BMW, AUDI ILI MERCEDES

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
respo

#551 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by respo »

covjece hoce li ijedan post tvoj proci bez tih inace kod mene recimo kod mene u mene je ja imam?
SaMaster

#552 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by SaMaster »

emko1234 wrote:kratki osvrt na sve vec vidjeno..
neko napisa da audi ne pravi dane otvorenih vrata,sto je naravno notorna laz..svake godine asa pravi taj dan..s tim sto audi i vw to rade zajedno skoda i seat odvojeno..porche na dan otvorenih vrata zove sve stare klijente da dodju i da pogledaju nove proizvode..ljudi su prosle godine isli u mostar na pistu na kojoj se odrzavao SR i bili cijeli dan tu..jako sadrzajan i zanimljiv dan na kojem sam bio..sto se tice ostalih,kod tomica sam bio samo jednom i to davne 2007 godine kad je izasao bmw e60 facelift..pravio se krug po gradu,tacnije autoput kratki,aerodromsko naselje,dobrinja i nazad pred radon plazu,bio je jos slalom test i neki koktel navecer.znaci to je neistina vezana za Asu.
sto se tice ostalih,manje vise sve se ponavlja osim toga da se pojavio neko ko ocigledno zna o nasem drugu Qleru vise nego mi.necu reci da je to ok sto se neke cinjenice ovako iznose al to sto je lik napisao ce ostat svima kad vide da drug Qler prica neke svoje price..sto se tice plastike oko mjenjaca,ne znam na koji se dio konkretno misli i zavisi koji je paket opreme kod auta al kod mene je recimo na tom mjestu polirani aluminij i tipke mmi sistema tako da plastike i nema puno..pa mislim da to bas i nije neki argument..
sto se tice komparacije rs6,m5 i e63..stvari su jasne..rs6 je i dalje neprikosnoven u tom segmentu,ne znam ni sta ce bit sad kad izadje novi model..bmw se sepuri trenutno al nece jos dugo,s tim sto je novi m5 tu negdje sa starim rs6 modelom..sto se tice komparacije kroz vrijeme m5 39 400ks,rs6 450 kasnije dosao rs6plus sa 480ks..smijesno..
novi a8 je auto kraj svijeta.ko god je imao prlike da mu pridje a i da osjeti kako auto vozi bez obzira sta licno posjeduje,a pricao sam bas s puno ljudi i bio sam na prezentaciji,kaze da je auto nevjerovatno i da se tesko moze poredit s trenutnom konkurencijom..vozio sam se u 4.2tdi modelu sa 350ks,8 brzina automatik,i znam da je to nesto sto necu zaboravit uskoro.pozdrav audi fanovima.

Na kojem si to forumu procitao? Ne brukaj se... :D
pirmin

#553 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by pirmin »

Paznja:Fotografija je eroticnog sadrzaja i nije prikladna za mladje od 21 godinu starosti

http://3.bp.blogspot.com/-tpYhKhNOcoE/T ... 177_21.jpg

8-)

:mrgreen:
Miro Spiro
Grijem se na: toplotna pumpa
Vozim: Jensen Interceptor

#554 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Miro Spiro »

Koliko vidim ovdje se medjusobno prepucavate i pricate o autima koje ste vidjeli na slikama.Vasa prica ide tipa "joj da vidis u space shuttle-u kako ona klima izgleda,nitko se ne moze takmiciti sa njim " a nikada niste vidjeli shuttle osim na slici.

Mentalitet je balkanski hvali se audi,mercedes i bmw a ima automobila koji su ih PRESTIGLI po kvaliteti prije 5 godina.
pirmin

#555 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by pirmin »

Miro Spiro wrote:Koliko vidim ovdje se medjusobno prepucavate i pricate o autima koje ste vidjeli na slikama.
Ja se ovdje samo malo urcim posto vozim jedan od ovih auta. :D
Ha ya, sta fali malo! :mrgreen:
basicm

#556 BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by basicm »

Ja sto se ovdje covjek gluposti nacita...
Sve nekako gutam, ali da je RS bolja od M divizije i AMG, to je vrhunac svih provokacija i drskosti. Pa pogledajte malo van granica mahale, sta znaci M, sta AMG.
Mr.Fundamental

#557 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Mr.Fundamental »

basicm wrote:Ja sto se ovdje covjek gluposti nacita...
Sve nekako gutam, ali da je RS bolja od M divizije i AMG, to je vrhunac svih provokacija i drskosti. Pa pogledajte malo van granica mahale, sta znaci M, sta AMG.
Na pogrešnu si adresu uputio tu kritku. Čisto sumnjam da bilo tko iz Auto bilda čita ovaj forum pa da ti malo pomgnem: http://www.autobild.de/kontakt/kontakt.html Evo ti prava adresa i napiši im sve šta ti je na duši. Reci da im džaba što su najpoznatiji auto časopis u Evropi, što su stručnjaci za oblast automobilizma, i što su obilato testirali sva tri auta. Ti si ipak izašao iz mahale i nagledao se hiljade slika M i AMG modela, tako da znaš bolje od njih.
Qler

