FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Cenzura.Vlada

#551 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

tvsabina wrote:
snaga_znanja wrote:Rekao sam 100 puta da necu nikada govoriti o njemu pa cu opet.

Kusturica je takav kakav je. Nekom odgovara, nekom ne. U mom vidjenju to je covjek koji je zbog nekog nama nepoznatog sukoba sa odredjenom elitom svoga grada otisao u suprotnu krajnost iz svoga prkosa i sujete. I pogrijesio.
Posto je prkosan i sujetan onakav kakav je onda moramo shvatiti da nece nikada priznati da se zajeb'o. I to je ono sto je Senad veceras pokusao izvuci od njega. Da prizna da se zajeb'o. Ali ne idi djavle on odmah podje nabrajati gdje je on sve pozeljan, a kako je Sarajevo malo u odnosu na to sve i tu se vidi njegov karakter. Karakter kroz koji on svoj svjetski uspjeh prosipa na jedan malogradjanski nacin. I to je glavna balkanska crta kroz njegov lik i dijelo.

Ako neko misli da Emir Kusturica nije trebao biti gost kod Senada neka otvori svoju privatnu TV i neka onda dovodi svoje goste.
Ili ako misli da mu je Senad trebao reci "Dragi Kusta ja ti nazv'o da ti kazem da nam popusis cundas" , ta je promasio smisao medija.

Meni je drago da Emir Kusturica ima mogucnost da kaze ono sto misli jer onda cjelokupna javnost moze da vidi koliko se zajebao jedan od najvecih umjetnika ovog naroda. A onda iz prkosa udara u nove gluposti...
Kusturicu kao apsolutno najjaču kulturnu bošnjačku vrijednost uz sebe nismo imali :
- U ratu kad je najviše trebao. Samo da je ćutao na najudaljenijoj tački kugle zemaljske - pomogao bi.
- Nakon rata kad se sila malograđanštine slila u gradove i počela zidati neke "kvaziprojekte". do 2000 godine smo doživjeli dno-dna u kulturnom stvaranju. Posljedica toga je sila malograđanštine danas. Od 2000 situacija je hvala Bogu - bolja. No Kusturice ni tada nije bilo.
Preživjeli smo bez njega i preživjećemo. On nek živi u svom svijetu i to treba respektirati. E ako ćemo pravo , koja bi još to naša tv-stanica mogla od njega uzeti izjavu? Niti jedna. Izuzev SH-a naravno. To je s komercijalne strane logično - velika gledanost , raja priča , forumske rasprave....suštinski kako ne trebamo vječite teme o ugroženosti,konstitutivnosti i sličnim glupostima jer smo odavno bez hljeba i ne znamo (ne želio proizvesti isti) tako ne trebamo ni vječite polemike o Emiru Kusturici. On je svoje rekao. Ima pravo (kao i svako) na neki vid kolektivne "amnestije". A to može učiniti jedino filmom -poljem u kom je neprikosnoveni genije a ne pričom sa nekom malom privatnom tv kućom. To mi liči na bezrazložno mahalanje. I to me najviše nervira kod SH. On je naš najbolji televizijski voditelj. I umjesto da preuzme štafetnu palicu do kraja - kao Denis Latin u Hrvatskoj , zadovoljava se nekim sitnim projektima u bazi izvještavanja ( o reprizama repriza sam već ovdje pisala) te ratnom tematikom koja nije nimalo potrebna u preteškom vremenu i poziciji u kojoj jesmo...
Ocigledno je da ni ti, a ni vecina vas nije shvatila poentu ovog slucaja. Bavite se licnoscu, koja je u ovom slucaju skroz u drugom planu.
Banksy

#552 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Jebo li ga Kusturica... odavno izbjegavam sve što ima veze sa Senadom, a od sad još više...
Obuca9

#553 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Obuca9 »

snaga_znanja wrote:Rekao sam 100 puta da necu nikada govoriti o njemu pa cu opet.

Kusturica je takav kakav je. Nekom odgovara, nekom ne. U mom vidjenju to je covjek koji je zbog nekog nama nepoznatog sukoba sa odredjenom elitom svoga grada otisao u suprotnu krajnost iz svoga prkosa i sujete. I pogrijesio.
Posto je prkosan i sujetan onakav kakav je onda moramo shvatiti da nece nikada priznati da se zajeb'o. I to je ono sto je Senad veceras pokusao izvuci od njega. Da prizna da se zajeb'o. Ali ne idi djavle on odmah podje nabrajati gdje je on sve pozeljan, a kako je Sarajevo malo u odnosu na to sve i tu se vidi njegov karakter. Karakter kroz koji on svoj svjetski uspjeh prosipa na jedan malogradjanski nacin. I to je glavna balkanska crta kroz njegov lik i dijelo.

