Pa budi ono sto jesi, nema razloga za pravdanjem... pogotovo sto je to mainstream u BL. Ali frajer bi i cetnikovao po Twitteru i uzimao lovu po Federaciji.
PEKARE U SARAJEVU
- ultima_palabra
#551 Re: PEKARE U SARAJEVU
Ali je nasmjesnija ta njegova prica "ja sam za bratstvo i jedinstvo, ali vidi ovih muslimana sta rade, sad cu za inat da cetnikujem"
Pa budi ono sto jesi, nema razloga za pravdanjem... pogotovo sto je to mainstream u BL. Ali frajer bi i cetnikovao po Twitteru i uzimao lovu po Federaciji.
-
Zizi505
#552 Re: PEKARE U SARAJEVU
Maison coco, pripelit im Manja ne može, i većina ostalih proizvodjača.Matzan wrote:Kad se u Sa pojave pekare koje su u stanju napraviti peciva približnog kvaliteta Manji,
vrlo rado ću kupovati u istim.
Do tada
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#553 Re: PEKARE U SARAJEVU
Ma neki Beljulji mu hakovao profil, nema sta drugo biti

- karanana
#554 Re: PEKARE U SARAJEVU
mrvica je ok. mada mi i mrvica ide na neku stvar zbog prenapuhanosti. ali je sasvim ok. jest skuplja.zizi505 wrote:Maison coco, pripelit im Manja ne može, i većina ostalih proizvodjača.Matzan wrote:Kad se u Sa pojave pekare koje su u stanju napraviti peciva približnog kvaliteta Manji,
Do tada
- ultima_palabra
#555 Re: PEKARE U SARAJEVU
Mozda se solidarise sa koalicionim partneromsime_cipol wrote:Ma neki Beljulji mu hakovao profil, nema sta drugo biti![]()
- Edin H.
#556 Re: PEKARE U SARAJEVU
Fakat koji kretenultima_palabra wrote:Ali je nasmjesnija ta njegova prica "ja sam za bratstvo i jedinstvo, ali vidi ovih muslimana sta rade, sad cu za inat da cetnikujem"![]()
- i agree
#557 Re: PEKARE U SARAJEVU
https://www.klix.ba/vijesti/bih/radovan ... /190320020
Drzis radnje po istom tom Sarajevu kojeg je ovaj teroriso a ti ga podrzavas?Da je ova nasa bosna imalo drzava sve radnje da mu zatvori po Sarajevu.
Drzis radnje po istom tom Sarajevu kojeg je ovaj teroriso a ti ga podrzavas?Da je ova nasa bosna imalo drzava sve radnje da mu zatvori po Sarajevu.
-
Zizi505
#558 Re: PEKARE U SARAJEVU
Jednom sam kupila razna peciva i kruh i nikada više, ništa mi se nije svidjelo, plus onaj zagušljiv prostor u kojem prodajukaranana wrote:mrvica je ok. mada mi i mrvica ide na neku stvar zbog prenapuhanosti. ali je sasvim ok. jest skuplja.zizi505 wrote:
Maison coco, pripelit im Manja ne može, i većina ostalih proizvodjača.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#559 Re: PEKARE U SARAJEVU
Nema samo radnje po sarajevu, vec i prodaju u bingu, konzumu i mercatorui agree wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/radovan ... /190320020
Nije jedini, radi i Sito isto i jos jedna pekara iz IS
- strong69
#560 Re: PEKARE U SARAJEVU
On se samo salio. Inače, antifašisti u RS podržavaju Karadžića i Mladica i srpsko bratstvo i jedinstvo.ultima_palabra wrote:Ali je nasmjesnija ta njegova prica "ja sam za bratstvo i jedinstvo, ali vidi ovih muslimana sta rade, sad cu za inat da cetnikujem"![]()
Ali zamisli taj poriv koji on ima i koliko je taj poriv jak da je pobijedio i novac. Hej, ne brani Karadžića iz LIČNIH RAZLOGA.
