Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sam da kazem da mi je skroz bezveze kako ljudi "iskoristavaju situaciju" pa stavljaju urnebesne cijene. Kad bih imala kartu viska i htjela je prodat cijenu bih povecala za najvise pet marki.
Rosebud_ wrote:Sam da kazem da mi je skroz bezveze kako ljudi "iskoristavaju situaciju" pa stavljaju urnebesne cijene. Kad bih imala kartu viska i htjela je prodat cijenu bih povecala za najvise pet marki.
Upravo. Danas cujem da se jedna karta za film prodaje za 40 KM.
Meni ponudjeno 50 za dvije, ja spustila cijenu za pola. :levat:
Rosebud_ wrote:Sam da kazem da mi je skroz bezveze kako ljudi "iskoristavaju situaciju" pa stavljaju urnebesne cijene. Kad bih imala kartu viska i htjela je prodat cijenu bih povecala za najvise pet marki.
Ja bas preko ove teme trazila karte za film, i preko PPa mi rece ovaj jedan s nekoliko stranica prije, jedna karta za film je 15KM. Nije toliko "urnebesno" kao tih tvojih 40, al je i ovo previse. Jednostavno, nema nikakve solidarnosti - ako imas karte a neces ici, sto moras opljackat nekog ko bi volio da ode a nema kartu? Tak da nisam ni kupila kartu za film, bice valjda nekad na DVDu.
trcicu trceci wrote:treba mi jedna karta, parter. po cijeni od 30-35 KM...preuzimanje karte efikasno i brzo...znam da jeste malo ali opet ako neko bude dobar i fin da mi to pokloni po toj cijeni jer mi treba za jarana jednog, bio bih zahvalan
I meni, sve ovo isto. Ako neko ima, hoce da proda, bila bih jako zahvalna.
Pa sta ocekujete od naroda kod nas... Svi samo gledaju kako ce povalit nekog drugog i okoristiti se tako