Ako neko misli da Emir Kusturica nije trebao biti gost kod Senada neka otvori svoju privatnu TV i neka onda dovodi svoje goste.
Ili ako misli da mu je Senad trebao reci "Dragi Kusta ja ti nazv'o da ti kazem da nam popusis cundas" , ta je promasio smisao medija.

Meni je drago da Emir Kusturica ima mogucnost da kaze ono sto misli jer onda cjelokupna javnost moze da vidi koliko se zajebao jedan od najvecih umjetnika ovog naroda. A onda iz prkosa udara u nove gluposti...
Nije ga Senad trebao zvati ni da mu kaže ovo, ni da mu kaže ono. Nije ga uopšte trebao zvati.

Jebem ti glupi narod i glupe novinare. Koga bolan boli ona stvar šta priča neki masni čupavi manijak, koji je pomahnitao i pljuje po gradu gdje stigne i sad se još treba dodvoravati njemu i zvati ga, zapitkiati i podilaziti mu.

Nabijem ih ja na k. i jednog i drugog. I Senada i Nemanju. Fuj.

Mada, kakav smo mi glup narod, ne bi me čudilo da korz par godina i ovaj masni kreten bude na jumbo plakatima sa ličnom kartom u ruci, a kojekakvi "senadi" ga budu vodali preko štele da snima CT one masne glavuše.
ultima_palabra

#554 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Obuca9 wrote:Mada, kakav smo mi glup narod, ne bi me čudilo da korz par godina i ovaj masni kreten bude na jumbo plakatima sa ličnom kartom u ruci, a kojekakvi "senadi" ga budu vodali preko štele da snima CT one masne glavuše.
To.
Cenzura.Vlada

#555 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

Izgleda ovdje niko ne razumije sta se desilo, pa nema druge nego da probam objasniti, ako ni to ne pomogne, onda vam stvarno nema pomoci:
Hronoloski:
-Sa-x objavio tekst u kom novinarka osnovana kritikuje plagiranu ceremoniju (u cast 11 500 zrtava u Sarajevu, u proteklom ratu.), skrece paznju na morbidnu cinjenicu da su stolice za istu kupljene u Srbiji.
-Ovi iz organizacije, salju "informaciju" da samo nagadjamo odakle su stolice.
-Ceremonija traje, slika markice sa crvene stolice, na kojoj pise da je stolica proizvedena u Srbiji.
-Na klixu i drugim portalima objavljuje se "vijest" da je Kusturica na svom navodnom profilu objavio status "kupujmo domace". ( http://www.klix.ba/vijesti/regija/kustu ... /120406137 )
-Malo zatim, na klixu objavljuju promjenu statusa "Kusturica o Klixu: Kad će miševi prestati da špijuniraju" ( http://www.klix.ba/vijesti/regija/kustu ... /120406176 ).
-Ova "vijest" se siri ko kuga po portalima sirom ex-yu, svi je prenose.
-Oslobodjenje objavljuje tekst u kom Kusturica pise da misli da svu koji korite FB su idioti, da on sluzi za ispiranje mozga, i da on nema profil na FB.
-Text iznad prenosi klix ( http://www.klix.ba/vijesti/bih/kusturic ... /120410050 )

To je to :)
Znaci klix je u momentu ceremonije zrtvama uskocio sa "vijescu" sa FBa, navodan status neciji, tj. navodan status Kusturicin, jer je znao da je Kusturica omrazen i da je ovo sipanje soli na ranu.
Nije ih uopste zanimali sto je to neprovjerena stvar, sto svako moze registrovati FB, i da nema sanse da neko dokaze da je to njegov profil ili nije. Jedina ideja vodilja je bila privuci masu, naljutiti je jos vise, uvrijediti je jos vise i tako dobiti na popularnosti.
Kusturica je bio samo instrument, izdajnik iskoristen za manipulaciju, niko nije u komentarima napisao ni "pa mozda to nije on", ili "koga zanima neciji FB status??". Svi su nasjeli, bilo je to savrseno, samo sto je to bila kocka... Izdajnik je to iskoristio, najjednostavnije moguce, i zabio golcinu na nabacivanje lopte od strane klixa.
Da li su se izvinili zrtvama? Da li su se izvinili ljudima kojim su manipulisali? Da li su se ljudi trgli? Ma ne, niko nista... Bitno je da je Kusturica cetnik, ostalo je nevazno...
Svaka cast svim akterima...
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#556 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