-
Juliuscezar
#561 Re: PEKARE U SARAJEVU
Koliko sutra ide status kako kod njega radi X ljudi medju njima toliko Bošnjaka i kako ce ostat bez posla svi zbog hajke
- choxnox
#562 Re: PEKARE U SARAJEVU
A sta mislis sto je takva kvaliteta peciva? Ove klasicne/siptarske pekare koriste mast biljnog porijekla (maslac, maslo) ili vjestackog (margarin), a Manja je otisla korak dalje pa koristi mast zivotinjskog porijekla. Da se igramo pogadjanja mast koje zivotinje?Matzan wrote:Kad se u Sa pojave pekare koje su u stanju napraviti peciva približnog kvaliteta Manji,
Do tada
Za ove koji ni prije nisu bili bas inteligentni pa su kupovali proizvode iz pekara Manja, a narocito za ove koji nastave kupovati - prijatno, kazu sa svinjskom masti sve ide lakse niz grlo
- dobar osjecaj
#563 Re: PEKARE U SARAJEVU
Takvu nebulozu i laz moze napisati samo neko ko nikada nije probao peciva sa svinjskom mascu. Okus je ruzan i karakteristican i definitivno nije prisutan ni u kakvom ukusnom pecivu.choxnox wrote:A sta mislis sto je takva kvaliteta peciva? Ove klasicne/siptarske pekare koriste mast biljnog porijekla (maslac, maslo) ili vjestackog (margarin), a Manja je otisla korak dalje pa koristi mast zivotinjskog porijekla. Da se igramo pogadjanja mast koje zivotinje?Matzan wrote:Kad se u Sa pojave pekare koje su u stanju napraviti peciva približnog kvaliteta Manji,
Do tada![]()
Za ove koji ni prije nisu bili bas inteligentni pa su kupovali proizvode iz pekara Manja, a narocito za ove koji nastave kupovati - prijatno, kazu sa svinjskom masti sve ide lakse niz grlo
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#564 Re: PEKARE U SARAJEVU
Cinjenica je da je hljeb kod Manje za klasu bolji od ostalih, ne znam na koji fazon, ali je tako. No obraz mi ne dozvoljava da idem tamo
- choxnox
#565 Re: PEKARE U SARAJEVU
Da mi je neko nekada rekao da cu corbu jesti sa ovcijom mascu, a da toga necu biti ni svjestan rekao bih mu da laze. A inace imam istancano culo okusa. Koriste se preradjevine, a ne sirovine u svom osnovnom obliku prilikom cije obrade se gube originalne nepozeljne osobine, a zadrzavaju one koje doprinose poboljsanju jela. Isto tako vecina danasnjih peciva su puna vjestackih aditiva, poboljsivaca okusa i sl. i mnogi toga nisu svjesni.dobar osjecaj wrote:Takvu nebulozu i laz moze napisati samo neko ko nikada nije probao peciva sa svinjskom mascu. Okus je ruzan i karakteristican i definitivno nije prisutan ni u kakvom ukusnom pecivu.choxnox wrote:A sta mislis sto je takva kvaliteta peciva? Ove klasicne/siptarske pekare koriste mast biljnog porijekla (maslac, maslo) ili vjestackog (margarin), a Manja je otisla korak dalje pa koristi mast zivotinjskog porijekla. Da se igramo pogadjanja mast koje zivotinje?Matzan wrote:Kad se u Sa pojave pekare koje su u stanju napraviti peciva približnog kvaliteta Manji,
Do tada![]()
- drag_gost
#566 Re: PEKARE U SARAJEVU
insomnia78 wrote:To opet dijaspora zavadja i todrag_gost wrote:Ne znam sto tebe to toliko sekira, ti si svakako daleko do cetnika i slicnih nemaniinsomnia78 wrote:Isto ko i vi sto pokazujete. Kae ukusno mu pecivo a i deset feninga jeftinije. Sta ima veze sto je cetnik
Ne dijaspora, ja vidim samo jednog dijasporca.
Ne zavadja, ja vidim samo pametovanje.
