heckler wrote:Sa nestrpljenjem ocekujem sta ce sutrasnja srpska ekskluziva biti. Znam sad koliko se struje trosi, koje su minimum donacije, sta li cu tek sutra saznati. Gorim od nestrpljenja.

LoL
Ali vjeruj mi, velika je hajka ovih dana... u dosta srbijanskih medija. Prvo se desilo ono sa snajperom gore u Svedskoj, pa kad im to nije upsjelo, sada su mu se nesto naklatili preko medija. Kako dodje mart njima atetnati udare u mozak
@independer, hvala ti brate
@It_is_a_Leclerc, sto rece udrch, nekom je ok da donira i 10.000 eura za dzamiju, sto je opet stvar licnog izbora. I meni bi bilo puno toliko novca da dam sve i da ga imam, ali opet, nekom nije. Mada vidi, ne idu sve te pare za izgradnju dzamija ili drugih objekata. IZ u Srbiji je ucestvovala u obnovi kuca protjeranih iz sandzackih sela u pogranicnim krajevima uz BiH. Po cijelom Sandzaku ima Narodne kuhinje, a u Prijepolju jedina koja postoji je upravo ta. Drzava se nije udostojila da napravi niti jednu. Pomazu roditelje u nabavci skolskog pribora i udzbenika za djecu. Eno pomogli su itekako ljude u Kraljevu kad je bio zemljotres tamo... da vidis samo kako ti Srbi docekaju Zukija, a kako i nece, mnogi su ih sunarodnjaci tada zaboravili.
Uostalom, Zukorlic nije vlast pa da moze da radi na obnovi ekonomije. To bi trebali ovi Ljajicevi... ali oni evo ih optuzeni za milionske pronevjere u Novom Pazaru. I gradonacelnik Meho Mahmutovic, a i mnogi iz drugi iz Ljajicevog SDP-a. Da ne pricam koliko pomaze ratne zlocince, odovjio je 19 miliona eura za one iste koji su ubijali Bosnjake, smece ljudsko
Sto se tice poredjenja RS i Sandzaka... mi realno nikada i nismo imali separatisticke ambicije. Kulturna autonomija ili neka regija u okviru Srbije. Mislim da Sandzak ima i istorijsko pravo na to. Sa druge strane ambicije politicara iz RS-a su koliko vidim secesija i razbijanje BiH.
@theTruePath, ma pusti ih, kompletan video je montiran i izvlacene su recenice iz konteksta... bagra se sluzi svacim