O cemu vi pricate? Prije par dana se ovdje po forumu svrsavalo i tekla pjena na usta zbog izjave Kusturice na FB-u. I sta? Lijepo je rekao da on nema blage veze sa tom izjavom i da je FB jedna obicna septicka jama kao sto i jeste koja guta svakojake govnarije i na kojoj pisu svakojaka govna koja lijece svoje frustracije i zele na ovaj Balkan opet donijeti sve ono sto je iza nas 15-tak godina. Da se razumijemo Kusturicu nisam volio ni prije rata i misljenje nisam promjenio. Ali kada nam u danasnje vrijeme ulicama setaju oni koji su nas direktno ubijali puscanim zrnima zasto onda ne dozvoliti da kaze sta misli onome ko nije nikoga ubio nege jednostavno vise ne voli ili bolje receno mrzi ovaj dio Balkana. Mrzim i ja Beograd pa sta? Grad koji sam prije rata posjecivao jednom mjesecno ne zelim da vidim svojim ocima. Doduse ja nisam rodjen u njemu kao Emir u Sarajevu ali to je njegov izbor i neka se on sam nosi sa njim. Ali drago mi je sto sam mogao cuti njegovo misljenje iz njegovih usta a ne citajuci FB govnarije.
I u cemu je problem sa FACE TV. Senad je doveo Andjelinu koja je snimila sigurno najjaci film u onome sto se zaista desavalo u ovoj drzavi pa je isto tako tako napravio intervju sa sigurno najvecim filmasem koji je potekao iz ovog grada i jednostavno radio svoj posao, uzimao intervju. kao sto neko rece kome se ne svidja neka ne gleda ima jos kanala koliko hocete. Cudi me da se digla tolika hampa oko ovog intervju a nije se digla hampa oko clanaka koji izlaze evo drugi dan u Avazu a koji govore kako se BH Bosnjacka intelektualna elita 1993 godine spremala da podjeli ovu zemlju dok su nasi borci ginuli za njenu cjelovitost. To je ta ista elita o kojoj prica i Kusturica i elita koja danas jede zlatnim kasikama dok borci cuce u satorima trazeci svoja prava.
StupskaBitanga

#557 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

Karleuša-tv sabrina :thumbup: :thumbup: :thumbup:
pravo u sridu
Banksy

#558 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

hrasno38 wrote:
Ali drago mi je sto sam mogao cuti njegovo misljenje iz njegovih usta a ne citajuci FB govnarije.

I u cemu je problem sa FACE TV. Senad je doveo Andjelinu koja je snimila sigurno najjaci film u onome sto se zaista desavalo u ovoj drzavi pa je isto tako tako napravio intervju sa sigurno najvecim filmasem koji je potekao iz ovog grada i jednostavno radio svoj posao, uzimao intervju.
I tako, Kusta i Angelina u pet deka.
Tako i treba, tako smo i zaslužili.

Narodu koji ima ovakve glave ne ginu crvene stolice ... iz Pazove ... ili odakle god..
sha_ba

#559 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sha_ba »

Obuca9 je napisao/la:Mada, kakav smo mi glup narod, ne bi me čudilo da korz par godina i ovaj masni kreten bude na jumbo plakatima sa ličnom kartom u ruci, a kojekakvi "senadi" ga budu vodali preko štele da snima CT one masne glavuše.

Narodu koji ima ovakve glave ne ginu crvene stolice ... iz Pazove ... ili odakle god..[/quote]

istina... nazalost....
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#560 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

Banksy wrote:
hrasno38 wrote:
Ali drago mi je sto sam mogao cuti njegovo misljenje iz njegovih usta a ne citajuci FB govnarije.

I u cemu je problem sa FACE TV. Senad je doveo Andjelinu koja je snimila sigurno najjaci film u onome sto se zaista desavalo u ovoj drzavi pa je isto tako tako napravio intervju sa sigurno najvecim filmasem koji je potekao iz ovog grada i jednostavno radio svoj posao, uzimao intervju.

