skini oskarov renamer, i pobrisi tacke, na kraju stavi ekstenziju .rarPlatformas wrote:nece ni KM, jebat ga. Skidam novi fajl
Code: Select all
File: Barcelona.VS.Real.Madrid.FULL.MATCH.25.01.2012.Copa.del.Rey.HDTV.x264-RUDOS.rarModerator: Benq
skini oskarov renamer, i pobrisi tacke, na kraju stavi ekstenziju .rarPlatformas wrote:nece ni KM, jebat ga. Skidam novi fajl
File: Barcelona.VS.Real.Madrid.FULL.MATCH.25.01.2012.Copa.del.Rey.HDTV.x264-RUDOS.raronda samo pobrise tacke? sacu maksuz skinut ovo.ek0 wrote:Zasto ce stavljati .rar kada se vidi gore da ga je "extractovao" iz rara. Kao sto neko napisa, skini VLC ima ima da radi.
alica.k wrote:skini oskarov renamer, i pobrisi tacke, na kraju stavi ekstenziju .rarPlatformas wrote:nece ni KM, jebat ga. Skidam novi fajl
File: Barcelona.VS.Real.Madrid.FULL.MATCH.25.01.2012.Copa.del.Rey.HDTV.x264-RUDOS.rar
sad smo svi skinuli istu stvar hahanihil_ wrote:Skino sam fajl i promjenuo u .rar ekstenziju i u njemu je sad opet drugi rar fajl sa passwordom...
BAtali ovo, ovo je neki fake torrent...dao mi je link na neku sumnjivu stanicu...budem li pokupio nesto nece valjati...
Ako hoces utakmicu da skines evo ti link.Platformas wrote:alica.k wrote:skini oskarov renamer, i pobrisi tacke, na kraju stavi ekstenziju .rarPlatformas wrote:nece ni KM, jebat ga. Skidam novi fajl
File: Barcelona.VS.Real.Madrid.FULL.MATCH.25.01.2012.Copa.del.Rey.HDTV.x264-RUDOS.rar
Hvala, izgleda da tako treba ali sada trazi password za otpakovanje arhive. Kliknem na link za password, iskoci popup i kaze "Not available in your country" a stranica na free websu![]()
http://bakr005.webs.com/
Nista, skida se novi fajl
A pretpostavio sam da je nesto tako al et...Isohunt je pun takvih torrentaalica.k wrote:sad smo svi skinuli istu stvar hahanihil_ wrote:Skino sam fajl i promjenuo u .rar ekstenziju i u njemu je sad opet drugi rar fajl sa passwordom...
BAtali ovo, ovo je neki fake torrent...dao mi je link na neku sumnjivu stanicu...budem li pokupio nesto nece valjati...
oron i dalje pići.zilla_ wrote:Steta što je došao kraj ovome jer sam na filesonic-u i oron-u zarađivao više para nego u firmi u kojoj sam zaposlen![]()
![]()
vrlo vjerovatno svaki piratski exe i portable software skinut sa nekog share linka ili preko torrenta sadrži malware. ne skidajte ih bez antivirusa.Ellinor wrote:Više PirateBay, manje isohunt![]()
S isohunta uvijek temeljno skenirati sve što skinete
Apsolutna laz! Do sada sam sa torrenata skinuo terabajte filmova, programa, OS-ova, serija, igara, muzike... I samo par puta je bio prisutan neki malware, uredno detektovan i uklonjen antivirusnim programom...vrlo vjerovatno svaki piratski exe i portable software skinut sa nekog share linka ili preko torrenta sadrži malware. ne skidajte ih bez antivirusa.
mOGUCE je da sadrze malware al zato skidas od pouzdanih uploadera i nemas brigeNostromo wrote:Apsolutna laz! Do sada sam sa torrenata skinuo terabajte filmova, programa, OS-ova, serija, igara, muzike... I samo par puta je bio prisutan neki malware, uredno detektovan i uklonjen antivirusnim programom...vrlo vjerovatno svaki piratski exe i portable software skinut sa nekog share linka ili preko torrenta sadrži malware. ne skidajte ih bez antivirusa.
Naravno, obavezno je imati aktuelan antivirus/antimalware, ali nema razloga plasiti ljude hoaxima.
Sharecash je jedna velika prevara. Nema veze s ovim.shuma.ispod.pazuha wrote:a jel zna slucajno neko, kako je moguce da je sharecash jos uvijek "ziv" poslije svih ovih desavanja i nacelnog usvajanja ACTE

Jeben onaj anonymus nema staBubalo1 wrote:Osvetise li se ikome ?
BTW. Kad vec spominjete utakmice gdje se moze skinuti u full hd.u neka tekma
casanova123 wrote:anonymus srusi, ameri naprave odmah za pola sada.. ameri sruse MU, eno ga jos uvijek stoji ugaseno
A ja poredjenjacasanova123 wrote:anonymus srusi, ameri naprave odmah za pola sada.. ameri sruse MU, eno ga jos uvijek stoji ugaseno