Ne moras nam ti otvarati oci, tebe svakako ne dotice
-
kurtasevic
#567 Re: PEKARE U SARAJEVU
Meni nema boljeg peciva od domaćeg peciva ispečenog u rerni, ne znam što ste se toliko nafurali na pekare jeble vas pekare. Kad domaću pogaču izvadiš iz rerne kuća se uzmiri.
- Yenna
#568 Re: PEKARE U SARAJEVU
Išla sam u Manju, nije da nije lijepo i ukusno.
Ali ISLA...više jok
Ali ISLA...više jok
- nepass1
#569 Re: PEKARE U SARAJEVU
ne znam ni koji kurac ste isli pored milion pekara u sa.
a ovi sto ga inace brane se usutili po forumu
vec je bilo price o manji i izjavama
a ovi sto ga inace brane se usutili po forumu
vec je bilo price o manji i izjavama
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#570 Re: PEKARE U SARAJEVU
Treba fetvu izdat da se ne kupuje u Manji. Danas na dzumi obavezno da se hutba odrzi povodom novonastale situacije 
- insomnia78
#571 Re: PEKARE U SARAJEVU
Znas, istorija se odista ponavlja
Nekad:
“Pa dobro Obrene majku mu jebem do kad ti mislis ici na večere Turcima? Zemlju nam poharaše, kralja ubiše, zulum počiniše”
-“Ali kod njih je tako lijepo sredjeno, ne ko kod ovih nasih vlastelincica koji misle da su ufatili boga za muda a i imaju taj nekakav pilav da ti samo vidis kako je to ukusno”
Danas:
“Jel to stvarno Osmane dotle doslo da se pare moraju ostavljati liku koji javno podrzava Karadzica i Mladica? Hej onog Karadzića i onog Mladića. Genocid, zlocini, ubistva, silovanja.”
-“Ali znas kaka mu je gotivna pekara, osjecam se ko da sam sad upo u Sex and City a i pecivo je tako ukusno”
Nema, narod koji nije u stanju ne pojesti jednu kiflu kod lika koji podrzava Ratka Mladica i Radovana Karadzica. Dva lika osudjena za najgore zlocine nad istim tim narodom koji ima “bogatu” istoriju zrtve kroz vijekove nece da zavrsi dobro
PS: pozdravlja vas Sale

Nekad:
“Pa dobro Obrene majku mu jebem do kad ti mislis ici na večere Turcima? Zemlju nam poharaše, kralja ubiše, zulum počiniše”
-“Ali kod njih je tako lijepo sredjeno, ne ko kod ovih nasih vlastelincica koji misle da su ufatili boga za muda a i imaju taj nekakav pilav da ti samo vidis kako je to ukusno”
Danas:
“Jel to stvarno Osmane dotle doslo da se pare moraju ostavljati liku koji javno podrzava Karadzica i Mladica? Hej onog Karadzića i onog Mladića. Genocid, zlocini, ubistva, silovanja.”
-“Ali znas kaka mu je gotivna pekara, osjecam se ko da sam sad upo u Sex and City a i pecivo je tako ukusno”
Nema, narod koji nije u stanju ne pojesti jednu kiflu kod lika koji podrzava Ratka Mladica i Radovana Karadzica. Dva lika osudjena za najgore zlocine nad istim tim narodom koji ima “bogatu” istoriju zrtve kroz vijekove nece da zavrsi dobro
PS: pozdravlja vas Sale

- drag_gost
#572 Re: PEKARE U SARAJEVU
Samo dodatak: lik je debil, ocito. A Manju izbjegavati, definitivno.
-
glockov kolac
#573 Re: PEKARE U SARAJEVU
Ovo je dokaz šta četnici misle o Bošnjama - pišamo po vama i govorimo vam da pada kiša, a kad se pobunite, ko nas zavadi...
Kad su im "komunisti" ovakvi, kakvi li su pravi četnici
Kad su im "komunisti" ovakvi, kakvi li su pravi četnici
- amidzazeher
#574 Re: PEKARE U SARAJEVU
Neka francuz, ne zakuhavaj, taman se smiri, valja pekaru mijenjat, nije to lako, a i tebe se to svakako ne tice, cetnici se ionako svakih 50 godina ukazu, nece tebe, star si vec