Narodu koji ima ovakve glave ne ginu crvene stolice ... iz Pazove ... ili odakle god..
E hajde mi ti malo pricaj o crvenim stolicama!!!!!! Hajde malo demagogije i malo mi ispricaj o ratu itd...... Ja sam samo rekao da je Senad radio svoj posao....uzimao intervju od Angeline i Kusturice a nigdje nisam spomenuo niti uporedjivao njihove ljudske vrijednosti. Ovaj grad je 1985 godine slavio Zlatnu Palmu tadasnjeg Emira danasnjeg Nemanje Kusturice (ako se ti toga mozes sjecati) kao sto i sada velica zaista bar meni istinit i odlican film Angeline Jolie. Nemanja se u ratu posrao na svoje ljudske vrijednosti i na svoj grad ali nije on jedini koji se posrao a kojeg danas mrzimo i gledamo kako setaju nasim gradom. Ocito da je tebi veliki merak procitati govnarije sa FB-a i traziti istine u njima iako su demantovane da bi nastavio da seres po Nemanji. Sta treba da ga ne volim i za ono sto je rekao i za ono sto nije rekao? Meni je nebitan ali ima potpuno pravo da kaze da nije ono napisao i to je srz svega. Niti ga vise mrzim niti ga manje mrzim...kao sto sam rekao meni je nebitan ali jednostavno volim istinu.
Banksy

#561 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Banksy »

hrasno38 wrote: E hajde mi ti malo pricaj o crvenim stolicama!!!!!! Hajde malo demagogije i malo mi ispricaj o ratu itd......

Jok, ti meni pričaj o ratu i crvenim stolicama.

Ja sam samo rekao da je Senad radio svoj posao....uzimao intervju od Angeline i Kusturice a nigdje nisam spomenuo niti uporedjivao njihove ljudske vrijednosti.

Senad je doveo Andjelinu koja je snimila sigurno najjaci film u onome sto se zaista desavalo u ovoj drzavi pa je isto tako tako napravio intervju sa sigurno najvecim filmasem koji je potekao iz ovog grada i jednostavno radio svoj posao, uzimao intervju.

Ovaj grad je 1985 godine slavio Zlatnu Palmu tadasnjeg Emira danasnjeg Nemanje Kusturice (ako se ti toga mozes sjecati) kao sto i sada velica zaista bar meni istinit i odlican film Angeline Jolie. Nemanja se u ratu posrao na svoje ljudske vrijednosti i na svoj grad ali nije on jedini koji se posrao a kojeg danas mrzimo.

Svi dođu na red, ali ovdje govorimo o njemu.

Ocito da je tebi veliki merak procitati govnarije sa FB-a i traziti istine u njima iako su demantovane da bi nastavio da seres po Nemanji.

Moraš biti poprilično ograničen, pa povjerovati da ''govnarije'' nisu njegovo autorsko djelo. Što ću ja sad s... po Nemanji, on to radi po sebi bolje od bilo koga drugog, treba ga pustiti.

Sta treba da ga ne volim i za ono sto je rekao i za ono sto nije rekao? Meni je nebitan ali ima potpuno pravo da kaze da nije ono napisao i to je srz svega. Niti ga vise mrzim niti ga manje mrzim...kao sto sam rekao meni je nebitan ali jednostavno volim istinu.

a istina je samo jedna ...

'' ... oni žive u tom u guznom crevu koje se zove Sarajevo ... '',
„Ko ne voli Dabić Rašu, neka puši karu našu“,
„Ko ne voli Gotovinu, popuši mi osovinu“,

Cenzura.Vlada

#562 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

hrasno38 wrote:
Banksy wrote:
hrasno38 wrote:

E hajde mi ti malo pricaj o crvenim stolicama!!!!!! Hajde malo demagogije i malo mi ispricaj o ratu itd...... Ja sam samo rekao da je Senad radio svoj posao....uzimao intervju od Angeline i Kusturice a nigdje nisam spomenuo niti uporedjivao njihove ljudske vrijednosti. Ovaj grad je 1985 godine slavio Zlatnu Palmu tadasnjeg Emira danasnjeg Nemanje Kusturice (ako se ti toga mozes sjecati) kao sto i sada velica zaista bar meni istinit i odlican film Angeline Jolie. Nemanja se u ratu posrao na svoje ljudske vrijednosti i na svoj grad ali nije on jedini koji se posrao a kojeg danas mrzimo i gledamo kako setaju nasim gradom. Ocito da je tebi veliki merak procitati govnarije sa FB-a i traziti istine u njima iako su demantovane da bi nastavio da seres po Nemanji. Sta treba da ga ne volim i za ono sto je rekao i za ono sto nije rekao? Meni je nebitan ali ima potpuno pravo da kaze da nije ono napisao i to je srz svega. Niti ga vise mrzim niti ga manje mrzim...kao sto sam rekao meni je nebitan ali jednostavno volim istinu.
Ma Senad je tu samo iskoristio dar-mar koji je klix napravio . Svako ko je procitao Kusturicino pismo je cuo sve sto je bilo potrebno da ima jasan stav o ovom cirkusu.
Sapienti

#563 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sapienti »

Ama koga zaboli za Kusturicom?

