- nego u vezi pesa ... kako da mi komentator bude onaj john champion, na engleskom mi je sve sem komentatora
skida se i fifa pa cemo vidjeti za i protiv
Moderator: Benq
heaton wrote:A jel' to nemoguce da u stvarnosti, kao i u igrici, bude neko brzi od vaseg voljenog messia, ronalda, rooneya i kompanije ? napucan nekom speed al' zato ostale stvari lose ... meni nista cudno tu nit nerealno.
- nego u vezi pesa ... kako da mi komentator bude onaj john champion, na engleskom mi je sve sem komentatora![]()
LulićmadFlava wrote:heaton wrote:A jel' to nemoguce da u stvarnosti, kao i u igrici, bude neko brzi od vaseg voljenog messia, ronalda, rooneya i kompanije ? napucan nekom speed al' zato ostale stvari lose ... meni nista cudno tu nit nerealno.
- nego u vezi pesa ... kako da mi komentator bude onaj john champion, na engleskom mi je sve sem komentatora![]()
nije nemoguce,al nije bas ni moguce,da mi je vidjet tog igraca koji je u sprintu jaci od ronalda (mislim na onog kojem je speed i agility i accelration duplo manji od ronaldovog)(ne kazem da ronaldo messi i rooney trebaju da budu bogovi u pes-u) al' u realnosti messi je bog,ronaldo je tu iza njega,rooney tu i tamo,normalno da moraju imat neke prednosti u pes-u.
Ako imaš Steam, u filteru ispod liste servera označi da ti ne prikazuje "full" "empty" i one sa pingom preko ,ne znam, recimo preko 200..DrizzT wrote:goge gdje igras ? na kojem serveru ? je li se pojavio neki nas server ...
ja sam tf2 igr'o dok nije bio besplatan , kad je posto besplatan nisam mog'o uc ni na jedan strani server , sve krcato
Imas je vec skinutiSajo---: wrote:Gameri, kako doći do Frozen Synapsea!????????
ja evo skidam fifa manager 12gooc wrote:konacno izasao football manager 2012...cekao do 3 sata jutros,al cu morati jos malo cekati fok ne pocnem sa igrom,heheh...kome treba,pp
jos uvijek nema crackagooc wrote:konacno izasao football manager 2012...cekao do 3 sata jutros,al cu morati jos malo cekati fok ne pocnem sa igrom,heheh...kome treba,pp
ja mislim da jos nema crackadragan.s wrote:Je li neko probao ovaj BF3 što se pojavio na torentima?
Ok super...nadam se da ce ukljuciti u crack i ovaj prvi patch jer steam automatski ga instalira...leet wrote:prema nekim informacijama, trebao bi biti gotov u iducih ~20 sati