Baraz

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Koga biste voljeli kao protivnika u baražu?

Croatia
27
13%
Portugal
19
9%
Republic of Ireland
69
33%
Czech Republic
92
44%

Total votes: 207

anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#551 Re: Baraz

Post by anthraxQ »

zeko071 wrote: Uopste ne sumnjam da nece biti namjestanja. Fudbal je previse veliki biznis da se nesto prepusti slucaju. Shodno tome, mi igramo protiv Hrvatske.
ili Hrvatska igra protiv Crne Gore. jedno od ovoga će biti. ne mogu oni dozvoliti da je ovoliko Balkanaca....

znači:

Ili Hrvatska : BiH

ili Hrvatska : Crna Gora
karanana

#552 Re: Baraz

Post by karanana »

Bubalo1 wrote:
sumirprimus wrote:ma nema sanse da mogu namjestit potove!
oni namjeste ove nosioce grupa,to je olaksica u startu,onda za vrijeme utakmice,penal,ruka,crveni,dupli zuti,to je pomoc a da nije preofirno...
al kad nas pocnu vadit iz kinder jaja,mi smo vec zakinuti ha ja...jos da i to moraju namjestat, nema sanse...
Ma bila je jednom zestoka rasprava oko loptica ne znam jel bilo topla/hladna,veca/manja ili teza/laksa uglavnom zahuktalo se bilo :D Ja sam ubijedjen da to oni stimaju
haha, na onoj temi prije baraza za SP, javio se neko i napisao pola stranice teorije o vrucim lopticama. nakon toga posta se vise nije nikako javljo a raja nije dugo dugo skontala o cemu je on pisao. ali na kraju je to njegovo pisanje ma koliko smijesno i nepovezano bilo, ipak imalo smisla.
Sahbaz Karaga

#553 Re: Baraz

Post by Sahbaz Karaga »

trcicu trceci wrote:
17:46 wrote:Protiv Hrvatske šanse su 50:50
Protiv Češke 60:40
Protiv Irske 65:35
Protiv Portugala,bez šansi
nidje veze
Mislim da je htio reci da ce sudije biti prenaklonjene Portugalu (radi CR7, Nani-a i ostalih zvjezdica) i da ce nas debelo pokrasti. Prilicno se slazem, morali bi ih posteno nadigrati da bismo isli dalje.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#554 Re: Baraz

Post by odesveuhonduras »

potreban wrote:
anthraxQ wrote:
potreban wrote:srbi i hrvati imaju tu sreću da navijaju za dve repke,vlasi iz rs navijajte za bih jer i cijela srbija navijaće za bih
čemu ovaj post?

neka njih, neka navijaju za "svoje"... Meni ne treba da navijaju za BiH kad igra dobro. Zna se ko je bio tu uvijek, a zna se ko nam je palio zastave i pjevao uz to.
Daleko im kuća!
NIJE BIH SAMO BOŠNJAČKA,IM DOSTA LJUDI IZ RS KOJI NAVIJAU IZ BIH,A I SKORO CELA SRBIJA NAVIJA ZA BIH,Vlasi iz rs vole srbiju kao i što bošnjaci iz sandžačka bosnu,da li trebam da zameram sandžakliji što navija za bosnu
prolama se Banja Lukom kad naši igraju, sinoć hiljade ispred Boske...
helpdesk1

#555 Re: Baraz

Post by helpdesk1 »

Ja sam najviše želio da nam dođe Turska, jer ko god da prođe dalje ( BiH ili Turska) bilo bi lijepo :lol: .
Ali pošto Turska nije nosioc grupe... :roll:
@mba

#556 Re: Baraz

Post by @mba »

potreban wrote:
anthraxQ wrote:
potreban wrote:srbi i hrvati imaju tu sreću da navijaju za dve repke,vlasi iz rs navijajte za bih jer i cijela srbija navijaće za bih
čemu ovaj post?

neka njih, neka navijaju za "svoje"... Meni ne treba da navijaju za BiH kad igra dobro. Zna se ko je bio tu uvijek, a zna se ko nam je palio zastave i pjevao uz to.
Daleko im kuća!
NIJE BIH SAMO BOŠNJAČKA,IM DOSTA LJUDI IZ RS KOJI NAVIJAU IZ BIH,A I SKORO CELA SRBIJA NAVIJA ZA BIH,Vlasi iz rs vole srbiju kao i što bošnjaci iz sandžačka bosnu,da li trebam da zameram sandžakliji što navija za bosnu

daj boze da je tako, ali sumnjam u to!
zivim u dijaspori i jos nisam upozano ama bas niti jednog koji je sinoc navijao za bih od ovih drugih!
arzuhal

#557 Re: Baraz

Post by arzuhal »

Boli me čutura koga izvlačimo sutra. I ne izvlačimo mi nikog, ONI izvlače NAS. Sinoć su momci pokazali kako se igra. Nek' sad Portugalci & Co. mole Boga da nas ne izvuku :bih:
Mjesanac