Pa toliko je časnih ljudi iz Srbije našlo načina i došlo i saosjećalo sa Sarajevom, bez da su izmišljali prepreke tipa "smeta mi porodica Izetbegović".

Ponašamo se kao ženska koju momak ostavi + nazove je pogrednim imenom + ode sa njenom bivšom jaranicom, a ona i dalje nastoji da nađe "pozitivnu stranu" u njemu.

Malo dostojanstva nam ne bi nedostajalo...Što neko reče, kad će i intervju sa Šešeljom, i on je bio jedan od top studenata na sarajevskom pravnom fakultetu. Grehota kvalitetnog kadra...
Cenzura.Vlada

#564 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

Sapienti wrote:Ama koga zaboli za Kusturicom?

Pa toliko je časnih ljudi iz Srbije našlo načina i došlo i saosjećalo sa Sarajevom, bez da su izmišljali prepreke tipa "smeta mi porodica Izetbegović".

Ponašamo se kao ženska koju momak ostavi + nazove je pogrednim imenom + ode sa njenom bivšom jaranicom, a ona i dalje nastoji da nađe "pozitivnu stranu" u njemu.

Malo dostojanstva nam ne bi nedostajalo...Što neko reče, kad će i intervju sa Šešeljom, i on je bio jedan od top studenata na sarajevskom pravnom fakultetu. Grehota kvalitetnog kadra...
Ocigledno nas je briga, mediji to koriste, uvode ga gdje god i kad god mogu. Ovaj put ga je klix uveo preko statusa na FBu, i o tome se upravo i radi. To je problem o kom ja pricam. No ocigledno vi to ne razumijete.
ultima_palabra

#565 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Cenzura.Vlada wrote:No ocigledno vi to ne razumijete.
Idi tamo gdje te razumiju... ili si ispred svog vremena, kao i Nemanja?
Sapienti

#566 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sapienti »

Cenzura.Vlada wrote:Ocigledno nas je briga, mediji to koriste, uvode ga gdje god i kad god mogu. Ovaj put ga je klix uveo preko statusa na FBu, i o tome se upravo i radi. To je problem o kom ja pricam. No ocigledno vi to ne razumijete.
100% te razumijem i 100% si u pravu. Međutim, mediji su tu radi senzacionalizma, i uvijek će se prenositi vijesti koje privlače publiku, od toga koliko mm se povećala zadnjica Kim do komentara kakvih kvazi-intelektualaca koji zadiru u lične emocije. Naše je koliko ćemo pažnje poklanjati svakakvim glupostima koje nam se serviraju. Na kraju krajeva, ne mora se sve ni čitati/gledati što oku/mozgu ne godi. Letargija majka :D
Cenzura.Vlada

#567 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

Sapienti wrote:
Cenzura.Vlada wrote:Ocigledno nas je briga, mediji to koriste, uvode ga gdje god i kad god mogu. Ovaj put ga je klix uveo preko statusa na FBu, i o tome se upravo i radi. To je problem o kom ja pricam. No ocigledno vi to ne razumijete.
100% te razumijem i 100% si u pravu. Međutim, mediji su tu radi senzacionalizma, i uvijek će se prenositi vijesti koje privlače publiku, od toga koliko mm se povećala zadnjica Kim do komentara kakvih kvazi-intelektualaca koji zadiru u lične emocije. Naše je koliko ćemo pažnje poklanjati svakakvim glupostima koje nam se serviraju. Na kraju krajeva, ne mora se sve ni čitati/gledati što oku/mozgu ne godi. Letargija majka :D
To vec znamo, ali ovo je prevrsilo svaku mjeru i zato ja u ovom slucaju apsolutno osudjujem medije, tj. klix koji je ovo sve zakuhao. Na kraju se nije ni izvinio ljudima.
palermo

#568 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by palermo »

hrasno38 wrote:
Ja sam samo rekao da je Senad radio svoj posao....uzimao intervju od Angeline i Kusturice a nigdje nisam spomenuo niti uporedjivao njihove ljudske vrijednosti.