#558 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Qler »

Evo za one sto pricaju da Ford ne valja :) Novi Mondeo :)

Image

Image

Image

Kad je Ford pravio auta, Audi je tutu u rikverc vozao :) Sad Ford spada u VW klasu a Audi u premium... Jedan dizajn i resize u paintu :)
vukojebina

#559 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by vukojebina »

Qler wrote: Kad je Ford pravio auta, Audi je tutu u rikverc vozao :) Sad Ford spada u VW klasu a Audi u premium... Jedan dizajn i resize u paintu :)

Qler

#560 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Qler »

E neka si se javio uzivo u program ;)
emko1234

#561 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by emko1234 »

basicm wrote:Ja sto se ovdje covjek gluposti nacita...
eto ti si pogledao van granica mahale i spoznao si da je M divizija(sta ba divizija) i AMG vrhunac tehnike.
Gost1515

#562 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Gost1515 »

Qler wrote:Evo za one sto pricaju da Ford ne valja :) Novi Mondeo :)
Kad je Ford pravio auta, Audi je tutu u rikverc vozao :) Sad Ford spada u VW klasu a Audi u premium... Jedan dizajn i resize u paintu :)
... reče "stručnjak" i postavi malo je reći bezobrazno pođonjen Aston Martin ... :-)
Qler

#563 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Qler »

Nisam ja strucnjak, a AM je i onako u vlsnistvu Forda, tako da je to kao da si rekao rece strucnjak i stavi skodin motor u audia :D
muz66

#564 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by muz66 »

Gost1515 wrote:
Qler wrote:Evo za one sto pricaju da Ford ne valja :) Novi Mondeo :)
... reče "stručnjak" i postavi malo je reći bezobrazno pođonjen Aston Martin ... :-)
fakat ovaj mondeo mrtva kopija Astona...i nije ih stid :lol:
Qler

#565 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Qler »

Image
basicm

#566 BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by basicm »

Ha ha ha, sad cu da cekam objasnjenja i opravdanja. Ali dzaba se trudimo, valjda u onoj jeftinoj Audi plastici ima toksin koji stvara ovisnost :)
johntra

#567 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by johntra »

Ovo nije đonjenje, ovo je reciklaža... :D
drndalo

#568 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by drndalo »

:dance: :thumbup:
Gost1515

#569 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Gost1515 »

Qler wrote:Nisam ja strucnjak, a AM je i onako u vlsnistvu Forda, tako da je to kao da si rekao rece strucnjak i stavi skodin motor u audia :D
aha, how yes no ... updejtuj malo informacije života ti, kako ti se ne dosadi provaljivati stalno :wink:

bas tako jontra, reciklaža, pa ko voli nek izvoli :thumbup:
emko1234

#570 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by emko1234 »

Qler wrote:Nisam ja strucnjak, a AM je i onako u vlsnistvu Forda, tako da je to kao da si rekao rece strucnjak i stavi skodin motor u audia :D
skodin motor ne postoji,postoji vw-ov motor koji ide jedan u skodu jedan u audi.s tim sto vise nisu ni isti.a sve i da su identicni skoda/audi simbioza il seat/audi ce uvijek bit uspjesniji od aston martin/ford kombinacije..
muz66

#571 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by muz66 »

:shock:
sta rece i osta ziv?
Qler

#572 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Qler »

:mrgreen:

Znaci u redu je da VW grupacija kopira a ostali su sramotni?

Samo da znam....

:D
Gost1515

#573 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Gost1515 »

Qler wrote::mrgreen:

Znaci u redu je da VW grupacija kopira a ostali su sramotni?

Samo da znam....

:D
kad se isprovaljuješ najlakše se praviti blesav :D
Qler

#574 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Qler »

reci mi gdje sam se to provalio?
Je li tamo da vw dijeli sve motoree, ili da dijele isto podvozje kroz citavu grupaciju ili kad sam rekao da je ford stariji od audija? Ili da je vw na audia a4 stavio seatovu znacku pa prodaje ostatke sa lagera?
Gost1515

#575 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES

Post by Gost1515 »

Qler wrote:reci mi gdje sam se to provalio?
Je li tamo da vw dijeli sve motoree, ili da dijele isto podvozje kroz citavu grupaciju ili kad sam rekao da je ford stariji od audija? Ili da je vw na audia a4 stavio seatovu znacku pa prodaje ostatke sa lagera?
:-)

:lol:

epic fail ... da sam jedini ja ukazivao na to pa hajd ... ništa, de stavi još kojeg smajlija...
Locked