Ljubomora je tako ljudska, a meni sve što je ljudsko nije nikada bilo strano.stalaktit wrote:Modrić je u top 5 playmakera u svijetu.cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Pletikosa koji je odigrao cirka 80 utakmica u zadnjih pet godina, Ćorluka isto tako oko 80 ali za četiri godine, Perišić koji je na klupi Dartmunda uz odigranih cirka 900 minuta u sezoni, Šinfild iz Ajntrahta, Strinić iz Dnjepra, Mandžukić Wolfsburg, Jelavić Everton, Vukojević Dinamo Kijev, Srna koji je u vellikom padu forme jer je star ( 30 ) i postaje sporiji i sporiji, Rakitić Sevilja i jedina klasa je Modrić, jebena neka baza![]()
Imaju bolje trenere, imaju mentalitet. Mi nemamo ništa od navedenog. Tu je negdje i kraj priče.
Jelavić je čovjek čije vrijeme tek dolazi - tek je došao u Premiership, već je dao u polusezoni više nego većina napadača u cijeloj sezoni, +EP.
Eduardova klasa se zna, povreda ga je zeznula, ali nije nimalo gori nego kad je bio prvi napadač Arsenala.
Srna je čvrstim ugovorom vezan za Šahtar, i samo zato što ga vlasnik nije htio pustiti ni za koji novac, nije u nekom većem klubu, iako nije loše igrati svake godine LP - ako ovako trči kad je star, onda ja ne znam kako igraju ta mlada krila, bokte.
Mandžukić u Wolsfburgu i čeka ga transfer, osobito nakon ovoga - nije li tako bilo i s Džekom u Wolfsburgu, ne znam što je jadno u igranju za Wolfsburg?
Perišić je tek u 23. godinu zakoračio, igra u njemačkom prvaku, i tek se sad vidi koliko i kako može.
Tih par iz lošijih klubova koje nabrajaš - prosjek jesu, ali nisu baš ni nešto loši. Mogu izgurati na borbenost. Osim Srne, ovih 5 gore ušetalo bi u svaki klub, osim naravno Reala i Barce, tu i tako ide 20ak najboljih, dakle, samo Modrić.
Nemojte da vas ljubomora zaslijepi
Hrvatska možda ne prođe skupinu, i bilo bi prirodno da ne prođe skupinu protiv takvih velikana s ogromnim poolom igrača kakva je Italija i Španjolska - ali meni je to konstantno izrugivanje reprezentaciji iz sićušne zemlje koja je desetljeće u top 10 svjetskih reprezentacija - čisto jadno
Nego, čisto faktografski, Eduardo je možda bio prvi napadač u rezervama Srsenala, al u prvom timu...slaba mi sježanja na ta vremena.