Meni je nebitan ali ima potpuno pravo da kaze da nije ono napisao i to je srz svega. Niti ga vise mrzim niti ga manje mrzim...kao sto sam rekao meni je nebitan ali jednostavno volim istinu.
Upravo kao što kažu teoretirčari odnosno kritičari mas medija. Da je danas Hitler živ i da radi što je radio, CNN bi išao intevju sa njim praviti.

Jebi ga, voli narod istinu.
Sapienti

#569 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sapienti »

Cenzura.Vlada wrote:...tj. klix koji je ovo sve zakuhao. Na kraju se nije ni izvinio ljudima.
Kojim ljudima?

Nemanji? :D

Oslobođenju koje je objavilo Nemanjim demant? :D

Senadu što potroši 30 minuta na pojašnjenje demanta? :D
Cenzura.Vlada

#570 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

Sapienti wrote:
Cenzura.Vlada wrote:...tj. klix koji je ovo sve zakuhao. Na kraju se nije ni izvinio ljudima.
Kojim ljudima?

Nemanji? :D

Oslobođenju koje je objavilo Nemanjim demant? :D

Senadu što potroši 30 minuta na pojašnjenje demanta? :D
Svojim citateljima, pa i svim gradjanima Sarajeva a i BiH. Kusturica je tu nebitan. Zapravo on je oduvjek nebitan sustinski, ali je zato odlican iz perspektive medija za raspirivanje mrznje.
Obuca9

#571 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Obuca9 »

Cenzura.Vlada wrote:
Sapienti wrote:Ama koga zaboli za Kusturicom?

Ocigledno nas je briga, mediji to koriste, uvode ga gdje god i kad god mogu. Ovaj put ga je klix uveo preko statusa na FBu, i o tome se upravo i radi. To je problem o kom ja pricam. No ocigledno vi to ne razumijete.
Koji vam je k. pa vas je briga šta ovaj masni kreten priča?

Koga ba boli ku.ac s čijom se on politikom ne slaže. Nek mu Dodickova politika odgovara, to je bitno. Nabijem na k. i njega i sve koji ga brane i vole i koji bi ga voljeli vidjeti kako šeta, pardon, trči Čaršijom.
Cenzura.Vlada

#572 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

Obuca9 wrote: Koji vam je k. pa vas je briga šta ovaj masni kreten priča?
Koga ba boli ku.ac s čijom se on politikom ne slaže. Nek mu Dodickova politika odgovara, to je bitno. Nabijem na k. i njega i sve koji ga brane i vole i koji bi ga voljeli vidjeti kako šeta, pardon, trči Čaršijom.
Ako te nije briga sto komentarises? Uostalom poentu sam objasnio vec 20 puta.
Sapienti

#573 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sapienti »

Cenzura.Vlada wrote:Svojim citateljima, pa i svim gradjanima Sarajeva a i BiH. Kusturica je tu nebitan. Zapravo on je oduvjek nebitan sustinski, ali je zato odlican iz perspektive medija za raspirivanje mrznje.
Što se mene tiče, meni se ne moraju izvinjavati - BMK za EK :D
Cenzura.Vlada

#574 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Cenzura.Vlada »

Sapienti wrote:
Cenzura.Vlada wrote:Svojim citateljima, pa i svim gradjanima Sarajeva a i BiH. Kusturica je tu nebitan. Zapravo on je oduvjek nebitan sustinski, ali je zato odlican iz perspektive medija za raspirivanje mrznje.
Što se mene tiče, meni se ne moraju izvinjavati - BMK za EK :D
Ma ne moraju ni meni, ali nek ne glume onda neki patriotizam i dusebriznistvo za zrtve. Da ih to zanima, ne bi njega uvodili taj dan u to sve, i to radi nekakavog FB statusa.
Obuca9

#575 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Obuca9 »

Cenzura.Vlada wrote:
Obuca9 wrote: Koji vam je k. pa vas je briga šta ovaj masni kreten priča?
Ako te nije briga sto komentarises? Uostalom poentu sam objasnio vec 20 puta.
Ne komentarišem njega, niti njegove izjave, nego televizije, novinare, novine i portale koji se trude da dođu do istih i objave ih.
Locked