelio da se dovedem u situaciju da ostanem bez interneta na duzi vremenski period, recimo 10 i vise dana
moze li mi neko, iz licnog iskustva, reci u kojem najkracem roku mogu ocekivati uvodjenje interneta i fiksnog tel. od strane telemaha? u stanu vec imam njihovu analognu tv, pa valjda to moze i ubrzati proceduru. najvjerovatnije, sada idem do bh telekoma na obali, da odjavim sve njihove usluge, izuzev mob-a, zakljucno sa 01.04.2013. godine. medjutim, ne bih zelio da se dovedem u situaciju da ostanem bez interneta na duzi vremenski period, recimo 10 i vise dana
- Praetorious
#5507 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ako si naručio uvođenje ranije, bar 10-15 dana, sa naznakom da uslugu želiš koristiti počev od 1.4., onda ne bi trebalo da imaš ikakvo (duže) čekanje. Ako tek sada ideš da potpišeš ugovor, onda ... niko ne zna, ovi ugovori se potpisuju ranije upravo zato da bi se izbjegli prekidi u korištenju usluge.
-
klej
#5508 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
hvala na info. nisam narucio ranije, odluku sam donio jutros, mada jos uvijek nije definitivna, jer vidim i na vasoj temi da pojedini korisnici imaju odredjenih problema sa uslugama, pa kontam da li cu stvarno imati bolju uslugu i podrsku ako predjem. nazalost, u bosni ne vazi ono da za svoje pare biras najbolje za sebe. ovdje za svoje pare biras ono malo losijePraetorious wrote:Ako si naručio uvođenje ranije, bar 10-15 dana, sa naznakom da uslugu želiš koristiti počev od 1.4., onda ne bi trebalo da imaš ikakvo (duže) čekanje. Ako tek sada ideš da potpišeš ugovor, onda ... niko ne zna, ovi ugovori se potpisuju ranije upravo zato da bi se izbjegli prekidi u korištenju usluge.
-
viva_il_chelik
#5509 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li jos neko ima problema sa brzinom interneta u Zenici?

-
kakavdanakneiskustvu
#5510 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
viva_il_chelik wrote:Da li jos neko ima problema sa brzinom interneta u Zenici?
imao sam ja na jednoj adresi,na drugoj mi sve ok
-
viva_il_chelik
#5511 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni je ova brzina na svim stranicama. U 15,30h kontam gledat stream siroki celik a s ovom brzinom tesko da cu ista vidjet....kakavdanakneiskustvu wrote:viva_il_chelik wrote:Da li jos neko ima problema sa brzinom interneta u Zenici?
-
kakavdanakneiskustvu
#5512 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
viva_il_chelik wrote:Meni je ova brzina na svim stranicama. U 15,30h kontam gledat stream siroki celik a s ovom brzinom tesko da cu ista vidjet....kakavdanakneiskustvu wrote:viva_il_chelik wrote:Da li jos neko ima problema sa brzinom interneta u Zenici?
ne mislim na stranice,imam dva priključka,na jednom mi nije bila brzina ok,na drugom jeste
-
viva_il_chelik
#5513 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
quote="kakavdanakneiskustvu"]
ne mislim na stranice,imam dva priključka,na jednom mi nije bila brzina ok,na drugom jeste[/quote]
Sad cu pokusait iskljuciti router i direktno prikopcati modem u kompjuter...
viva_il_chelik wrote:Meni je ova brzina na svim stranicama. U 15,30h kontam gledat stream siroki celik a s ovom brzinom tesko da cu ista vidjet....kakavdanakneiskustvu wrote:viva_il_chelik wrote:Da li jos neko ima problema sa brzinom interneta u Zenici?
ne mislim na stranice,imam dva priključka,na jednom mi nije bila brzina ok,na drugom jeste[/quote]
Sad cu pokusait iskljuciti router i direktno prikopcati modem u kompjuter...
-
kakavdanakneiskustvu
#5514 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad cu pokusait iskljuciti router i direktno prikopcati modem u kompjuter...[/quote]
probaj samo modem resetovati
- BaDa
#5515 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@telemach dal vi mozete vidjet dal neko drugi koristi moju ip adressu? posto sumnjam da mi neko koristi racunar remote desktop sistemom! 
-
viva_il_chelik
#5516 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@kakavdanakneiskustvu: Pokusavao sam to vec par puta, ali nista nije uspjevalo. Evo sad sam iskljucio router i direktno prikopcao modem u kompjuter i nesto malo je bolje. Valjda ce biti dovoljno da odgledam utakmicu.

Edit: Evo ga dize se

Edit: Evo ga dize se

- alkalna_baterija
#5517 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Do čega može biti ako stalno imam neke probleme s konekcijom? Dođu, poprave, izmjere, sve super
odu, nakon 2 sata opet isto... tako je samo s vremena na vrijeme, ali zadnja dva dana je baš katastrofa 
- Asiklar
#5518 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pukla optikaalkalna_baterija wrote:Do čega može biti ako stalno imam neke probleme s konekcijom? Dođu, poprave, izmjere, sve superodu, nakon 2 sata opet isto... tako je samo s vremena na vrijeme, ali zadnja dva dana je baš katastrofa
-
Domy31
#5519 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pusti snovi fašistoAsiklar wrote:pukla optikaalkalna_baterija wrote:Do čega može biti ako stalno imam neke probleme s konekcijom? Dođu, poprave, izmjere, sve superodu, nakon 2 sata opet isto... tako je samo s vremena na vrijeme, ali zadnja dva dana je baš katastrofa
![]()
![]()
![]()
- rajv0sa
#5520 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Post je upucen ovom turcinusenainter wrote:Jesam korisnik, potpisala ugovor, dolaze u ponedeljak Nema potrebe za vulgarizmima mislim de se malo saberi
-
kakavdanakneiskustvu
#5521 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ode tema u klinac
- Telemach
#5522 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke u inbox kako bismo provjerili i korigovali sve što je potrebno.viva_il_chelik wrote:Da li jos neko ima problema sa brzinom interneta u Zenici?
- Telemach
#5523 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Svim prijateljima katoličke vjeroispovijesti, želimo Sretan i blagoslovljen Uskrs, sa željom da ga provedete u miru i obiteljskom veselju.
-
soul_assassin
#5524 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hvala na čestitkama.
Imam pitanje vezano za televiziju i D3 uslugu. Na stranici stoji da postoji nekoliko vrsta digitalnih paketa između ostalih start, osnovni i prošireni. Za osnovni je naknada 5km a na prošireni naknada 10km.
Međutim, neki dan me ubjeđuju ljudi u Telekabelu da je osnovni pakat fiktivan i da mogu uzet samo prošireni od 10KM, što ja ne želim. Dakle pitanje je, mogu li ja uzeti ovaj od 5KM još paket na postojeći.
Inače koristim Duo paket net+tv te imam start paket za televiziju.
Imam pitanje vezano za televiziju i D3 uslugu. Na stranici stoji da postoji nekoliko vrsta digitalnih paketa između ostalih start, osnovni i prošireni. Za osnovni je naknada 5km a na prošireni naknada 10km.
Međutim, neki dan me ubjeđuju ljudi u Telekabelu da je osnovni pakat fiktivan i da mogu uzet samo prošireni od 10KM, što ja ne želim. Dakle pitanje je, mogu li ja uzeti ovaj od 5KM još paket na postojeći.
Inače koristim Duo paket net+tv te imam start paket za televiziju.
-
semir1988
#5525 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ovog @asiklar definitivno treba poslati u plavu gimnaziju