#558 Re: Baraz

Post by Mjesanac »

ja se nadam Irskoj, pa da naCeram raju da me malo obidju :D
van Basten

#559 Re: Baraz

Post by van Basten »

prije svega da se sjetim još jednom nabiti uefu na neku stvar za ovo protežiranje nosiocima u baražu... ispade da je npr 2x montenegra protiv engleza manje vrijedno nego blamaža ronalda&co u Danskoj. Još ako je fakat da će im dati i revanš kući...
uglavnom, kada su napokon fino smućkali te "potove" da se igramo malo pogađanja:
crveni golmanu Armenije jasno pokazuje kako stoji Irska... tako da njoj očekujem Estoniju za protivnika. Nama će dati Češku, čisto da ne bismo puno siktali na sudiju, francuze, Platinija... Hrvatska će ići na Crnu Goru, čisto da se spriječi balkanizacija prvenstva, 1-2 ekipe sa ovih prostora sasvim dovoljno, 3 bi već bilo previše. Onda ostaje i 4 par - Portugal - Turska, vrlo zgodno se poklopilo da se najmnogoljudnijoj muslimanskoj evropskoj zemlji dodjeli protvnik koji mora proći zbog sponzorske love koju padavičar vuče uz sebe.
Vidjećemo sutra koliko mi je teorija zavjere (ne)ispravna :D
Kandahar

#560 Re: Baraz

Post by Kandahar »

Romanista 101%

#561 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by Romanista 101% »

Portugal
drndalo

#562 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by drndalo »

Irska brate, tamo jos nisam bio...
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#563 Re: Baraz

Post by anthraxQ »

potreban wrote:
anthraxQ wrote:
čemu ovaj post?

Daleko im kuća!
hajde da ne budemo glupi i naivni. pusti ovo.

sve se zna. 90% navijača su Bošnjaci* i to će tako ostati.

*bez da vrijeđam druge, ali to je realno stanje, i volio bi da je ostalih više od 10%.
arzuhal

#564 Re: Baraz

Post by arzuhal »

van Basten wrote:prije svega da se sjetim još jednom nabiti uefu na neku stvar za ovo protežiranje nosiocima u baražu... ispade da je npr 2x montenegra protiv engleza manje vrijedno nego blamaža ronalda&co u Danskoj. Još ako je fakat da će im dati i revanš kući...
uglavnom, kada su napokon fino smućkali te "potove" da se igramo malo pogađanja:
crveni golmanu Armenije jasno pokazuje kako stoji Irska... tako da njoj očekujem Estoniju za protivnika. Nama će dati Češku, čisto da ne bismo puno siktali na sudiju, francuze, Platinija... Hrvatska će ići na Crnu Goru, čisto da se spriječi balkanizacija prvenstva, 1-2 ekipe sa ovih prostora sasvim dovoljno, 3 bi već bilo previše. Onda ostaje i 4 par - Portugal - Turska, vrlo zgodno se poklopilo da se najmnogoljudnijoj muslimanskoj evropskoj zemlji dodjeli protvnik koji mora proći zbog sponzorske love koju padavičar vuče uz sebe.
Vidjećemo sutra koliko mi je teorija zavjere (ne)ispravna :D
Nama će dati Portugal, da im se ''svetimo'' :mrgreen: Ta će Portugal, gledam ih protiv Danaca...Ne znaju se čuvat ni Danaca, a ne kaže džaba stara latinska poslovica: ''Čuvajte se Danaca i kad darove donose!'' (by Igor Kristic) :lol:
sumirprimus

#565 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by sumirprimus »

irska il ceska,dvojba je to :-)
Brisbane

#566 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by Brisbane »

Hrvatsku !
Ima li bi fer sudenje, a i da odemo sa stilom :D
Tvrtko II Kotromanić

#567 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Samo ne Portugal, sa ostalima mozemo :bih:
sumirprimus

#568 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by sumirprimus »

Brisbane wrote:Hrvatsku !
ja hrvatsku ne bi volio zarad zap.ercegovaca i zarad mostaraca...
dosta nam je naseg shita i bez baraza...
dingosp0

#569 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by dingosp0 »

sve osim HR i portugala..
Ne HR zbog sportskih razloga, a pogotovo i zbog politickih...a tek poslje onog sranja na grbavici... to bi se RPGom gadjali po stadionu...a Portugal ne zbog UEFA'e i Platinija... pa gdje ce da Ronaldo ne igra na Euru...smijesno.
zeko071

#570 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by zeko071 »

Hrvatska 100%!!!!!!!!!!!!!
Brisbane

#571 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by Brisbane »

sumirprimus wrote:
njih mozemo proci 90% :thumbup:
sumirprimus

#572 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by sumirprimus »

Brisbane wrote:
sumirprimus wrote:
njih mozemo proci 90% :thumbup:
ma nisam bas siguran,isti mentalitet,to nama ne odgovara nikako,vjerujem i statisticki da lose stojimo sa balkanskim ekipama,da bogdom portugal pobijedi dance,ja bi viko DANSKA!!!
ovako irska, ceska...help baznia help nauuu :skoljka:
eeddiinn

#573 Re: Baraz

Post by eeddiinn »

Prema informacijama koje ja imam, a nisu špekulacije Hrvati mole Boga samo da ih mi ne zapadnemo. Prpa ih je pravo. Naravno da to oni neće reci javno u medijima ali ovo je informacija koju sam dobio od ljudi iz HR.
17:46

#574 Re: Hrvatska, Portugal, Ceska ili Irska ?

Post by 17:46 »

Hrvatska :razz:
sumirprimus

#575 Re: Baraz

Post by sumirprimus »

eeddiinn wrote:Prema informacijama koje ja imam, a nisu špekulacije Hrvati mole Boga samo da ih mi ne zapadnemo. Prpa ih je pravo. Naravno da to oni neće reci javno u medijima ali ovo je informacija koju sam dobio od ljudi iz HR.
dje na indexu jel???daj ba..
Locked