Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rumFo wrote:hahaha ovaj me podsjeti na radnog kolegu... kako smo ga danima lozili "lizach"
valjda lik nafato neku studenticu, pa se zaljubio, a uz sve to je bio "neiskusan" i dodje lik jedan dan na posao, sa "onim blentavim osmjehom" skuzimo ga mi i u rolku pocnemo... jel ti ga siljila, ovo ono, a on ono cudno gledajuci, jok ba sta vam je, ne bi mogo to... a reko jesil' ti "lizo" heheheh a on na to fuj hehehehhe
mos mislit, njihove perverzije u krevetu
mozda sam imao vise treba od tebe i lijepo sam napisao da ne bih nikada zeni dao da mi pusi.
ostale lahkog morala njima rado dajem,ne vidim u cemu je problem
A sto se tice analnog seksa imam losa iskustva,nije to to bar sto se mene tice
Ghost_Rider_XXX wrote:Ne mora ba tebi, pušila je onima prije tebe. Možeš li tek tog paradoksa zamislit'.
pa bas zato sto ga danas vecinom djevojke puse svakom i nemamo bas neki izbor za ozeniti haha
najbolje dovesti zenu sa strane .
Mogu ti reći da si sto posto upravu. I kod mene je pušenje jedan od osnovnih kriterija za brak.
Sad mene kao neukog laika interesuje, šta se dešava kada se oženiš, a poželiš malo oralnog seksa? Jel ideš u neki ovlašteni servis ili se samobičuješ dok te ne prodje?
Ghost_Rider_XXX wrote:Ne mora ba tebi, pušila je onima prije tebe. Možeš li tek tog paradoksa zamislit'.
pa bas zato sto ga danas vecinom djevojke puse svakom i nemamo bas neki izbor za ozeniti haha
najbolje dovesti zenu sa strane .
Mogu ti reći da si sto posto upravu. I kod mene je pušenje jedan od osnovnih kriterija za brak.
Sad mene kao neukog laika interesuje, šta se dešava kada se oženiš, a poželiš malo oralnog seksa? Jel ideš u neki ovlašteni servis ili se samobičuješ dok te ne prodje?
Sjednes i porazgovaras sa zenom.Kazes da ti je naumpalo a da nema smisla da ona to radi i da je dobro da ti sad odes prostitutki...I onda ti ona jebe mater uzduz i poprijeko.
A kuce ona jadna kad joj naumpadne oralno,il joj ne smije naumpast?
Ja ovdje jedino vidim tvoje postove koji nemaju veze sa temom lj&s, pa ako ne znas pravila teme vrati se na prvi post i procitaj. Upozorenje ne stoji dzaba!
Kako drugi dobiju banove zbog trolanja, neces ni ti biti izuzetak.
Ghost_Rider_XXX wrote:Sad sam opet plaho zbunjen, mi koji još nismo u braku, smijemo li upražnjavati oralac ili se ni to ne smije?
Pa smijes ako zelis da se zarazis bakterijama i mikrobima, ali i to je uredu dok su tvoji manje su stetni valjda. Oni tudji su previse stetni, dovode do smrtnih posljedica